- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.201
Diyecek kelime bulamadım kal grldi:))Ama tatlım sizin at engellere takılıp düşecek bu arada kuş çoktan uçmuş olacak baby
Ozaman bu cumayı görelim sonra arkadaşlarla konuşalım valla kımse tekrar yarışmak istemesede ben seninle 1hafta daha başa baş kapışmak isterım:) ayıptır söylemesi metoma güvenirimde:)Dilekcik Hadi itiraf et kuzum
Bu hafta kaybedeceğinizi biliyosun değilmi
Kızlar kabul ederse benim için hiç Problem değil cnm
Sadece 1 şartla
Bizim izinden dönen üyelerimiz listeye girerse yüzdeleri bölüneceği için genel yüzdemiz düşük olabilir
Herkesin 1 haftalık sonucuna göre extra liste yaparız sizinle yarış için
Kabul ederseniz, kaptanla ve takımla konuşun
Tabi önce bizim kızlar bi cevap versin
Dilekcim bu çabanı çok takdir ediyorumDiyecek kelime bulamadım kal grldi:))
Sen bana taktın heralde KızzzOzaman bu cumayı görelim sonra arkadaşlarla konuşalım valla kımse tekrar yarışmak istemesede ben seninle 1hafta daha başa baş kapışmak isterım:) ayıptır söylemesi metoma güvenirimde:)
Tatlım onlar çokda sağlıklı değil paketli ürün sonuçta arada yenebilir ama fazla sık tercih etmemek gerekir
Yulaf ezmesi kuruyemiş kuru meyveyle süt koyup yersen daha sağlıklı olur
Arada bu şekildede kahvaltı olursa hem vücut şaşırır
Ay evet ya butun gun ev işi yaptım bu yorgunlukla 4km yurudum koşubsndında sevin acıyın bu garibe:)Dilekcim bu çabanı çok takdir ediyorum
Kaybetsenizde sen elinden geleni yaptın bebeğim
Bence 1 hafta değildeBen de oyüzden düşünmüştüm abla bir hafta öyle bir hafta normal kahvaltı yaparim vücut şaşırır birazcik
Senden müthiş elektrik aldım frekans tuttu bi kere peşini bırakmam matmazel :)Sen bana taktın heralde Kızzz
Ama kilolarda senden gidecek güzellikAy evet ya butun gun ev işi yaptım bu yorgunlukla 4km yurudum koşubsndında sevin acıyın bu garibe:)
Ne yazıkki ben madam mım cnmSenden müthiş elektrik aldım frekans tuttu bi kere peşini bırakmam matmazel :)
Evet ya cacık yesem artık iyi olur abla sandviç iki dilim tb arasınaydı çok mu olmuşTatlım senin yapman gereken yağlı tatlı hamurişi yemicen
Bunlarda zaten kalitesiz karbonhidrat
Sabah ekmeğini peynirini yumurtanı bol yeşillik ye
Diğer öğünlerde yemeklerin yanında bol salata Yoğurt eksik etme
Ara öğünlerde meyve kuru yemiş süt aldınmı
Işte sana en sağlıklı beslenme
Tabiki bol su
Ozaman bu cumayı görelim sonra arkadaşlarla konuşalım valla kımse tekrar yarışmak istemesede ben seninle 1hafta daha başa baş kapışmak isterım:) ayıptır söylemesi metoma güvenirimde:)
Bide sahlep içmedim açık çay içtim :))Öncelikle sahlepi unut bebişim o çok kalorili tarçınlı süt iç onun yerine
Elin ayağın titredi diye pilav Yemen ne kadar doğru
Zaten basit karbon ve şekerini yükseltir
Sabaha yumurta öğlene yoğurt ekleseydin bu kadar acıkmazdın
Çok acıkırsan aralarda kuruyemiş ye
Akşamda sandwich dediğine göre ekmekli bişey yedin
Senden müthiş elektrik aldım frekans tuttu bi kere peşini bırakmam matmazel :)
YaniiiEvet ya cacık yesem artık iyi olur abla sandviç iki dilim tb arasınaydı çok mu olmuş
Birbirimizden karşılıklı pozitif elektrik almasak bu havayı yakalayamazdık zaten bitanecimCanim zuhal ablamizda seytan tuyu var bir konusan daha kopamiyor ama o bizim kaptanimiz hihh
Birbirimizden karşılıklı pozitif elektrik almasak bu havayı yakalayamazdık zaten bitanecim
Güzel cnmS sevilumut
Menümü yazayım bugün saatleri yazamicam çünkü hoc bakmadım
Sabah 1 kk peynir 6 zeytin ıspanaklı yumurtadan 3 çatal 2 dilim tb ekmeği
Ara 1 elma
Öğlen 2 şiş et yeşillik domates turp azcık turşu az tuzlu
Ara 3 kuru incir
Akşam 2 yumurtayla menemen 1 bardak ayran
Su 2 lt tamamlarim uyuyan a kadar
Spor ahh ahh bugünkü kosusturmaca 50 km yürümeye es değerdi
güzel cnmKizlar buhun ki menum
Sabah yarim.muz yarim cay bardagi tuzsuz fistik 1 kk peynir 1 cay kasigi bal
Ara 1 elma
Ogle 1 kase pirasa 1 kase yogurr 1 dilim.ekmek
Ara 10 fistik 1 fincan sutlu kahvw
Aksam 5 tane kozlenmis mantar bol salata
Su iki litre
Spir simdilik yok kizlar hic yaoasimda yok bugun ama yaomaya calisacagim
Güzel menü cnm
güzel menü fıstık
Benim için mahsuru yok. Yarış iyi oluyo..Dilekcik Hadi itiraf et kuzum
Bu hafta kaybedeceğinizi biliyosun değilmi
Kızlar kabul ederse benim için hiç Problem değil cnm
Sadece 1 şartla
Bizim izinden dönen üyelerimiz listeye girerse yüzdeleri bölüneceği için genel yüzdemiz düşük olabilir
Herkesin 1 haftalık sonucuna göre extra liste yaparız sizinle yarış için
Kabul ederseniz, kaptanla ve takımla konuşun
Tabi önce bizim kızlar bi cevap versin
güzel menü cnmSabah 8.30 yarım kk peynir 1tb ekmek 6zeytin 1 salatalık
Öğle 12.00 1 kk peynir 5 zeytin Bi büyük kase salata bunları yedikten yaklaşık 2saat sonra elim ayağım titremeye başladı açlıktan olduğunu düşündüm 4 yk pirinç pilav yedim.Yarın sporu çok yaparım eritirim.
Ara sütlü kahve
Akşam 18.30 tavuk sandviç 1 ayran
Ara sahlep içmeyi düşünüyorum
Spor yok
Su 2lt
ne toplantısı?Mefkurem Zuhal abla yine gün ve saat belirleyip toplantı yapalım mi
güzel olmuş cnm misafirlikte daha iyisi olamazSuan misafirlikteyim kizlar menumu yazip kacayim.
Sabah:11.00 bir kavurmali yumurta,2 dilim tb ekmegi,bir zeytin,bir kk peynir,roka ve cay.
Öğle:15.00 izgara et,turp.
Akşam: 19.00 etli sebze yemegi dort kasik (patlican biber domates) salata.
1.5 litre su,malum tatilde spor yapamiyorum.
Meyveyle ben bayılırdım herhalde akşama kadar tebrik ederim hala ayakta olabildiğin için:)
Benim yüzümü gördün yaaAma cok tatli dillisin abla napalim
Buradaki butun arkadaslarimi da cok seviyirum gercekten hic yizunuzu gormesemde icim.cok.isindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?