- 3 Eylül 2015
- 1.330
- 2.900
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.381
Olur bitanem;zaten hepimizin detoks hakkı var aralarda,sen de toplu kullanmış olacaksınCnm ozaman spor ve yarışın içinde olsamda tek bu hafta farklı menü yapsam olurmu
Evet canım yarın sabah itibari ile başlıyorum ben;hadi bismillah,Allah azmimize güç,nefsimize kontrol nasip etsinSimdi.yarin mi basliyoruz kizlar21 ggunluk programa
Bir arda uvey anne dehseti vardi kayseride.Oda beni cok ama cok etkilemisti,boyle haberlere dayanamiyorum ben.Bir anne uc yasindaki evladina nasil kiyar ki anlamak mumkun degil.
Fasulyeyi bende cok severim ve haftada bir tuketirim bencede gayet saglikli.Canim sadece aksam olmasi ikiside karbon diye ama haklisin bugun kacamak yapilabiliyorduk.Afiyet olsun canimCanim fasulye saglikli bir besin haftada 1 iki kez tüketmek.lazim.ben 15 günde1 yiyorum ppilavda bugün ödül hakki vardi ben 3 kkasik pilav olarak kullandim:)))
Evet canım yarın sabah itibari ile başlıyorum ben;hadi bismillah,Allah azmimize güç,nefsimize kontrol nasip etsin
-15 OCAK 2016 GÜNÜ BAŞLAYIP,5 ŞUBAT 2016 CUMA BİLDİRİM GÜNÜ SONA ERECEK 21 GÜNLÜK DİYET PROGRAMI 9.TAKIM KATILIMCI LİSTEMİZ-
Mefkurem (Başlangıç kilo:76)
AdaisyLove (Başlangıç kilo:71.4)
Bayankokosh (Başlangıç kilo:82.5)
@ErvaMina (Başlangıç kilo:75.6)
B burcugncy (Başlangıç kilo:73.4)
kartanesi58 (Başlangıç kilo:68.8)
-Bin muhtesem gunes- (Başlangıç kilo:96)
Fasulyeyi bende cok severim ve haftada bir tuketirim bencede gayet saglikli.Canim sadece aksam olmasi ikiside karbon diye ama haklisin bugun kacamak yapilabiliyorduk.Afiyet olsun canim
Ama bi sorun daha var tatlımOlur bitanem;zaten hepimizin detoks hakkı var aralarda,sen de toplu kullanmış olacaksın
Bir ara facede cok paylasilmisti bakayim dedim.Ama aklimin ucuna gelmeyecek iskenceler yapiyordu kadin.On bes saniye falan bakmistim dayanamamistim.Ayy simdide aklima gelince cok kotu oldum.Kimisi yillarca tedavi olur anne olamaz kimisi evladina bunlari reva gorur,Allah islah etsin ne diyelim.Ayy onu.hic sorma canim o.kadar uzuldunki ona bir arkadaş izlemişben izleyemedim cçok etkileniyorum duyunca kendime gelemedim ya neler.yapmis yavrucaga ama cezasini da buldu sukur
Ama bi sorun daha var tatlım
3 hafta sonunda ben kazanacağıma göre o aleti bana nasıl gönderecen
Bir ara facede cok paylasilmisti bakayim dedim.Ama aklimin ucuna gelmeyecek iskenceler yapiyordu kadin.On bes saniye falan bakmistim dayanamamistim.Ayy simdide aklima gelince cok kotu oldum.Kimisi yillarca tedavi olur anne olamaz kimisi evladina bunlari reva gorur,Allah islah etsin ne diyelim.
Vuuuuuuuuuuuuu;yüreğim hopladı okuyunca;her türlü gönderirim kuzum yeter ki kazan sennnnn,amanın fena heyecanlandımAma bi sorun daha var tatlım
3 hafta sonunda ben kazanacağıma göre o aleti bana nasıl gönderecen
Aynen canım Allah herkese değil içinden vicdan olana tattirsin annelik duygusunuAllahim kanim.dondu ya resmen nedir bu sabiilerin oz anne ve üvey annelerden çektiği sözün bittiği yer boyle şeyler duydukça sıkıntidan nefesim daraliyor nasil.insan bunlar ya
Ben onu izlemedim izleseydim kesin hastanelik olurdumBir arda uvey anne dehseti vardi kayseride.Oda beni cok ama cok etkilemisti,boyle haberlere dayanamiyorum ben.Bir anne uc yasindaki evladina nasil kiyar ki anlamak mumkun degil.
Canım ben 21 günde 5 kilo veriyim dile benden ne Dilersen :):)Vuuuuuuuuuuuuu;yüreğim hopladı okuyunca;her türlü gönderirim kuzum yeter ki kazan sennnnn,amanın fena heyecanlandım
Canım temmuz 2011'de de,ağustos 2015'te de aynını yaptım ikisinde de 5 kiloyu tamamladım dışına çıkmadan ve sporu aksatmadan.İnşallah bu sefer de öyle olur Nehir'imCanım ben 21 günde 5 kilo veriyim dile benden ne Dilersen :):)
[/QUOTE]Kiz katilsana sende.QUOTE="mstb, post: 44664817, member: 715200"]Katılım çok güzel valla benim bile canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?