Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eminim sen bozmıcaksın tatlım

Ne zaman dönüyodunuz

tamam abla ama haftada 4 gün yarım saat az değil mi mesela leslie yapmış olsan 2 milde tam ısınıyosun 3 te kardio yapmış oluosun mesela ondan dedim
Tabiki daha fazlası daha iyi cnm
Zaten min.olarak dedim yoksa isteyen günlük 1 saat yapsın canımıza minnet

Kizlar bende gezmedeydim aksam menumu yazamadim
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 6 zeytin dimates oeynir

Ara 1 portakal

Ogle 7 kasik yesil.fasulye yogurt

Aksam avuc ici kadar tavuk sote

Su iki litre ama.zorla iciyorum spor yok bugun kizlar ((
Menü güzel canım keşke akşam yoğurt yada salata ekleseydin acıkırsın böyle

Canim olmazsa seninle beraber yapalim bem zaten ohleyi zorla yiyorum acikmiyorum hic iki ogun daha iyi benim icin sabahta olmazsa senin hibi 1 dilim ekmek yerim benimde artik hizlanmam lazim bu hafta menulerim.de iyi olmasina ramen tarti hic iyi degil insan ugrasip veremeyince moralide bozuluyir belki karatay iyi gekir bana.bu arada super vermissin masallah

Olur tabiki çok sevinirim. :)
Sabah kahvaltısında ekmek yerine ceviz, çiğ badem ya da fındık yemeyi düşünüyorum. Yanında peynir, bol zeytin, çiğ sebze, bol yeşillik.
Öğlen 1 porsiyon meyve, 1 kase yoğurt.
Akşam ne yemek varsa artık (tabi pirinç, patates, pişmiş havuç yasak.)
Yanına yoğurt, salata.
Öğünler arası en az 4 saat olacak.
Akşam 6 son.

Tamam canim biz simdi niluferin bi diyet programi var ona katildim bu hafta bitiyor obur hafta Baslayayim.seninle karataya:)))insallah

Bu haftayı kötü geçirdik ama daha haftasonu gelmeden yeni haftanın planlarını yaptık
Buda güzel bişey bence

Bizim kardeş takımımız 3.takım
Onlara yarış teklifinde bulunacam bakalım ne diyecekler

henüz bir duzen oturtamadim zaten ama herseyi yiyemiyorum sutumden gaz yapiyor ilk aylar cok cektik gazdan sabahlara kadar uyumadik simdi daha iui cok sukur ama yinede dikkay ediyorum
mercimek corbasi cig soğan kırmızı lahana cok gaz yapiyor mesela :/
kalori sayarak yapmistim bi muddet daha once kilo verirken belki oyle yapmayi düşünüyorum en azindan bi 15 20 verirken

Senin zaten önceden deneyimin olduğu için vücuduna neyin iyi gelip gelmediğini bilirsin cnm
Aynı kiloda başladık sayılır
Bende geçen 1 ocakta 113.5 kiloyla başlamıştım
Ama rekorum 123 dü 3 sene öncesinde

Mefkurem vaaaay 1 senede 50 kilo nerdeyse süpersin!!!!

elifce1453 etiketlemeyi unutmuşum canım

Aslında sporunu yapmayana ceza olsa benim için güzel olur. Hergün niyetleniyorum şu işi de yapiym bu işi de yapiym derken kalıyo. Ceza olursa önce sporumu yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…