Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende meyvemi yedim limonlu suyumu içtim kahvaltıya oturacağım. Ama ben sporu sabah yapamadım. Akşama 1 saat şeklinde yapacağım.

Yok mefkusum ya bende pko var senin metodan yavaştır benimkisi dün akşam birşey yemedim ve sabah hazırlık yap öğleden sonra hizmet et derken yakmisimdir spor dahi yapamadim ama çok sevindim sabah.
Sen listeye ne zaman giriyorsun ondan haber ver bi kere

Kizlar benim kizim.emerek uyuyo nasil vazgecirebilirim
İlgisini dagitman gerekir canım ben uyku eğitimi verirken çok zorlanmadim hep yanindaydim aglayinca ilgisini dagitmaya calistim degisik nesnelerle bir iki dk mizmizlanir uykuya dalardi. Ayrica karnını doyurunca biraz vakit gecirsin öyle uyut popoya pış pış yap benim kız iyi uyuyor böyle

Bu haftada girmezsem artık terki diyar eyleyip kendimi dağlara vuracam
Sonra çok ararsınız, aman Zühal Gelde varsın Kilo al diye

Sicak suyla bes dk bekletip oyle tuketiyorum bol suyla faydasi cokmus bide beni cok tok tutuyo.

Bende su tracy hogs diye bi hatun var onjn kitabini aldim okuyojm simdi yatir kaldir uyku egitimi vericem digerleri hep aglatmali bu kadin aglatmaya karsi bi rutin oturtcam yoksanise giderken cok zorlanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…