- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.081
GÜNAYDIN FISTIKLAR
Kaçamaksız ve bol sporlu bir hafta sonunun ardından +500 görmek olsa olsa kamera şakasıdır heralde.
Ama tartıda da su miktarı normal değerinin çok üstünde gözüküyor.Bu gece yalnızca 4 saat uyuyabildim ve sabah 6'da da kalkınca sanırım ondan.
İnşallah güzel bir hafta olur canlarım
Gunaydin kizlar cok sukur -300 deyim insallah cumaya daha guzel bir eksi gorurum.
Masallah diyelim nazar etmeyelim tebrik ediyorum canim:)Gelelim kiloya.
Geçen cuma : 82 kg
Bu gün : 81 kg
Fark : 1 kg
Yuppiiiiii
Canim cok gecmis olsun olabiliyor cocuklarda korkma,kuzenimin bebegide oyle oluyordu cayla pansuman yapinca cok iyi geldi.Sen tabi yinede doktoruna danis dene istersenKızlar giremedim kusura bakmayın. Kızımın sol gözünden süreli burun pisliği gibi bişey toplanıp akıyo korkuyorum ya. Acile gitsek bişey bilmezler yarın doktora gideriz Dedi eşim kendime çok kızıyorum kendime iyi bakamadım kızıma
Gunaydin kizlar cok sukur -300 deyim insallah cumaya daha guzel bir eksi gorurum.
Gelelim kiloya.
Yuppiiiiii
menu güzel canımMenum 12.00
1 haslanmis yumurta
1 yk menemen
1 dilim tb
Yarum kk peybir
5 zeytin
Sekersiz cay
Ara 14.00
1 sade turk kahvesi
Aksam 17.00
2 tane derisiz baget izgara
2 drrisiz kanat
2 parca dana eti
Salata
2 litre su
Bag evindeydik calistik bugun 30 dk kizi gezdirdim
geçmiş olsun canım dikkat et minigeKızlar acile gittik kızımın ateşi çok yüksekdi. Eve geldik tekrar yükseldi bende sirkeli su yaptım düşüyor çok şükür. Eşim uyudu bende kızımın başında nöbet tutuyorum şimdi geçmişe Bakarım
gayret güzel canım cinaya 1olur insSabah kalktım ve tartıldım -200 ü görünce şaşırdım.acaba stres ve üzüntü ödem yapıyormu
sen aksama eksi olursun merak etme senin meto farkli calisiyoGÜNAYDIN FISTIKLAR
Kaçamaksız ve bol sporlu bir hafta sonunun ardından +500 görmek olsa olsa kamera şakasıdır heralde.
Ama tartıda da su miktarı normal değerinin çok üstünde gözüküyor.Bu gece yalnızca 4 saat uyuyabildim ve sabah 6'da da kalkınca sanırım ondan.
İnşallah güzel bir hafta olur canlarım
Cok iyi canımGunaydin kizlar cok sukur -300 deyim insallah cumaya daha guzel bir eksi gorurum.
Ooooo supersin elifimm ha gayret cumaya ikiyi gorGelelim kiloya.
Yuppiiiiii
olur olur cumaya bir olur insbende yapayım kılo bıldırımını
CUMA 72.6
BUGUN 72.4
FARK 200 GR CUMAYA INSAALAH DAHA IYI OLUR
yarına sifirlayip biri cunaua yakalamayo hedefle canim+400 gr 81 kiloyum
Geçmiş olsunSağol Canm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?