- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.361
ben türk kahvesi rica edim en şekersizinden malum bugun bitki çayı içe içe içimde otlar cıktı obsiyonumu kahveden yana kullanıyorum ikramın için şimdiden teşekkürler .93 kg dan 73 kg ya indim ilk hedef 60 sonra ise 56-57 lere ınmek evliyim 15 aylık bir kızım var istanbulluyum çalışıyorum böyle işte geçen hafta takım 1. oldum 3.10 kg vererek benden böyle
Hemen hazırlıyim canım en şekersizinden :) :)
Maşallah canım çok iyi vermissin ne kadar sürede peki.
Ooo kız inciler varmış sende nasıl verdin bakım 3 kiloyu.
Maşallah öp prensesi yerime
Ben de 22 yaşındayım haftaya 23 olucam :):) :) :) :)
Benim de 9 aylık prensesim var
3 aydır buradayim ben de 15 16 kilo civarı verdim geçen hafta da ben birinciydim 1 kilo vermiştim sanırım :):) :) :)
Tatlıcım kilo bildirimi cuma
O günü bekle
Ben pazartesi olması taraftarıyım cnm
Çünkü bizim amacımız haftasonu kaçamaklarını önlemek
Bi taraftan eğer sonuç iyi değilse erkenden önlem alabiliriz
Menü yazmayan ben yazmadım dermi bilmiyorum
Gerçi genelde çoğunluk uyuyor bu kurala
Ama sonucu kötü çıkana bi ceza gerekirmi bilemiyorum
Bence eğer bu hafta sevilde olduğu gibi kaçamak yapıp kötü sonuç aldıysa gerekir
Meliha gibi dikkat edip veremediyse gerekmez
Burası baya bi karışık
Çok iyi canım önemli olan vermek sürenin o kadar bir onemi yok amin canım rabbım tüm evlatlarimiza sağlık sıhhat versin.valla 1 yıl da verdim kimi hafta 500 gr kimi hafta 1 kg kimi hafta hiç veremedgm zamanlar oldu geçen hafta baya baya az yedim bide spora yüklendm bnde cok sasırdım ama cok ıyı verdm yani.. senide tebrik ederm canımcım...
ay senin demi kızın var masallah allah bagıslasn allah saglık sıhat versn ınsallh ... baya vermssn 3 ayda 15-16 kg ne demek bravo vallahi..
maşallah birliktekgnz daim olsn tekrar tebrik ederim...Çok iyi canım önemli olan vermek sürenin o kadar bir onemi yok amin canım rabbım tüm evlatlarimiza sağlık sıhhat versin.
Benim artim kilolarım yerlesmemis ve emziriyor olmam canım.
Tabi ki takım arkadaşlarıma borçluyum o kadar kiloyu tkw başıma veremezdim onlar benim canımmm :):) :) görmeden taa yüreğimde hiseettigim kan bağı olmadan karşılıksız sevdiğim kardeşlerim ablalarimm :)
selamsss hanımlar nasılsınz kendimi tanıtayım 4. Takımdan melinda ben nasılsınız diyet ve spor nasıl gidiyor mefkurem öve öve bitiremedim 1 kupa suyumu aldm geldim azcık sohbet etmeye malum bizim takım harıl harıl spor yaptgı için yazısmaya fırsat yok yalnz kaldım bende calıstgmdan ötürü sporlarmı aksam üzeri yapıyorumsizde sularınız alın azcık sohbet edelim ya misafiri yalnız bırakmak istemzsiniz değilmi ?
Teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ediyorummaşallah birliktekgnz daim olsn tekrar tebrik ederim...
Çok iyi canım önemli olan vermek sürenin o kadar bir onemi yok amin canım rabbım tüm evlatlarimiza sağlık sıhhat versin.
Benim artim kilolarım yerlesmemis ve emziriyor olmam canım.
Tabi ki takım arkadaşlarıma borçluyum o kadar kiloyu tkw başıma veremezdim onlar benim canımmm :):) :) görmeden taa yüreğimde hiseettigim kan bağı olmadan karşılıksız sevdiğim kardeşlerim ablalarimm :)
Canimmm bizim farkimiz burda zaten Yarim saat spor yaparak ve saglijki beslenerek super kilolar veriyoeuz oyle aksama kadae spor yapmiyoruz :))))))
Burcu lütfen kalbime indirme annemSelam kizlar arladastan geldim ciss bisi yemedim diyebilirim. Bakalim siz neler diceksiniz menuyu yazinca. Aksamada hafif gevircem tqze fasulye salata gibi
Kim yaşlı :)Burcu lütfen kalbime indirme annem
Biliyosun ben yaşlı ve hasta bi kadınım
Bu haftan nasıl gidiyor bebişim inşallah geçen haftaki gibi olmazsabahtan aksama spor yaptgmızı kim söylemiş herkesn spor yapma saati farklı ....ilahiii ama yarım saat sporda yetiomu sana şekerim bari 1,5 saat yap
Bu haftan nasıl gidiyor bebişim inşallah geçen haftaki gibi olmaz
Aman neyse senden korkmaya gerek yokmuşya valla en az 1 kg vermişimdir hatta daha fazlaverdgimi hissediorum ama minimum 1 diimde rezil olmayım
yani herkesin 1 ay da 4 kg verdgni düşünsek bnm 2 hafta da toplasan 4 kg vermem seni korkutmaz haklısın ama 1. ayın sonunda 4x4 olarak 8 kg verebilcegmi hesap edersen 4. haftanın sonunda korkmaya baslarsın babyAman neyse senden korkmaya gerek yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?