Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Maraton başlasın ozaman cnm
Ben cumartesi programıma başlıyorum
Yarın zaten kesin artı çıkacam

Bende basliyorum abla

Puding olmamis cnm keske yarina sarkitsaydin

Canim.bulgur ins. Sislik yapmaz

Meyvenin yanına yoğurtta ekle istersen kan şekerin yükselmesin

Geldim geldim
Sabah 7 30
2 yumurtalı omlet 3 zeytin
Ara 1 medinw hurması
Öğlen 1 kase buğdaylı yayla çorbası 4 köfte
Akşam bol salata bir ısırık ekmek :)
Su 2 lt
Spor 30 dk yüeüyüş
:))♡♡

Gayet guzel canimcim ama bugday iyi pismis miydi ki gaz ve siskinlik yapabilit

Kızlar bişey Rica ediyorum
Yorum yaparken kiloları da göz önünde bulundurun
Çünkü 70 kilo birinin alması gereken kaloriyle 90 veya üstü kilosu olan birinin kalori ihtiyacı aynı olmaz
Mesela Ayşe daha yeni başladı ve emziriyor 114 kilo
Onun zaten başlangıçta birden azaltması doğru değil. Çünkü yolu uzun ve metobolizmasının yavaşlamaması gerekir Bence menüsü az bile çünkü en az 2000 kalori alması gerekir
Sabah 2 dil öğlen -akşam 1 dil ekmek yemesinde sakınca yok

kızlar şimdi ben size eski takımımdaki bi kaç şeyden bahsedicem yani kurallardan

• bulgur nohut fasulye ince bulgur bugday yarma mısır gibi şişlik ve gaz yapan yiyecekler salı akşamdan sonra tüketilmezdi. çünkü şişlikleri bünyede 2 gün sürer.
  • kilo verimi tamamen durursa 3 gün protein diyeti yapılırdı
  • her gün belirlenen miktarda bitki çayı yada öcem atıcı çaylardan içilirdi
  • kaçamakların cezası sadece spor değil sevdiğin birşeyi yapardın birine yedirirken fotosunu çekip yollardık
  • haftalık spor dakikasını geçemeyene cezalar verirdik spor dışında
  • aylık hedefini geçene büyük bir ödül geçemeyene büyük bir ceza verilirdi.
  • her ay ölçüm yapıp foto paylaşırdık.
daha aklıma bu kadarı geliyo kızlar

ben sadece bulguru söledim abla ekmek banada fazla gelmedi

Güzel maddeler cnm
Bizde sık sık dile getiriyoruz pazartesiden sonra bakliyat vs tüketilmesin diye

Geçen 2 hafta spor konusunda daha iyiydik
Bu hafta bende dahil saldık biraz tabi bide tatiller hastalıklar girdi Araya
Haftalık min.spor saatini Zorunlu yapabiliriz
Mesela 30 *4 =haftalık 120 dk

Pazartesi aylık hedeflerimizi belşrleyelim ona göre ceza yada ödül koşusunu konuşalım

elifce1453

Menümü yazayım Ama son bikaç gündür dikkat etmediğim için zaten artıdayım

6.00 _1 bar süt

12.00 _2 k.kaysı, 1 yumurta, 2 kş lor

Ara 1 bar kefir, 2-3 kare çuko

19.00 _et kavurma içinde 2 kş patates vardı, marul Sal.,az yoğurt

Su 2 lt geçer

@sevilumut canım menu bence hiç olmamış tartı öncesi puding kurabiye sucuk kaşar çubuk kraker.
Kraker tuzlu oluyor zaten umarım tartıya yansımaz

Canım menünü beğenmedim malesef. Ekmek ve bulgur aynı ogunde yemişsin .
Bence ekmeğin 3 dilim olmasi da fazla ki sen 4 dilim yemişsin üstüne de akşam bulgur ve ekmek yemişsin. Yarın tartıya yansımaz umarim

anlatmak istediklerimi yazmissin ablacim
banada bazi ogunlerim az geliyor
açıkçası ekmegi felanda 100 altina dusmeden azaltmayi düşünmuyorum cunku simdi bu kadar azaltirsam kilo verimim durakladiginda neyi eksiltirim
yogurt yumurta peynir bulgur bunlari sik tüketmeye calisiyorum az olan sutum hepten azalmasin diye

Kizlar cidden bu hafta bir rehavete dustuk nedense, B burcugncy saydigin maddeler cok guzel, arada foto paylasalim,buraya daha sık uğrayip birbirimizi motive edelim.

Iki gun oldu malatyaya geleli cok sukur dikkat ediyorum, bu hafta eksideyim.benim icinde haftaya zorlu gececek ama bozmamaya kararliyim kendi adima.

Geldim geldim
Sabah 7 30
2 yumurtalı omlet 3 zeytin
Ara 1 medinw hurması
Öğlen 1 kase buğdaylı yayla çorbası 4 köfte
Akşam bol salata bir ısırık ekmek :)
Su 2 lt
Spor 30 dk yüeüyüş
:))♡♡
Tartı öncesine uygun hafif bir menü harikasın
Meyvenin yanına yoğurtta ekle istersen kan şekerin yükselmesin
Tamam ablacım öyle yaparım.

lepistesinyavrucugu canım sağlıklı şeylerde kendine porsiyon sınırı koyma doyana kadar ye mesela etler ve sebze yemeklerinde yani karbonhidrat değeri az olan şeyleri doyana kadar ye. 4 dilim ekmek başlangıç için iyi bende başlangıçta 3-4 dilim yiyordum sonra 2 ye düşürdüm şimdi tam Karatay yapıcam. Bi de yoğurdu salatayı öğünlerine ekle besleyici olur.

tamam abla ama haftada 4 gün yarım saat az değil mi mesela leslie yapmış olsan 2 milde tam ısınıyosun 3 te kardio yapmış oluosun mesela ondan dedim

ilk 20 kilo verdiğimde ben karatayla vermiştim 15 kilosunu gerçekten sağlam bi diyet şimdide benzer yapmaya çalışıyorum ama ekmek yemeyince sabah daha çabuk acıkıyorum ne yersem yiyim yanında karatayı severim ama dukanla isveçi sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…