- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.281
Ahh canım inşallah ben anneme hazırladım küçükken süpriz yapardım ona :)
Arada 1 de olsa razıyım canım :)
Allah korusun kız :)
Sağol cnm Dünkü ondan olabilir ama genelde sık sık oluyorMefkurem zuhal ablacigim cok gecmis olsun bu arada.cok az yiyorsunya abla bas donmen falan ondn olmasin
Bi kahve içsen tatlımKızlar çok halsizim yarı baygın gibiyim elim ayağım titriyor başım ağrıyor sesler hep uzaktan geliyor sanki..yeni kahvaltı ettim aç da değilim
Dimi canım ne güzel olurdu :)tiroidle alakasi oldugunu sanmıyorum ablacim bende 7 senedir bir fiil hipotiroid ilaci kullanan biri olarak..
böyle oldugunda bi kup şeker agzina atip dene bakalim etki edecekmi
her kadının hayali sanirim
bizde 7 de kalktik hâlâ kahvalti edicez esim uyuyor
benimkide hazırlar arada am ben istiyorumki ben uyanmadan kalksin hazirlasin ben kalkınca direk ooturayim
İlk zamanlar benimki de yapıyordu çünkü sabah ben uyanamiyordim o da.mecbur hazirliyirdu tabi mutfağı alt üst ediyordu o ayrı mesele :):) :)Valla o bende bi ara cok oldu canim ya ilk zamanlar bizim kiz uyumuodu bende 1 2 ye kadar uyuyodum gencay evde oldugunda kalkiodu hazirliodu sagolsun. Aman arada yapsinlar ben ole sevmiom. Sonra.hep ariom yapmayinca uzuluom
Olabilir abla çok yorgunum dün gece 1e kadar uyuyamadim gece de sürekli uyandım sabah da erken kalkınca uykum u alamadım sanırım kahve iyi fikirBi kahve içsen tatlım
Yada bi ayran
Belki hasta olacan yada çok yorgunluktan da olabilir
Günaydınnnnn fıstıklar
Sabah tartılınca bütün açlığım gitti
Bu hafta güzel şeyler olacak
Hissediyorum
Tatlım biz çaba gösterelimde gittiği kadar gitsinAynen abla bende cok umutluyum ama tartilmadim sadece hissediyorum hafif hissediyorum kendimi
Tatlım bu hafta cuma cumartesi benim için bşraz kötüKızcelerrrrrrr toplantı için ne dediniz ses verin hu hu
Valla iyi dayanıyosunTartıya son 2 gün çok heyecanlıyım hiç tartılmadım merak ediyom cumaya kadar da tartilmicam valla nasıl dayanıyorm ben de bilmiyorum :):)
Valla süper olurdu basarı hikayende bana teşekkürler ederdın:)Kız bu gidişle sen benide zayflatacan
Çok teşekkür ederim çok naziksin kaptanım sohbete gelırım herzamanDilekcim istersen motivasyon için burayada paylaşım yapabilirsin
Tabiki aynı zamanda kendi takımında devam edersin listede orda olursun
Acelesi yok abla bir iki önerim vardı o yüzden şimdi de söylerim yani sıkıntı olmazsa :)Tatlım bu hafta cuma cumartesi benim için bşraz kötü
O yüzden bişey diyemiyorum
Eğer pazar olursa benim için olabilir
Ama eşleriniz için problem olursa haftaya erteleyelim
Zaten bu hafta herşey yolunda gidiyor
Sen detoks yapiyon diye merak ettin ablam :):) :)Valla iyi dayanıyosun
Ben bu hafta hergün tartıldım günlük analizi yapmak için
Şimdilik beklediğimden daha iyi gidiyorAcelesi yok abla bir iki önerim vardı o yüzden şimdi de söylerim yani sıkıntı olmazsa :)
Evet bu hafta masallahimiz var abla bence büyük farkla birinci olacağız hepimiz gerçekten çok azimliyiz vu hafta
Sen detoks yapiyon diye merak ettin ablam :):) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?