Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ekmek yemiyorsun sanirim,sabah altida uyanip tekrar uyuyorsun galiba yoksa on ikiye kadar dayanmak gercekten zor. aksam doyurucu seyler yemissin ama gun boyu ac kalmissin sanki ablacim ben olsam dayanamazdim.

Mefkurem

abla salı çarş perşembe her hafta pro mu yapsak ki

ben mesela proyu söle yapıodum sabah 1 h. yumurta 2 kk peynir 1 bardak süt
öğle yogurt
akşam et tavuk yogurt veya balık salata

Normal bir Zühal abla menüsü olmasa da kötü değil ablacım.

Aynen canim bende tam uygulamiyorum karatayi ama kismen uyuyorum.Ozellikle ekmek ve seker tuketmemeye calisiyorum,meyve de gunde farkli zamanlarda en fazla iki porsiyon oluyor.

evet canim sebze yemeklerinde bi tabak dolusu yiyorum zaten dediğim gibi ekmedigide bi 15 kilo vermeden azalmiycam..yogurdi bol yiyorum zaten salatayı oglanla tekken pek hazirlayamiyorum :)

kızlar gencayın arkadaşının çocugu kafasını çarpmış şişmiiş baya arabayıda yeni sattılar gencay onları hastaneye götürdü sonuç bekliolarmış 1 saat sonra çıkıcakmış. bende onları beklicem ama acıktım gibi yemicem ama yemicem

Aynen canim bende tam uygulamiyorum karatayi ama kismen uyuyorum.Ozellikle ekmek ve seker tuketmemeye calisiyorum,meyve de gunde farkli zamanlarda en fazla iki porsiyon oluyor.

benim meyveyle pek aram yok ben en çok yemiş kısmnı seviyorum çiğde olsa kadının hayatı ceviz ve zeytinden oluşuo bende çok severim

bebeğim menü az görünüyor ama muz yarın umarım tuvalete çıkmana engel olmaz

benim meyveyle pek aram yok ben en çok yemiş kısmnı seviyorum çiğde olsa kadının hayatı ceviz ve zeytinden oluşuo bende çok severim
Aynen banada cok mantikli ve iyi geliyor.Karatayda katilmadigim tek sey z.yagi ve t.yagi istediginiz kadar yiyin diyor.Sagliklida olsa cok kullanmamak gerekiyor bence.

Aynen banada cok mantikli ve iyi geliyor.Karatayda katilmadigim tek sey z.yagi ve t.yagi istediginiz kadar yiyin diyor.Sagliklida olsa cok kullanmamak gerekiyor bence.

Suoer canim bendd karatayi arastiriyirum kac gundur bende mi karatay yaosam acaba 1 ay fakan.cok hirsli gordum seni canim masalah

canım şimdi zeytinyagının safını bulursan gerçekten kolestrolü düşürüyo benim babam 1.86 boyunda 120 kilo civarı bir dev adam bundan 3 sene önce kolestrolü bi ölçtürdü 550 filan doktor bir sürü ilaç verdi ya dedim baba ne ilacı ki bende sağlıkçıyım halamlar manısadalar zeytinlikleri filan var yolladı bize 5 litre zeytinyagı bizçektik o kolestrolü 200 e 1 ayda

iç yagda eşimden örnek resimde göründüğğü gibi tosbik bir adam etin hep yağlısını sever ama kolestrolü iyi yani sigara içmese daha iyi olacak herhalde benden iyi yani

Ekmek yemiyorsun sanirim,sabah altida uyanip tekrar uyuyorsun galiba yoksa on ikiye kadar dayanmak gercekten zor. aksam doyurucu seyler yemissin ama gun boyu ac kalmissin sanki ablacim ben olsam dayanamazdim.
Tatlım Bugün erken kalktım mide yanmasi vardı ılık süt iyi geliyor
10 dan sonra 1-2 saat uyudum
Aslında niyetim akşamda ayran içmekti ama yapamadım birazda zaten artıyım dedim
Inşallah haftaya daha düzenli olacam

abla akşam meyve yenmedği gibi sütte aynı vücut yorgun olduğu için akşamları süt şekeri ve meyve şekerini zor parçalarmış ugraşmak istemezse enerjiyi bulamazsa yagolarak depolarmış

bizde kh tüketmediğimiz için enerji yok direk löp yağ

Tatlım bence 3 gün değilde perşembe yapılabilir hem emzirenlerede zararı olmaz
Çünkü biliyosun pro günü fazla olursa sonrasında artı çıkma riski daha fazla olur

Tatlım bence 3 gün değilde perşembe yapılabilir hem emzirenlerede zararı olmaz
Çünkü biliyosun pro günü fazla olursa sonrasında artı çıkma riski daha fazla olur

Anladim abla su tutabilir diosun olabilir bunlri toparlayalim kurala donustur istersen abla

Tatlım dün mazaretin vardı o yüzden bişey diyemedim ama bana göre bugünde menün az
Lütfen bol salatanı Yoğurdunu eksik etme öğünlerinden
Yemeklerinide kaşık hesabı yapma
Cıss olmadıktan sonra doyuncaya kadar ye
Aralarda yine kuruyemiş süt olabilir

Suoer canim bendd karatayi arastiriyirum kac gundur bende mi karatay yaosam acaba 1 ay fakan.cok hirsli gordum seni canim masalah
Canım ben 28 kilo verdim toplamda az veriyordum her hafta ama istikrarlıydım geçen ay apandisit ameliyatı oldum resmen 6 haftam yalan oldu şimdi toparlamaya çalışıyorum inşallah desteklerinizle toparlarım. Ben önceden de Karatay usulüne yakın besleniyordum tek eksiğim sabah 2 dilim ekmek yiyordum şimdi onu da kaldırıyorum çünkü Martta bir yıl olacak diyet serüvenim ve vücudumu artık tanıyorum ki bana yapay şeker, ekmek ve hamurişi kilo aldırıyor ama mesela meyveyi ne kadar abartırsam abartayım etkilemiyor onu da zararlı diye abartmamaya çalışıyorum. Onun için en uygunu Karatay. Martta da hem diyet yıldönümüm hem de doğumgünüm var o yuzden dank etti 75 in altını görmek istiyorum inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…