Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hava mis gibi güneşli attım kızımı arabasına yürüdüm 45 dk ohh beee özledim açık havada yürümeyi kociş e kakalarsam akşam kızı daha yürücem

Gecmiside okuyorum ama kacirdim sanirim ne toplantisi gıı gün mu yapacaz:))
Evet kız gün yapacaz hadi diyetlik ikramları hazırla bakim :):) :)
Hep beni meraktan birakiyorsun abla meraktan kilo veriyom zaten :):) :) :) :)
O da doğru ablam .
Menü konusunda herkes dürüst davranır bence abla çünkü her konuda dürüst olmalıyız yoksa yürümez bu kervan.
Evet cıs yiyip arti olana tabi ki ceza olmalı ama dikkat edip veremeyene bişey yapmamali :):) :) :) mesela söyle bir ceza Okur abla en az kilo veren menü kontrolü yerine haftanın içinde cıs yiyenleri not edip cuma günü ceza veririz ayy ne gaddarim kızlar yolacak şimdi beni koruma istiyom:):) :)
Teşekkür ederim canım

Dur kız maşallah de
Hedefe ulaştım diyede sakın Salma kendini
Daha iyisi olsa kötümü

Yarin bi tartilayim ya bugun tartilmadim ins. Iyi bi sonuc gorurum
İnşallah Canım

Günaydınnnnn fıstıklar

Sabah tartılınca bütün açlığım gitti
Bu hafta güzel şeyler olacak
Hissediyorum

Dur kız maşallah de
Hedefe ulaştım diyede sakın Salma kendini
Daha iyisi olsa kötümü
Olsun inşallah ablam şimdiden tebrik ediyorum seni. Cuma da 1.lik tebriklerimizi yaparız inşallah. Dikkat ederim abla bu gazla ne kadar versem o kadar kar:))

Tabiki Kübracım ne verirsrk kendimize kâr
Ama bu arada öbür takımlarıda yenersek hiç fena olmaz

Bu ceza konusunu sonra konuşalım tatlım
Bu hafta sadece cumaya odaklanalım

lepistesinyavrucugu
Ayşem bugün bebiş birazdaha iyimi
sagol ablacim cok şükür keyfide uykusuda yerine gelmeye basladi
bizde annecazima geldik esim gece nobetci diye :*
Mefkurem abla ben 124 kilo bi arkadaşı takıma davet ettim gelir mi bilmiyorum ama bilgin olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-zayiflamam-lazim.900517/page-3#post-44983901
gelsin gelsinnn bana yakin badi oluruz onunla
oo tebrikler canim
Haklısın canım cidden yaa normalde kahvaltım 7-9 arası olur şimdi 11 olunca bünye durdu
bende hep erken yapiyirum bugun anneme geldik diye geçe kaldik hem cok aciktim hemde kendimi zor tuttum cok yememek icin duzenli beslenme gerçekten çok önemli
Kızlar şu 2 gün çok önemli
Bakın 4.takımda çok iddalı
O kadar hava attım
Laflarımı yemiyim kızlar
Sizlere güveniyorum
Gösterin kendinizi canlar
benden yana no problem ablacim
1buçuk saatlik yürüyüş tamama canlar
ooo maşallah canim
bende 5,5 da 4 5 km yurumeden birakmazdim
9 lara ineyim yine yineeee donucem inşallah o günlere

selamsss hanımlar nasılsınz kendimi tanıtayım 4. Takımdan melinda ben nasılsınız diyet ve spor nasıl gidiyor mefkurem öve öve bitiremedim 1 kupa suyumu aldm geldim azcık sohbet etmeye malum bizim takım harıl harıl spor yaptgı için yazısmaya fırsat yok yalnz kaldım bende calıstgmdan ötürü sporlarmı aksam üzeri yapıyorum sizde sularınız alın azcık sohbet edelim ya misafiri yalnız bırakmak istemzsiniz değilmi ?

1buçuk saatlik yürüyüş tamama canlar
Ohh süper canım
Hosgeldin canım bırakır miyiz hiç öncelikle ne içersinkahve çay bitki çayı vs :):) :)
Kendini tanıt o zaman bakalım ne zaman başladın kaç kilo verdin boyun kaç ne yaparsın evli misin bekar mi :):) :)
Selam kizlar arladastan geldim ciss bisi yemedim diyebilirim. Bakalim siz neler diceksiniz menuyu yazinca. Aksamada hafif gevircem tqze fasulye salata gibi
Ne yedin kız bakalım

ben türk kahvesi rica edim en şekersizinden malum bugun bitki çayı içe içe içimde otlar cıktı obsiyonumu kahveden yana kullanıyorum ikramın için şimdiden teşekkürler .93 kg dan 73 kg ya indim ilk hedef 60 sonra ise 56-57 lere ınmek evliyim 15 aylık bir kızım var istanbulluyum çalışıyorum böyle işte geçen hafta takım 1. oldum 3.10 kg vererek benden böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…