- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.561
Burcucum benimkisi 2 yaşına kadar öğle uyudu. Uyku saatine kadar doyur. Uyumaya ninni sòğleyerek uyutmayı dene. Benim yiyenimi òğle yapıyorlardı.Kizlar benim kizim.emerek uyuyo nasil vazgecirebilirim
Bende meyvemi yedim limonlu suyumu içtim kahvaltıya oturacağım. Ama ben sporu sabah yapamadım. Akşama 1 saat şeklinde yapacağım.Günaydın canlar
Bende kuru meyvemi yedim sirkeli suyumu içtim. Bi neskafe içip leslie mi yapayım
Kahvaltı için ev ahalini öğlene kadar bekliyemicem çok acıktım
masal3487
Zeynepcim keten tohumunun sade alınmasında bi mahsur varmı bilmiyorum ama bildiğim sonrasında bol su içilmesi gerektiği yoksa yarar yerine zararı oluyor
Bugünün pazar olduğunu unutup pazartesiyi hatırlıyoruz kızlar
Yarın tartıda üzülmek istemeyen menüsüne dikkat etsin
Herkese iyi pazarlar
Burcucum benimkisi 2 yaşına kadar öğle uyudu. Uyku saatine kadar doyur. Uyumaya ninni sòğleyerek uyutmayı dene. Benim yiyenimi òğle yapıyorlardı.
Yok mefkusum ya bende pko var senin metodan yavaştır benimkisi dün akşam birşey yemedim ve sabah hazırlık yap öğleden sonra hizmet et derken yakmisimdir spor dahi yapamadim ama çok sevindim sabah.Kız hem tatlıyı yerim hemde eksi çıkarım diye bize havamı atıyon
Yaşınızın kıymetini bilin işte
Ben olsam kimbilir ne kadar artıydım
Zaman ilerledikçe alması kolaylaşıyor vermesi zorlaşıyor
İlgisini dagitman gerekir canım ben uyku eğitimi verirken çok zorlanmadim hep yanindaydim aglayinca ilgisini dagitmaya calistim degisik nesnelerle bir iki dk mizmizlanir uykuya dalardi. Ayrica karnını doyurunca biraz vakit gecirsin öyle uyut popoya pış pış yap benim kız iyi uyuyor böyleKizlar benim kizim.emerek uyuyo nasil vazgecirebilirim
Bence hiç normal degil uyur-gezer-yer misin yoksaGünaydın kızlar
Bende bi tuaflık var ya ben gece sabahtan daha az çıkıyorum tartıda normalmi bu?
Oh ne iyi canım benim de 3 gündür sancım var belim ağrıyor ama olamadım daha .Gunaydin kizlar, regl oldum sabaha karsi sancim yok ama uykumda kacti, yorgun uyandim yani bu sabah devami guzel gecer insallah.
Bu haftada girmezsem artık terki diyar eyleyip kendimi dağlara vuracamYok mefkusum ya bende pko var senin metodan yavaştır benimkisi dün akşam birşey yemedim ve sabah hazırlık yap öğleden sonra hizmet et derken yakmisimdir spor dahi yapamadim ama çok sevindim sabah.
Sen listeye ne zaman giriyorsun ondan haber ver bi kere
Bende hiç öyle olmadığı için bilemiyorum cnmGünaydın kızlar
Bende bi tuaflık var ya ben gece sabahtan daha az çıkıyorum tartıda normalmi bu?
Sicak suyla bes dk bekletip oyle tuketiyorum bol suyla faydasi cokmus bide beni cok tok tutuyo.Günaydın canlar
Bende kuru meyvemi yedim sirkeli suyumu içtim. Bi neskafe içip leslie mi yapayım
Kahvaltı için ev ahalini öğlene kadar bekliyemicem çok acıktım
masal3487
Zeynepcim keten tohumunun sade alınmasında bi mahsur varmı bilmiyorum ama bildiğim sonrasında bol su içilmesi gerektiği yoksa yarar yerine zararı oluyor
Bugünün pazar olduğunu unutup pazartesiyi hatırlıyoruz kızlar
Yarın tartıda üzülmek istemeyen menüsüne dikkat etsin
Herkese iyi pazarlar
Sakin ha bir ayrılık daha kaldiramayızBu haftada girmezsem artık terki diyar eyleyip kendimi dağlara vuracam
Sonra çok ararsınız, aman Zühal Gelde varsın Kilo al diye
Benimde vardi birkac gun daha ama bu ay biraz erken oldu.Gerci iyide oldu daha fazla eksi gorurum herhalde darisi basina artikOh ne iyi canım benim de 3 gündür sancım var belim ağrıyor ama olamadım daha .
Sivilceler de baş gösterdi gelmiyo
Bu hafta en az 2.8 kg vermem gerekiyorSakin ha bir ayrılık daha kaldiramayız
Iyi gezmeler tatlımBizde esimle il merkezine gidiyoruz hem gezme hem alisveris aksam girerim artik.Gorusuruz kizlar
İlgisini dagitman gerekir canım ben uyku eğitimi verirken çok zorlanmadim hep yanindaydim aglayinca ilgisini dagitmaya calistim degisik nesnelerle bir iki dk mizmizlanir uykuya dalardi. Ayrica karnını doyurunca biraz vakit gecirsin öyle uyut popoya pış pış yap benim kız iyi uyuyor böyle
Yok artıkBu hafta en az 2.8 kg vermem gerekiyor
Önümüzdeki 3 gün patates detoksu yapıcam perşembe de yoğurt
Daha da olmazsa gidip midemi aldıracam artık
Bide saçlarımı kestireyim
Sağol canım evet reglden sonra iyi eksi oluyor :)Benimde vardi birkac gun daha ama bu ay biraz erken oldu.Gerci iyide oldu daha fazla eksi gorurum herhalde darisi basina artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?