- 2 Aralık 2015
- 245
- 471
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.141
olsun abla ya küçülsün mide bi an önce :) benimki doğumdan ziyade yeme kilosu normalde çok yiyorum belki bu şekilde küser mide :)Tatlım sen yeni başladın ve menülerin çok az oluyor
Birden böyle azaltırsan hem vücudun kıtlığa girer hemde meton yavaşlarolsun abla ya küçülsün mide bi an önce :) benimki doğumdan ziyade yeme kilosu normalde çok yiyorum belki bu şekilde küser mide :)
yani oda doqruda bi an önce gitsin kilolar diye yemeye korkar oldum ayrı yiyesimde pek gelmiyo ama dikkat edicenBirden böyle azaltırsan hem vücudun kıtlığa girer hemde meton yavaşlar
Bi süre sonra vücut bu düzene alışınca neyi eksilteceksin
Daha sonrasında geri almamak için ilerdede yapabileceğimiz bi yeme düzeni oturtmamız lazım
Benim misafirim vardı şimdi girebiliyorum:)Kızlar bugün niye takım bukadar durgun
Hafta bitiyor diye yoruldunuzmu iyice
Bende bugün kahvaltı yapmadımMenüm
Öğle
1 d ekmek
1 kk peynir
Akşam
1 kase çorba
2 yk patates yemeği (bugün yemekleri ben yapmadim,yemesem iyi olurdu ama çok yorgundum marul bile yıkamaya halim yoktu)
Su,2 lt
Spor,yok yatmadan önce 40dk+30 dk(patates için) bantta yürümeyi düşünüyorum)
Menün güzelmiş canımBugunku menum kizlar,
SABAH: 7.30 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,5 zeytin,roka ve yesil cay.
Ara ogun: bir fincan sekersiz dibek kahvesi,2 ceviz dort bes findik.
ÖĞLE; bir kase tarhana corbasi, 3-4 yk yumurtali ispanak,3 kozlenmis biber,uc kasik yogurt.
Ara ogun.bir bardak sut.
AKŞAM: 17.30 bes tane kofte( bir tane kofte bir yemek kasigi ici kadardi) bol salata,yarim bardak ayran.
2.5 litre su,insallah aksamda 2 veya 3 mil leslie yaparim.
güzel olmuşMenum
Sabah
Bi dilim ekmek
Peynir 10 zeytin
Domates salatalik 1h.yumurta beyazi az yogurt
Ogle
2-3catal h.patates
Salata yoğurt
Ara1kucuk mandalina bi dilim elma
Aksan
3-4parca kemikli tavuk
Salata yoğurt
Su 2,5lt
Spor bugun yok
Tam diyet menüsü olmuş çok iyi geldi bana göre:)Menümü yazayım
Sabah 7 30 2 yumurtalı omlet 1 kk peynir
Öğlen 12 00 1 kase şehriye çorbası 6 adet sulu köfte bol salata
Akşam 18 00 1 tavuk pirzola derisiz bol salata
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Inşallah canımİyi akşamlar herkese, yeni geldik misafirlikten menü zengindi bir yaprak marul bir tane mercimek köftesi yedim birazdan sporumu yapacağım sabah en az 1 kilo görürüm inşaallah
Sizler ne yapiyosunuz??
Bende görmemişim maalesefBu hafta ne yasaktır vardıda sen gelemediğin için görmedin cnm
Yaa ben de aynı durumdayım bebek değil göbekti benimki:) :)olsun abla ya küçülsün mide bi an önce :) benimki doğumdan ziyade yeme kilosu normalde çok yiyorum belki bu şekilde küser mide :)
Evet olmamış cnmBugün misafirim vardı o yüzden sağlıklı beslenemedim bide hep koşturdum spor da yapamadım
Öğle: 3 Kaşık yuvalama, 1 lahmacun
Ara: yarım muz
Akşam: yarım lahmacun, 1 kase mercimek çorba, bol yeşillik
Hiç sağlıklı değil ama kendime menü hazırlayacak zamanım olmadı neyazıkki
Ikinci resimdeki kadının göbek deliği yok mu acaba bana mı öyle geldi
Tatlım öncelikle sağlıklı beslenip bol su içeceksin Cildin kalitesi için önemli buBirşey sormak istiyorum şimdi ben hamilelikte 30 kilo aldım şimdi de kilo veriyorum. Bu gruba katılmadan önce de 12 kilo verdim sizle de vermeye devam ediyorum. bu göbüşüm sarkar mı mekik çekiyorum ama başka şeyler de yapmalı mı acaba göbek sarkmaması için. Pilates düşündüm ama kızım 3 aylık daha biyere bırakamıyorum evde mekikten başka ne yapılabilir Göbüş için
Sarkmış ya gorunmuyorIkinci resimdeki kadının göbek deliği yok mu acaba bana mı öyle geldi
Mefkurem 50 kilo vermiş biri olarak sarkma oldu mu sende?? 25 kilo verince toplamda bende olur mu ki??Tatlım öncelikle sağlıklı beslenip bol su içeceksin Cildin kalitesi için önemli bu
Duştan çıkmadan önce dayanabilceğin kadar soğuk suyla masaj yap kan dolaşımı hızlanır. Duştan çıkınca krem yada bi yağla masaj yap
Netten göbek hareketlerine bakabilirsin
Ama en basit yürüyüşün bile çok faydası var
Hmmm soğuk duş iyi fikir Zühal abla bundan sonra öyle yaparım :)Tatlım öncelikle sağlıklı beslenip bol su içeceksin Cildin kalitesi için önemli bu
Duştan çıkmadan önce dayanabilceğin kadar soğuk suyla masaj yap kan dolaşımı hızlanır. Duştan çıkınca krem yada bi yağla masaj yap
Netten göbek hareketlerine bakabilirsin
Ama en basit yürüyüşün bile çok faydası var
Arkadasım sezeryan doğum yapmıştı o da baya kilo verdi bana dün göbeğini gösterdi acayip sarkmıştı seninki de böyle olur sezeryan olduğu için dedi. Beni bi korku sardı. Soğuk kompresi deniym bakalım.Mefkurem 50 kilo vermiş biri olarak sarkma oldu mu sende?? 25 kilo verince toplamda bende olur mu ki??
Hadi ya bende sezeryan doğum yaptımArkadasım sezeryan doğum yapmıştı o da baya kilo verdi bana dün göbeğini gösterdi acayip sarkmıştı seninki de böyle olur sezeryan olduğu için dedi. Beni bi korku sardı. Soğuk kompresi deniym bakalım.
Tatlım tabiki semsert değil ama öyle sarkma var diyememMefkurem 50 kilo vermiş biri olarak sarkma oldu mu sende?? 25 kilo verince toplamda bende olur mu ki??
Benim 3 ü de normal doğum olduHadi ya bende sezeryan doğum yaptım
Arkadasım sezeryan doğum yapmıştı o da baya kilo verdi bana dün göbeğini gösterdi acayip sarkmıştı seninki de böyle olur sezeryan olduğu için dedi. Beni bi korku sardı. Soğuk kompresi deniym bakalım.
Hadi ya bende sezeryan doğum yaptım
Bende karnımı içime çekerim hep hatta komşumuz çekip çekip Bırak derdi Alışkanlık oldu bende.Benim de sezeryan ve nerdeyse doğum kilolarımı vermek üzereyim çok sa bişey kalmadı 90 ile doğuma gittim şimdi 67li rakamları gördüm öyle ciddi bi sarkma yok arada yarım mekik çwkiyorum çok sık olmasa da. Genellikle karnınızı içe çekeek durmayı alışkanlık edinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?