- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.341
Sendemi hasta oldun canımcımEve geldim sonunda ama Çok fenayım.
Grip tartıya yansımaz dimi moralim. Bozuldu şimdi.
Uyucam ben iyi geceler herkese
Sabaha bol eksiler görmek dileğiyle
Ne yapayım yemek yap ye zor geliyor meyve yıka ye en pratiği bu.Kiz biz sağlıksız demekten biktik sen yemekten bıkmadin krndine bakmayan eczacim benim aksama normal yemek koy tatlim ya
pizza degilde baska bisey olsaydi daha iyuydi ana bi dilim cok degil tabiki
Seninkide guxrl bitanem
guzel canin
iki günde harika hocam bu hafta baya iddialisin
Iyi geceler...Kızlar bende ara verdiğim ütüme devam edeyim
Inşallah yarın tartı herkesi güldürür
Güzel haberler bekliyorum hepinizden
Herkese iyi geceler
Öpüldünüz fıstıklarım
Nereye olacak annemin evineKız kacirmisim nereye gittin tatile kıskandım vLla
Hem hastayım hem de çok yorucu bir gündü
Su çok önemli canım biliyorsun
evet canım haklısın yarın yaparım kaptan listeye alınmasam bileee sana kaptanım diyeceğim tatlımmmmmmmmmmÇok sevindim cnm
Inan burda düzenli devam edersen zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bi bakmışın incecik olmuşun
Hadi bakalım yarın zaten tartı günümüz sabah bildirimini yapıp yeni hayata merhaba de
Akşamlarıda menünü suyunu sporunu saatleriyle yaz ve burdaki arkadaşların menülerinede yorum yap
Çünkü burda hepimiz birbirimizden sorumluyuz
Bugünkü menüm şöyleydi:
Kahvaltıdan önce ballı sirkeli suyumu içtim ve üstüne 2 kayısı kurusu yedim.(06.00)
SABAH:
*Omlet+1 dilim tam buğday ekmeği(07.00)
ARA ÖĞÜN-1:
*10 badem(09.30)
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase mercimek çorbası+2 kaşık bulgur pilavı(12.00)
ARA ÖĞÜN-2:
*1 sütlü nescafe+5 fındık(15.00)
AKŞAM YEMEĞİ:
*Tavuk sote+yoğurt(18.00)
SU:
*2 litre
SPOR:
* 2 mil Leslie.
Aramiza hoşgeldin ben Poni 26 yasinda 1 prenses annesiyim. 4 buçuk aydır bu takimdayim 13 kilo verdim buranın sayesindeiyi akşamlar grip gibi solunum enfeksiyonel hastalıklar vücutta su toplanmasına neden olur dilerim böyle bir şeyle karşılamazsınn ama moralini bozmaaa böyle bir durum soz konusu olabilir tatlımmm
Aramiza hoşgeldin ben Poni 26 yasinda 1 prenses annesiyim. 4 buçuk aydır bu takimdayim 13 kilo verdim buranın sayesinde
öyle mi olsun yardımcı kaptanıymış gönüller bir olsunnnn tatlımmmmmmm
Ben de kendimi tanıtayım ismim irem 7 aydır takımdayım otuz kilo verdim. inanırsan ve azmedersen olmayacak şey yok. Zaten aşırı fazla kilonda yok.iyi akşamlar grip gibi solunum enfeksiyonel hastalıklar vücutta su toplanmasına neden olur dilerim böyle bir şeyle karşılamazsınn ama moralini bozmaaa böyle bir durum soz konusu olabilir tatlımmm
Öyle mi ponicim bak ben Orayı atlamışım. Takım Avatar resminde hala Beril in resmi olunca ben bırakmadı sandım.
neeeeeee otuz kilomu canım nasıl bir azim nasıl bir sabır azmin örneği sabrın bedene bürünmüş halisinn amanım lütfen deneyimlerini aktar bize harikasınnn yaBen de kendimi tanıtayım ismim irem 7 aydır takımdayım otuz kilo verdim. inanırsan ve azmedersen olmayacak şey yok. Zaten aşırı fazla kilonda yok.
Sabah 10.30Temizlikten bisi yapmaya firsat bulamadim esim disarda yiyek dedi ama hem soguk hem yollar cok kotu cikmayalim dedim hazirda bunlar vardi o sekilde oldu ogunlerimi atladigimin farkindayim ama bugunluk bole aksam acikirsam yogurt filan yerim
1 yumurta
Yarim kk tulum
5 zeytin
1 dlim tb
Sekersiz cay
Aksam 17.00
4 yk kiymali yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
1 dilim tb
2 litre su
1 mil leslie
Tatlim bilgisayarim dusup kirildi baska bilgisayarda yoktu evde mecbur kaldim yani.
Bugunku menum kizlar:
SABAH: 8.15 bir dilim tb ekmegi,bir haslanmis yumurta,bir kk peynir,roka ve yesil cay.
Ara ogun,sekersiz turk kahvesi,yedi tane kuru uzum.
ÖĞLE: 12.20 dort tane kucuk kofte, iki kozlenmis biber, yesillik,bir bardak ayran.
Ara ogun: yarim greyfurt.
AKŞAM:17.30 bir orta boy tabak kiymali soganli ispanak ve salata.
2.5 litre su,spor yapacak vaktim olmadi aksam yaparim belki yaparsam yazarim.
Bugünkü menüm
Sabah 09.00 limonlu ılık su
Kahvaltı 1 yumurta
1 kk beyaz peynir
Öğle 13.00 1 kase cacık, haşlanmış tavuk
Ara 4 çilek
Akşam 1 tabak Çağla çorbası
Su 2lt
Spor daha yapmadım kızım uyuyunca Leslie 3mil yapıcam inş.
Menü guzel sefim sebze çorbasını nasıl yapıyorsun??
Kizlar bu gece bu cayi icip yaticam
@-Bin muhtesem gunes-
Menüm
Sabah 09.00
1 kase yarmali ayran (3 yk yarma)
Öğle 12.00
1 d kızarmış ekmek
1 kk peynir
Domates
Akşam, 18.00
1 kase yarmali ayran (3 yk yarma)
Su
1.5 lt
Spor, henüz yok
Ayrıca dün sporumu yaparken 20. Dk ya doğru mide agrim tuttu. Gastrit agrısı sırtıma vurdu,iki büklüm kaldım. ilaçlarla kendime geldim. Geçenlerde de olmuştu bantta yurudukten sonra, eşim direk spora bağladı tetikliyor diyo böyle birşey olamaz de mi ya
Menümü yazayım eve gidince yorum yaparım
Sabah 1 dilim tb ekmeği ile tost
1 yumurta 6 zeytin domates
Ara 1 portakal
Öğlen et sote yağsız salatalık
Ara avuç içi kadar kuruyemiş 1 küçük armut
Akşam 6 yk taze fasulye salata
Su 2lt
Spor yok
***9.TAKIM 449.Etap ***
-Bin muhteşem gunes- (95.8///%)
Poniponna(82.2///%)izine ayrılmak istiyor
Ariver(71.4///%)
kartanesi58(68.8///%)
mstb(67.6///%)
kkkmevsim5(73.5///%)
burcugncy(73.4///%)
masal3487(68.6///%))
Gingercookkie (71.6///%))
Sevilumut (71///%))
9.takım genel ortalama:
Menü gayet güzel canım
Canım güzel menu5
Menü güzel canim
Çağla çorbası nedir canım ilk defa duydum güzel menün
Kız rakibe detoks mu yapıyorsun :)
Sağol abla saatleri yazamadım çok yoğun bir gündü üstüne de grip oldum yeniden çok kötüyüm daha da eve gitmedim
Bugünkü menüm şöyleydi:
Kahvaltıdan önce ballı sirkeli suyumu içtim ve üstüne 2 kayısı kurusu yedim.(06.00)
SABAH:
*Omlet+1 dilim tam buğday ekmeği(07.00)
ARA ÖĞÜN-1:
*10 badem(09.30)
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase mercimek çorbası+2 kaşık bulgur pilavı(12.00)
ARA ÖĞÜN-2:
*1 sütlü nescafe+5 fındık(15.00)
AKŞAM YEMEĞİ:
*Tavuk sote+yoğurt(18.00)
SU:
*2 litre
SPOR:
* 2 mil Leslie.
Kızlar ben de bugün pek keyifli değilim.Okulumda ne kadar sıkıntılı olduğumu biliyorsunuz.Aylardır aylardır yarın gireceğimiz tatili bekliyorum.Hem huzurum açısından hem de diyetim.Ve hem ilk hafta hem 2.hafta yatılı misafirlerimiz var.İlk hafta kardeşlerim,2 hafta akrabalarım;mutlu olmadığımdan değil ama misafirle diyet yapmak çok zor çok çok çok.Üstelik ben gerçekten okulumdaki sıkıntılardan dolayı sessizliğe muhtacım.Allak bullak oldum.Ne yapıcam nasıl toparlıycam bilmiyorum
Selam kızlar sinirlerim çok bozuldu bugün. Kimseye anlatamadım bari size anlatıp açılayım. Bugün eczanenin önünde silahlı Çatışma oldu. Önce ağız dalaşı ile başladı sonra silahlar Çekildi ateş etmeye başladılar. Ölen yaralanan yok sadece kendiAraçlarında hasar var. Ama korkudan alt üst olduk. Biz kendi halinde insanlarız böyle şeylere Alışık değiliz bacaklarım kasıldı stresten hala açılmadı. Polisler adamların Peşinde koşmaktan bize bakamadılar ama yarın ifadeye gelirler sanıyorum. Bu kadar işin Gücün Arasında bir de bununla uğraşacağız. Çok şükür canımıza da malımıza da bir şey olmadı.millet Kafayı yemiş kendini teksas ta sanıyorlar.
Neyse menümü yazayım unutmadan bugün menümden sağlık fışkırıyor farkındayım ama böyle bir günde ancak bu kadar oluyor.
Sabah 1 P etiform peynir Çay
Öğle 1 P Burçak Bisküvi
Akşam yarım P etiform bisküvi
Eve geldim sonunda ama Çok fenayım.
Grip tartıya yansımaz dimi moralim. Bozuldu şimdi.
Uyucam ben iyi geceler herkese
Sabaha bol eksiler görmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?