- 13 Şubat 2014
- 1.233
- 1.907
- 83
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.341
Haklısın canım cidden yaa normalde kahvaltım 7-9 arası olur şimdi 11 olunca bünye durduErken kalk elifim. Yoksa cumaya çok az ekside olacaksın.
Heyttt bee Cuma bile cıss yemek istemeyecek kadar motiveyim Maşallah
Aman tuu tuu maşallah güzelim
Özellikle, bu hafta nefis terbiyesi için süper oldu
Evet kız gün yapacaz hadi diyetlik ikramları hazırla bakim :):) :)Gecmiside okuyorum ama kacirdim sanirim ne toplantisi gıı gün mu yapacaz:))
Hep beni meraktan birakiyorsun abla meraktan kilo veriyom zaten :):) :) :) :)Tatlıcım kilo bildirimi cuma
O günü bekle
Ben pazartesi olması taraftarıyım cnm
Çünkü bizim amacımız haftasonu kaçamaklarını önlemek
Bi taraftan eğer sonuç iyi değilse erkenden önlem alabiliriz
Menü yazmayan ben yazmadım dermi bilmiyorum
Gerçi genelde çoğunluk uyuyor bu kurala
Ama sonucu kötü çıkana bi ceza gerekirmi bilemiyorum
Bence eğer bu hafta sevilde olduğu gibi kaçamak yapıp kötü sonuç aldıysa gerekir
Meliha gibi dikkat edip veremediyse gerekmez
Burası baya bi karışık
Teşekkür ederim canımMefkuşum bunu deniyeceğim. Cumadan itibaren.
Amannn dikkat et. Kahvaltıyı geç saate bıraktın herhalde.
Ben de güzel şeyler bekliyorum. Hadi mefkuşum bu hafta çok iyi şryler olacak.
Olabilir kuzum.
Burcu bayılıyorum bu erken spor yapanlara. Keşke yapabilsem.
Aynen. Önümüzdeki hafta benim de çok dikkat etmem gerekir. Yoksa geri alırım.
Mefkuşum iyi gidiyor. Cumaya kadar bomba gibi olurum.
Dur kız maşallah deKızlar akşama misafirim olduğu için kalkarkalkmaz temizlik yaptım duş aldım kahvaltı yapamadım direk öğle yemeğine geçicem:) ama yemekten önce bir tartılayım dedim bir de ne göreyim bu hafta koyduğum hedefe ulaşmışım. Demekki geç tartılmam lazımmış benim :) :)
İnşallah CanımYarin bi tartilayim ya bugun tartilmadim ins. Iyi bi sonuc gorurum
Günaydınnnnn fıstıklar
Sabah tartılınca bütün açlığım gitti
Bu hafta güzel şeyler olacak
Hissediyorum
Olsun inşallah ablam şimdiden tebrik ediyorum seni. Cuma da 1.lik tebriklerimizi yaparız inşallah. Dikkat ederim abla bu gazla ne kadar versem o kadar kar:))Dur kız maşallah de
Hedefe ulaştım diyede sakın Salma kendini
Daha iyisi olsa kötümü
Valla abla bende çok hava attım korkuyorumKızlar şu 2 gün çok önemli
Bakın 4.takımda çok iddalı
O kadar hava attım
Laflarımı yemiyim kızlar
Sizlere güveniyorum
Gösterin kendinizi canlar
Yok tatlım korkmana gerek yokValla abla bende çok hava attım korkuyorum
Bu ceza konusunu sonra konuşalım tatlımHava mis gibi güneşli attım kızımı arabasına yürüdüm 45 dk ohh beee özledim açık havada yürümeyi kociş e kakalarsam akşam kızı daha yürücem
Evet kız gün yapacaz hadi diyetlik ikramları hazırla bakim :):) :)
Hep beni meraktan birakiyorsun abla meraktan kilo veriyom zaten :):) :) :) :)
O da doğru ablam .
Menü konusunda herkes dürüst davranır bence abla çünkü her konuda dürüst olmalıyız yoksa yürümez bu kervan.
Evet cıs yiyip arti olana tabi ki ceza olmalı ama dikkat edip veremeyene bişey yapmamali :):) :) :) mesela söyle bir ceza Okur abla en az kilo veren menü kontrolü yerine haftanın içinde cıs yiyenleri not edip cuma günü ceza veririz ayy ne gaddarim kızlar yolacak şimdi beni koruma istiyom:):) :)
Teşekkür ederim canım
sagol ablacim cok şükür keyfide uykusuda yerine gelmeye basladi
gelsin gelsinnn bana yakin badi oluruz onunlaMefkurem abla ben 124 kilo bi arkadaşı takıma davet ettim gelir mi bilmiyorum ama bilgin olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-zayiflamam-lazim.900517/page-3#post-44983901
oo tebrikler canimKızlar akşama misafirim olduğu için kalkarkalkmaz temizlik yaptım duş aldım kahvaltı yapamadım direk öğle yemeğine geçicem:) ama yemekten önce bir tartılayım dedim bir de ne göreyim bu hafta koyduğum hedefe ulaşmışım. Demekki geç tartılmam lazımmış benim :) :)
bende hep erken yapiyirum bugun anneme geldik diye geçe kaldik hem cok aciktim hemde kendimi zor tuttum cok yememek icinHaklısın canım cidden yaa normalde kahvaltım 7-9 arası olur şimdi 11 olunca bünye durdu
benden yana no problem ablacimKızlar şu 2 gün çok önemli
Bakın 4.takımda çok iddalı
O kadar hava attım
Laflarımı yemiyim kızlar
Sizlere güveniyorum
Gösterin kendinizi canlar
ooo maşallah canim1buçuk saatlik yürüyüş tamama canlar
Size lazım canım soğuk su
Ne yazıkki hevesiniz kursağınızda kalacak güzellik
Bizim takımı tanımadığın belli oluyor
Ohh süper canım1buçuk saatlik yürüyüş tamama canlar
Hosgeldin canım bırakır miyiz hiç öncelikle ne içersinkahve çay bitki çayı vs :):) :)selamsss hanımlar nasılsınz kendimi tanıtayım 4. Takımdan melinda ben nasılsınız diyet ve spor nasıl gidiyor mefkurem öve öve bitiremedim 1 kupa suyumu aldm geldim azcık sohbet etmeye malum bizim takım harıl harıl spor yaptgı için yazısmaya fırsat yok yalnz kaldım bende calıstgmdan ötürü sporlarmı aksam üzeri yapıyorumsizde sularınız alın azcık sohbet edelim ya misafiri yalnız bırakmak istemzsiniz değilmi ?
Ne yedin kız bakalımSelam kizlar arladastan geldim ciss bisi yemedim diyebilirim. Bakalim siz neler diceksiniz menuyu yazinca. Aksamada hafif gevircem tqze fasulye salata gibi
Ohh süper canım
Hosgeldin canım bırakır miyiz hiç öncelikle ne içersinkahve çay bitki çayı vs :):) :)
Kendini tanıt o zaman bakalım ne zaman başladın kaç kilo verdin boyun kaç ne yaparsın evli misin bekar mi :):) :)
Ne yedin kız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?