Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar o kadar emeğime yazık. Şoktayım sabahtan beri. +600 deyim. Neden böğle oldu anlamadım. Dü çok su içmiştim. 4 litre olmuştu. Acaba onun hepsini atamadım mı.
Bence atamamissin canim neden okadar ictinki uzmanlar asiri su tuketiminin de bobreklere zarar verecegini hatta su zehirlenmesine sebep olabilecegini soyluyorlar,canim bundan sonra maksimum uc litre ic.Hem kiş oldugu icin ter ile de atilmiyo su.Cumaya daha var canim moralini bozma hemen

Maşallah tatlım. Allah bağışlasın

Cuma gunu: 78.6
Bugun: 78.1
Fark :-500

Kizlar bisey fark ettim ben ekmek yemeyince daha cok veriyorum.Ilk haftalarda pazartesi ya artiydim ya da sabittim ama iki haftadir eksi besyuzdeyim.Dun tb ekmegi aldim ama tuketmiycem boyle daha iyi.
Ayy tobe tobe 78 demisim Allah korusun.Duzeltiyorum hemen 68.1 suanki kilom.

Haklısın abla düzenli zaman ayıranlara haksızlık oluyor. Telafi etmeye çalışacağım katılım eksikliğimi. Izin konusunu perşembeye netleştirelim.

Kızlar o kadar emeğime yazık. Şoktayım sabahtan beri. +600 deyim. Neden böğle oldu anlamadım. Dü çok su içmiştim. 4 litre olmuştu. Acaba onun hepsini atamadım mı.
Elifim lütfen moralini bozma tatlım evet içtiğin sudan olabilir ben tartı günlerinden önceki gün şu içme işini akşam 5e kadar bitiriyorum yoksa atamiyor vücut sabaha.
Sıkma canını vaktin varsa 1 saat sonra tekrar tartil
Bugün Artı ikiyüz g.
Sikma canini İremcim ödem dir cumaya eksi olucaginiza inanıyorum

Cumartesi
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 P etiform peynir Çay
Öğle karnıbahar yemeği kıymalı
Ara 1 elma 1 P etiform
Akşam 10 kadar hamsi buğlama

Sağol canım zaten artık takılmıyorum böyle şeylere nerelerden geldim ben bugünlere

günaydın. bende aranıza katılmak istiyorum. 70-79 kilo grubundaydım orası çok sessiz buraya gelmek istedim. 76 kilo ile başladım şimdi 72 kiloyum . amacım 60 olmak. kalori hesabı ve 3 beyazdan tamamen uzak olarak yapıyorum bu diyeti. mutlumuyum ? evet tabiki kilolar gidince daha da gaza geldim. diyetteyken mutluysam 60 olurum ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…