- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.321
Off güzelim yaaa sanada bulgur hiç yaramıyorkiEvet abla insallah cumartesi donuyorum.Ilk defa geldigim tatilden mutlu donucem,cunku yemeklerime cok dikkat ettim pasta borek vs kacamagim hic olmadi,evdeki kadar veremesemde gayet iyiyim.
Bu aksam da gorumcem davet etti icli kofte yapacakmis,bide onlar kizartiyorlar, baska alternatif varsa yemem yoksa haslanmis yesem bir tane olur demi abla.
Işte böyle demetimNasilsiniz canlar, hazir misiniz bu haftaki yarisa?:) Bizim citirlar canla basla egzersiz yapiyorlar. Dun 17 bin adim gordu 2 guzel. Cok calismaniz lazim cok
Bakayim abla muhtemelen corbada olur corba salata yogurt yerim artikOff güzelim yaaa sanada bulgur hiç yaramıyorki
Görümcene Rica etsen bana çok dokunuyor deyip salata Yoğurt falan yesen olmazmı
Tabiki kuzum öyle bişey tam bize göreAma cidden cozemedim ne toplantisi yapiyoruz diye, ama sagolsun zühal abla aciklama getirdi pastali, borekli, mantili bir toplanti yapacakmisiz
Işte böyle demetim
Valla sizin güzeller 17 değil 30 bin adım atsada bu hafta benim eksime ulaşamazlar heralde
Hemen onlarada söyliyimde bugün daha hırslansınlar
Zayıflatan Elma Çayı Tarifi
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 2 adet elma (
- 2 adet kabuk tarçın
- 1 adet limon
- 1 tatlı kaşığı tane karanfil
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 2 litre su
- Yıkanmış elmalar ve limonu parçalara bölün ve çekirdekleriyle birlikte tencereye alın.
- Karanfil ,tarçın, tane karabiberi de ekleyip,2 litre su ilave ederek ocağa alın ve elmalar yumuşayana kadar kaynatın.
- Elmalar yumuşayınca ocağı kapatın ve çayı sürahiye süzüp günde 3 defa yemeklerden 10 dk. önce için.
- Çayı sıcak veya soğuk içebilirsiniz.
- Hamile olan ve çayın içerisindeki malzemelere alerjisi olmayan arkadaşlarım güvenle tüketebilirsiniz.
- Bu şekilde en az 1 hafta boyunca devam edin.
- Metabolizmanızın hızlandığını,inceldiğinizi gözlemleyeceksiniz.
- Fakat, çayı tüketirken hareketi de ihmal etmeyin,ne kadar hareketli olursanız kilo vermeniz o kadar hızlanacaktı
Kızlar çok halsizim yarı baygın gibiyim elim ayağım titriyor başım ağrıyor sesler hep uzaktan geliyor sanki..yeni kahvaltı ettim aç da değilim
Günaydınnnnn fıstıklar
Sabah tartılınca bütün açlığım gitti
Bu hafta güzel şeyler olacak
Hissediyorum
Kızcelerrrrrrr toplantı için ne dediniz ses verin hu hu
3 mil.leslie tamam kizlar ogleden sonra arkadasa gidicem giremeyebilirim.orada 2 saat filan oturup gelicem
Şimdilik beklediğimden daha iyi gidiyor
Bugün son günüm yarın lapa yapmayı düşünüyodum ama bence gerek kalmadı
Milleti daha fazla şaşırtmayım
Sadece önümüzdeki hafta dikkat etmem lazımki geri almsyım
Sonuç nasıl Elifim
Nasıl gidiyor
Teşekkür ederiz TatlıcımMerhabaaaa
Hadi yine insaflıyım 1 tepsi baklavayla gelmedim, yeşilçayla geldimmm
Gerçi yeşilçayla da şansınız yok daa
Eki Görüntüle 1762866
Orası hiç belli olmazzz canımmm
Teşekkür ederiz Tatlıcım
Bize istediğinle gelebilirsin
Bu hafta süper motiveyiz buna hiç bişey Engel olamaz
Sen yorulma en iyisi
Size lazım canım soğuk suYok canım ne yorulmasııı, hatta cuma 1 bardak soğuk suyla gelicem, kaybetmenin üstünden iyi gider
Elifim madem Yediklerine dikkat ediyon boşa gitmesin kuzumKızlar yaa tatil bana yaramadı hep geç uyuyup geç uyanıyorum bu yüzden eksim beklediğimin altında yarın ciddi ciddi saat kurup 8 de uyanıcam yaa bari şu iki gün şiş olayı olmasın da tartıda üzülmiyim.
Ne yazıkki hevesiniz kursağınızda kalacak güzellikYok canım ne yorulmasııı, hatta cuma 1 bardak soğuk suyla gelicem, kaybetmenin üstünden iyi gider
Tatlım son zamanlardaki pis boğazımla ben bile yola geldiysemHeyttt bee Cuma bile cıss yemek istemeyecek kadar motiveyim Maşallah
Aman tuu tuu maşallah güzelimMefkuşum bunu deniyeceğim. Cumadan itibaren.
Amannn dikkat et. Kahvaltıyı geç saate bıraktın herhalde.
Ben de güzel şeyler bekliyorum. Hadi mefkuşum bu hafta çok iyi şryler olacak.
Olabilir kuzum.
Burcu bayılıyorum bu erken spor yapanlara. Keşke yapabilsem.
Aynen. Önümüzdeki hafta benim de çok dikkat etmem gerekir. Yoksa geri alırım.
Mefkuşum iyi gidiyor. Cumaya kadar bomba gibi olurum.
Tamam ablacım inşallahElifim madem Yediklerine dikkat ediyon boşa gitmesin kuzum
8 olmasada 9 da kalksanda yeter
Sporunu bugün fazla yapmaya çalış
Yarında sabahtan ama fazla yapma
Erken kalk elifim. Yoksa cumaya çok az ekside olacaksın.Kızlar yaa tatil bana yaramadı hep geç uyuyup geç uyanıyorum bu yüzden eksim beklediğimin altında yarın ciddi ciddi saat kurup 8 de uyanıcam yaa bari şu iki gün şiş olayı olmasın da tartıda üzülmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?