Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ozaman bu cumayı görelim sonra arkadaşlarla konuşalım valla kımse tekrar yarışmak istemesede ben seninle 1hafta daha başa baş kapışmak isterım:) ayıptır söylemesi metoma güvenirimde:)

Ben de oyüzden düşünmüştüm abla bir hafta öyle bir hafta normal kahvaltı yaparim vücut şaşırır birazcik

Senden müthiş elektrik aldım frekans tuttu bi kere peşini bırakmam matmazel :)
Ne yazıkki ben madam mım cnm
Seni hayal kırıklığına uğratacam ama burda 44 yaşında hasta ve yaşlı bi babaanne var

Istediğin zaman gel buraya güzelim sohbete her zaman beklerız

Kız sen kaç kiloydun hiç bakmadım, ne kadar verdin

Evet ya cacık yesem artık iyi olur abla sandviç iki dilim tb arasınaydı çok mu olmuş

Canim benim suan kac kilosun ve toplamda ne kadar verdin bi mahsuru yoksa ogrenebilir miyim
Ozaman bu cumayı görelim sonra arkadaşlarla konuşalım valla kımse tekrar yarışmak istemesede ben seninle 1hafta daha başa baş kapışmak isterım:) ayıptır söylemesi metoma güvenirimde:)

Bide sahlep içmedim açık çay içtim :))

Kizlar burda sadece kilo sorunumuzu degil baska sorunlarimizida paylasiyoruz benimki dert degil ama sizle de paylasayim canimi skan meseleyi.
Malum kvlerdeyiz bu aksam esimin halasi bizi davet etti butun amcalar kuzenler orda olacakti.Ben giyinirken esimde vardi odada kv geldi kizim suslu giyin,en guzel kiyafetin hangisiyse onu giy onlar kiyafete cok onem verirler.Ya bunda birsey yok kv demi de cok severim ama acaba ben paspal bir gelinmiyim dedim.Hem ben baskasini kiyafetine gore degerlendirmem gosteriside hic sevmem.Tabiki bakimliyim makyaj falanda yaparim ama uzuldum acikcasi.Esim annesine ben begendikten sonra kimsenin ne dusundugu onemli degil dedi.Belkide ben bosuna kuruntu yaptim sizinlede paylasayim dedim.

Güzel cnm
güzel cnm
Sabah 11.00
3 yk et kavurma
1kk peynir
5 zeytin
1 dilm tb

Ara 15.00
1 sade turk kahvesi
4 findik

Aksam 18.00
5 tane derisi alinmis kanat
Salata
2 yk yogurt

2 .5 litre su
2 mil leslie
S sevilumut
Güzel menü cnm
S sevilumut

Bu günkü menüm.
Sabah
Et kavurma yağsız

Öğle ve akşam
Tavuk haşlama

2.5 litre su ve 45 dk yürüyüş.
güzel menü fıstık
Benim için mahsuru yok. Yarış iyi oluyo..
güzel menü cnm
Mefkurem Zuhal abla yine gün ve saat belirleyip toplantı yapalım mi
ne toplantısı?
güzel olmuş cnm misafirlikte daha iyisi olamaz
Meyveyle ben bayılırdım herhalde akşama kadar tebrik ederim hala ayakta olabildiğin için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…