Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim sende farkindasin olmadiginin ama eminim toparlarsin.Hem miktar olarak az tuketmissin bu da iyi.

Haklisin canim 1 saat spor çok çok iyi hergun yaoilirsa :)) ama menulere de uymak lazim az cok

Canlar 2 qündür gelemiyorum yatılı mısafırlerim var gecmısede pek bakamadım dünki menüm
Uyanır uyanmaz ballı sirkeli su
Sabah 1 h yumurta 1kk peynir maydanoz
Ara 4 badem
Öqlen 1 kase corba yoqurt
Ara 1 elma
Aksam 4 yk karnabahar salata

Canim ben kahvaltiyi çok az yaotim ve öğle hiçbirşey yemedim disarda da yemedim AC gezdim ama.nehir de yürüyüşle erimiştir yazmis acaba yanlis mi anlasildi.diye düşündüm.disarda yedim gibisinden mi anlasildi

Canim ben kahvaltiyi çok az yaotim ve öğle hiçbirşey yemedim disarda da yemedim AC gezdim ama.nehir de yürüyüşle erimiştir yazmis acaba yanlis mi anlasildi.diye düşündüm.disarda yedim gibisinden mi anlasildi
O zaman şöyle düzelteyim. Sporla dengelemişsisindir anlaştık mı

Iyi akşamlar fıstıklar@-Bin muhtesem güneş-

menümü yazıp spora başlıcam sonrada işe gidecem
Işe gitmeden yetişebilirsem sizin menülere bakıcam
Akşam yemeğinde çocuklar vardı o yüzden spor geçe kaldı

10.00 __1 kş goji +2 kuru kaysı ve suları
1 bar ballı sirkeli su

11.00 __1 dil tb ekm, 1 kş omlet, 4 zeytin, peynir, maydonoz

14.15 __1 bar ayran, 1 portakal, 10 tane çiğ badem

18.30 __yoğurtlu brokoli, salata, 1 bar ayran

Su 2lt olur

Spor _kahvaltıdan önce leslie 1 mil express
Birazdan 45 dk bantta yürüyüş yapılacak

Son düzenleme:

Kız yokkk özür dilerim ben şimdi tekrar baktım da sen olnadı deyince bilinçaltı direkt olarak kurunun yanındaki salatayı pilav okudum ben. Özür dilerim.

-Bin muhtesem gunes- etiketlemeyi unuttum afedersin

İyi akşamlar bebişim. Güzel gördüm menünü

Önemli değilcanim anladim zaten bir yanlis.anlasilma oldugunu.
Kız yokkk özür dilerim ben şimdi tekrar baktım da sen olnadı deyince bilinçaltı direkt olarak kurunun yanındaki salatayı pilav okudum ben. Özür dilerim.

Kızlar menulere yorum yapamıyorum pazar akşam yazarim net tam çekmiyor gobderene kadar elli deneme yapıyorum Mefkurem abla yazarim yarin simdi uzun uzun yazamıyorum

Bu günkü menüm.
Sabah 8.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilkm ekmek
Salata

Öğlen 15.00
5 yk pirinçsiz kıymalı pırasa
1 kase yoğurt

Akşam 18.45
4 yk et sote
Bol salata
1 bardak ayran

2 litre su ve 1 saat yürüyüş

Csnım menübgüzrl olmuşm

Canım olmamış. Biraz daha dikkat et. Seni 2 hafta geri atar.

Nilüfer menü süper olmuş. Maşallah.

Menü çok güzel olmuş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…