- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.321
Ekmek yemiyorsun sanirim,sabah altida uyanip tekrar uyuyorsun galiba yoksa on ikiye kadar dayanmak gercekten zor. aksam doyurucu seyler yemissin ama gun boyu ac kalmissin sanki ablacim ben olsam dayanamazdim.elifce1453
Menümü yazayım Ama son bikaç gündür dikkat etmediğim için zaten artıdayım
6.00 _1 bar süt
12.00 _2 k.kaysı, 1 yumurta, 2 kş lor
Ara 1 bar kefir, 2-3 kare çuko
19.00 _et kavurma içinde 2 kş patates vardı, marul Sal.,az yoğurt
Su 2 lt geçer
Normal bir Zühal abla menüsü olmasa da kötü değil ablacım.elifce1453
Menümü yazayım Ama son bikaç gündür dikkat etmediğim için zaten artıdayım
6.00 _1 bar süt
12.00 _2 k.kaysı, 1 yumurta, 2 kş lor
Ara 1 bar kefir, 2-3 kare çuko
19.00 _et kavurma içinde 2 kş patates vardı, marul Sal.,az yoğurt
Su 2 lt geçer
Aynen canim bende tam uygulamiyorum karatayi ama kismen uyuyorum.Ozellikle ekmek ve seker tuketmemeye calisiyorum,meyve de gunde farkli zamanlarda en fazla iki porsiyon oluyor.ilk 20 kilo verdiğimde ben karatayla vermiştim 15 kilosunu gerçekten sağlam bi diyet şimdide benzer yapmaya çalışıyorum ama ekmek yemeyince sabah daha çabuk acıkıyorum ne yersem yiyim yanında karatayı severim ama dukanla isveçi sevmem
Tartı öncesine uygun hafif bir menü harikasın
Tamam ablacım öyle yaparım.
lepistesinyavrucugu canım sağlıklı şeylerde kendine porsiyon sınırı koyma doyana kadar ye mesela etler ve sebze yemeklerinde yani karbonhidrat değeri az olan şeyleri doyana kadar ye. 4 dilim ekmek başlangıç için iyi bende başlangıçta 3-4 dilim yiyordum sonra 2 ye düşürdüm şimdi tam Karatay yapıcam. Bi de yoğurdu salatayı öğünlerine ekle besleyici olur.
Aynen canim bende tam uygulamiyorum karatayi ama kismen uyuyorum.Ozellikle ekmek ve seker tuketmemeye calisiyorum,meyve de gunde farkli zamanlarda en fazla iki porsiyon oluyor.
Kızlar menüm
Sabah 11.00 1 muz temizlik vardı kahvaltı yapamadım
Öğle 14.00 2 tb 1kk peynir 1 Kaşık Acılı ezme 1 çay kaşığı reçel
Akşam 8 tane İzmir hamsi 1 kase mercimek çorba
Spor yok
Su 2 lt
Aynen banada cok mantikli ve iyi geliyor.Karatayda katilmadigim tek sey z.yagi ve t.yagi istediginiz kadar yiyin diyor.Sagliklida olsa cok kullanmamak gerekiyor bence.benim meyveyle pek aram yok ben en çok yemiş kısmnı seviyorum çiğde olsa kadının hayatı ceviz ve zeytinden oluşuo bende çok severim
Aynen banada cok mantikli ve iyi geliyor.Karatayda katilmadigim tek sey z.yagi ve t.yagi istediginiz kadar yiyin diyor.Sagliklida olsa cok kullanmamak gerekiyor bence.benim meyveyle pek aram yok ben en çok yemiş kısmnı seviyorum çiğde olsa kadının hayatı ceviz ve zeytinden oluşuo bende çok severim
Kızlaaaar bi karar verdim. Şu apandisit ameliyatı tüm düzenimi alt üst etti artık silkeleniyorum Inşallah.
Yarın dahil doğumgünüme 47 gün var (16 Mart) sıkıyönetim ilan ediyorum.
-> Karatay'a tam geçiş yapıcam, ekmek ve şeker tamamen yasak.
-> Günler kısa olduğu için 2 öğün yemek + 1 ara öğün (meyve)
-> En az 2 litre su
-> Akşam 6 son
-> Gece uyumadan 1 saat önce limonlu pulbiberli yoğurt
-> Haftada 6 gün, günde 1 saat yürüyüş (her hafta 10 dk arttırıcam)
Hedefim Inşallah 75 in altı
Nasıl fikirlerinizi bekliyorum? Sizce hedefim mümkün mü?
Aynen banada cok mantikli ve iyi geliyor.Karatayda katilmadigim tek sey z.yagi ve t.yagi istediginiz kadar yiyin diyor.Sagliklida olsa cok kullanmamak gerekiyor bence.
Tatlım Bugün erken kalktım mide yanmasi vardı ılık süt iyi geliyorEkmek yemiyorsun sanirim,sabah altida uyanip tekrar uyuyorsun galiba yoksa on ikiye kadar dayanmak gercekten zor. aksam doyurucu seyler yemissin ama gun boyu ac kalmissin sanki ablacim ben olsam dayanamazdim.
Tatlım Bugün erken kalktım mide yanmasi vardı ılık süt iyi geliyor
10 dan sonra 1-2 saat uyudum
Aslında niyetim akşamda ayran içmekti ama yapamadım birazda zaten artıyım dedim
Inşallah haftaya daha düzenli olacam
Tatlım bence 3 gün değilde perşembe yapılabilir hem emzirenlerede zararı olmazMefkurem
abla salı çarş perşembe her hafta pro mu yapsak ki
ben mesela proyu söle yapıodum sabah 1 h. yumurta 2 kk peynir 1 bardak süt
öğle yogurt
akşam et tavuk yogurt veya balık salata
Tatlım bence 3 gün değilde perşembe yapılabilir hem emzirenlerede zararı olmaz
Çünkü biliyosun pro günü fazla olursa sonrasında artı çıkma riski daha fazla olur
Tatlım dün mazaretin vardı o yüzden bişey diyemedim ama bana göre bugünde menün azanlatmak istediklerimi yazmissin ablacim
banada bazi ogunlerim az geliyor
açıkçası ekmegi felanda 100 altina dusmeden azaltmayi düşünmuyorum cunku simdi bu kadar azaltirsam kilo verimim durakladiginda neyi eksiltirim
yogurt yumurta peynir bulgur bunlari sik tüketmeye calisiyorum az olan sutum hepten azalmasin diye
Canım ben 28 kilo verdim toplamda az veriyordum her hafta ama istikrarlıydım geçen ay apandisit ameliyatı oldum resmen 6 haftam yalan olduSuoer canim bendd karatayi arastiriyirum kac gundur bende mi karatay yaosam acaba 1 ay fakan.cok hirsli gordum seni canim masalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?