Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

olsun abla ya küçülsün mide bi an önce :) benimki doğumdan ziyade yeme kilosu normalde çok yiyorum belki bu şekilde küser mide :)
Birden böyle azaltırsan hem vücudun kıtlığa girer hemde meton yavaşlar
Bi süre sonra vücut bu düzene alışınca neyi eksilteceksin
Daha sonrasında geri almamak için ilerdede yapabileceğimiz bi yeme düzeni oturtmamız lazım

yani oda doqruda bi an önce gitsin kilolar diye yemeye korkar oldum ayrı yiyesimde pek gelmiyo ama dikkat edicen

Kızlar bugün niye takım bukadar durgun

Hafta bitiyor diye yoruldunuzmu iyice
Benim misafirim vardı şimdi girebiliyorum:)

Bende bugün kahvaltı yapmadım

Menün güzelmiş canım

Menum
Sabah
Bi dilim ekmek
Peynir 10 zeytin
Domates salatalik 1h.yumurta beyazi az yogurt

Ogle
2-3catal h.patates
Salata yoğurt

Ara1kucuk mandalina bi dilim elma

Aksan
3-4parca kemikli tavuk
Salata yoğurt

Su 2,5lt
Spor bugun yok
güzel olmuş

Menümü yazayım
Sabah 7 30 2 yumurtalı omlet 1 kk peynir

Öğlen 12 00 1 kase şehriye çorbası 6 adet sulu köfte bol salata

Akşam 18 00 1 tavuk pirzola derisiz bol salata
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Tam diyet menüsü olmuş çok iyi geldi bana göre:)

İyi akşamlar herkese, yeni geldik misafirlikten menü zengindi bir yaprak marul bir tane mercimek köftesi yedim birazdan sporumu yapacağım sabah en az 1 kilo görürüm inşaallah

Sizler ne yapiyosunuz??
Inşallah canım

Bu hafta ne yasaktır vardıda sen gelemediğin için görmedin cnm
Bende görmemişim maalesef

olsun abla ya küçülsün mide bi an önce :) benimki doğumdan ziyade yeme kilosu normalde çok yiyorum belki bu şekilde küser mide :)
Yaa ben de aynı durumdayım bebek değil göbekti benimki:) :)

Bugün misafirim vardı o yüzden sağlıklı beslenemedim bide hep koşturdum spor da yapamadım

Öğle: 3 Kaşık yuvalama, 1 lahmacun
Ara: yarım muz
Akşam: yarım lahmacun, 1 kase mercimek çorba, bol yeşillik
Hiç sağlıklı değil ama kendime menü hazırlayacak zamanım olmadı neyazıkki

Evet olmamış cnm

Birşey sormak istiyorum şimdi ben hamilelikte 30 kilo aldım şimdi de kilo veriyorum. Bu gruba katılmadan önce de 12 kilo verdim sizle de vermeye devam ediyorum. bu göbüşüm sarkar mı mekik çekiyorum ama başka şeyler de yapmalı mı acaba göbek sarkmaması için. Pilates düşündüm ama kızım 3 aylık daha biyere bırakamıyorum evde mekikten başka ne yapılabilir Göbüş için

Tatlım öncelikle sağlıklı beslenip bol su içeceksin Cildin kalitesi için önemli bu
Duştan çıkmadan önce dayanabilceğin kadar soğuk suyla masaj yap kan dolaşımı hızlanır. Duştan çıkınca krem yada bi yağla masaj yap

Netten göbek hareketlerine bakabilirsin
Ama en basit yürüyüşün bile çok faydası var

Mefkurem 50 kilo vermiş biri olarak sarkma oldu mu sende?? 25 kilo verince toplamda bende olur mu ki??

Hmmm soğuk duş iyi fikir Zühal abla bundan sonra öyle yaparım :)

Mefkurem 50 kilo vermiş biri olarak sarkma oldu mu sende?? 25 kilo verince toplamda bende olur mu ki??
Arkadasım sezeryan doğum yapmıştı o da baya kilo verdi bana dün göbeğini gösterdi acayip sarkmıştı seninki de böyle olur sezeryan olduğu için dedi. Beni bi korku sardı. Soğuk kompresi deniym bakalım.

Tatlım tabiki semsert değil ama öyle sarkma var diyemem
Aslında bisüredir aynı kiloda kalmamda iyi oldu bi taraftan
Daha birazcık göbeğim var heralde 68 falan olsam pek kalmaz
Tabi sıkılaşmaya ağırlık vermem lazım

Hadi ya bende sezeryan doğum yaptım

Benim de sezeryan ve nerdeyse doğum kilolarımı vermek üzereyim çok sa bişey kalmadı 90 ile doğuma gittim şimdi 67li rakamları gördüm öyle ciddi bi sarkma yok arada yarım mekik çwkiyorum çok sık olmasa da. Genellikle karnınızı içe çekeek durmayı alışkanlık edinin

Bende karnımı içime çekerim hep hatta komşumuz çekip çekip Bırak derdi Alışkanlık oldu bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…