- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.261
Olsun gülloşum hiç yoktan iyidir inşallah güzel sonuç alırsın cumaya700 gr dedim canim ben hic fazla veremedim 1 kilo ustu filan hafif hipotiroidim var
Abla bizim burda yeni doğum yapana tarçın ve karanfil konur sadece ve bu çay yapılır. Ben yeni doğum yaptığımda çok içerdim hem de şeker ihtiyacı hissetmiyor insan. İyi oldu hatırlattığın yapayım hemen :))Zayıflatan Elma Çayı Tarifi
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 2 adet elma (
- 2 adet kabuk tarçın
- 1 adet limon
- 1 tatlı kaşığı tane karanfil
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 2 litre su
- Yıkanmış elmalar ve limonu parçalara bölün ve çekirdekleriyle birlikte tencereye alın.
- Karanfil ,tarçın, tane karabiberi de ekleyip,2 litre su ilave ederek ocağa alın ve elmalar yumuşayana kadar kaynatın.
- Elmalar yumuşayınca ocağı kapatın ve çayı sürahiye süzüp günde 3 defa yemeklerden 10 dk. önce için.
- Çayı sıcak veya soğuk içebilirsiniz.
- Hamile olan ve çayın içerisindeki malzemelere alerjisi olmayan arkadaşlarım güvenle tüketebilirsiniz.
- Bu şekilde en az 1 hafta boyunca devam edin.
- Metabolizmanızın hızlandığını,inceldiğinizi gözlemleyeceksiniz.
- Fakat, çayı tüketirken hareketi de ihmal etmeyin,ne kadar hareketli olursanız kilo vermeniz o kadar hızlanacaktı
Kv kotu niyetle soylemez ondan eminim ben acaba kotumu giyiniyorum paspalmiyim diye dusundum ona uzuldum aslinda.Takma cnm ya belki gelen kişiler gerçekten takıntılıdır veya dedikodunu falan yaparlar diye demiştir. Kötü bi niyeti yoktur yani
Oyle diyorsan dogrudur zühal abla senin tecruben cok daha fazla:)Bence bunda alınmanı gerektirecek bişey yok kuzum
Bazen karşıdakinin öyle yapmıcağını bildiğimiz halde uyarma ihtiyacı duyarız ya onun gibi
Bunu büyük çocuğu olanlar daha iyi anlar
Kv de amcangili tanıdığı için sadece uyarmak istemiş seni
Bu senin Eksikliğin olduğu anlamına gelmez
Ben dis gorunuse cok onem veren biri degilim kimseyi kiyafetine gore yargilamam,kendime gore bakimliyimdirda kotu niyet oldugunu zaten dusunmuyorum cunku kv oyle biri degil, ama acaba kotumu giyiniyorum diye ona takildim.Canim bendd kotu niyetle dedigini sanmiyorum misafirlerin icinde senin herzamankinden daha gizel olmani istemistir belki sen yinede iyi dusunmeye bk derim canim:))))
Sagolsun esim her zaman begenir ve hic karismaz,kv de karistigindan degilde daha guzel giy deyince yanlis anladim sanirim.Yorum yapmazsam çstlarım:) canım kv dediğine takılma bencede kötü niyetli dememiştir ama kocan bak kaşla göz arasında senin giyimini beğendinigını söylemiş ne güzel bişey ona odaklan
Evet canim kv de konusunda cok sansliyim sagolsun cok iyi biri cokta severim.Iste benim uzuldugum sey o oldu.Dedim paspal ve kotumu giyiniyorum,ama sizin yorumlarinizla icim rahatladiCanım şaka gibi aynı olayı iki sene önce kayınvalidemin toplantısına giderken ben de yaşadım bende önce Paspal mıyım diye düşündüm ama değildim. O sadece özel bir günde gelini daha da güzel olsun,herkes imrensin istedi bende kayınvalidemi çok severim. Senin kv de aynı şekilde düşünmüştür Canım:))
O da olur sultanimmm bakım bugün alıyımBence 1 hafta değilde
Haftanın 2-3 günü öyle yaparsan daha iyi olur
Canım kaynanani pek tanımıyoruz ama bence de kötü niyetle söylememis seni dusundugunden söylemiş tatlım sıkma canını.Kizlar burda sadece kilo sorunumuzu degil baska sorunlarimizida paylasiyoruz benimki dert degil ama sizle de paylasayim canimi skan meseleyi.
Malum kvlerdeyiz bu aksam esimin halasi bizi davet etti butun amcalar kuzenler orda olacakti.Ben giyinirken esimde vardi odada kv geldi kizim suslu giyin,en guzel kiyafetin hangisiyse onu giy onlar kiyafete cok onem verirler.Ya bunda birsey yok kv demi de cok severim ama acaba ben paspal bir gelinmiyim dedim.Hem ben baskasini kiyafetine gore degerlendirmem gosteriside hic sevmem.Tabiki bakimliyim makyaj falanda yaparim ama uzuldum acikcasi.Esim annesine ben begendikten sonra kimsenin ne dusundugu onemli degil dedi.Belkide ben bosuna kuruntu yaptim sizinlede paylasayim dedim.
Canım 1.5 ay önce hepimiz aynı saatte forumda bulunup isteklerimizi sıkıntılarimizi dile getirdik öyle sohbet ettik çok iyiydi :)Güzel cnm
güzel cnm
Güzel menü cnm
güzel menü fıstık
Benim için mahsuru yok. Yarış iyi oluyo..
güzel menü cnm
ne toplantısı?
güzel olmuş cnm misafirlikte daha iyisi olamaz
Meyveyle ben bayılırdım herhalde akşama kadar tebrik ederim hala ayakta olabildiğin için:)
Beni de gördün kız :):) :) yüz görünümlügu verdim sanaEvet abla ben digerlerini kastetmistim
Ablam kanin düşmüş bana da oluyordu kanım düşük çıktı .Iyi düşünelim iyi olsun bebişim
Burcu seni bulmuşken sorayım
Benim arada başım dönüp gözüm kararır elim ayağım kesilir kulaklarımdan beynime uğultu gibi bişey olur
Tansiyonu ölçtüğümde normal çıkıyor
Hele bugün nerdeyse her ayağa kalktığımda oldu
Bi Dr gidip kan testi yaptıracamda bi gidemedim belki haftaya giderim
Bu neden olabilirki cnm
Ben bunu okumuştum ablam ama emzirenler kullanabilir mi yazmiyordu hamile kullanirsa biz de kullanırız demek ki cuma günü itibariyle deneyelim :)Zayıflatan Elma Çayı Tarifi
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 2 adet elma (
- 2 adet kabuk tarçın
- 1 adet limon
- 1 tatlı kaşığı tane karanfil
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 2 litre su
- Yıkanmış elmalar ve limonu parçalara bölün ve çekirdekleriyle birlikte tencereye alın.
- Karanfil ,tarçın, tane karabiberi de ekleyip,2 litre su ilave ederek ocağa alın ve elmalar yumuşayana kadar kaynatın.
- Elmalar yumuşayınca ocağı kapatın ve çayı sürahiye süzüp günde 3 defa yemeklerden 10 dk. önce için.
- Çayı sıcak veya soğuk içebilirsiniz.
- Hamile olan ve çayın içerisindeki malzemelere alerjisi olmayan arkadaşlarım güvenle tüketebilirsiniz.
- Bu şekilde en az 1 hafta boyunca devam edin.
- Metabolizmanızın hızlandığını,inceldiğinizi gözlemleyeceksiniz.
- Fakat, çayı tüketirken hareketi de ihmal etmeyin,ne kadar hareketli olursanız kilo vermeniz o kadar hızlanacaktı
Ay canım Günaydın çok kibarsiniz teşekkür ederiz :)Sevgili rakibelerimiz hepinize mutlu carsambalar
Siz bize taze taze pogacalar ikram ettinizbizde 4.takim ailesi olarak herbirinize bu mis kokulu cicekleri armagan ediyoruz Eki Görüntüle 1762662
Ayyy demi canim sofra hazir olsa guzelde bir gul konsa ne guzel olurdu.Neyse canim kizin buyunce annecigine guzel sofralar hazirlar artik:)Günaydın herkese çok uykum var gözlerim yarı açık ama bicirigim uyandı enerji dolu :). Kociş de ise gidecek kahvaltı bekler
Ayyy bir sabah uyansam kahvaltı hazır olsa :):) :) :)
Günaydın herkese çok uykum var gözlerim yarı açık ama bicirigim uyandı enerji dolu :). Kociş de ise gidecek kahvaltı bekler
Ne sen sor ne ben söyleyeyim ben gecen mayısta 67 kadar düştüm sonra bazi sebeplerden izine cıktım ramazanda girince araya 1 kılo 1 kılo derken kasıma kadar oldumu 79 tekrardan sil baştan 3,4 ayda verdim ama eger tam yapsam rahat 1ayda 6 kılo verırım bi zaman kardeşimle iddiaya girıp 8 kılo vermiş ligim vardır. İki ileri bi geri bukadar oldu işte.. Sen peki ne zamanda verdin
Günaydın herkese çok uykum var gözlerim yarı açık ama bicirigim uyandı enerji dolu :). Kociş de ise gidecek kahvaltı bekler
Sevgili rakibelerimiz hepinize mutlu carsambalar
Siz bize taze taze pogacalar ikram ettinizbizde 4.takim ailesi olarak herbirinize bu mis kokulu cicekleri armagan ediyoruz Eki Görüntüle 1762662
gunaydiinnn guzellik3.takımdan günaydın kızlar,
Ahh canım inşallah ben anneme hazırladım küçükken süpriz yapardım ona :)Ayyy demi canim sofra hazir olsa guzelde bir gul konsa ne guzel olurdu.Neyse canim kizin buyunce annecigine guzel sofralar hazirlar artik:)
Arada 1 de olsa razıyım canım :)Keske ole olsa canim ya. Gencay arada bi yapiyo ama tabi insan her zaman ariyo
Allah korusun kız :)Ahh ah nerdeee canim bende bazem esime diyorum ama birgun oda olur insallah diyor(( ben olunce sanirim:)))
tiroidle alakasi oldugunu sanmıyorum ablacim bende 7 senedir bir fiil hipotiroid ilaci kullanan biri olarak..Iyi düşünelim iyi olsun bebişim
Burcu seni bulmuşken sorayım
Benim arada başım dönüp gözüm kararır elim ayağım kesilir kulaklarımdan beynime uğultu gibi bişey olur
Tansiyonu ölçtüğümde normal çıkıyor
Hele bugün nerdeyse her ayağa kalktığımda oldu
Bi Dr gidip kan testi yaptıracamda bi gidemedim belki haftaya giderim
Bu neden olabilirki cnm
her kadının hayali sanirimGünaydın herkese çok uykum var gözlerim yarı açık ama bicirigim uyandı enerji dolu :). Kociş de ise gidecek kahvaltı bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?