Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben erken erken menümü yazayım
Sabah 12 de
İki çeri domates
Bir haslanmış yumurta
Küçük bir dilim çavdar
Yarım kk peynir

Öğle ara akşam
Ayran çorbası
Yalnız ben bunu nasıl bitiricem bilmiyorum

Spor 1.5 saat yürüyüş
Su 2 olur

yani herkesin 1 ay da 4 kg verdgni düşünsek bnm 2 hafta da toplasan 4 kg vermem seni korkutmaz haklısın ama 1. ayın sonunda 4x4 olarak 8 kg verebilcegmi hesap edersen 4. haftanın sonunda korkmaya baslarsın baby
Tatlım biz bu haftaki sonuca bakarız

Tatlım hepsini bitircem diye zorlama kendini
Akşam öğünüyle kes

Gayet iyi görünüyor canım afiyet olsun. Maşallah sporda çok iyi :)

Bende menümü yazıp spor yapıcam 2 saate dönerim inşallah

11.00 -> Kahvaltı
2 dilim peynir, 4-5 çatal kavurmalı yumurta, domates-salatalık.

14.00-> 1 Elma

Akşam -> 17.30
1 porsiyon unsuz yağsız hamsi tava, bolca salata.

Spor: 1 saat yürüyüş, 15 dk kol, karın egzersizi yapıcam birazdan. Yapınca yazarım kızlar.
Su : 2 litre
S sevilumut

Gayet güzel Elifim

Afiyet olsun canim ins. Sislik yapmaz detoks

Beni hayal kırıklığına uğrattın Burcum
Tmm miktar fazla olmasada sonuçta cısss
Küstüm sana
Biz ne söz vermiştik

Uzer miyim ben seni ablam benimmmm 3 mil daha leslie yaptim oldu 6mil

Cok iyi bebegim

Sanırım bu ayran diyetini yarında sürdüremeyeceğim(
Çok miğdem bulandı çorbayı içerken az daha çıkaracaktım. Dahada içemem. Tansiyonum düştü iyice sanırım spor yapmamında etkisi var. Yattım eşim kendi yemeğini kendi hazırladı kaldıramadım kafamı yetmezmiş gibi bide eşimle tartıştık. uykufan başka bişey yapmadı yaaa çok uykum var...

Canim detoks diyetler her zaman boyle sorunlar yaratiyo bence ben hic yapmadim sadece baktim kilo vermem duruyo 3 gun pro yapiodum hemen topluodu onun yerine yesilcay filan ic bence bunyeni yorma ters tepmesin

Canim detoks diyetler her zaman boyle sorunlar yaratiyo bence ben hic yapmadim sadece baktim kilo vermem duruyo 3 gun pro yapiodum hemen topluodu onun yerine yesilcay filan ic bence bunyeni yorma ters tepmesin
Haklısın cnm bende ilk defa şok yapayım dedim oda olmadı. İnş şişlik falan yapmaz bari. Yarın normal öğünümü yer işime bakarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…