- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.181
Meyve sınırsız mi peki ablaElifcim eğer seni meyve doyurmuyor ve yaramıyorsa hiç tavsiye etmem
Ben pişman oldum
Sanada zor gelirse yarında et günü yap istersen
Öncelikle sahlepi unut bebişim o çok kalorili tarçınlı süt iç onun yerineSabah 8.30 yarım kk peynir 1tb ekmek 6zeytin 1 salatalık
Öğle 12.00 1 kk peynir 5 zeytin Bi büyük kase salata bunları yedikten yaklaşık 2saat sonra elim ayağım titremeye başladı açlıktan olduğunu düşündüm 4 yk pirinç pilav yedim.Yarın sporu çok yaparım eritirim.
Ara sütlü kahve
Akşam 18.30 tavuk sandviç 1 ayran
Ara sahlep içmeyi düşünüyorum
Spor yok
Su 2lt
Tatlım sınırsız deniyor ama tabiki ben öyle yapmıyorumMeyve sınırsız mi peki abla
Olabilir tatlımMefkurem Zuhal abla yine gün ve saat belirleyip toplantı yapalım mi
Güzel görünüyor cnmSuan misafirlikteyim kizlar menumu yazip kacayim.
Sabah:11.00 bir kavurmali yumurta,2 dilim tb ekmegi,bir zeytin,bir kk peynir,roka ve cay.
Öğle:15.00 izgara et,turp.
Akşam: 19.00 etli sebze yemegi dort kasik (patlican biber domates) salata.
1.5 litre su,malum tatilde spor yapamiyorum.
Güzel menü Can'ım benimde şekerim düştü sanırım elim ayağım titredi bende pilav yedimMenüm
Sabah 12.00
Bir küçük tost
Bir bardak süt
Öğle 3.00
Çok az patates salatası (zayen patatesi sevmediğim için yeşilliklerini seçtim. İki çorba kaşığı kadar)
Akşam
Bir kare bitter çikolata (şekerim düştü iyice)
Bir minik kornişon
Bir ısırık oğlumun tostundan (sabah kalmıştı eşim yerken ondan bi küçük ısırık aldım)
Su 2yi bulur
spor 1 saat yürüyüş belki biraz daha spor yaparım.
Güzel menü canımKızlar akşam bi akrabanın nişan töreni var menümü yazıp kaçıyorum gece girerim yine Inşallah.
Sabah:
11.00
2 kuru incir
12.00
3 yk domates sosu, 2 dilim peynir, 5 y.zeytin, 1 büyük közlenmiş kırmızı biber, 1 avuç içi çiğ yer fıstığı.
Akşam -> 16.30
1 elma.
17.30
1 kepçe tarhana çorbası, dünkü etli taze fasulyeden 1 tabak, 1 yeşil biber, 1 bardak ayran.
Spor: 45 dk. yürüyüş
Su : 2 litre
Allah allah .Tatlım sınırsız deniyor ama tabiki ben öyle yapmıyorum
Geçen sefer bikaç meyveyi karıştırmıştım ama pek yaramadı bana
Bugün sadece ananas yedim her öğün 2 dil
Tamam kızlar bir yazsın bakalım ne diveklerOlabilir tatlım
Herkes isterse neden olmasın
Turp önceden beni çok rahatsız ederdi abla şimdi hiç etki etmiyor valla.Güzel görünüyor cnm
Acaba turp şişkinlik yapıyormuki
Lahanagillerden olduğu için ben yemiyorum
Dilekcik Hadi itiraf et kuzum
Bu hafta kaybedeceğinizi biliyosun değilmi
Kızlar kabul ederse benim için hiç Problem değil cnm
Sadece 1 şartla
Bizim izinden dönen üyelerimiz listeye girerse yüzdeleri bölüneceği için genel yüzdemiz düşük olabilir
Herkesin 1 haftalık sonucuna göre extra liste yaparız sizinle yarış için
Kabul ederseniz, kaptanla ve takımla konuşun
Tabi önce bizim kızlar bi cevap versin
Şu an baya yüksek hakkatenCanim suan altin fiyatlari dusuk ise yap bence belki o zamana yukselebikir ama suan yuksek ise kalsin tabii
Sabah 8.30 yarım kk peynir 1tb ekmek 6zeytin 1 salatalık
Öğle 12.00 1 kk peynir 5 zeytin Bi büyük kase salata bunları yedikten yaklaşık 2saat sonra elim ayağım titremeye başladı açlıktan olduğunu düşündüm 4 yk pirinç pilav yedim.Yarın sporu çok yaparım eritirim.
Ara sütlü kahve
Akşam 18.30 tavuk sandviç 1 ayran
Ara sahlep içmeyi düşünüyorum
Spor yok
Su 2lt
Suan misafirlikteyim kizlar menumu yazip kacayim.
Sabah:11.00 bir kavurmali yumurta,2 dilim tb ekmegi,bir zeytin,bir kk peynir,roka ve cay.
Öğle:15.00 izgara et,turp.
Akşam: 19.00 etli sebze yemegi dort kasik (patlican biber domates) salata.
1.5 litre su,malum tatilde spor yapamiyorum.
Olabilir tatlım
Herkes isterse neden olmasın
Ablam sabah sabitleşmiş kahvaltıdan çok sıkıldım ondan tost yedim. Öğlende komşum geldi. Haşlanmış patatesim vardı en pratik patates salatasıydı ve ayrıca bende sevmediğim için işime geldi. Akşamda cnm istemedi. Bugün böyle oldu malesef...Bugün hiç olmamış tatlım
Niye doğru dürüst yemeğini yemedin
Klasik kahvaltıdan sıkıldığın zaman kurumeyveli kuruyemişli yoğurt yiyebirsin istersen içine yulaf kepeğide koyarsan dahada doyurucu olurAblam sabah sabitleşmiş kahvaltıdan çok sıkıldım ondan tost yedim. Öğlende komşum geldi. Haşlanmış patatesim vardı en pratik patates salatasıydı ve ayrıca bende sevmediğim için işime geldi. Akşamda cnm istemedi. Bugün böyle oldu malesef...
Bende yapmiyor abla cok seviyorum,salatalarimada hep koyarim,lahana bana yaramiyor ama turpun bir etkisi olmuyirGüzel görünüyor cnm
Acaba turp şişkinlik yapıyormuki
Lahanagillerden olduğu için ben yemiyorum
Abla uzun zamandır araştırıyorum şimdi aklıma geldi sana sorayım dedim şu nesfit special k falan günde iki ogun onlar için ne düşünüyorsun iki haftalık yapılıyormus kahvaltı ve aksam yemeğinde yeniyor öğlen normal ogun ben lisedeyken tadını sevdiğim için ve pratik olduğu için sabah yerdim şimdi yapsam mi diyendusunuyorumKlasik kahvaltıdan sıkıldığın zaman kurumeyveli kuruyemişli yoğurt yiyebirsin istersen içine yulaf kepeğide koyarsan dahada doyurucu olur
Yada dukan krep yap
Tatlım onlar çokda sağlıklı değil paketli ürün sonuçta arada yenebilir ama fazla sık tercih etmemek gerekirAbla uzun zamandır araştırıyorum şimdi aklıma geldi sana sorayım dedim şu nesfit special k falan günde iki ogun onlar için ne düşünüyorsun iki haftalık yapılıyormus kahvaltı ve aksam yemeğinde yeniyor öğlen normal ogun ben lisedeyken tadını sevdiğim için ve pratik olduğu için sabah yerdim şimdi yapsam mi diyendusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?