- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.161
Doğru söylemişBende karnımı içime çekerim hep hatta komşumuz çekip çekip Bırak derdi Alışkanlık oldu bende.
Günauiydın tatlımBu arada günaydın cnm:)mstb
Tebrik ederimmm başarılarının devamı olsun :))Uçuyorum göklerde
Günaydıııııınnnn herkeslereeeee
Çok mutluyum şu anda
Geçen hafta: 83,7
Bugün: 82,5
Fark: -1,200
çarşamba ve Perşembe Hariç hergün en az yarım saat hullahop çevirdim ve aerobik yaptım. Ay inşallah kısa zamanda 70 leri görürüm. Çok mutluyum çünkü bi türlü 82 yi göremiyordum.
Sizlere de çok teşekkür ederim destek ve yorumlarınız için.
Tebrik ederimmm başarılarının devamı olsun :))
Ben diyetimize Ballı limonlu suyumla başladım canım bilgilerinize sunarım:)(Yemek ismi olarak yazmıycam;herkesin mutfak düzeni farklı,ama paralel olan yemekleri tercih edicez canlarım)
15 Ocak cuma günü başlayıp,5 şubat cuma günü sonlandıracağım 21 günlük diyet programım:
HER GÜN:
Uyanır uyanmaz bir bardak ballı sirkeli ya da limonlu ballı ılık su+2 kuru kayısı ya da 1 kuru incir
15 dk (1 mil)Leslie(Kahvaltıdan hemen önce)
KAHVALTI:
1 yumurta(istenilen şekilde)+1 kk peynir+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN-1:
1 porsiyon meyve+birkaç tane badem ya da fındık
ÖĞLE YEMEĞİ:
1 kase çorba+1 kase yoğurt
ya da
4 kaşık sebze+salata/yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
1 porsiyon meyve
(Meyveyi kesinlikle akşam saatlerine bırakmıycaz)
AKŞAM YEMEĞİ:
1 porsiyon tavuk,balık ya da kırmızı et+salata/yoğurt
ya da
4 kaşık sebze yemeği+salata/yoğurt
Akşam 7'den sonra kesinlikle yemek yemek,atışırmak yok.Sabaha kadar zayıflama hormonu salgılamamız gerekiyor.Mümkünse zayıflama hormonu salgılamak için de yatma saatimiz en geç 23:00.
SU:
2-3 litre ve asla 2 litrenin altına düşmüycez
SPOR:
Günde 1 saat ve istisnasız.(Kahvaltıdan önce yaptığımız Leslie 15 dk zaten,akşam da 45 dakikalık yürüyüş ya da 3 mil Leslie şeklinde)
Canlarım ben bu diyet ve bu spor temposu ile aynen bu listeye uyarak 4 yıl önce 21 günde 5 kiloyu verdim.Bu yaz sonu yine aynı listeyle yine 5 kilo verdim.Ve bu sefer de 5 kilo garantisi veriyorum.
Ben cuma başlıyorum.Katılırsanız seve seve başlangıç ve bitiş,haftalık giden toplam giden listeleri hazırlarım isim isim,cuma start veriyorum ben
Masallah canim tebrikler.Ya bu arada mesaj sayisini nasil buluyoruz.9. Takımın güzel ve azimli kızları günaydın
Açılışı ben yapayım
Geçen hafta 68.6
Bugün 67.6
Fark -1.000
Mesaj sayım 81
Cumartesi pazar hariç hergün en az yarım saat yürüyüş
Aynen öyle tatlımDikkat et canim bide bebekler için grip daha tehlikeli bol bol emzir:)))
Erkenden uyuttum bebişi abla gece de oturdugumuz odanın penceresini açık bıraktım sabaha kadar havaalansin diyenBebişi uzak tutsaydın tatlım
Onlarda hasta hasta niye geldilerse
Teşekkür ederim canımMisafir varken istikrarlı olman çok güzel takdir ettim seni
Balıklar sürü halinde midede mi şimdibende balık yiyemiyorum tek,hamsiyi tek tek ayiklarim 3,4 anca yiyebilirim iyiymiş senin
Karatay ne diyordu günde 27 tane zeytin mi yiyin diyordu ona mi uydunzeytin fazla bence yağlı sonuçta
Besleyici değil bence menün vücudunun besinlere ihtiyacı vaar beğenmedim
Hedefine ne kaldı 1 kilo mu
Güzel yanı her zamanki gibi
Allah korusun yaa ateşinizi ölçün bol bol olmaz olmaz deme
Çok hafif bi menu ama tartı öncesi iyi olmuş.
Güzel
Süpersin canım tebrik ediyorum :):)9. Takımın güzel ve azimli kızları günaydın
Açılışı ben yapayım
Geçen hafta 68.6
Bugün 67.6
Fark -1.000
Mesaj sayım 81
Vay vay vay suoer ötesi Tebrikler canim benim :):)Günaydıııııınnnn herkeslereeeee
Çok mutluyum şu anda
çarşamba ve Perşembe Hariç hergün en az yarım saat hullahop çevirdim ve aerobik yaptım. Ay inşallah kısa zamanda 70 leri görürüm. Çok mutluyum çünkü bi türlü 82 yi göremiyordum.
Tebrik ederim canım gayet iyigunaydinlar
sali qunu katildim araniza 76 ile buqun 75.6 sporlarm azdi ama dun kesin başlanqiclar yaptim :)
9. Takımın güzel ve azimli kızları günaydın
Açılışı ben yapayım
Geçen hafta 68.6
Bugün 67.6
Fark -1.000
Mesaj sayım 81
Günaydıııııınnnn herkeslereeeee
Çok mutluyum şu anda
3nüzde harikasınız haftada 1 kilo süper bişey :) tebrikler devamıda gelsin inşallah :)Geçen hafta 72.6
Bu hafta 71.6
Fark 1000
Yüzde 1.38
tebrik ederim :)Geçen hafta 72.6
Bu hafta 71.6
Fark 1000
Yüzde 1.38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?