- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.361
Bugun kacamaklari gormuyoruz onun disinda gayet iyi.Menüm
Sabah
1 avuç çiğ badem
Öğle
1 d peynirli börek (kaçamak hakkım)
Domates salatalık
4 zeytin
Akşam
5 parça ızgara tavuk
Yarım kase yayla çorbası
Marul
Su,1.5
Spor henüz yok-40 dk bantta yürümeyi planlıyorum kızım uyuyunca
Bugun kacamaklari gormuyoduk ama pirin pilavi ve kuru fasulyeye olamamis canim.Bugün ki menüm sabah4 kasik melemen 2 dilim ekmek
Ara 1 portakal
Öğle 3 kasik.kiymali patates yemeği.
Aksam 1 kase kuru fasulye 3 kasik pilav pirinç tabiive yoğurt
Su iki.yaoarim inşallah
Sporda simdi yapacagim kalkio
Evet ceza var canım benim,çünkü etkili olmasını istiyoruz biliyorsun;ceza olmayınca caydırıcı olmayınca gevşiyoruz insan doğası biliyorsunBende katilmak istiyorum canim ama sporları yapamazsak 1 saat ceza falan varmi:))
Yazdım canımBu arada kilim 68.8-Bin muhtesem gunes-
Yapamadığın günler kendine öğün azaltma cezası verirsin olmaz mı?Ben katilmayim canim o.xzaman on ggünlük mmisafirim var günlükbir saat yapamayabilirim yapsamda hergun yapamam buyuh ihtimal
Çok ince düşünmüşsün cnm teşekkür ederimCanlarım iyi akşamlar.21 günlük programımıza katılımcı listesi hazırlıyorum şu an hafta hafta takibini yapıcam.Bir de bu 21 günlük süreçte en fazla kilo veren arkadaşımıza voit adımsayar hediye edicem.Çok büyük bir hediye değil ama çam sakızı çoban armağanı canlarım.
Rica etsem katılmak isteyip de yazmamış olanlar beni etiketleyebilirler mi?Bir de şu anki kilosunu yazabilirler mi listede olmayanlar?
Bugun kacamaklari gormuyoruz onun disinda gayet iyi.
Bugun kacamaklari gormuyoduk ama pirin pilavi ve kuru fasulyeye olamamis canim.
canim ben doğrudan atladim ama haftaya yarıyıl tatili ve biz koye gelicez yine menuye dikkat etsem bile spor zor zaten sobali ev o yuzden ben tatilden sonra basliyim ok mi beni şimdilik sil istersen tatili hesaplamadim simdi geldi aklımaCanlarım iyi akşamlar.21 günlük programımıza katılımcı listesi hazırlıyorum şu an hafta hafta takibini yapıcam.Bir de bu 21 günlük süreçte en fazla kilo veren arkadaşımıza voit adımsayar hediye edicem.Çok büyük bir hediye değil ama çam sakızı çoban armağanı canlarım.
Rica etsem katılmak isteyip de yazmamış olanlar beni etiketleyebilirler mi?Bir de şu anki kilosunu yazabilirler mi listede olmayanlar?
Yapamadığın günler kendine öğün azaltma cezası verirsin olmaz mı?
Canım benim;emeğine küçük bir teşekkür kabul et;çabana emeğine küçük de olsa bir destek de benden olsun istedimÇok ince düşünmüşsün cnm teşekkür ederim
Nilüferim ben daha listeye giremedim cnm-15 OCAK 2106 GÜNÜ BAŞLAYIP,5 ŞUBAT CUMA BİLDİRİM GÜNÜ SONA ERECEK 21 GÜNLÜK DİYET PROGRAMI 9.TAKIM KATILIMCI LİSTEMİZ-
Mefkurem (Başlangıç kilo:76)
AdaisyLove (Başlangıç kilo:71.4)
@Bayankokosh (Başlangıç kilo:82.5)
@ErvaMina (Başlangıç kilo:75.6)
@burcugncy (Başlangıç kilo:73.4)
F Fittek (Başlangıç kilo:73.5)
kartanesi58 (Başlangıç kilo:68.8)
-Bin muhtesem gunes- (Başlangıç kilo:96)
Tamam canım benim,bizde etkili olursa sen de dömüşte yaparsın olur mucanim ben doğrudan atladim ama haftaya yarıyıl tatili ve biz koye gelicez yine menuye dikkat etsem bile spor zor zaten sobali ev o yuzden ben tatilden sonra basliyim ok mi beni şimdilik sil istersen tatili hesaplamadim simdi geldi aklıma
Zuhal'immmm sen de ol;bu yarışın süsü tadı ol;detosk aralarda yapıcam ben de haftada 1 gün onu eklemeyi unutmuşum,olsun az çok beraber olalım olmaz mıııııNilüferim ben daha listeye giremedim cnm
Bide bu hafta regliyimki daha fazla çaba göstermrm lazım
O yüzden bu hafta bi detoks proğramına niyetlendim
Inşallah haftaya katılacam size
O yüzden beni yarış dışında tutabilşrsin
Kız kıyamam cezadan mi korktun sen :)Bende katilmak istiyorum canim ama sporları yapamazsak 1 saat ceza falan varmi:))
Menü güzel canımMenum
Sabah iki dilim ekmek oeynir 6 zeytin azcik tereyağı
Öğle
3-4yk et
Salata 2dilim ekmek
Ara 1 portakal 1 mandalina
Aksam
Salata yogurt 3yk paylican 1yk pilav
Ara1portakal
Su 1.5
Spor yok
Az önce haberlerde bir cani anne
Annelik sıfatını adla haketmiyor 3 yaşındaki mert bebeği döverek öldürmüş kızlar çok üzüldüm Allah belasını versin içim Kıyıldı kuzum benim nasil korkup ağlayıp acı çekmiştir annem kıyamam çok kötü oldum
Kız kıyamam cezadan mi korktun sen :)
Menü güzel canım
Cnm ozaman spor ve yarışın içinde olsamda tek bu hafta farklı menü yapsam olurmuZuhal'immmm sen de ol;bu yarışın süsü tadı ol;detosk aralarda yapıcam ben de haftada 1 gün onu eklemeyi unutmuşum,olsun az çok beraber olalım olmaz mııııı
Bir arda uvey anne dehseti vardi kayseride.Oda beni cok ama cok etkilemisti,boyle haberlere dayanamiyorum ben.Bir anne uc yasindaki evladina nasil kiyar ki anlamak mumkun degil.Az önce haberlerde bir cani anne
Annelik sıfatını adla haketmiyor 3 yaşındaki mert bebeği döverek öldürmüş kızlar çok üzüldüm Allah belasını versin içim Kıyıldı kuzum benim nasil korkup ağlayıp acı çekmiştir annem kıyamam çok kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?