Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gecmis olsun canim spor disinda guzel.onuda elinden gelmeyen nedenlerden yapamiyorsun zaten.

SEMAYCIM KARATAY DIYETIMI YAPIYORSUN MENUNDE GAYET GUZEL
Yok canim.umkanlarim neyse ona gore yiyorum.Ama hamurisine dikkat ediyorum.Onun disinda yiyorum.

canimolmaya tek sey vardi onuda belirtmissin.Once oyle diyorlar ama sonra durumlar degisiyor tatlim.

İyi akşamlar herkese regl öncesi yüzüm sivilce doldu yine, karnım şişmeye başladı cumaya 79 u göremezsem çok üzülürüm yaa
elinden geleni yap gerisini bosver.Bende regl oncesiyim haftaici arti 2 lere kadar ciktim yeni bugun dusmeye basladim.Ama umrumda degil.

guzel canim.

sadece omletteki kasar yagli degilmi canim.Onun disinda gayet guzel.Hedefe ulasacaksin sanirim kisa surede.

Valla canım burnumdan getirdi yemek yemiyorum die bide tartıştık bunun için zorla içtim

suyu ılık içebilirsin cnm
Sucuk dışında güzel menü

Tebrik ederim ablacım :)

Tebrikler tatlım @mstb :)
Teşekkür ederim tatlım

Ablacim tebrik ediyorum darisi buradaki herkese.Bugun soyle bir cetele yaptim ve sabrimi ona gore ayarladim istedigim kiloya dusmem ortalama 10 ayimi alacak galiba....
Sağolasın cnm
Inan 10 ayın nasıl geçtiğini bile anlamıcaksın
Inşallah duraklama yaşamadan devam edersin

Gayet güzel cnm
Sabah peynir olmadığı için 2 yumurta olabilir
Akşama salatada olabilirdi
Kolay gelsin cnm
Menünde güzel

Güzel sayılır cnm
Ama ekmeği sabah yesen daha iyi

dışarda ayranda içebilirsin cnm
Senin ne yiyip içeceğine başkalarımı karar veriyor

İyi akşamlar herkese regl öncesi yüzüm sivilce doldu yine, karnım şişmeye başladı cumaya 79 u göremezsem çok üzülürüm yaa
kaçamak yapma sporunu suyunu ihmal etme gerisini boşver cnm
Bide tuza dikkat et

Ya kızlar ben bugun tartildim 77.4 çıktım o kadar dikkat ediyorum reglimn 4. Günü moralim çok bozuldu
Reglide şişkinlik olabiliyor cnm
Hatırladığım hafta sonu menünü yazmadın Pazarteside pasta vardı
Sadece dün kaçamak yoktu

Güzel tatlım

Tatlım seninle gurur duyuyorum gerçekten o kadar güzel bişey başardın ki tebrikler çok çok çok
Teşekkür ederim bitanem

Su spor çok güzel cnm
Kaşar dışında menü güzel hatta akşam çok hafif olmuş

Yok abla nisanlim yemeği birlikte yedigimiz zaman benimde yeyip icmemi istiyor ondan.

Bugünkü menüm kızlar

Sabah 12.00
Bi yumurta
5 zeytin
Küçük dilim çavdar

Öğle 2.00
4 kaşık dünden kalan pırasa yemeği
Bi avuç kuruyemiş
Sonrasında neskafe

Akşam 5.30
5 kaşık ev yapımı erişte
Salata
Yoğurt

spor yok
Su 2 lt

Erişte akşam olmasa daha iyiymiş cnm

Ya kızlar ben bugun tartildim 77.4 çıktım o kadar dikkat ediyorum reglimn 4. Günü moralim çok bozuldu
Geçen ay bende böyle olmuştum reglim bittikten sonra bile davul gibiydim ve artı çıkıyodum ama sonra düştü cnm aıkma canını seninde düşer. Ama sakın pes etme. Bitki çayları iç bolca ödemini atarsın.

salata aklıma gelmedı ablacım yoksa yapardım yarında ıznın olursa yogurt gunu yapmayı dusunuyorum cuma artı cıkıp grubu kotu etkılersem motıvasyonum cok duser yınede senın fıkırlerın benım ıcın cok onemlı cevabını buyuk bı heyecanla beklıyorum

ALINTIDIR

''Başarmak icin;
Önce tüm zihninle hayal et,
Ve buna bütün kalbinle inan...
Sonra ise,
Hedefine giden yolda tüm gücünle çalış!!!
Bahane üretmeyi bırak, armutun sapı üzümün çöpü seni zayıflatmaz.
İstikrar,irade,azim ve sabir seni zayıflatır. Bunları al yanına ve korkma çık yola.
Yavaş yavaş emin adımlarla yürü o muhteşem ama zorlu yolda.
Unutma yolun sonunda tadına doyamayacağın bir zafer seni bekliyor yeter ki bahane üretme, yeter ki pes etme ..''

Istersen sabah yulaf kepekli yoğurt ye daha tok tutar
Öğlen salatalıklı cacık gibi yaparsın
Akşamda zencefil zerdeçal tarçınlı yaparsın

Fazla aç kalmış olmazsın

gıttıgın yonü degıştırmedigin sürece ne kadar yavaş gıdersen gıt zafer kacınılmazdır yeter kı yolda pes edıp rotanı degıstırme muhakak kı yol zorlu ama zafer cok tatlıdır

Kızlar kusura bakmayın misafir var iki gündür geçmişe bakamıyorum
Sabah 09.00 6yk ıspanaklı yumurta 1kupa süt
Öğle 12.00 bir tabak cacık
Akşam 19.30 bir tabak mercimek çorba bol salata 1 bardak ayran
Spor yok
Su 2lt

Abla benim şimdiden haftaya 2gün yemekli misafirim var 2gün de annemde misafir var Oraya gideceğiz. Ondan sonraki hafta kuzenim gelecek hem ben hem annem davet ederiz. Böyle bölük pörçük girmek istemiyorum ben izin alabiliyorsam izin almak istiyorum cuma tartıdan sonra. Zorunlu misafirler bitene kadar en azından. Mefkurem uygun mudur abla ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…