- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.341
Canim sabah kahvaltini erken yapmissin o nedenle ogle az olmus corba falan olabilirdi ya da sebze yemegi az olmus biraz,hem aksam kasik hesabi yapmasaydin doyana kadar yeseydin
Herkese merhaba arkadaşlar ben de aranıza 9.takıma yeni katıldım.. :) :)
Yaş 22 Boy 1.68 Kilo 132.8 .Diyetisyene gidiyorum ilk hafta 136.5 tan 132.8 e inerek süper bi başlangıç yaptım şuan 2.haftamdayım diyet listeme harfiyen uyuyorum,tam gaz devamm :) ve en az 2 litre çoğunlukla 3 litre su içmeyi ve yeşilçay içmeyi eksik etmiyorum.Hergün yediklerimi yazıyorum çizelgeme hedefim 55 kg.Diyetisyenimle 10 ay gibi süre belirledik isterse 12 ay sürsün son derece azimliyim.Bir insanın ömrünce istediği bi şeye 10 ay taş çatlasa 1 senesini vermesi hiç te zor değil diye düşünüyorum,sonrası mutluluğu hayal etmek ve istediklerini giymenin güzelliği bambaşkadır.. :)
Hiç bir şekilde umutsuzluğa kapılmıyorum insan birşeyi gerçekten istiyorsa çabayla mutlaka bunu başarabilir..Allah o iradeyi vermiş bizlere arkadaşlar..
Akşam yani gün sonu sizlerle bugünün listesini paylaşıcam ve her akşam günlük diyet listemi paylaşıcam.Diyetisyen günüm de şans eseri cuma günleri yani cuma tartılıyorum :) Her cuma da haftalık - kg. paylaşıcam..
Herkese başarılar bol -'li bir hafta dilerim.... :) <3
Iki kilo mumkun degil canim uzulme odem atici caylar ic,streste yapmacanım bugun dune gore 2 kılo fazla cıktım ondan galıba canım bısey ıstemedı cokk uzuldum
Sabah ax olmuşDünkü menümý yazmamıştım.
Sabah 10.00
1 dilim ve 1 kk peynir
Öģlen 14.30
1 kase bakla
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam 19.00
1 kase bamya
Bol salata
2 litre su
Canim benim herkesin binbir türlü derdi var emin ol sadece sen kotu şeyler yasamysn ama önemli olan kafada halledip devam edebilmek ve her türlü mutlu olabilmek depresyona en iyi gelen arkadas bizde bunu yapabiliriz seninleBen tüm gün evdeydim biraz üşütmüşüm sanırım hastayım üşüyorumPanik atak ve depresyon sıkıntım var en iyi psikiyatristlerden birine gittim aylarca ilaç kullandım bi azaldı bir arttı ataklarım ve çevremde de pa.yı ve depresyonu ilaçları kesip kendileri atlatan insanlar var hep.Ben de aynısını yaptım ilaçları doktor kontrolünde cok yavas azaltarak kestim suan 3 gündür hiç ilaç kullanmıyorum pa.yı bilenler anlar çok zor bi hastalık ama geçebilen bişey ben de yarın için normal bir psikologdan randevu alıcam malum ilaçları kestim psikoterapi yapılıyormuş ve beni iyi anlayan iyi yönlendiren bir doktora ihtiyacım var.Çünkü beni doğru düzgün dinlemeyip yol göstermeyen umutsuzluğa itip sürekli ilaç dayayan bir psikiyatristten dolayısıyla yardım görmedim.Elbet bunları da aşıcam..Allah büyük..
eeee sppr yapamammi demwye mi çalışıyonBize de akşam çaya annemler gelecek kızıma geçmiş olsuna yarın da sohbet var perşembe temizlik var cuma mübarek gün
Aman canim dikkat bianlik istrk cok seye mal oluyo cuma uzulmek istemezdin dimiSlm kızlar hepinizi çookk özledim ben. Biraz motiveye ihtiyacım var dün biraz kaçırdım. Bugün sıfırdan başlamış gibi başladım. Bu hafta hem günüm var hemde oğlumun doğum günü hazırlıkları. İş çok anlayacağınız. Reglimde üç gün geçti. Şişim ve aşırı tatlı krizlerim tutuyo. İki aydır bu denli tatlı krizi yaşamamıştım vallaha...
Kiz skiversen bi aylik işin var kiz niye umutsuz konusuyinO hırs banada gelsede son 6 kiloyu yaza kadar versem gitse....
ah ah buyuseler dertleride buyuyecek işte ya bitecek saniyoz sizede geçmiş olsun allahtan benimkiler erken yatıyor yoksa dayanamiycam hos bizde 6 da başlıyoz gune yaCanım çocuklar hastaydı. Sabah onlarla uğraştım. Okula gidip 2 ders yaptım ve eve gelip doktora götürdüm onları. Vaktim olmadı. Ama dikkat ediyorum artık.
İnşallah kuzum.
Kuzum bizde de yoğunluk hat safhada. Çocuklar hasta okul yoğun. Ama mutluyum.
Canım çok geçmiş olsun. Kulo verdikçe inan sıkıntıların azalacaktır. Özgüveninin artmasından dolayı daha mutlu olacaksın.
Anammm sen çok yoğunsun. Bende de.
Bu uyku eğitimi bende işe yaramadı. Ne kadar uğraşsamda benim minnoşa yaramadı. Erken uyuttuğumda gecede 20 kere uyanıyor.
Aman sevilcim. Dikkat et pişman olmamak için. Hazırlık derken araya gitme.
Ahhh kamilem büyüteydik bıdıkları. Geçmiş olsun canım.
öğlen haric güzelMenum
Sabah 10 00
Iki dilim tb ekmegi
6 zeytin domates biber salatalık
Ogle 15 00
Tombik tavuk donerin yarisi
Aksam 19 00
Bir elma ve salatalık
Su 2,5
3 mip leslie
2 mil daha yapicam inşallah
canim esim polis.Ohh haei canim cumaya guzwl eksi geliyor desene
Inşallah kazaniriz canim :)
Askermi esin tatlım
Bu sene il içi üçüncü tasinmamizi yapicaz tayin cikmasi bile
Taşınmaktan nefret ediyorum birde gecen seferde bu senede ramazana denk geliyor
Hoşgeldin tatlım aramiza
Ben ayşe 29 yasindayim 5,5 aylik bir oglum var..daha oncede 104 kilodan 6 li rakamlara inmistim tedaviler tup bebek hamilelik derken hopp en başa geldim bu sefer bende son olmasi icin burdayim
Baslamak bitirmenin yarısıdir gerçekten insanin isteyip yapamayacağı hicbirsey yok inşallah hep beraber hedefimize ulasiriz canim
Sabah cok az onun haricinde guzel canim
Benim annemde abimde bipolar canim abimdr 15 senedir ilac kullaniyor annemde 10 senedir..artik bununla yasamayi ogrendiler annemde cok fazla etkisi olmuyor ama abim mevsim gecislerinde baya zorlaniyor
Rabbim butun hastalara sifa versin inşallah
canim sabah ve aksam cok az olmus.Oglenin acisini aksama yuklemissin.Aman tatlim yemeyelim tombigi olmayalim elin tombisi.Menum
Sabah 10 00
Iki dilim tb ekmegi
6 zeytin domates biber salatalık
Ogle 15 00
Tombik tavuk donerin yarisi
Aksam 19 00
Bir elma ve salatalık
Su 2,5
3 mip leslie
2 mil daha yapicam inşallah
guzel canimIyi akşamlar altın kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak su
Sabah
10.00
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta sarısı sadece
4 zeytin
Domates salatalık
Ara öğün
13.00
1 yeşil elma
Öğlen
15.00
1 tabak yoğurt çorbası
Aksam
18.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 su bardağı ayran
3lt su
2 mil leslie (cezam)
guzel canim ama ucu birarada sekerlimi dikkat et derim.Bu günkü menüm.
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 14.30
1 nescafe 3 bir arada
Akşam 19.00
1 tabak et sote
1 kase yoğurt
2 litre su ve 30 dk yüruyüş.
su yediklerine az olmus ponicim.Makarna isi bozmus tatlim.Bide aksam.Annemin komsusu bakkaldi ben kepekli ekmek alinca biz hayvanlarimiza koyde jepegi yesiriyorduk tosun gibi olsunlar diye demisti.O zaman bozulmustum ne zaman kepekli bi sey yesem aklima geliyor.Dengesiz cok iste.Menüm
Sabah 9:00
1 elma
1 avuç leblebi
Öğle 12:00
1 d ekmek
1 kk peynir,4 zeytin
1 tk bal
Domates, yarım kivi,2 dilim portakal
Ara
Neskafe
Akşam 18:00
1 tabak pırasa yemeği
4 yk kepek makarna
1 kase yoğurt
Su1.5 lt
Spor yok
guzel canim.Selam kizlar nasilsiniz bugun pek giremdim yogun gecti menumu yazayim gec olmadan,
Sabah:7.30 uc kasik cokelek,1 haslanmis yumurta,bir avuc ici ceviz,6 yesil zeytin,roka ve cay.
Öğle:12.15 bir kase tarhana corbasi,yarim turp.
Araogun:14.30 iki kucuk kuru incir,5 badem,5 findik kavrulmamis.
Aksam:17.30 bir porsiyon firinda somon ve salata.
2.5 litre su,3 mil leslie yapildi.
kiz nutella nedir tatlim.Aman diyim nefsine hakim ol kardes sonra cok uzulursun.Mutlaka spor yapki vicdanin rahatlasin.Bende menümü yazayım kızlar
Sabah 11.00
Bi dilim çavdar
Bi yumurta
Bi kk peynir
2 çeri domates
Ara 2.30
Bir avuç fıstık
Malesef yine ara daha doğrusu kriz
3 çay kaşığı nutella
Akşam 5.30
Bir tabak pırasa pirinçli değil çok az bulgur koydum
Çok az yoğurt
Spor daha yok ama yapmayı düşünüyorum yapınca yazarım
Su 2lt yi geçer yatana kadar
bacim bu sporu hangi arada yapiyorsun masallah sana.Sen kendini bu sekilde yiyince mutlu hissediyorsun gayet guzel canim.ARKADASLAR BENDE MENUMU YAZAYIM
SABAH 08.20 2 yumurtayla peynırlı omlet 1 zeytın 1 tb ekmegı 2y.kasıgı yogurt 1 bardak yesılcay
10.35 1 kupa s. kahwe
13.20 1kasenın ıcıne 1 elma dogradım tarcınlı onu yedım
16.00 1 elma
17.30 4 . y. kasıgı lahana ıspanak yogurtlaması 1 kase
sabah 2 mıl aksam 3mıl lesıe 1 saat yuruyus 200 ıpsız ıp atlama
3 lt su
Ne güzel canım bende böyle olmak istiyorum :-(Gelelim bana bugun esim geldi kayinvalidem 1 tepsi su boregi eltimde el acmasi borek gondermisler ama ben bir anlik haz icin mutsuz ve umutsuz olmamak icin tadina ucundan dahi bakmiyorum ve daha mutlu oluyorum canlar.Simdiye kadar yemek bana mutluluk getirmedi malesef ama zayifladikca mutlu oluyorum.
Canim yasiniz genc daha hizli kilo verirsiniz .Erken farketmek hatalari cok onemli.Bura yanlis beslenme sekillerini ogrenmeniz ve motivasyon icin avantaj ama avantaj ama gerisi kisinin azmine ve iradesi e bagli.Ne güzel canım bende böyle olmak istiyorum :-(
canim esim polis.
canim sabah ve aksam cok az olmus.Oglenin acisini aksama yuklemissin.Aman tatlim yemeyelim tombigi olmayalim elin tombisi.
guzel canim
guzel canim ama ucu birarada sekerlimi dikkat et derim.
su yediklerine az olmus ponicim.Makarna isi bozmus tatlim.Bide aksam.Annemin komsusu bakkaldi ben kepekli ekmek alinca biz hayvanlarimiza koyde jepegi yesiriyorduk tosun gibi olsunlar diye demisti.O zaman bozulmustum ne zaman kepekli bi sey yesem aklima geliyor.Dengesiz cok iste.
guzel canim.
kiz nutella nedir tatlim.Aman diyim nefsine hakim ol kardes sonra cok uzulursun.Mutlaka spor yapki vicdanin rahatlasin.
bacim bu sporu hangi arada yapiyorsun masallah sana.Sen kendini bu sekilde yiyince mutlu hissediyorsun gayet guzel canim.
Supersin bebis.canım sabah 2mıl kahvaltıdan sonra oglen 14.oo gıbı arkadslarla dısarıda aksam 3 mıl yemekden sonra 200 ıp aralarda yemeklerden once gunluk elımden geldıgı kadar yapmaya calışıyom
Spor disinda guzel canimSabah 12.00
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tb
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 kase yigurt
Aksam 17.30
1 kase mercimek corba
3 parca haslanmis tavuk gogsu
2 litre su
Spor yok
tebrıkler semaycım bravo inşallah devamıda gelırGelelim bana bugun esim geldi kayinvalidem 1 tepsi su boregi eltimde el acmasi borek gondermisler ama ben bir anlik haz icin mutsuz ve umutsuz olmamak icin tadina ucundan dahi bakmiyorum ve daha mutlu oluyorum canlar.Simdiye kadar yemek bana mutluluk getirmedi malesef ama zayifladikca mutlu oluyorum.
Senin icin tam bir imtihan olmus ve basariyla gecmissin tebrik ederim:)Gelelim bana bugun esim geldi kayinvalidem 1 tepsi su boregi eltimde el acmasi borek gondermisler ama ben bir anlik haz icin mutsuz ve umutsuz olmamak icin tadina ucundan dahi bakmiyorum ve daha mutlu oluyorum canlar.Simdiye kadar yemek bana mutluluk getirmedi malesef ama zayifladikca mutlu oluyorum.
Aynen öyle bi azimle yapıyorum inşallah istediğim kiloya gelirimCanim yasiniz genc daha hizli kilo verirsiniz .Erken farketmek hatalari cok onemli.Bura yanlis beslenme sekillerini ogrenmeniz ve motivasyon icin avantaj ama avantaj ama gerisi kisinin azmine ve iradesi e bagli.
Gayet guzel ve saglikli canim,zaten saglikli yiyecekleri doyana kadar yiyebiliyoruz.Menun
Sabah sirkeli su
Saat 10.00
1 yumurta haslamasi
5 katkisiz saf zeytin
Peynir
3 yk menemen
Marul
Domates
Saat 13.00
1 sb sut
Saat 15.00
Marul
Domates
Peynir
Saat 17.40
Yogurt
Haslama bezelye
Haslanmis tavuk
Su bugun icecek baska seyleri cok ictim o yuzden 2 litreyi gecer
Spor birazdan 3 mil leslie yapacagim
Okulda kahvalti vardi ben kendime uygunlari yemeye calistim.Kendimi sikip diyeti bunalacak hale getirmiyorum.Zararsizlardan canim ne ve ne sekilde isterse oyle yemeye calisiyorum.
Menun gayet guzel canim sporda olsaymis tam olacakmis:)Sabah 12.00
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tb
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 kase yigurt
Aksam 17.30
1 kase mercimek corba
3 parca haslanmis tavuk gogsu
2 litre su
Spor yok
yavrucuğum bana uyar.nasıl yarışasım sen ondan haber ver.ay bisevinirim bisevinirim. ben de tam böyle bi gaz bekliyordum.Abla kilolarimiz ayni beraber yarisalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?