- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.341
Eminim sen bozmıcaksın tatlımKizlar cidden bu hafta bir rehavete dustuk nedense, B burcugncy saydigin maddeler cok guzel, arada foto paylasalim,buraya daha sık uğrayip birbirimizi motive edelim.
Iki gun oldu malatyaya geleli cok sukur dikkat ediyorum, bu hafta eksideyim.benim icinde haftaya zorlu gececek ama bozmamaya kararliyim kendi adima.
Tabiki daha fazlası daha iyi cnmtamam abla ama haftada 4 gün yarım saat az değil mi mesela leslie yapmış olsan 2 milde tam ısınıyosun 3 te kardio yapmış oluosun mesela ondan dedim
Menü güzel canım keşke akşam yoğurt yada salata ekleseydin acıkırsın böyleKizlar bende gezmedeydim aksam menumu yazamadim
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 6 zeytin dimates oeynir
Ara 1 portakal
Ogle 7 kasik yesil.fasulye yogurt
Aksam avuc ici kadar tavuk sote
Su iki litre ama.zorla iciyorum spor yok bugun kizlar((
Canım ben 28 kilo verdim toplamda az veriyordum her hafta ama istikrarlıydım geçen ay apandisit ameliyatı oldum resmen 6 haftam yalan olduşimdi toparlamaya çalışıyorum inşallah desteklerinizle toparlarım. Ben önceden de Karatay usulüne yakın besleniyordum tek eksiğim sabah 2 dilim ekmek yiyordum şimdi onu da kaldırıyorum çünkü Martta bir yıl olacak diyet serüvenim ve vücudumu artık tanıyorum ki bana yapay şeker, ekmek ve hamurişi kilo aldırıyor ama mesela meyveyi ne kadar abartırsam abartayım etkilemiyor onu da zararlı diye abartmamaya çalışıyorum. Onun için en uygunu Karatay. Martta da hem diyet yıldönümüm hem de doğumgünüm var o yuzden dank etti 75 in altını görmek istiyorum inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin :)
Olur tabiki çok sevinirim. :)Canim olmazsa seninle beraber yapalim bem zaten ohleyi zorla yiyorum acikmiyorum hic iki ogun daha iyi benim icin sabahta olmazsa senin hibi 1 dilim ekmek yerim benimde artik hizlanmam lazim bu hafta menulerim.de iyi olmasina ramen tarti hic iyi degil insan ugrasip veremeyince moralide bozuluyir belki karatay iyi gekir bana.bu arada super vermissin masallah
Karatayı bende araştırıyorum sanırım kitaplarını almak gerekiyor
Ben aldım canım okudum. Bence de mutlaka okumak lazım.Karatayı bende araştırıyorum sanırım kitaplarını almak gerekiyor
Olur tabiki çok sevinirim. :)
Sabah kahvaltısında ekmek yerine ceviz, çiğ badem ya da fındık yemeyi düşünüyorum. Yanında peynir, bol zeytin, çiğ sebze, bol yeşillik.
Öğlen 1 porsiyon meyve, 1 kase yoğurt.
Akşam ne yemek varsa artık (tabi pirinç, patates, pişmiş havuç yasak.)
Yanına yoğurt, salata.
Öğünler arası en az 4 saat olacak.
Akşam 6 son.
henüz bir duzen oturtamadim zaten ama herseyi yiyemiyorum sutumden gaz yapiyor ilk aylar cok cektik gazdan sabahlara kadar uyumadik simdi daha iui cok sukur ama yinede dikkay ediyorumTatlım dün mazaretin vardı o yüzden bişey diyemedim ama bana göre bugünde menün az
Lütfen bol salatanı Yoğurdunu eksik etme öğünlerinden
Yemeklerinide kaşık hesabı yapma
Cıss olmadıktan sonra doyuncaya kadar ye
Aralarda yine kuruyemiş süt olabilir
Senin zaten önceden deneyimin olduğu için vücuduna neyin iyi gelip gelmediğini bilirsin cnmhenüz bir duzen oturtamadim zaten ama herseyi yiyemiyorum sutumden gaz yapiyor ilk aylar cok cektik gazdan sabahlara kadar uyumadik simdi daha iui cok sukur ama yinede dikkay ediyorum
mercimek corbasi cig soğan kırmızı lahana cok gaz yapiyor mesela :/
kalori sayarak yapmistim bi muddet daha once kilo verirken belki oyle yapmayi düşünüyorum en azindan bi 15 20 verirken
Bende böyle foto Paylaşıcam inşallah
Yok canım rezene Çayı içiyorum hem süt yapıyor hem tuvalet sorunu olmuyor:)bebeğim menü az görünüyor ama muz yarın umarım tuvalete çıkmana engel olmaz
Senin zaten önceden deneyimin olduğu için vücuduna neyin iyi gelip gelmediğini bilirsin cnm
Aynı kiloda başladık sayılır
Bende geçen 1 ocakta 113.5 kiloyla başlamıştım
Ama rekorum 123 dü 3 sene öncesinde
Sağolasın cnm Ama 10 Kilo 3 sene öncesindenMefkurem vaaaay 1 senede 50 kilo nerdeyse süpersin!!!!
40 da gayet iyi abla. Ben 30 kiloyu nasıl vericem diye kara kara düşünüyorum :) halbuki kilo alması ne kadar da kolaydıSağolasın cnm Ama 10 Kilo 3 sene öncesinden
Bu yıl 40 a yakın
Kızlar menüm
Sabah 11.00 1 muz temizlik vardı kahvaltı yapamadım
Öğle 14.00 2 tb 1kk peynir 1 Kaşık Acılı ezme 1 çay kaşığı reçel
Akşam 8 tane İzmir hamsi 1 kase mercimek çorba
Spor yok
Su 2 lt
Aslında sporunu yapmayana ceza olsa benim için güzel olur. Hergün niyetleniyorum şu işi de yapiym bu işi de yapiym derken kalıyo. Ceza olursa önce sporumu yaparım.kızlar şimdi ben size eski takımımdaki bi kaç şeyden bahsedicem yani kurallardan
daha aklıma bu kadarı geliyo kızlar
- bulgur nohut fasulye ince bulgur bugday yarma mısır gibi şişlik ve gaz yapan yiyecekler salı akşamdan sonra tüketilmezdi. çünkü şişlikleri bünyede 2 gün sürer.
- kilo verimi tamamen durursa 3 gün protein diyeti yapılırdı
- her gün belirlenen miktarda bitki çayı yada öcem atıcı çaylardan içilirdi
- kaçamakların cezası sadece spor değil sevdiğin birşeyi yapardın birine yedirirken fotosunu çekip yollardık
- haftalık spor dakikasını geçemeyene cezalar verirdik spor dışında
- aylık hedefini geçene büyük bir ödül geçemeyene büyük bir ceza verilirdi.
- her ay ölçüm yapıp foto paylaşırdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?