Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar komşuya hayırlı olsuna gittik. Oğluna kız isstediler. Gecd izun sürdü ama ben sadece 1 tane medine hurması yedim. O da ev sahibi şeker ve hurma ikram etti şeker almayanlar saģlıklı diye hurma da ikrsm ediyor. Cok düşünceli. Ama ikramlarından hiç almadım.

Yarin bi tartilayim ya bugun tartilmadim ins. Iyi bi sonuc gorurum
Iyi düşünelim iyi olsun bebişim

Burcu seni bulmuşken sorayım
Benim arada başım dönüp gözüm kararır elim ayağım kesilir kulaklarımdan beynime uğultu gibi bişey olur
Tansiyonu ölçtüğümde normal çıkıyor

Hele bugün nerdeyse her ayağa kalktığımda oldu

Bi Dr gidip kan testi yaptıracamda bi gidemedim belki haftaya giderim
Bu neden olabilirki cnm

Zaten aldım desende inanmazdım şekercim

Kız bugün sana yazdığımı okudunmu meyve günüyle ilgili

Bizde oyleyiz canim iki ileri bir geri gidip geliyiruz iste sende sakin pes etme hedefinede az kalmis zaten.kizzzz biz sana alistik haaa gel hep buraya sen:))))))

Ben dd arada öğle oluyorum. Kan şekeri düşüyor herhalde diye düşünüyorum.

Aa bende ilk 78 bucukla baslamistim benimde hedefim 65 :))) peki kac ayda dustun 69 a canim
Ne sen sor ne ben söyleyeyim ben gecen mayısta 67 kadar düştüm sonra bazi sebeplerden izine cıktım ramazanda girince araya 1 kılo 1 kılo derken kasıma kadar oldumu 79 tekrardan sil baştan 3,4 ayda verdim ama eger tam yapsam rahat 1ayda 6 kılo verırım bi zaman kardeşimle iddiaya girıp 8 kılo vermiş ligim vardır. İki ileri bi geri bukadar oldu işte.. Sen peki ne zamanda verdin

Bizde oyleyiz canim iki ileri bir geri gidip geliyiruz iste sende sakin pes etme hedefinede az kalmis zaten.kizzzz biz sana alistik haaa gel hep buraya sen:))))))
Gelmemi ben kafa koydum hedefi mi ulaşana kadar sizinle ysrışıcam:)

Dilekcim istersen motivasyon için burayada paylaşım yapabilirsin
Tabiki aynı zamanda kendi takımında devam edersin listede orda olursun

Zayıflatan Elma Çayı Tarifi
Malzemeler:
  • 2 adet elma (
  • 2 adet kabuk tarçın
  • 1 adet limon
  • 1 tatlı kaşığı tane karanfil
  • 1 tatlı kaşığı tane karabiber
  • 2 litre su
Hazırlanışı:
  1. Yıkanmış elmalar ve limonu parçalara bölün ve çekirdekleriyle birlikte tencereye alın.
  2. Karanfil ,tarçın, tane karabiberi de ekleyip,2 litre su ilave ederek ocağa alın ve elmalar yumuşayana kadar kaynatın.
  3. Elmalar yumuşayınca ocağı kapatın ve çayı sürahiye süzüp günde 3 defa yemeklerden 10 dk. önce için.
  4. Çayı sıcak veya soğuk içebilirsiniz.
  5. Hamile olan ve çayın içerisindeki malzemelere alerjisi olmayan arkadaşlarım güvenle tüketebilirsiniz.
  6. Bu şekilde en az 1 hafta boyunca devam edin.
  7. Metabolizmanızın hızlandığını,inceldiğinizi gözlemleyeceksiniz.
  8. Fakat, çayı tüketirken hareketi de ihmal etmeyin,ne kadar hareketli olursanız kilo vermeniz o kadar hızlanacaktı

Kulak kristallerin yani dengeni saglayan toplar yerinden oynamis olabilit abla tansiyib dusmesi ile ayni belirtilerj gosterir

Elifçim sen dün menünü paylaşmışmıydın? İki elif varya karıştırıyorum
Evet canım hatta seni de etiketlemiştim
Sana laf edenlerde yakında cevaplarını alacaklar inşallah birazdaha sabır
Şimdi bile ne kadar fark var
inşallah ablacım çok istiyorum :)
Aman ablacım vücudunun dengesini bozma dikkat et meyve beni de çok acıktırır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…