- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.581
Vallah bilemedim acaba öylemiyimki :)Bence hiç normal degil uyur-gezer-yer misin yoksa
Eşiminde öyle oluyo bende öyle olmuyo aç yatıyorum ondanmıki diyorum bide akşam yemeğini erken yiyorum geç yatıyorum yemekten sonra hiçbişey yemiyorum herhalde miğdem boşalıyo yatana kadar diyorum bilemedim. Eşimin 1.5 kilo oynuyo benim en fazla 200 gr eksim oluyo bazende 100-200gr artım bile oluyo bazende sabit...Bende hiç öyle olmadığı için bilemiyorum cnm
Akşamdan sabaha kesin 1 kilo farkeder
Gecede bişey yemediğine göre sabah eksi olman lazımVallah bilemedim acaba öylemiyimki :)
Eşiminde öyle oluyo bende öyle olmuyo aç yatıyorum ondanmıki diyorum bide akşam yemeğini erken yiyorum geç yatıyorum yemekten sonra hiçbişey yemiyorum herhalde miğdem boşalıyo yatana kadar diyorum bilemedim. Eşimin 1.5 kilo oynuyo benim en fazla 200 gr eksim oluyo bazende 100-200gr artım bile oluyo bazende sabit...
Bende beklecebileceğimi zannetmiyorum ama yarın sabah yapmaya çalışırım.Gecede bişey yemediğine göre sabah eksi olman lazım
Bazılarında kalkınca ödem olabiliyor
O yüzden en iyisi kalktıktan 1 saat sonra tartılmak
Ama ben bişey içmeden duramıcağım için bekliyemiyorum
Kıskandım şimdi1 saatlik sporumu yaptim çok yoruldum sabah 6 bucuktan beri Ayaktayim başım ağrıyor kızım ee uyumuyor biraz kestireyim
Günaydın kızlar
Bende bi tuaflık var ya ben gece sabahtan daha az çıkıyorum tartıda normalmi bu?
Bu haftada girmezsem artık terki diyar eyleyip kendimi dağlara vuracam
Sonra çok ararsınız, aman Zühal Gelde varsın Kilo al diye
Bizde esimle il merkezine gidiyoruz hem gezme hem alisveris aksam girerim artik.Gorusuruz kizlar
Bu hafta en az 2.8 kg vermem gerekiyor
Önümüzdeki 3 gün patates detoksu yapıcam perşembe de yoğurt
Daha da olmazsa gidip midemi aldıracam artık
Bide saçlarımı kestireyim
1 saatlik sporumu yaptim çok yoruldum sabah 6 bucuktan beri Ayaktayim başım ağrıyor kızım ee uyumuyor biraz kestireyim
Burda hepimiz diplomasız diyetisyen olduk zaten kuzum bide bildiklerimizi uygulasakNereye kız. Sakın bizi bırakma yoksa bizde gideriz dükkanı kaoatıp. Otur oturduğun yerde. Mefkuş sen diyetisyen olsaymışsın s
Ben dün yazacaktım sana unutmuşum
Tatlı sert bir yspın var ya o yüzden bu meslek süper olurdu sana. Canım bize hakkın çok geçiyor helal et hakkını bize.Burda hepimiz diplomasız diyetisyen olduk zaten kuzum bide bildiklerimizi uygulasak
Ama tr de olsam isterdim
Tatlım @işaretinden sonra Nicki doğru yazmak lazımMefkuşum olmadı gene sen bir anlat bana
Süpersiniz ya. Gün bitmeden sporu bitirdiniz. Ben ancak akşam kızı uyutunca yapacağım. Gündüz kızımla olmuyor.Sabah 1 mil
Biraz öncede 3 mil yapıldı kızlar
Akşam yemeğe büyük görümceme gidecez
Arayıp menüyü öğrendim
Kendime uyanlardan yerim artık
Anladım canım şimdi. Artık etiketlerim.Tatlım @işaretinden sonra Nicki doğru yazmak lazım
Nilüferinkinde başta çizgi var
Zaten dopruysa nick hemen gösteriyor
Helal olsun kuzum ne demekTatlı sert bir yspın var ya o yüzden bu meslek süper olurdu sana. Canım bize hakkın çok geçiyor helal et hakkını bize.
Kesinlikle azıcık salsak bile hemen 2-3 hafta geri gidiyoruz. Bırakma mefkuşum hedefe varana kadar devam. Benim hedef 63 ama 63 ü kendime pay bırakmaj için istiyorum. Yoksa 65 -66 benim için uygun.Helal olsun kuzum ne demek
Burda hepimiz birbirimize emek veriyoruz
Valla sizden utanmasam bende yeter diyip bırakırdım çoktan
Kız ben sertmiyim
Tatlım Hep dedimya ben kilonun acısını çok çektim o yüzden kimse boşa kürek çekmesin istiyorum
Bak şimdi kendimizi salsak yaza pişman olup kafamıza vuracaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?