Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugun kacamaklari gormuyoruz onun disinda gayet iyi.
Bugün ki menüm sabah4 kasik melemen 2 dilim ekmek
Ara 1 portakal
Öğle 3 kasik.kiymali patates yemeği.
Aksam 1 kase kuru fasulye 3 kasik pilav pirinç tabii ve yoğurt
Su iki.yaoarim inşallah
Sporda simdi yapacagim kalkio
Bugun kacamaklari gormuyoduk ama pirin pilavi ve kuru fasulyeye olamamis canim.

Menum
Sabah iki dilim ekmek oeynir 6 zeytin azcik tereyağı

Öğle
3-4yk et
Salata 2dilim ekmek

Ara 1 portakal 1 mandalina

Aksam
Salata yogurt 3yk paylican 1yk pilav

Ara1portakal

Su 1.5
Spor yok

Ben katilmayim canim o.xzaman on ggünlük mmisafirim var günlükbir saat yapamayabilirim yapsamda hergun yapamam buyuh ihtimal( QUOTE="-Bin muhtesem gunes-, post: 44664452, member: 703118"]Evet ceza var canım benim,çünkü etkili olmasını istiyoruz biliyorsun;ceza olmayınca caydırıcı olmayınca gevşiyoruz insan doğası biliyorsun[/QUOTE]

Çok ince düşünmüşsün cnm teşekkür ederim

Canim fasulye saglikli bir besin haftada 1 iki kez tüketmek.lazim.ben 15 günde1 yiyorum ppilavda bugün ödül hakki vardi ben 3 kkasik pilav olarak kullandim:)))
Bugun kacamaklari gormuyoruz onun disinda gayet iyi.

Bugun kacamaklari gormuyoduk ama pirin pilavi ve kuru fasulyeye olamamis canim.

canim ben doğrudan atladim ama haftaya yarıyıl tatili ve biz koye gelicez yine menuye dikkat etsem bile spor zor zaten sobali ev o yuzden ben tatilden sonra basliyim ok mi beni şimdilik sil istersen tatili hesaplamadim simdi geldi aklıma

Nilüferim ben daha listeye giremedim cnm
Bide bu hafta regliyimki daha fazla çaba göstermrm lazım
O yüzden bu hafta bi detoks proğramına niyetlendim
Inşallah haftaya katılacam size
O yüzden beni yarış dışında tutabilşrsin

Tamam canım benim,bizde etkili olursa sen de dömüşte yaparsın olur mu

Zuhal'immmm sen de ol;bu yarışın süsü tadı ol;detosk aralarda yapıcam ben de haftada 1 gün onu eklemeyi unutmuşum,olsun az çok beraber olalım olmaz mııııı

Allahim kanim.dondu ya resmen nedir bu sabiilerin oz anne ve üvey annelerden çektiği sözün bittiği yer boyle şeyler duydukça sıkıntidan nefesim daraliyor nasil.insan bunlar ya

Zuhal'immmm sen de ol;bu yarışın süsü tadı ol;detosk aralarda yapıcam ben de haftada 1 gün onu eklemeyi unutmuşum,olsun az çok beraber olalım olmaz mııııı
Cnm ozaman spor ve yarışın içinde olsamda tek bu hafta farklı menü yapsam olurmu

Bir arda uvey anne dehseti vardi kayseride.Oda beni cok ama cok etkilemisti,boyle haberlere dayanamiyorum ben.Bir anne uc yasindaki evladina nasil kiyar ki anlamak mumkun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…