Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay hamaratlik degilde canim hamilelik filan derken hersey kafama yikiliodu buldugumu atmisim yarinda yatak odamla banyoyu yapicam ertesi gun mutfak diger gun salon antre daha 6 ay temizlik.istemez sonra

Cıssss çikolatayı boşver menün güzel bozma çikolatayla

Yani moralim bozuldu aslinda bugun 38 40 beden cesit cesit pantolonum small medium bi suru kazak gomlek var ben hic birine giremiyorum evet bebegim var ama ne bilim of pif yani

Teşekkür ederim canım sözlerden böyle iltifat duymak beni mutlu ediyor :)
Nehircim mwnü güzel. Aman çikolata ile menüyü bozma.
Sağol canım yok yemem de gundeyken canım çok istemisti
Cıssss çikolatayı boşver menün güzel bozma çikolatayla
Bosver dim canım yok yer miyim hiç :)

Çok sagolun kizlae allah razi olsun:))
Belki yatmadan biraz daha yaparım

Sağol tatlım

Daha ne olsun. Sporunu da yaptın mı süperr

Oyyy kuzum kıyamam çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlar

Yani moralim bozuldu aslinda bugun 38 40 beden cesit cesit pantolonum small medium bi suru kazak gomlek var ben hic birine giremiyorum evet bebegim var ama ne bilim of pif yani
Canım lütfen üzülme bazen ben de bu Psikolojiye giriyorum.
Tamam kilo aldık verirken zorlanıyor olabiliriz ama.bu kiloların güzel bir meyvesi var Allah onların acısını göstermesin inşallah. .
Biz bu kiloları vermek için cabaliyoruz onlarla yaşamayı kabullenmedik kıyafetlerine sigabilmek istiyorsan moralini yüksek tutup yoluna devam edeceksin.

Amin nehircim ama cok canim sıkılıo iste ne bilim resimlere bakiyorum filan tutamiyorum da kendimi pifff

AdaisyLove çok sağol canim.simdi biraz daha iyi
İyi canım sevindim dikkat et yöne de
Amin nehircim ama cok canim sıkılıo iste ne bilim resimlere bakiyorum filan tutamiyorum da kendimi pifff
Tamam canım işte resimlere bakıp daha çok motive ol tatlım ben buraya basladigimda tam 85 kiloydum korkunç biseydim
Zayiflayacagima inanmamistim açıkçası. .
Kıyafetlerime baktım fotolara baktım aynaya bktim
En çok canım zuhal ablamm Mefkurem çok destek oldu bana ne zaman düşsem kaldırdı beni .
Takıma da o davet etmişti hatta başka takımdan da çağırdı lar aynı anda
Ama zuhal abla bana daha sıcak gekdi ve buraya geldim iyi ki burdayım kıl derdi ki hedefime 5 6 kilo kalacak

Menümmmm
Kalkınca 1 bardak limonlu su

Sabah 10.00: 1 kk peynir bol yeşillik 1 dilim tb ekmeği yarım çay bardağı şekersiz çay(kızım ağlayınca hepsini içemedim)

Ara 12.00: 1 kivi
Öğle 15.00: 1 haşlanmış yumurtayla yapılan salata ve yarım portakal
Ara 16.00: 1 Türk kahvesi orta (şekersiz içemiyorum
Akşam arkadaşımla buluşacağız o yüzden 19.00 gibi yiyeceğim 1 porsiyon tavuklu salata yiyeceğim yanında 1 bardak da ayran içerim

Spor Leslie ile 3 mil yeni bitirdim
Su 1,5 oldu yatana kadar 2 olur

Canim benim eski hirsim yok nedense anlamadim.bende kiz duzene binerse ins. Bende duzelcem gibi uyku sorun oluodu bana

Kusursuz gorunuyor canim:)
Canim kahvaltida zeytin veya peynir yesen daha doyurucu bir menu olabilirdi.Makarna ciss olmus ama bir catalciktan bisey olmaz bide oglen yemissin.
Menun iyi gorunuyor canim.Canin tatli cektiyse kuru uzum veya hurma yiyebilirdin,bir tk bal da yesen tatli ihtiyacini karsilardi bence.

Bugunku menum;

SABAH: 7.30 iki haslanmis yumurta,6 zeytin,maydanoz,bir dilim tb ekmegi ve yesil cay.

Ara ogun:10.15 bir fincan sekersiz dibek kahvesi.

ÖĞLE: 12.15 bir kase kuru fasulye,salata,uc kasik yogurt.

Ara ogun: 14.30 yarim greyfurt.

AKŞAM: 17.30 bir bucuk alabalik (firinlanmis) ve salata.

2.5 litre su, 3 mil leslie yapildi.

cikolata cıss :) menün güzel bozulmasın :)
hiç bozma canım moralini aynı dert bende de var ben bide daha zayflayamadan 2.bebeğime hamile kaldım anca anca kendime geliyorum emzirirken insan daha rahat kilo verebilirmiş inş sen bu azimle basarırsın incecik bi anne oluırsun :)
suyuda tamamlarsan menün gayet iyi canım

Canımmm hedefine Şunun şurası 10 kilo kalmış ben ne yapayım 57 kilodan bi anda 95 e fırladım. Smallden xxl a çıktım. bende size bakınca imreniyorum. inşallah yaza kadar fiziken ve ruhen çok iyi olacağız :) :)

Sabah yumurta veya zeytin olsa daha doyurucu olurdu.

Menüm
uyanır uyanmaz ballı sirkeli su
buqün biraz sabah ve öqlen karıştı
11.30 da 1k ezogelin çorba yarım dilim tb ekmeği
ara 1 elma
15.00 4yk fırında karnabahar minik kase yoqurt
19.00 4yk etli türlü bolca salata
su 2lt olur
spor kahvaltı öncesi 1 mile leslie 30 dk açık havada yürüyüş

gayet güzeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…