Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tabiki söyle tatlım
Herkesin ne fikri varsa paylaşsın
Akıl akıldan üstündür demişler

Erken saatte spor yapanlara hep imrenmişimdir
Iyi oturmslar cnm aman masadan uzak tut gözlerini ve tabiki ellerini

Tek gidiyorum.abla merak etme o nedenle teferruatli bir hazirlik olmaz kiz zaten hamile bisi yapma filan dedim.diyetteyim dedim.ama bakalim yememeye calisicm

Tek gidiyorum.abla merak etme o nedenle teferruatli bir hazirlik olmaz kiz zaten hamile bisi yapma filan dedim.diyetteyim dedim.ama bakalim yememeye calisicm
Sakın haaa
Yememeye çalışıcam lafını hiç sevmiyorum
Doğrusu
Tabiki yemicem olacaktı, heralde dilin sürçtü

Kızcelerrrrrrr toplantı için ne dediniz ses verin hu hu
Bana uyar bebekim:))
Tartıya son 2 gün çok heyecanlıyım hiç tartılmadım merak ediyom cumaya kadar da tartilmicam valla nasıl dayanıyorm ben de bilmiyorum :):)
nasıl dayanıyosun benim yapamayacağım tek şey.. birde bana hergün tartılmak iyi geliyor. Haftada bir olunca aldığım sonuçtan memnun olmuyorum.
Aynen bende ayran diyetine başladım haftaya çok dikkat etmem lazım ve haftaya reglim çok yaklaşmış olacak inş bu haftaki gibi geçer

ynen bende ayran diyetine başladım haftaya çok dikkat etmem lazım ve haftaya reglim çok yaklaşmış olacak inş bu haftaki gibi geç
Bende şimdiye kadar okadar şey yaptım tek yapmaya cesaret edemediğim ayran çorbası oldu
Bana bakliyat yaramadığı için riske sormak istemedim
Inşallah sende işe yarar cnm

Bende şimdiye kadar okadar şey yaptım tek yapmaya cesaret edemediğim ayran çorbası oldu
Bana bakliyat yaramadığı için riske sormak istemedim
Inşallah sende işe yarar cnm
Abla zaten nohut sevmediğim için nohut koymadım sadece haşlanmış buğday koydum. Aslında dün nohutta koymayı düşünüyodum buzlukta var sanıyodum yokmuş benimde işime geldi açıkçası. Birdesoğuk çotbayı severim hatta normaldede bu çorbanın pişmişini sevmem. Bakalım inş işe yarar. Netten çok araştırdım yapanların yorumlarını.genelde yüzde 90 vermiş az veya çok. Ama hiç alan olmamış yani ben denk gelmedim. En fazla sabit kalanlar var. Dediğim gibi inş bende veren taraf olurum.

Kaç kilo gitti abla çok merak ediyorum :):) :)
Ben de yarın pirinç lapası yaoacam ödem topladigimi hissediyorum o yüzden
Tabiki söyle tatlım
Herkesin ne fikri varsa paylaşsın
Akıl akıldan üstündür demişler
Söyleyeyim ablam o zaman.
Mesela ara tartı gününü saliya alsak nasıl olur.
Cuma ile pazartesi arasında çok fazla gün yok kilomuz az çıkınca üzülüyoruz haftaya motivasyon düşük başlıyoruz tabi ki benim fikrim :)
Diğeri de şu liste ceza kontrolü kaldırıp yerine başka ceza mi koysak ablam o liste çok ugrastirici oluyor mesela kilo bildirimi yaparken liste paylasmayan şu gün paylaşmadim yazsın .

Ben başka takımda bi kızda görmüştüm memnun kalmamıştı

Ama sen çok güzel verecem diye beynini kodla olumlu düşün

Tatlıcım kilo bildirimi cuma
O günü bekle

Ben pazartesi olması taraftarıyım cnm
Çünkü bizim amacımız haftasonu kaçamaklarını önlemek
Bi taraftan eğer sonuç iyi değilse erkenden önlem alabiliriz

Menü yazmayan ben yazmadım dermi bilmiyorum
Gerçi genelde çoğunluk uyuyor bu kurala

Ama sonucu kötü çıkana bi ceza gerekirmi bilemiyorum
Bence eğer bu hafta sevilde olduğu gibi kaçamak yapıp kötü sonuç aldıysa gerekir

Meliha gibi dikkat edip veremediyse gerekmez
Burası baya bi karışık

Gecmiside okuyorum ama kacirdim sanirim ne toplantisi gıı gün mu yapacaz:))
Heee herkes pastalarını böreklerini hazırlasın
Sende bu hafta sonu dönüyodun değilmi cnm

O zaman herkes evine yerleşsin tatildekiler dönsün Allah izin verirse haftaya cuma akşam yaparız

Heee herkes pastalarını böreklerini hazırlasın
Sende bu hafta sonu dönüyodun değilmi cnm

O zaman herkes evine yerleşsin tatildekiler dönsün Allah izin verirse haftaya cuma akşam yaparız
Evet abla insallah cumartesi donuyorum.Ilk defa geldigim tatilden mutlu donucem,cunku yemeklerime cok dikkat ettim pasta borek vs kacamagim hic olmadi,evdeki kadar veremesemde gayet iyiyim.
Bu aksam da gorumcem davet etti icli kofte yapacakmis,bide onlar kizartiyorlar, baska alternatif varsa yemem yoksa haslanmis yesem bir tane olur demi abla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…