Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Takma cnm ya belki gelen kişiler gerçekten takıntılıdır veya dedikodunu falan yaparlar diye demiştir. Kötü bi niyeti yoktur yani

Bence bunda alınmanı gerektirecek bişey yok kuzum
Bazen karşıdakinin öyle yapmıcağını bildiğimiz halde uyarma ihtiyacı duyarız ya onun gibi
Bunu büyük çocuğu olanlar daha iyi anlar
Kv de amcangili tanıdığı için sadece uyarmak istemiş seni
Bu senin Eksikliğin olduğu anlamına gelmez

Canim bendd kotu niyetle dedigini sanmiyorum misafirlerin icinde senin herzamankinden daha gizel olmani istemistir belki sen yinede iyi dusunmeye bk derim canim:))))

Ayran çorbasımı tatlım
Daha önce denemişmiydin çünkü Bazılarında işe yaramıyor
Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Evet ablam sabah kahvaltı ediyormuşuz klasik sonra iki saat arayla bu çorbayı içiyormuşuz daha önce denemedim ilk olacak bilmiyorum inş işe yarar

Kızlar yarın kayınvalidem ve görümcemler yemeğe gelecek akşama Dalyan köfte yapıcam biz et yiyebiliyo muyuz kıyma ve garnitür olacak
Heralde Garnitur olarak mısır bezelye havuç oluyor
Bence garnitürünü yeme yanında salata Yoğurt yiyebilirsin
Zaten fırında kızarıyor

Hadi canım gün geçmiyor ki şaşırlacsk bi olay olmasın:) inan bana yazdıklarından 30 lu yaşlardasın diye düşündüm hay maşallah. Ablam 10 kılo verdım 69 şuan 70 altında iyi görünüyorum ama bi 65 olsam fıstıklı lokum yemede yanımda yat okadar yani:))

Yorum yapmazsam çstlarım:) canım kv dediğine takılma bencede kötü niyetli dememiştir ama kocan bak kaşla göz arasında senin giyimini beğendinigını söylemiş ne güzel bişey ona odaklan

Maşallah güzelim pek bişey kalmamış senin
Benimde hayalim 6 lara düşmek ama aylardır oyalanmaktan bi inemedim

Maşallah güzelim pek bişey kalmamış senin
Benimde hayalim 6 lara düşmek ama aylardır oyalanmaktan bi inemedim
Bende aynı al ver al ver bi rahat 30 kılo vermişim dir bazen öyle düzenli oluyorum diyorum bu ay bitti bu iş sonra birden büyü bozuluveriyo bi bakmışım bır ay geçmiş yerimde sayıyorum ama bu sefer 65 olmadan bırakmam bu işin peşini

Canım şaka gibi aynı olayı iki sene önce kayınvalidemin toplantısına giderken ben de yaşadım bende önce Paspal mıyım diye düşündüm ama değildim. O sadece özel bir günde gelini daha da güzel olsun,herkes imrensin istedi bende kayınvalidemi çok severim. Senin kv de aynı şekilde düşünmüştür Canım:))

Ama cok tatli dillisin abla napalim
Buradaki butun arkadaslarimi da cok seviyirum gercekten hic yizunuzu gormesemde icim.cok.isindi
Bende sana ısındım Can'ım. Kız whatsupta yok Musun sen numaramızı kaydet mesela beni görebilirsin orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…