Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hemen hazırlıyim canım en şekersizinden :) :)
Maşallah canım çok iyi vermissin ne kadar sürede peki.
Ooo kız inciler varmış sende nasıl verdin bakım 3 kiloyu.
Maşallah öp prensesi yerime
Ben de 22 yaşındayım haftaya 23 olucam :):) :) :) :)
Benim de 9 aylık prensesim var
3 aydır buradayim ben de 15 16 kilo civarı verdim geçen hafta da ben birinciydim 1 kilo vermiştim sanırım :):) :) :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-03-15-19-22.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 29

valla 1 yıl da verdim kimi hafta 500 gr kimi hafta 1 kg kimi hafta hiç veremedgm zamanlar oldu geçen hafta baya baya az yedim bide spora yüklendm bnde cok sasırdım ama cok ıyı verdm yani.. senide tebrik ederm canımcım...
ay senin demi kızın var masallah allah bagıslasn allah saglık sıhat versn ınsallh ... baya vermssn 3 ayda 15-16 kg ne demek bravo vallahi..

Abla bencede bu ceza kaldirilsin cezayi alan genelde dikkat ettigi halde veremiyor ya regl haftasi oluyor ya sislik ne bileyim geeeksiz bence:)))

Çok iyi canım önemli olan vermek sürenin o kadar bir onemi yok amin canım rabbım tüm evlatlarimiza sağlık sıhhat versin.
Benim artim kilolarım yerlesmemis ve emziriyor olmam canım.
Tabi ki takım arkadaşlarıma borçluyum o kadar kiloyu tkw başıma veremezdim onlar benim canımmm :):) :) görmeden taa yüreğimde hiseettigim kan bağı olmadan karşılıksız sevdiğim kardeşlerim ablalarimm :)

maşallah birliktekgnz daim olsn tekrar tebrik ederim...

Canimmm bizim farkimiz burda zaten Yarim saat spor yaparak ve saglijki beslenerek super kilolar veriyoeuz oyle aksama kadae spor yapmiyoruz :))))))

Canimmm bizim farkimiz burda zaten Yarim saat spor yaparak ve saglijki beslenerek super kilolar veriyoeuz oyle aksama kadae spor yapmiyoruz :))))))

sabahtan aksama spor yaptgmızı kim söylemiş herkesn spor yapma saati farklı .... ilahiii ama yarım saat sporda yetiomu sana şekerim bari 1,5 saat yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…