Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eve geldim sonunda ama Çok fenayım.
Grip tartıya yansımaz dimi moralim. Bozuldu şimdi.
Uyucam ben iyi geceler herkese
Sabaha bol eksiler görmek dileğiyle
Sendemi hasta oldun canımcım
Yat dinlen moral bozacak bişey yok
Sabahta güzel haberlerle gel

Ne yapayım yemek yap ye zor geliyor meyve yıka ye en pratiği bu.

Kızlar bende ara verdiğim ütüme devam edeyim

Inşallah yarın tartı herkesi güldürür
Güzel haberler bekliyorum hepinizden

Herkese iyi geceler
Öpüldünüz fıstıklarım

evet canım haklısın yarın yaparım kaptan listeye alınmasam bileee sana kaptanım diyeceğim tatlımmmmmmmmmm

Nilüfer tatilde ben de geleyim de elinden bir su içeyim. Menüler harika okudukça imreniyorum sana.

iyi akşamlar grip gibi solunum enfeksiyonel hastalıklar vücutta su toplanmasına neden olur dilerim böyle bir şeyle karşılamazsınn ama moralini bozmaaa böyle bir durum soz konusu olabilir tatlımmm
Aramiza hoşgeldin ben Poni 26 yasinda 1 prenses annesiyim. 4 buçuk aydır bu takimdayim 13 kilo verdim buranın sayesinde

Aramiza hoşgeldin ben Poni 26 yasinda 1 prenses annesiyim. 4 buçuk aydır bu takimdayim 13 kilo verdim buranın sayesinde

ne kadar genç bir annesin ne güzelll 13 kilomu gayet iyi vermişşin talım zaten benim çok profesyonel bir diyetisyen tanıdığım vardıııı zaten en idealii haftada en fazla 900 grm vermek lazımmış gayet sağlıklı bir kilo vermişsin prenses annesi..

iyi akşamlar grip gibi solunum enfeksiyonel hastalıklar vücutta su toplanmasına neden olur dilerim böyle bir şeyle karşılamazsınn ama moralini bozmaaa böyle bir durum soz konusu olabilir tatlımmm
Ben de kendimi tanıtayım ismim irem 7 aydır takımdayım otuz kilo verdim. inanırsan ve azmedersen olmayacak şey yok. Zaten aşırı fazla kilonda yok.

Ben de kendimi tanıtayım ismim irem 7 aydır takımdayım otuz kilo verdim. inanırsan ve azmedersen olmayacak şey yok. Zaten aşırı fazla kilonda yok.
neeeeeee otuz kilomu canım nasıl bir azim nasıl bir sabır azmin örneği sabrın bedene bürünmüş halisinn amanım lütfen deneyimlerini aktar bize harikasınnn ya

Evet öğleni atlamışsın ama iyi iş yaptın maşallah. Ben de @poniponna gibi güşünüyorum hızını alamazsan bize de gel nasıl olsa aynı şehirdeyiz

Tatlim bilgisayarim dusup kirildi baska bilgisayarda yoktu evde mecbur kaldim yani.

Her şerde bi hayır vardır. Peki not aldınızmı bu sunımdan. İnşallah bu kadar zahmet ve emeğe deymiştir

Güzel olmuş tatlım

Çağla çorbasını ilk duydum. Afiyet olsun güzel olmuş

Menü guzel sefim sebze çorbasını nasıl yapıyorsun??

Aslında öğlenkini işyerinde yedim ama ben önce biraz kıvamı olsun diye un kavuryp içine evde ne varsa onları katıyorum bi pırasa pek olmuyo içinde. pişmeye yakın dereotu da doğrayınca çok güzel oluyor . Soğan ve sarımsak da olmazsa olmazı. Çok minik doğrayamadığım için pişince blendırdan geçiriyorum. Hiç bişey bulamazsam patates havuç kereviz soğan sarımsak bile yetiyor

Kizlar bu gece bu cayi icip yaticam

Burcucum sen emziriyorsun ya maydonozu pek önermiyorlar gani kürün içinde ters etki yapmasın

Bugünü cısss olmadan atlatmışsın
Çok geçmiş olsun sanmam ondan olmaz spordan oluyorsa o da gastrit sancısı olmaz

Meliha bunu beğendi

Ayyy bi an heyecanlandım

Sağol tatlım. Geçmiş olsun. İnşallah tartıya da yansımaz bıcırığa da bulaşmaz

Mercimekle bulgur çok mu olmuş ikisi bir arada

Sıkma canını hele bi gelsinler. Onlar gelmeden böyle gerilirsem geldiklerinde mutsuz olursun. Akışına bırak

Çok geçmiş olsun iremim. Sen hangi ildeydin

Ben küçükken haberlerde filistini vs gösterdiklerinde film gibi sanırdım. Ne acı 30 senedir insanlar birbirini öldürüyor

Hiç sağlıklı bulmadım

Eve geldim sonunda ama Çok fenayım.
Grip tartıya yansımaz dimi moralim. Bozuldu şimdi.
Uyucam ben iyi geceler herkese
Sabaha bol eksiler görmek dileğiyle

Tekrar geçmiş olsun canım. İyice dinlen

Kizlar selam bugun Nazi nedenlerden dolayi giremedim buraaya
Bugun ki menum
Sabah 1 bucuk.yumrta 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 domates

Ara 1 havus

Ogle 2 gibi avuc icim kadar haslanmis tavuk eti az salata

Aksam 5 gibi 1 kase yogurt

Su iki litre
Be su alimini Saar 6 da biraktim
Spor yarim saat hafif sporlar yaptim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…