- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.681
Ben de iyiyim tatlım. İş güç. Çok yoğunum. Ama buraya zaman ayırmam lazım yoksa bende kilo yukarıya doğru çıkıyor.@elifce80 sağol tatlım benim iyiyim sen nasılsın asıl ?
Yok Can'ım bırakamam kolay kolay ben emeğimize yazık kız az mı uğraştık
Bence atamamissin canim neden okadar ictinki uzmanlar asiri su tuketiminin de bobreklere zarar verecegini hatta su zehirlenmesine sebep olabilecegini soyluyorlar,canim bundan sonra maksimum uc litre ic.Hem kiş oldugu icin ter ile de atilmiyo su.Cumaya daha var canim moralini bozma hemenKızlar o kadar emeğime yazık. Şoktayım sabahtan beri. +600 deyim. Neden böğle oldu anlamadım. Dü çok su içmiştim. 4 litre olmuştu. Acaba onun hepsini atamadım mı.
Maşallah tatlım. Allah bağışlasınŞeyda nasılsın. Göremedik seni uzun süre. Maşallah sana sakın bir daha kendini alıp bırskna. Her zaman fit kal.
Burcu menü süper. Afiyet olsun.
Menü güzel sma suyu artırman gerekir cznım.
Nehircim gayet güzel menü afiyet olsun. Spor da süper.
Menü iyi de spor yok. Su az. Bunlara tez zamanda çñzüm şart.
Güzel menü.
Güzel canım.
Nilüferim menü düper. Afiyet olsun.
Teşekür ederim. Menüdeki çorbayı sormuşsun mercimek.
Menü süper mefkuş. Dpof d guzel.
Dporu aksatma canım. Menü fdns drģil.
Maşallah. Benim kızim da ilkokul 2.sınıfa gidiyor.
Kızlar o kadar emeğime yazık. Şoktayım sabahtan beri. +600 deyim. Neden böğle oldu anlamadım. Dü çok su içmiştim. 4 litre olmuştu. Acaba onun hepsini atamadım mı.
Ayy tobe tobe 78 demisim Allah korusun.Duzeltiyorum hemen 68.1 suanki kilom.Cuma gunu: 78.6
Bugun: 78.1
Fark :-500
Kizlar bisey fark ettim ben ekmek yemeyince daha cok veriyorum.Ilk haftalarda pazartesi ya artiydim ya da sabittim ama iki haftadir eksi besyuzdeyim.Dun tb ekmegi aldim ama tuketmiycem boyle daha iyi.
Seni gidi seni kız yemicem bu hafta çok güzel kilo verecem :):) :)Kiyamam ya guruldamasin ye birşeyler
Tamam abla bugün kuru kaysi yedim yarın sabah meyve yerimTatlım sabah illa kuru meyve yemek zorunda değilsin bazende 1 tane taze meyve yiyebilirsin
Kahvaltıdan yarım saat önce
Haklısın abla düzenli zaman ayıranlara haksızlık oluyor. Telafi etmeye çalışacağım katılım eksikliğimi. Izin konusunu perşembeye netleştirelim.gingercookkie
Iremcim bugün hariç 2 gündür menünü yazmadın ve takıma uğramadın bile
Kurallar gereği 1 sarı kartın oldu
Biliyorum yoğunsun ama herkesin bi koşuşturması var
Kurallara uyan üyelere haksızlık olmaması için artık kurallar uygulanacak
Eğer katılımın böyle devam edecekse seni izinli yazalım bu hafta
Elifim lütfen moralini bozma tatlım evet içtiğin sudan olabilir ben tartı günlerinden önceki gün şu içme işini akşam 5e kadar bitiriyorum yoksa atamiyor vücut sabaha.Kızlar o kadar emeğime yazık. Şoktayım sabahtan beri. +600 deyim. Neden böğle oldu anlamadım. Dü çok su içmiştim. 4 litre olmuştu. Acaba onun hepsini atamadım mı.
Sikma canini İremcim ödem dir cumaya eksi olucaginiza inanıyorumBugün Artı ikiyüz g.
Sağol canım zaten artık takılmıyorum böyle şeylere nerelerden geldim ben bugünlereElifim lütfen moralini bozma tatlım evet içtiğin sudan olabilir ben tartı günlerinden önceki gün şu içme işini akşam 5e kadar bitiriyorum yoksa atamiyor vücut sabaha.
Sıkma canını vaktin varsa 1 saat sonra tekrar tartil
Sikma canini İremcim ödem dir cumaya eksi olucaginiza inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?