- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.241
Gönüller bir olsun Canım benim :)Yokum ki canim whattsap ta.cok sagol caim benim
İnşallah Can'ım senin bu hafta hedefin var mıydıYarin bi tartilayim ya bugun tartilmadim ins. Iyi bi sonuc gorurum
İnşallah Can'ım senin bu hafta hedefin var mıydı
Iyi düşünelim iyi olsun bebişimYarin bi tartilayim ya bugun tartilmadim ins. Iyi bi sonuc gorurum
Zaten aldım desende inanmazdım şekercimKızlar komşuya hayırlı olsuna gittik. Oğluna kız isstediler. Gecd izun sürdü ama ben sadece 1 tane medine hurması yedim. O da ev sahibi şeker ve hurma ikram etti şeker almayanlar saģlıklı diye hurma da ikrsm ediyor. Cok düşünceli. Ama ikramlarından hiç almadım.
Bende aynı al ver al ver bi rahat 30 kılo vermişim dir bazen öyle düzenli oluyorum diyorum bu ay bitti bu iş sonra birden büyü bozuluveriyo bi bakmışım bır ay geçmiş yerimde sayıyorumama bu sefer 65 olmadan bırakmam bu işin peşini
Sayfaların hrpsini okudum ama kaçırdım herhalde. Nr dedin mefkußum.Zaten aldım desende inanmazdım şekercim
Kız bugün sana yazdığımı okudunmu meyve günüyle ilgili
Ben dd arada öğle oluyorum. Kan şekeri düşüyor herhalde diye düşünüyorum.Iyi düşünelim iyi olsun bebişim
Burcu seni bulmuşken sorayım
Benim arada başım dönüp gözüm kararır elim ayağım kesilir kulaklarımdan beynime uğultu gibi bişey olur
Tansiyonu ölçtüğümde normal çıkıyor
Hele bugün nerdeyse her ayağa kalktığımda oldu
Bi Dr gidip kan testi yaptıracamda bi gidemedim belki haftaya giderim
Bu neden olabilirki cnm
Ne sen sor ne ben söyleyeyim ben gecen mayısta 67 kadar düştüm sonra bazi sebeplerden izine cıktım ramazanda girince araya 1 kılo 1 kılo derken kasıma kadar oldumu 79 tekrardan sil baştan 3,4 ayda verdim ama eger tam yapsam rahat 1ayda 6 kılo verırım bi zaman kardeşimle iddiaya girıp 8 kılo vermiş ligim vardır. İki ileri bi geri bukadar oldu işte.. Sen peki ne zamanda verdinAa bende ilk 78 bucukla baslamistim benimde hedefim 65 :))) peki kac ayda dustun 69 a canim
Gelmemi ben kafa koydum hedefi mi ulaşana kadar sizinle ysrışıcam:)Bizde oyleyiz canim iki ileri bir geri gidip geliyiruz iste sende sakin pes etme hedefinede az kalmis zaten.kizzzz biz sana alistik haaa gel hep buraya sen:))))))
Dilekcim istersen motivasyon için burayada paylaşım yapabilirsinBende aynı al ver al ver bi rahat 30 kılo vermişim dir bazen öyle düzenli oluyorum diyorum bu ay bitti bu iş sonra birden büyü bozuluveriyo bi bakmışım bır ay geçmiş yerimde sayıyorumama bu sefer 65 olmadan bırakmam bu işin peşini
Sayfaların hrpsini okudum ama kaçırdım herhalde. Nr dedin mefkußum.
Kız bu gidişle sen benide zayflatacanGelmemi ben kafa koydum hedefi mi ulaşana kadar sizinle ysrışıcam:)
Iyi düşünelim iyi olsun bebişim
Burcu seni bulmuşken sorayım
Benim arada başım dönüp gözüm kararır elim ayağım kesilir kulaklarımdan beynime uğultu gibi bişey olur
Tansiyonu ölçtüğümde normal çıkıyor
Hele bugün nerdeyse her ayağa kalktığımda oldu
Bi Dr gidip kan testi yaptıracamda bi gidemedim belki haftaya giderim
Bu neden olabilirki cnm
Evet canım hatta seni de etiketlemiştimElifçim sen dün menünü paylaşmışmıydın? İki elif varya karıştırıyorum
inşallah ablacım çok istiyorum :)Sana laf edenlerde yakında cevaplarını alacaklar inşallah birazdaha sabır
Şimdi bile ne kadar fark var
Aman ablacım vücudunun dengesini bozma dikkat et meyve beni de çok acıktırır zatenAhhh kızlar Ahhh
Bugün meyve günümdü
Ama çok pişman oldum keşke yine et günü yapsaydım
Zaten meyve beni hiç doyurmaz mecburen biraz tuzsuz ayran ekledim
Gerçekten bugün çok zorlandım. Inşallah bu kadar zorluğa değer
Bide acayip halsizim her ayağa kalktığımda başım dönüyor
Bi yarın olsa
Sağol bitanem zaten benim kulaklarım da hassas belki ondan oluyodurKulak kristallerin yani dengeni saglayan toplar yerinden oynamis olabilit abla tansiyib dusmesi ile ayni belirtilerj gosterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?