- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.041
İyi canım teşekkür ederim gittim çok şükür bişey yok senin misafirler gitti miKizlar dunki menum
Sabah 1 yumurta 5 zeytin biraz oeynir 1 dilim ekmek
Ara 1 elma
Aksam yumurtaki ispanak 1 kase yogurt
İki ogun oldu maalesef
Su iki litre
Spor 45 dakika tempolu yuruyuz
Bugun sabah 1 yumurta biraz oeynir 4 zeytin 1 dilim ekmek 1 cay kasigi bal
Ara 1 elma ogle 4 kasik bulgur pilavi yogurt 1 kase
Aksam 1 tabak pirasa
Su iki olur
Spor daha yaoilmadi ama yuruyecegim ins
Bu aradaAdaisyLove sen nasil oldun canim iyimisin gittinmi doktora
Abla o kadar çok şey hazırlamış ki en hafifler ini yedim vallaakşamı salata ve peynirle destekliyebilirdin cnm
Bence başlangıç için çok güzel tatlım
Akşamı erken yediğin için sabah akşam arasındada bi ara yapabilirsin
Bence önce yeme düzenini iyice oturt spora haftaya yavaş yavaş başlarsın
Amin cnm cümlemiz için inşallah
kötü değil cnm Ama akşamda karbon almış olmuşun
Hepsi güzel bitanem
Menün güzel olmuş cnm
Öğlen meyveler fazla gibi olsada ana öğün olduğu için olabilir bence
Bisküvi herzaman yediğin bişey olmadığı için görmüyorum
Ama akşam çok az olmuş tatlım
Regliyi bugünden olman iyi olmuş cumaya Şişliğin iner
Sen bugün Dr a gidecektinya ne oldu
Ayrıca incir teklifin için teşekkür ederim bitanem Ama gerek yok
Nilüferim bende seviniyodum tatilde daha çok gşrebileceksiniz diye
@elifce80 elif içinde aynı şey geçerli
bugünlük bisküviyi görmeyelim cnm
Ama arada 1 meyve yeter sanki
Menü genel olarak güzel
Kız botoks neymiş yoksa detoksmuydu
Oh şükür be biride işim yok diyor
Esimle gidecektik bizim aracla ama esim cumartesi gelebiliyor izin ozaman olsun demisler.ben otobusle aktarmali gidecegim icin goturemiyorum ama annemlerde tarti var skinti olmaz uc asagi bes yukari ayni tartar.menu bildirimlerimi de eksiksiz yaparim insallah kilo bildirmini de yaparim.Dün güzelde tartıya yaklaşaraktan Bugünkü bulgur olmamış cnm
Diğerleri güzel
Tmm tatlım aman kilo bildirimini unutma, tartıyı götürüyon dimi
Yağsız tuzsuz 1 bar patlamış mısır 1 dil ekmeğe eş değer unutma fıstığımİyi canım teşekkür ederim gittim çok şükür bişey yok senin misafirler gitti mi
Abla o kadar çok şey hazırlamış ki en hafifler ini yedim valla
Evet zaten çok acıktım şu an azcık mısır patlattim çok z.yagi ile .
Gitmedim abla bugün misafirliğe gittim cumadan sozlesmistik arkadaşımla.
Yarın gidecem insallh yarın kızımın DS kontrolü var büyük ihtimalle au an üstüme tirmaniyor görmeden yazıyorum :) :) :)
Valla bilemedimki cnm bazen 2 tartı arasındaki fark fazla olabiliyorEsimle gidecektik bizim aracla ama esim cumartesi gelebiliyor izin ozaman olsun demisler.ben otobusle aktarmali gidecegim icin goturemiyorum ama annemlerde tarti var skinti olmaz uc asagi bes yukari ayni tartar.menu bildirimlerimi de eksiksiz yaparim insallah kilo bildirmini de yaparim.
Kusursuz gorunuyor abla gayet guzel.elifce1453
Benim salı menüm
Kalkınca __2 incir
10.15___1 dil.tb Ekm, 1 yumurta, peynir, 4 y.zeytin, salata
15.00 ___5 dünkü kofteden, ayran, marul
Ara __1 kup sütlü Mistik çay, 1 incir, 2-3 kaysı (krizim gelmişti)
19.00__1 kâse baharatlı yoğurt, 2 sade active
Su 2 lt olur
Sağol bitanem inşallah artılar gider bugün pek hareket yoktuKusursuz gorunuyor abla gayet guzel.
Aynen abla yarin sabah tartilicam persembe sabahi da evde tartilirim vucudumu biliyorum kac gr eksik fazla anlarim.Goturme imkanim hic yok Elaziga gidicem ordan hediye falan alip tekrar baska bir aracla malatyaya yani hem aktarmali hemde Elazigda da islerim var olmadi esim cumartesi getirir haftaya enazindan kurtarmis olurum.Valla bilemedimki cnm bazen 2 tartı arasındaki fark fazla olabiliyor
Biliyosun bizim için gr lar bile çok önemli
Abla pazar gunu nisana gidecez insallah kardesimin.Oncesinde bohcadir, kiyafettir bayagi bir hazirlik yapmamiz gerekiyor ondan esimi bekleyemiyorum.Yoksa bu haftayi tamamlar oyle giderdim.
Gider abla gider.Abla bugun annem kizim ip ziplama zararli falan dedi.Cocuk olmazmis falan filan bana sacma geldi ama sanada sorayim dedim.Ip ziplamak zor hareketler yapmak gercekten yeni evli kadinlar icin zararlimi.Sacma bir soru ama gulmeyin arkadaslar:)Sağol bitanem inşallah artılar gider bugün pek hareket yoktu
Normal zamanda değil ama hamilelik şüphesi varsa ip atlamak hoplayıp zıplayıp ağırlık kaldırmak iyi olmazGider abla gider.Abla bugun annem kizim ip ziplama zararli falan dedi.Cocuk olmazmis falan filan bana sacma geldi ama sanada sorayim dedim.Ip ziplamak zor hareketler yapmak gercekten yeni evli kadinlar icin zararlimi.Sacma bir soru ama gulmeyin arkadaslar:)
Dün güzelde tartıya yaklaşaraktan Bugünkü bulgur olmamış cnm
Diğerleri güzel
Tmm tatlım aman kilo bildirimini unutma, tartıyı götürüyon dimi
İyi canım teşekkür ederim gittim çok şükür bişey yok senin misafirler gitti mi
Abla o kadar çok şey hazırlamış ki en hafifler ini yedim valla
Evet zaten çok acıktım şu an azcık mısır patlattim çok z.yagi ile .
Gitmedim abla bugün misafirliğe gittim cumadan sozlesmistik arkadaşımla.
Yarın gidecem insallh yarın kızımın DS kontrolü var büyük ihtimalle au an üstüme tirmaniyor görmeden yazıyorum :) :) :)
Aaaa öyle mi okadar mi bilmiyordum ben de meyve yemek istemedim geç diye. Mısır hafif sanıyordumYağsız tuzsuz 1 bar patlamış mısır 1 dil ekmeğe eş değer unutma fıstığım
Hadi gözünaydın canım :)Sevindim canim birsey cikmamasina tekrar gecmia olsun.gittiler canim benim:))
Aklima takildi abla annem sakin ziplama diyor.Şuan oyle bir şuphe yok atlamaya devamNormal zamanda değil ama hamilelik şüphesi varsa ip atlamak hoplayıp zıplayıp ağırlık kaldırmak iyi olmaz
Çok şükür canım Allah beterinden korusun.Gerçekten ablam gönderebilirim
Evet canım bendim iyiyim çok şükür iyileştim hafif iltihap varmış
maşallah sana iyi etmişsin Valla ben dayanamadım yedim aynı ofiste görünce dedim 1 tane yiyeyim zaten hamur işleri ve çikolata en büyük zaafım. Yoksa oldum olası tatlıya, cips, kolaya falan hiç düşkünlüğüm yoktur.Akşamki salata ya nohut koymasan daha iyi olurdu canım çünkü öğlen kh almissin kız bugün misafirlikte de lahmacun ikram ettiler nasıl tüttü kokusu yemedim ama.
Olur canım arada önemli olan istikrar, Rabbim oğlunu bağışlasın Inşallah :)evet canim malesef duzensiz buguh annem bendede yemek felan yapabildim surekli ilgi isteyen bir oglum var yoksa bas bas bağırıyor :)
tek memede olsa emiyor mamada yiyor
Ben arada Bakıyom cnm bi yandan TV BakıyomKoca uyudu kızı da uyuttum biraz dinleniyim yahu. Eee herkesler Nerede bakim
Ben arada Bakıyom cnm bi yandan TV Bakıyom
Bugün nedense üstümde bi ağırlık var aslında bişeyde yapmadım
Senin ağrın geçtimi. Iyi, kızda erken uyumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?