Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla ne güzel sporlar yapılmış naşallah. Hafta sonu spor gibi geçiyor bana. Şimdi de misafir gelecekmiş kahvaltudan sonra bir taraftan kıza ödev taptırıp diğer taraftan da yemeyeceğim ikramlıkları hazırladım. Gitsinler uğrarım. Ayyy geç giderlerse ..... daha kızın banyosu var.. oyyy zil çaldı byee

6 lara düşünce yeni resim koyacam
O zaman siz yorum yapın bakalım tamammı devammı
Benim için en fazla 65 iyidir yada 68
Bence sanada 65 iyi durur

Sen Kaçla izine ayrılmıştınki
Izindekiler dönecek diye yeni üye almıyorum
Bu hafta liste 10 kişi kaldı
2 kişi denemede
Kalıyor 3 kişilk yer
Kim elini çabuk tutarsa listeye girer

Kolay gelsin cnm
Çalışan insanların bi hafta sonu var ondada misafir gelince bütün plan bozuluyor

Kolay geksin canım. Haftasonu yorucu oluyor. Kîzın kaçıncı sınıf kuzum.

Bence de 65 iyi olur bize.
Canım benim ćok daha 77 ile ayrılmıştım. Benim daha 3 hafta var mefkuşum. 15 tatilin sonunda olmayı planlıyorum 77 olmayı. Tatilde sporu daha rahat yaparım.

Kızlar bikaç gündür bende bi tuhaflık var
Bi kahvaltıyı zevkle yapıyorum sonrasında acıksam bile canım istemiyor zorla yiyorum
Aman maşallah diyin nazar değmesin
Nazar değmesin mefkuşum maşallah. Ben de peynirden sıkıldım artık. Bu ara deģişiklik olsun diye çećil peynirini aldım. Değişiklik olsun diye.

Bi kahvaltıyı zevkle yapıyorum sonrasında acıksam bile canım istemiyor zorla yiyorum
İşte bende aynı sen gibiyim abla inan akşama kadar hiç yemesem yemem sırf doğrudan şaşmamak için yiyorum.

Kıskandım şimdi
Bende hemen leslie 3 mile başlıyım

Fırsatını buldunmu yat dinlen kuzum
Eşimle çıkıp yürüdük abla hava güneşli biraz.
1 saatte uyudum
Sağol canım fırsatını buldum mu hemen yakaliyorum
Selam kizlar 3 gündür misafirlerim var yogunum baya pek giremiyorum aksama kadar sil supur yemek tam o moddayim
Ama firsat buldukça girip okuyorum sayfalari
AdaisyLove ohh sporunda yapmissin bende aksam yaparim artik
Sağol canım benin

Bencede sen gerçekten çok iyi duruyorsun tatlım

Kizlar 4 mil leslie yaptim baktim hava guzel kizi attim bebek arabasina yarim.saatte ole yuruduk baya ter attim umarim.bunlar hep tartiya yansir ya
Çok güzel bitanem tartıya yansısada yazsımasada vücuduna yatırım yapıyosun

Bizim buralarda buz gibi yaaa dünde kar yağdı

Aaaa kimler gelmiş

Şeydam aslında bendede senin gibi şişmanlık psikolojisi olsa bu kadar boşvermezdim

Eğer ben iyi duruyosam o zaman sen manken oldun kızz

Evet ben geldim fıstığım
36 beden büyük gelmeden kendimi adla manken gibi hissedemicem sanırım
Yok iyi bişey değil Canım bu psikoloji de ama ben genel olarak takıntılı biriyim maalesef zayıfta olsam başka bişey bulurum kendimde takcak

Benim 36 beden de gözüm yok heralde farkımız bu
Bu yaşta o kadar ince olursam çirkin durur tabi siz gençsiniz zayıflayın
38 biraz dar geliyor şu anda

Bende su tracy hogs diye bi hatun var onjn kitabini aldim okuyojm simdi yatir kaldir uyku egitimi vericem digerleri hep aglatmali bu kadin aglatmaya karsi bi rutin oturtcam yoksanise giderken cok zorlanirim
Canım bi oku işe yararsa bende okuyup uygulayayım. Benim kızımda göğsümden ayrılınca Kıyameti koparıyor taki derin uykuya dalana kadar

Burda hepimiz diplomasız diyetisyen olduk zaten kuzum bide bildiklerimizi uygulasak

Ama tr de olsam isterdim
Ben güya gıda mühendisiyim diyet dersi de gördüm gıdaların kalorilerini hesaplıyorum ama hamilelikten önce çok zayıftım ilk defa diyet yaptığım için nasıl uygulamam gerektiğini ayarlayamıyorum iştahım çok açıldı. Yememek için kendimle savaşıyorum resmen. Siz olmasanız değil 2 kilo gram bile veremezdim.

Doğru dedin canım. Insan bol giydikçe yer var diye yiyor:)

Maşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…