- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.641
Eklerim abla eklememizin nedeni nedir ben takip edemedim misafirlikteyiz bugün. Bir de ne zamana kadar eklemeye devam edicezelifce1453
Kızlar lütfen menülerinizde adını yazdığım elifi etiketleyin
Bayankokosh
@ErvaMina
@elifce80
@kelebekk33
bazlama kucukmus durabildiysen güzelUyaninca limonlu balli ilik su
Sabah 09.30
Yarim kk peynir
3 zeytin
1 bardak sut
Ogle 12.30
1 yumurta 2 halka sucuk
Avucum kadar bazlama
Yarim kk peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
Ara 16.00
1 sade turk kahve
Aksam 18.00
1 kase tarhana
4 parca firinda kaburga
2 litre su
2 mil leslie
evet canim salata azdi doymadimMenun gayet guzel dolmada cok yememissin zaten.
Mercimek corbasiyla ekmek pek onerilmiyor ama az yemissin, gayet guzel canim.
Sucuk ve bazlama olmamis ama cok yememissin onun disinda gayet iyi canim.
canim gecmis olsun prenses iyidir insallajİnan bilmiyorum canım anlamadım ne olduğunu. Kendi yatağında durmadı hep mizirdadi aramıza koydum yine mizirdadi sarildim kucağımda uyuttum oyke uyudu tabi benim kol uyuştu hiç rahat edemedim hep aynı pozisyonda kaldım
Büyük ihtimal dış canın ben gündüz uyutmazsam nefes alamıyorum canım ya hep kucağımda.
Hep peşimde beni istiyor gece de kollarimda yatirdim anca kokumla uyudu tabi ben rahat edemedim
Günaydın abla ben çok heyecanliyim 69 u görmek için inşallah pazartesi görürüm :)
abkacigim senin verdigin kilolarin yaninda bizimki neki yorulman duraklaman cok normal ben alt tarafi on kilo verdim ben bile bazen yildigimi hissediyorum ve bir yildir burada mucadele verdigin ve basardigin icin seni cani gonulden tebrik ediyorumÇalışan kazanır bitanem
Maşallah sende başından beri çok azimlisin
İstikrarını hiç bozmadın
Listeye 65 mi yazılmıştı hedefin için
canim benim coook gecnis olsun zaten soylenecek olan herseyin sen farkindasin masallah rabbim herkesi farkki birsey ile.imtihan ediyor kimini evladi kimini esi yada annesi babasi ile bize dusen rabbimizden gelen herseye tevekkul edip lutfu da hos kahrida deyiP basimiza gelen herseye daha beteri var deyio sukretmek rabbim hepimize heeseyin hayirlisini versin.AMİNNN.Canim aslinda hamileyken hersey cok güzeldi hic bir sorun yok hatta dr cok iyi bo hamilelik gecirdin dedi dogum yaptim yibe bi sıkıntı yok tam hastaneden cikarken işitme testi yaptılar geçemedi dediler normal olabiliyo kulakta sivi kaliyo bi hafta sobra gelin neyse ciktik sarilik oldu bi ay gecmefi 7gun hadtanede yattik oyle gecti bu arada defalarca testlere goturduk yok yok bi ustu bi üstü testlerin derken ileri derecede işitme kaybı var olduğu belirlendi bu yetnezmis gibi yopuk kani bizik cikti pku denilen bi protein aldiginda zekasinin nerdeyse sifurlanacagi bi hadtalikla karsilastik defalarca ankaraya gittik geldik cok sukur en son gittigimizde bu hastaligin olmadigi ama degerlerin normal insanlardan biraz fazla oldugu soylendi buda bi tehlike arzetmiyo denildi ins haftaya tekrar kontrolumuz var tamamen normal degerlere dusnesi icin dua ediyorum iste işitme icibde suan cihaz kullaniyoruz ama bunun yeterli olmadığı normal bi insanin isitmesine yakin olması icibde ameliyat olnasi ve ic kulaga bi cihaz daha yerlestirilmesi gerekiyo ameliyattan oncede bi suru tetkik yapiyolar onun icin gidiyoruz ins basarili bi sekilde bunuda atlatiruz tabi konusabilmesi icin ayda bir iceme gidiyoruz yani Eskişehir e irda boze eğitim veriyolar napmamiz gerektigiyle ilgili ameliyattan sonra haftada bir olcakmis ins verim alir ve oglusumun hayatini kolaylastirabiliriz yani furum bu hic bisey yoktan cok sey vara geldikrabbim bizi agir bi imtihaba tutuyor bu işitme kaybı icin drlar hic bir sebep gösteremiyor allahtan gelene bagrimiz acik rabi bu surecte cok uzuldum yiprandim astim ataklarim tuttu hastanelik oldum defalarca bi çocuğum daha var onunla ilgilwnmek ve belli etmemek zorundayım cok üzüldüm ama şimdi uzulnemeye çalışıyorum sukrediyrm allh daha beterini vermesin yatalak olup ömür boyu kapiya baksaydi napcaktim bu durumda elimden geleni yapip hayata haxirliycam ömrüm onub yoluna feda olsun yeterki o iyi olsun öyle iste nehircim rabbimin verdigi bi tirnagi yaratmaya gucumuz yok beni. Oglanin da ic kulakta bi kac tüycuk olsa duyacak bütün sıkıntı bu ama yerine koyamiyosun onun verdiği gibi olmuyo o yüzden elimuzdekinin degerini bilmek lazim özellikle cocuklarimizin kendimizin sagligina sukretmek gerekiyo şükür nimeti ziyadelestirur yani artirirmis sekva sikayette azaltirmis kizimda yok buyumedi yurumedi diye şikayet ederken şimdi bir baaaaa hecesi cikti diye deliler gibi seviniyorum insan işte
ahh abla ben cocuklar var diye gitmedim.bir ywre bids soguk diye ama herkesin masallahi varKolay gelsin tatlım
Heralde tatilde millet gezmelere çıktı
Halbuki bu soğukta herkes evinde otursaya
canim bundan oncede esimin yegenleri kaldi 1 hafta yaslarida var baya iki gun ince gittiler aliskinim yani:))Sağol canim Allah razi olsun
valla bu soğukta misafir falan hemde yatili cok zor allah kolaylık versin
muhteşem sin ablam bu hafta ins listeye girersin görelim artık su altilari
Canim cok gecmis olsun hastasin dimiCanlarım menümü yazıyım,sonra haftalık menü takibini paylaşıp,sonra da geçmişe bakıcam.Daha yeni uyandım
sende benom gibi mercimek arti ekmek kh olnus ama hastasın hos gorelimBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*1 kase mercimek çorbası+1 dilim tam buğday ekmeği(11.00)
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase mercimek çorbası+1 dilim tam buğday ekmeği(15.00)
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 kase mercimek çorbası+1 dilim tam buğday ekmeği(19.00)
SU:
*2 litre
SPOR:
* Yok
(Akşama kadar yattım canlarım garip bir menü oldu ama)
elifce1453
Güzel menu yine canımKızlar giremiyorum kaynanamdayim misafir var
9.00 limonlu su
9.30 1 kk peynir 1 yumurta 1 tatlı kaşığı bal 1 dilim tb ekmeği salatalık domates 2 halka sucuk
Ara 1 bardak süt
13.00 küçük tabak kisir marul salatalık ayran
15.30 1 elma
16.30 1 kase enginar çorbası 2 parça tavada az yagda balık salata
Su 2 lt
Spor yok
Iyi aksamlar kaçaaaaaak seniiiiiiİyi akşamlar herkese anne evinden selamlar
güzel canımSabah limonlu ılık su
09.00 1 kk peynir 1 yumurta
Ara 1 hurma
13.00 1 kase mercimek çorba bol salata
Ara 1 portakal
17.00 1 kase tavuklu yoğurt çorbası
Su 2,5 lt geçmiştir. Bugün yüreğim yanıyor acayip su içtim
Spor yokelifce1453
sağolasın tatlim Allahtan baska sığınacak kapimizmi varki siginalim daha beterlerini vermesin Rabbimcanim benim coook gecnis olsun zaten soylenecek olan herseyin sen farkindasin masallah rabbim herkesi farkki birsey ile.imtihan ediyor kimini evladi kimini esi yada annesi babasi ile bize dusen rabbimizden gelen herseye tevekkul edip lutfu da hos kahrida deyiP basimiza gelen herseye daha beteri var deyio sukretmek rabbim hepimize heeseyin hayirlisini versin.AMİNNN.
Baska bisey yememissin canim ins sporla oda hallolurBugun ki mnum
Sabak.1 yumurta azcik peynir 5 tane zeytin
1 dilim ekmek
Kizlar oglen kek.yaomistim inanin yememek icin cook.zorladim ama en sinunda 1 dilim yedin affedin beni ne olir yedikten sinra cok moralim bozuldu ama.cok canim cekmistibaska bisey yemedim ogken
Ara 1 elma
aksam da saat 6 da 10 tane hamsi buglama ve bool salata
Su iki litre
Sporda yapican insallah misafirler yabanci degil
First buluo daldim buraya sonre gorusuruz yine canlarim.benim
hiiiim sen sevilen gelinlerdensin bendede kalirlar oylede kalabalık değil geçe n yil esimin yegeni tambir yil kaldj yanımızda bu sene başka bi yegeni iki buçuk ay kaldı ama tabi bunlar ogrenciydi bende hic sıkıntı yapmadım tabi kalabalık olsa nasıl olur bilmiyorumcanim bundan oncede esimin yegenleri kaldi 1 hafta yaslarida var baya iki gun ince gittiler aliskinim yani:))
Menü güzel canımKizlar bugunku menum:
Sabah uyandigimda bes tane kuru uzum yedim.
KAHVALTI: 11.30 bir bucuk yumurta tavada, 1 tb ekmegi, 4 tane zeytin,1 kk peynir, yesillik ve cay.
Ara öğun: 14.20 uc kasik naneli yogurt bir avuc ici kadar ceviz ve findik.
AKŞAM: 17.30 bir orta boy tabak brokoli yemegi, bir kase mercimek corbasi ve uc kasik naneli yogurt.
2.5 litre su, 2 mil leslie, iki saat sonra da yarim greyfurt yerim.@elifce1453
Akşam ekmek olmasa iyi olurMenum
Sabah
Iki dilim ekmek peynir zeytin maydanoz 1ck tereyağı
Öğle
Salata yoğurt
1kase topalak bu biraz kh
Ara
1kahve
Aksam
1kase m.corbasi
1dilim ekmek
Salata yoğurt
Su 1,5 oldu iki olur inş
Spor 30 dk cardio yapılacak
İkimiz de sucuk yemisiz bugün :)Uyaninca limonlu balli ilik su
Sabah 09.30
Yarim kk peynir
3 zeytin
1 bardak sut
Ogle 12.30
1 yumurta 2 halka sucuk
Avucum kadar bazlama
Yarim kk peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
Ara 16.00
1 sade turk kahve
Aksam 18.00
1 kase tarhana
4 parca firinda kaburga
2 litre su
2 mil leslie
Menü iyi canım nasıl oldun hiç c vitamini almamissinBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*1 kase mercimek çorbası+1 dilim tam buğday ekmeği(11.00)
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase mercimek çorbası+1 dilim tam buğday ekmeği(15.00)
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 kase mercimek çorbası+1 dilim tam buğday ekmeği(19.00)
SU:
*2 litre
SPOR:
* Yok
(Akşama kadar yattım canlarım garip bir menü oldu ama)
elifce1453
Menü güzel canımSabah limonlu ılık su
09.00 1 kk peynir 1 yumurta
Ara 1 hurma
13.00 1 kase mercimek çorba bol salata
Ara 1 portakal
17.00 1 kase tavuklu yoğurt çorbası
Su 2,5 lt geçmiştir. Bugün yüreğim yanıyor acayip su içtim
Spor yokelifce1453
Sağlık olsun canım yarın telafi edersinBugun ki mnum
Sabak.1 yumurta azcik peynir 5 tane zeytin
1 dilim ekmek
Kizlar oglen kek.yaomistim inanin yememek icin cook.zorladim ama en sinunda 1 dilim yedin affedin beni ne olir yedikten sinra cok moralim bozuldu ama.cok canim cekmistibaska bisey yemedim ogken
Ara 1 elma
aksam da saat 6 da 10 tane hamsi buglama ve bool salata
Su iki litre
Sporda yapican insallah misafirler yabanci degil
First buluo daldim buraya sonre gorusuruz yine canlarim.benim
bazlama kucukmus durabildiysen güzel
evet canim salata azdi doymadim
sagol canim severler azicik iste sagolsunlar.esimin yegenide burda okuyor canim gelir kalir sık sık bendd onlari severim misafir sonucta.seninde gonlun genis demekki ne guzel canim bemimBaska bisey yememissin canim ins sporla oda hallolur
hiiiim sen sevilen gelinlerdensin bendede kalirlar oylede kalabalık değil geçe n yil esimin yegeni tambir yil kaldj yanımızda bu sene başka bi yegeni iki buçuk ay kaldı ama tabi bunlar ogrenciydi bende hic sıkıntı yapmadım tabi kalabalık olsa nasıl olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?