Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy onu.hic sorma canim o.kadar uzuldunki ona bir arkadaş izlemişben izleyemedim cçok etkileniyorum duyunca kendime gelemedim ya neler.yapmis yavrucaga ama cezasini da buldu sukur
Bir arda uvey anne dehseti vardi kayseride.Oda beni cok ama cok etkilemisti,boyle haberlere dayanamiyorum ben.Bir anne uc yasindaki evladina nasil kiyar ki anlamak mumkun degil.

Canim fasulye saglikli bir besin haftada 1 iki kez tüketmek.lazim.ben 15 günde1 yiyorum ppilavda bugün ödül hakki vardi ben 3 kkasik pilav olarak kullandim:)))
Fasulyeyi bende cok severim ve haftada bir tuketirim bencede gayet saglikli.Canim sadece aksam olmasi ikiside karbon diye ama haklisin bugun kacamak yapilabiliyorduk.Afiyet olsun canim

Katılım çok güzel valla benim bile canım çekti

Kiz katilsana sende.QUOTE="mstb, post: 44664817, member: 715200"]Katılım çok güzel valla benim bile canım çekti [/QUOTE]

Ayy onu.hic sorma canim o.kadar uzuldunki ona bir arkadaş izlemişben izleyemedim cçok etkileniyorum duyunca kendime gelemedim ya neler.yapmis yavrucaga ama cezasini da buldu sukur
Bir ara facede cok paylasilmisti bakayim dedim.Ama aklimin ucuna gelmeyecek iskenceler yapiyordu kadin.On bes saniye falan bakmistim dayanamamistim.Ayy simdide aklima gelince cok kotu oldum.Kimisi yillarca tedavi olur anne olamaz kimisi evladina bunlari reva gorur,Allah islah etsin ne diyelim.

Aminn canim.hem analik hemdd insanlık herkese nasip olmuyor iste canim

Allahim kanim.dondu ya resmen nedir bu sabiilerin oz anne ve üvey annelerden çektiği sözün bittiği yer boyle şeyler duydukça sıkıntidan nefesim daraliyor nasil.insan bunlar ya
Aynen canım Allah herkese değil içinden vicdan olana tattirsin annelik duygusunu
Bir arda uvey anne dehseti vardi kayseride.Oda beni cok ama cok etkilemisti,boyle haberlere dayanamiyorum ben.Bir anne uc yasindaki evladina nasil kiyar ki anlamak mumkun degil.
Ben onu izlemedim izleseydim kesin hastanelik olurdum
Eşim de arayip sakin izleme diye de uyardı.

15 Ocak cuma günü başlayıp,5 şubat cuma günü sonlandıracağımız 21 günlük diyet programımız:

HER GÜN:

Uyanır uyanmaz bir bardak ballı sirkeli ya da limonlu ballı ılık su+2 kuru kayısı ya da 1 kuru incir

15 dk (1 mil)Leslie(Kahvaltıdan hemen önce)

KAHVALTI:

1 yumurta(istenilen şekilde)+1 kk peynir+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği

ARA ÖĞÜN-1:
1 porsiyon meyve+birkaç tane badem ya da fındık

ÖĞLE YEMEĞİ:
1 kase çorba+1 kase yoğurt
ya da
4 kaşık sebze+salata/yoğurt

ARA ÖĞÜN-2:
1 porsiyon meyve
(Meyveyi kesinlikle akşam saatlerine bırakmıycaz)

AKŞAM YEMEĞİ:
1 porsiyon tavuk,balık ya da kırmızı et+salata/yoğurt
ya da
4 kaşık sebze yemeği+salata/yoğurt

Akşam 7'den sonra kesinlikle yemek yemek,atışırmak yok.Sabaha kadar zayıflama hormonu salgılamamız gerekiyor.Mümkünse zayıflama hormonu salgılamak için de yatma saatimiz en geç 23:00.Zayıflama hormonu 23'ten sonra uykuda salgılanmaya başlıyormuş canlarım.

SU:
2-3 litre ve asla 2 litrenin altına düşmüycez

SPOR:
Günde 1 saat ve istisnasız.
(Kahvaltıdan önce yaptığımız Leslie 15 dk zaten,akşam da 45 dakikalık yürüyüş ya da 3 mil Leslie şeklinde)

9.TAKIM KIZLARINA DUYURU!!!!!!!

@kkkmevsim5
-Bin muhtesem gunes- mstb
gingercookkie masal3487
AdaisyLove kartanesi58
@poniponna B burcugncy
S sevilumut Bayankokosh
@ErvaMina dunyadamisafir
@elifce80

Kızlar bi süredir sarı kartlar rafa kalkmıştı
Ama takımdaki kurallara uyan üyelere haksızlık olmaması için bunları yeniden gündeme alıyorum

3 sarı kart alan diskalifiye olur

1---pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapmayan

2---2 gün menü vermeyen

3---haftalık 35 mesajın altında paylaşım yapan

4--2 hafta sabit yada artı çıkan (3.hafta zaten Yarışma kuralları gereğini diskalifiye)

__Mesajdan dolayı sarı kartlar sonraki hafta 60 ve üstü mesaj sayısı olursa silinir

__kilo bildirimi ve menü eksiği dolayısıyla olan sarı kart takım içi ilk 3 é girilirse silinir

Kızlar lütfen kimse kusura bakmasın
Darılmaca gücenmece olmasın
Ne demişler dostluk başka, alışveriş başka
Eğer biz bi takımsak herkesin aynı şekilde kurallara uyma mecburiyeti var

Mesaj ve menü konusunda mazareti olanlar önceden haber versin

Diğer bir konuda bana özelden tlf Nr gönderirseniz iyi olur, acil durumlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…