Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hepsini senmi yaptın cnm
Anacım bu ne
Karbon okyanusu olmuş

Sen elinden geleni yaptın fıstığım gittiği kadar gitsin
Aynen öyle abla bu hafta çok cabaladim kendimi astım;:)
Annemle beraber yaptık abla aynen öyle oldu
İnşallah canım
Malesef canım tartı yüzünden

Zuhal abla ültimatom gibi olmuş. Yasağı ben çiğnemişim o zaman. Utandım şimdi.

Ben de seni çok özledim. Gördüm yazdığın Mesajları özellikle odaklanma konusundakine çok güldüm. Sen neler yapıyorsun? Kuzular nasıl?

Canim menun olmamis oek kahvalti yok sanirim öğlende olmamis aakşamda patates var :)

Menümü yazayım
Sabah 7 30 2 yumurtalı omlet 1 kk peynir

Öğlen 12 00 1 kase şehriye çorbası 6 adet sulu köfte bol salata

Akşam 18 00 1 tavuk pirzola derisiz bol salata
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Cok güzel
Kızlar Misafirler grip li hep ya inşallah bulasmaz bize bilseydim kabul etmezdim bugün domuz gribi de çıktı şu an Allah korusun ya.
Kızımı uyutuyorum su an fırsat bulmisken girdim m :)
aman eylulu uzak tut büyükler degil en cok kucuklsrden korkuyorum hastalık konusunda

Ben de seni çok özledim. Gördüm yazdığın Mesajları özellikle odaklanma konusundakine çok güldüm. Sen neler yapıyorsun? Kuzular nasıl?
Kiz ne demisim hatırlamıyorum haaa neyse kesin zirvalamisimdir bazen geliyorlar bana diger kızlarda farkediuo bana geldigini

Valla kuzular cok iyi Allah nazardan saklasin oglanin pku da hfa imis pku değilmiş ona cok sevindik isitmede bu ara cok guzel tepkiler veriyor ins ameliyattan sonra daha iyi olur ve konusur üzüm gözlüm

Vahaya düştün de bizim mi haberimiz yok. Bu nasıl menü böyle ? :))

Sabah 12.00
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim tb
Sekerslz cay

Ogle 15.00
1 kase yogurt

Aksam 18.00
20 tane firinda hamsi
Firindq sogan
Salata

2.5 litre su
15 dk yuruyus
Bence sen yemekten değil uyumaktan kilo alıyorsun. Günü Yarısı yatakta geçiyor. Erken kalkmaya çalış tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…