- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.301
Erken saatte spor yapanlara hep imrenmişimdir3 mil.leslie tamam kizlar ogleden sonra arkadasa gidicem giremeyebilirim.orada 2 saat filan oturup gelicem
Tabiki söyle tatlımAcelesi yok abla bir iki önerim vardı o yüzden şimdi de söylerim yani sıkıntı olmazsa :)
Evet bu hafta masallahimiz var abla bence büyük farkla birinci olacağız hepimiz gerçekten çok azimliyiz vu hafta
Sen detoks yapiyon diye merak ettin ablam :):) :)
Erken saatte spor yapanlara hep imrenmişimdir
Iyi oturmslar cnm aman masadan uzak tut gözlerini ve tabiki ellerini
Sakın haaaTek gidiyorum.abla merak etme o nedenle teferruatli bir hazirlik olmaz kiz zaten hamile bisi yapma filan dedim.diyetteyim dedim.ama bakalim yememeye calisicm
Sonuç nasıl ElifimGünaydın kızlar. Ancak ev halkını doyurdum. Boşa çıktım.
Bana uyar bebekim:))Kızcelerrrrrrr toplantı için ne dediniz ses verin hu hu
nasıl dayanıyosun benim yapamayacağım tek şey.. birde bana hergün tartılmak iyi geliyor. Haftada bir olunca aldığım sonuçtan memnun olmuyorum.Tartıya son 2 gün çok heyecanlıyım hiç tartılmadım merak ediyom cumaya kadar da tartilmicam valla nasıl dayanıyorm ben de bilmiyorum :):)
Aynen bende ayran diyetine başladım haftaya çok dikkat etmem lazım ve haftaya reglim çok yaklaşmış olacak inş bu haftaki gibi geçerŞimdilik beklediğimden daha iyi gidiyor
Bugün son günüm yarın lapa yapmayı düşünüyodum ama bence gerek kalmadı
Milleti daha fazla şaşırtmayım
Sadece önümüzdeki hafta dikkat etmem lazımki geri almsyım
Bende şimdiye kadar okadar şey yaptım tek yapmaya cesaret edemediğim ayran çorbası olduynen bende ayran diyetine başladım haftaya çok dikkat etmem lazım ve haftaya reglim çok yaklaşmış olacak inş bu haftaki gibi geç
Abla zaten nohut sevmediğim için nohut koymadım sadece haşlanmış buğday koydum. Aslında dün nohutta koymayı düşünüyodum buzlukta var sanıyodum yokmuş benimde işime geldi açıkçası. Birdesoğuk çotbayı severim hatta normaldede bu çorbanın pişmişini sevmem. Bakalım inş işe yarar. Netten çok araştırdım yapanların yorumlarını.genelde yüzde 90 vermiş az veya çok. Ama hiç alan olmamış yani ben denk gelmedim. En fazla sabit kalanlar var. Dediğim gibi inş bende veren taraf olurum.Bende şimdiye kadar okadar şey yaptım tek yapmaya cesaret edemediğim ayran çorbası oldu
Bana bakliyat yaramadığı için riske sormak istemedim
Inşallah sende işe yarar cnm
Kaç kilo gitti abla çok merak ediyorum :):) :)Şimdilik beklediğimden daha iyi gidiyor
Bugün son günüm yarın lapa yapmayı düşünüyodum ama bence gerek kalmadı
Milleti daha fazla şaşırtmayım
Sadece önümüzdeki hafta dikkat etmem lazımki geri almsyım
Söyleyeyim ablam o zaman.Tabiki söyle tatlım
Herkesin ne fikri varsa paylaşsın
Akıl akıldan üstündür demişler
Ooo masallah ablacim heyecanla bekliyorum cuma gununu.Günaydınnnnn fıstıklar
Sabah tartılınca bütün açlığım gitti
Bu hafta güzel şeyler olacak
Hissediyorum
Ben başka takımda bi kızda görmüştüm memnun kalmamıştıAbla zaten nohut sevmediğim için nohut koymadım sadece haşlanmış buğday koydum. Aslında dün nohutta koymayı düşünüyodum buzlukta var sanıyodum yokmuş benimde işime geldi açıkçası. Birdesoğuk çotbayı severim hatta normaldede bu çorbanın pişmişini sevmem. Bakalım inş işe yarar. Netten çok araştırdım yapanların yorumlarını.genelde yüzde 90 vermiş az veya çok. Ama hiç alan olmamış yani ben denk gelmedim. En fazla sabit kalanlar var. Dediğim gibi inş bende veren taraf olurum.
Gecmiside okuyorum ama kacirdim sanirim ne toplantisi gıı gün mu yapacaz:))Kızcelerrrrrrr toplantı için ne dediniz ses verin hu hu
Tatlıcım kilo bildirimi cumaKaç kilo gitti abla çok merak ediyorum :):) :)
Ben de yarın pirinç lapası yaoacam ödem topladigimi hissediyorum o yüzden
Söyleyeyim ablam o zaman.
Mesela ara tartı gününü saliya alsak nasıl olur.
Cuma ile pazartesi arasında çok fazla gün yok kilomuz az çıkınca üzülüyoruz haftaya motivasyon düşük başlıyoruz tabi ki benim fikrim :)
Diğeri de şu liste ceza kontrolü kaldırıp yerine başka ceza mi koysak ablam o liste çok ugrastirici oluyor mesela kilo bildirimi yaparken liste paylasmayan şu gün paylaşmadim yazsın .
Heee herkes pastalarını böreklerini hazırlasınGecmiside okuyorum ama kacirdim sanirim ne toplantisi gıı gün mu yapacaz:))
Haha ne güldümGecmiside okuyorum ama kacirdim sanirim ne toplantisi gıı gün mu yapacaz:))
Evet abla insallah cumartesi donuyorum.Ilk defa geldigim tatilden mutlu donucem,cunku yemeklerime cok dikkat ettim pasta borek vs kacamagim hic olmadi,evdeki kadar veremesemde gayet iyiyim.Heee herkes pastalarını böreklerini hazırlasın
Sende bu hafta sonu dönüyodun değilmi cnm
O zaman herkes evine yerleşsin tatildekiler dönsün Allah izin verirse haftaya cuma akşam yaparız
Ama cidden cozemedim ne toplantisi yapiyoruz diye, ama sagolsun zühal abla aciklama getirdi pastali, borekli, mantili bir toplanti yapacakmisizHaha ne güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?