Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eline sağlık canım;disiplin başarının anahtarıdır ve buna her zaman inanmışımdır.İnşallah sarı karta bile gerek kalmadan sorumluluklarımızı sırtlıycaz Zuhal'im

Bir nevi detoks yapmış abla ama şimdi normale dönünce alacak yarisni pek sağlıklı değil
Sana katılıyorum. Bizimki en iyisi

Güzel menü

Evet canım yarın sabah itibari ile başlıyorum ben;hadi bismillah,Allah azmimize güç,nefsimize kontrol nasip etsin
Amin canım:) ya hem kilo verdireceksin bize,hem de azimlendiriyorsun hediye falan çok incesin. Inşallah hepimiz verebiliriz 5 kilo. Bu bize en büyük hediye olur

Menum

Sabah
peynirli omlet 1 ince dlm ekmek 4 zeytin

Oglen
2 haslanmis yumurta maydanoz
Ara
2 ceviz 2 kuru kayisi

Aksam
3 kasik tavuklu brokoli
2 kasik pirasa yogurt

Su 1.5
Spor 30 dk yuruyus
Ciss 1 abuc 100 kalorilik cips
Kalorisine bakmadan birsey almiyom daha ya etiket manyagi oldum

Ellerine sağlık teşekkürler şimdilik ilk üçü kaptırmıyorum bu da beni motive ediyor

Suyun az canım bi de cısı keşke erken yeseydin

Canım temmuz 2011'de de,ağustos 2015'te de aynını yaptım ikisinde de 5 kiloyu tamamladım dışına çıkmadan ve sporu aksatmadan.İnşallah bu sefer de öyle olur Nehir'im
İnşallah canım benim ben çok umutlandim.
Canım sirke yerine limon kullansak olur mu ki

-Bin muhtesem gunes-

Cuma menüm

10.00 ___2 incir

12.00 ___2 dil tb ekm, 3 kş omlet, peynir, 5 zeytin

15.00 ___10 tane çiğ badem, 1 bar kefir

19.00__haşlanmış tavuk göğsü üzerine baharatlı yoğurt

Su 2 lt

Spor işe dalınca yapamadım
Zaten yarın tam başlıyoz

Menü kusursuz abla hani ödül :):) :)

Amin canım:) ya hem kilo verdireceksin bize,hem de azimlendiriyorsun hediye falan çok incesin. Inşallah hepimiz verebiliriz 5 kilo. Bu bize en büyük hediye olur
İnşallah canım benim,ben de çok heyecanlı ve ümitliyim.İnşallah çok güzel sonuçlar alırız :)
Tebrik ederim fıstıklarrrr :)

İnşallah canım benim ben çok umutlandim.
Canım sirke yerine limon kullansak olur mu ki
Nehir'im sirkenin yağ yakıcı ve bağışıklığı güçlendirici etkisi var diye tercih ettim ama limon da güzel olur :)
Menün harika canım,ben kefir hiç içmedim tadı güzel mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…