Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla bizim burda yeni doğum yapana tarçın ve karanfil konur sadece ve bu çay yapılır. Ben yeni doğum yaptığımda çok içerdim hem de şeker ihtiyacı hissetmiyor insan. İyi oldu hatırlattığın yapayım hemen :))

Takma cnm ya belki gelen kişiler gerçekten takıntılıdır veya dedikodunu falan yaparlar diye demiştir. Kötü bi niyeti yoktur yani
Kv kotu niyetle soylemez ondan eminim ben acaba kotumu giyiniyorum paspalmiyim diye dusundum ona uzuldum aslinda.
Oyle diyorsan dogrudur zühal abla senin tecruben cok daha fazla:)
Canim bendd kotu niyetle dedigini sanmiyorum misafirlerin icinde senin herzamankinden daha gizel olmani istemistir belki sen yinede iyi dusunmeye bk derim canim:))))
Ben dis gorunuse cok onem veren biri degilim kimseyi kiyafetine gore yargilamam,kendime gore bakimliyimdirda kotu niyet oldugunu zaten dusunmuyorum cunku kv oyle biri degil, ama acaba kotumu giyiniyorum diye ona takildim.
Yorum yapmazsam çstlarım:) canım kv dediğine takılma bencede kötü niyetli dememiştir ama kocan bak kaşla göz arasında senin giyimini beğendinigını söylemiş ne güzel bişey ona odaklan
Sagolsun esim her zaman begenir ve hic karismaz,kv de karistigindan degilde daha guzel giy deyince yanlis anladim sanirim.
Evet canim kv de konusunda cok sansliyim sagolsun cok iyi biri cokta severim.Iste benim uzuldugum sey o oldu.Dedim paspal ve kotumu giyiniyorum,ama sizin yorumlarinizla icim rahatladi

Bence 1 hafta değilde
Haftanın 2-3 günü öyle yaparsan daha iyi olur
O da olur sultanimmm bakım bugün alıyım
Canım kaynanani pek tanımıyoruz ama bence de kötü niyetle söylememis seni dusundugunden söylemiş tatlım sıkma canını.

Canım 1.5 ay önce hepimiz aynı saatte forumda bulunup isteklerimizi sıkıntılarimizi dile getirdik öyle sohbet ettik çok iyiydi :)
Evet abla ben digerlerini kastetmistim
Beni de gördün kız :):) :) yüz görünümlügu verdim sana
Ablam kanin düşmüş bana da oluyordu kanım düşük çıktı .
Kan ilacı da kullanmam gerçi çok şişiriyor
Ben bunu okumuştum ablam ama emzirenler kullanabilir mi yazmiyordu hamile kullanirsa biz de kullanırız demek ki cuma günü itibariyle deneyelim :)
Sevgili rakibelerimiz hepinize mutlu carsambalar
Siz bize taze taze pogacalar ikram ettinizbizde 4.takim ailesi olarak herbirinize bu mis kokulu cicekleri armagan ediyoruzEki Görüntüle 1762662
Ay canım Günaydın çok kibarsiniz teşekkür ederiz :)
Şöyle bir kenarda dursunlar acıkınca otlaniriz

Günaydın herkese çok uykum var gözlerim yarı açık ama bicirigim uyandı enerji dolu :). Kociş de ise gidecek kahvaltı bekler
Ayyy bir sabah uyansam kahvaltı hazır olsa :):) :) :)
Ayyy demi canim sofra hazir olsa guzelde bir gul konsa ne guzel olurdu.Neyse canim kizin buyunce annecigine guzel sofralar hazirlar artik:)

Ayy inanmiyorum ya hikayeer bu kadar.mi benzer bemde 1 bucuk sene once 67 buciga kadar dustum sonra bazi seyler oldu babamin vefati falan bi baktim yine olmusum 78.5 tabi yine sil bastan senin gibi.3 ay on gun oldu canim saglikli beslenmeye baslayali:))))

Ahh ah nerdeee canim bende bazem esime diyorum ama birgun oda olur insallah diyor (( ben olunce sanirim:)))
Günaydın herkese çok uykum var gözlerim yarı açık ama bicirigim uyandı enerji dolu :). Kociş de ise gidecek kahvaltı bekler

Ayyy demi canim sofra hazir olsa guzelde bir gul konsa ne guzel olurdu.Neyse canim kizin buyunce annecigine guzel sofralar hazirlar artik:)
Ahh canım inşallah ben anneme hazırladım küçükken süpriz yapardım ona :)
Keske ole olsa canim ya. Gencay arada bi yapiyo ama tabi insan her zaman ariyo
Arada 1 de olsa razıyım canım :)
Ahh ah nerdeee canim bende bazem esime diyorum ama birgun oda olur insallah diyor (( ben olunce sanirim:)))
Allah korusun kız :)

tiroidle alakasi oldugunu sanmıyorum ablacim bende 7 senedir bir fiil hipotiroid ilaci kullanan biri olarak..
böyle oldugunda bi kup şeker agzina atip dene bakalim etki edecekmi

her kadının hayali sanirim
bizde 7 de kalktik hâlâ kahvalti edicez esim uyuyor
benimkide hazırlar arada am ben istiyorumki ben uyanmadan kalksin hazirlasin ben kalkınca direk ooturayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…