Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim sabah kahvaltini erken yapmissin o nedenle ogle az olmus corba falan olabilirdi ya da sebze yemegi az olmus biraz,hem aksam kasik hesabi yapmasaydin doyana kadar yeseydin

canım bugun dune gore 2 kılo fazla cıktım ondan galıba canım bısey ıstemedı cokk uzuldum

hoş geldın canım aramıza

Dünkü menümý yazmamıştım.
Sabah 10.00
1 dilim ve 1 kk peynir

Öģlen 14.30
1 kase bakla
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Akşam 19.00
1 kase bamya
Bol salata

2 litre su
Sabah ax olmuş
Canim benim herkesin binbir türlü derdi var emin ol sadece sen kotu şeyler yasamysn ama önemli olan kafada halledip devam edebilmek ve her türlü mutlu olabilmek depresyona en iyi gelen arkadas bizde bunu yapabiliriz seninle
Bize de akşam çaya annemler gelecek kızıma geçmiş olsuna yarın da sohbet var perşembe temizlik var cuma mübarek gün
eeee sppr yapamammi demwye mi çalışıyon

Aman canim dikkat bianlik istrk cok seye mal oluyo cuma uzulmek istemezdin dimi
O hırs banada gelsede son 6 kiloyu yaza kadar versem gitse....
Kiz skiversen bi aylik işin var kiz niye umutsuz konusuyin
ah ah buyuseler dertleride buyuyecek işte ya bitecek saniyoz sizede geçmiş olsun allahtan benimkiler erken yatıyor yoksa dayanamiycam hos bizde 6 da başlıyoz gune ya

Menum
Sabah 10 00
Iki dilim tb ekmegi
6 zeytin domates biber salatalık

Ogle 15 00
Tombik tavuk donerin yarisi

Aksam 19 00
Bir elma ve salatalık

Su 2,5
3 mip leslie
2 mil daha yapicam inşallah
öğlen haric güzel

canim esim polis.

Menum
Sabah 10 00
Iki dilim tb ekmegi
6 zeytin domates biber salatalık

Ogle 15 00
Tombik tavuk donerin yarisi

Aksam 19 00
Bir elma ve salatalık

Su 2,5
3 mip leslie
2 mil daha yapicam inşallah
canim sabah ve aksam cok az olmus.Oglenin acisini aksama yuklemissin.Aman tatlim yemeyelim tombigi olmayalim elin tombisi.

guzel canim

Bu günkü menüm.
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
1 dilim tb ekmeği

Öğlen 14.30
1 nescafe 3 bir arada

Akşam 19.00
1 tabak et sote
1 kase yoğurt

2 litre su ve 30 dk yüruyüş.
guzel canim ama ucu birarada sekerlimi dikkat et derim.

su yediklerine az olmus ponicim.Makarna isi bozmus tatlim.Bide aksam.Annemin komsusu bakkaldi ben kepekli ekmek alinca biz hayvanlarimiza koyde jepegi yesiriyorduk tosun gibi olsunlar diye demisti.O zaman bozulmustum ne zaman kepekli bi sey yesem aklima geliyor.Dengesiz cok iste.

guzel canim.

kiz nutella nedir tatlim.Aman diyim nefsine hakim ol kardes sonra cok uzulursun.Mutlaka spor yapki vicdanin rahatlasin.

bacim bu sporu hangi arada yapiyorsun masallah sana.Sen kendini bu sekilde yiyince mutlu hissediyorsun gayet guzel canim.

Gelelim bana bugun esim geldi kayinvalidem 1 tepsi su boregi eltimde el acmasi borek gondermisler ama ben bir anlik haz icin mutsuz ve umutsuz olmamak icin tadina ucundan dahi bakmiyorum ve daha mutlu oluyorum canlar.Simdiye kadar yemek bana mutluluk getirmedi malesef ama zayifladikca mutlu oluyorum.

Ne güzel canım bende böyle olmak istiyorum :-(

Menun
Sabah sirkeli su
Saat 10.00
1 yumurta haslamasi
5 katkisiz saf zeytin
Peynir
3 yk menemen
Marul
Domates

Saat 13.00
1 sb sut

Saat 15.00
Marul
Domates
Peynir

Saat 17.40
Yogurt
Haslama bezelye
Haslanmis tavuk

Su bugun icecek baska seyleri cok ictim o yuzden 2 litreyi gecer

Spor birazdan 3 mil leslie yapacagim

Okulda kahvalti vardi ben kendime uygunlari yemeye calistim.Kendimi sikip diyeti bunalacak hale getirmiyorum.Zararsizlardan canim ne ve ne sekilde isterse oyle yemeye calisiyorum.

Kizlar selam o kadar alinti yaptim hepsi gitti uyuz oldum

Yeni gelen arkadas selam olsun ben burcu 24 yasimdayim evliyim 5.5 aylik kizim var hemsireyim

canım sabah 2mıl kahvaltıdan sonra oglen 14.oo gıbı arkadslarla dısarıda aksam 3 mıl yemekden sonra 200 ıp aralarda yemeklerden once gunluk elımden geldıgı kadar yapmaya calışıyom

tebrıkler semaycım bravo inşallah devamıda gelır

Senin icin tam bir imtihan olmus ve basariyla gecmissin tebrik ederim:)

Canim yasiniz genc daha hizli kilo verirsiniz .Erken farketmek hatalari cok onemli.Bura yanlis beslenme sekillerini ogrenmeniz ve motivasyon icin avantaj ama avantaj ama gerisi kisinin azmine ve iradesi e bagli.
Aynen öyle bi azimle yapıyorum inşallah istediğim kiloya gelirim

Gayet guzel ve saglikli canim,zaten saglikli yiyecekleri doyana kadar yiyebiliyoruz.
Sabah 12.00
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tb
Sekersiz cay

Ara 15.00
1 kase yigurt

Aksam 17.30
1 kase mercimek corba
3 parca haslanmis tavuk gogsu

2 litre su
Spor yok
Menun gayet guzel canim sporda olsaymis tam olacakmis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…