- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.601
6 lara düşünce yeni resim koyacamKesinlikle azıcık salsak bile hemen 2-3 hafta geri gidiyoruz. Bırakma mefkuşum hedefe varana kadar devam. Benim hedef 63 ama 63 ü kendime pay bırakmaj için istiyorum. Yoksa 65 -66 benim için uygun.
İnşallah hedefime ulaşırsam bir tane bol kıyafet bırakmıyacağım evde. Daralma ile kurtulacakları terziye yaptıracağım. Ya da vereceğim ki azıcık alınca bunu giyerim şansım kalmasın.
Kolay gelsin cnmValla ne güzel sporlar yapılmış naşallah. Hafta sonu spor gibi geçiyor bana. Şimdi de misafir gelecekmiş kahvaltudan sonra bir taraftan kıza ödev taptırıp diğer taraftan da yemeyeceğim ikramlıkları hazırladım. Gitsinler uğrarım. Ayyy geç giderlerse ..... daha kızın banyosu var.. oyyy zil çaldı byee
Valla ne güzel sporlar yapılmış naşallah. Hafta sonu spor gibi geçiyor bana. Şimdi de misafir gelecekmiş kahvaltudan sonra bir taraftan kıza ödev taptırıp diğer taraftan da yemeyeceğim ikramlıkları hazırladım. Gitsinler uğrarım. Ayyy geç giderlerse ..... daha kızın banyosu var.. oyyy zil çaldı byee
6 lara düşünce yeni resim koyacam
O zaman siz yorum yapın bakalım tamammı devammı
Benim için en fazla 65 iyidir yada 68
Bence sanada 65 iyi durur
Sen Kaçla izine ayrılmıştınki
Izindekiler dönecek diye yeni üye almıyorum
Bu hafta liste 10 kişi kaldı
2 kişi denemede
Kalıyor 3 kişilk yer
Kim elini çabuk tutarsa listeye girer
Nazar değmesin mefkuşum maşallah. Ben de peynirden sıkıldım artık. Bu ara deģişiklik olsun diye çećil peynirini aldım. Değişiklik olsun diye.Kızlar bikaç gündür bende bi tuhaflık var
Bi kahvaltıyı zevkle yapıyorum sonrasında acıksam bile canım istemiyor zorla yiyorum
Aman maşallah diyin nazar değmesin
İşte bende aynı sen gibiyim abla inan akşama kadar hiç yemesem yemem sırf doğrudan şaşmamak için yiyorum.Kızlar bikaç gündür bende bi tuhaflık var
Bi kahvaltıyı zevkle yapıyorum sonrasında acıksam bile canım istemiyor zorla yiyorum
Eşimle çıkıp yürüdük abla hava güneşli biraz.Kıskandım şimdi
Bende hemen leslie 3 mile başlıyım
Fırsatını buldunmu yat dinlen kuzum
Sağol canım fırsatını buldum mu hemen yakaliyorumHiç normal degil canım. Uyurken şişiyomusun ne kız. Ödem arîcı çaylar iç bakalım faydası olacak mı.
Nereye kız. Sakın bizi bırakma yoksa bizde gideriz dükkanı kaoatıp. Otur oturduğun yerde. Mefkuş sen diyetisyen olsaymışsın süper olurmuş.
Hadi iyi gezmeler. Bol bol alışveriş yap.
Çok kız 2.8. Mide aldırmak iyimiş. Bende yspabilirim. Yoksa biz düşemeyeceğiz aşağıya doğru.
Maşallah nehir çok kıskandım.
Sağol canım beninSelam kizlar 3 gündür misafirlerim var yogunum baya pek giremiyorum aksama kadar sil supur yemek tam o moddayim
Ama firsat buldukça girip okuyorum sayfalari
AdaisyLove ohh sporunda yapmissin bende aksam yaparim artik
6 lara düşünce yeni resim koyacam
O zaman siz yorum yapın bakalım tamammı devammı
Benim için en fazla 65 iyidir yada 68
Bence sanada 65 iyi durur
Sen Kaçla izine ayrılmıştınki
Izindekiler dönecek diye yeni üye almıyorum
Bu hafta liste 10 kişi kaldı
2 kişi denemede
Kalıyor 3 kişilk yer
Kim elini çabuk tutarsa listeye girer
Kızlar bikaç gündür bende bi tuhaflık var
Süper cnm keşke bende azcık kendimi kaldırabilsem:)Kizlar 4 mil leslie yaptim baktim hava guzel kizi attim bebek arabasina yarim.saatte ole yuruduk baya ter attim umarim.bunlar hep tartiya yansir ya
Aman kuzum tek şikayetimiz istahsizlik olsun ne güzelİşte bende aynı sen gibiyim abla inan akşama kadar hiç yemesem yemem sırf doğrudan şaşmamak için yiyorum.
Haklısın ablacım:)Aman kuzum tek şikayetimiz istahsizlik olsun ne güzel
Önemli olan akşamı hafif tutmak lazım
Çok güzel bitanem tartıya yansısada yazsımasada vücuduna yatırım yapıyosunKizlar 4 mil leslie yaptim baktim hava guzel kizi attim bebek arabasina yarim.saatte ole yuruduk baya ter attim umarim.bunlar hep tartiya yansir ya
Aaaa kimler gelmişBencede sen gerçekten çok iyi duruyorsun tatlım
Tatlım inan benim kadar tembel olamazsınSüper cnm keşke bende azcık kendimi kaldırabilsem:)
Aaaa kimler gelmiş
Şeydam aslında bendede senin gibi şişmanlık psikolojisi olsa bu kadar boşvermezdim
Eğer ben iyi duruyosam o zaman sen manken oldun kızz
Benim 36 beden de gözüm yok heralde farkımız buEvet ben geldim fıstığım
36 beden büyük gelmeden kendimi adla manken gibi hissedemicem sanırım
Yok iyi bişey değil Canım bu psikoloji de ama ben genel olarak takıntılı biriyim maalesef zayıfta olsam başka bişey bulurum kendimde takcak
Canım bi oku işe yararsa bende okuyup uygulayayım. Benim kızımda göğsümden ayrılınca Kıyameti koparıyor taki derin uykuya dalana kadarBende su tracy hogs diye bi hatun var onjn kitabini aldim okuyojm simdi yatir kaldir uyku egitimi vericem digerleri hep aglatmali bu kadin aglatmaya karsi bi rutin oturtcam yoksanise giderken cok zorlanirim
Ben güya gıda mühendisiyim diyet dersi de gördüm gıdaların kalorilerini hesaplıyorum ama hamilelikten önce çok zayıftım ilk defa diyet yaptığım için nasıl uygulamam gerektiğini ayarlayamıyorum iştahım çok açıldı. Yememek için kendimle savaşıyorum resmen. Siz olmasanız değil 2 kilo gram bile veremezdim.Burda hepimiz diplomasız diyetisyen olduk zaten kuzum bide bildiklerimizi uygulasak
Ama tr de olsam isterdim
Doğru dedin canım. Insan bol giydikçe yer var diye yiyor:)Kesinlikle azıcık salsak bile hemen 2-3 hafta geri gidiyoruz. Bırakma mefkuşum hedefe varana kadar devam. Benim hedef 63 ama 63 ü kendime pay bırakmaj için istiyorum. Yoksa 65 -66 benim için uygun.
İnşallah hedefime ulaşırsam bir tane bol kıyafet bırakmıyacağım evde. Daralma ile kurtulacakları terziye yaptıracağım. Ya da vereceğim ki azıcık alınca bunu giyerim şansım kalmasın.
Maşallah:)Kızlar bikaç gündür bende bi tuhaflık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?