- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.901
Protein ve sebze di mi kaptanimTatlım doğru şeylerden doyuncaya kadar yiyebilirsi
Pilav gereksiz olmus aksam yogurt yesen daha iyi olur sankiMenüm
11:00
2 lokma ekmek
1 tk bal
15:30
1 kase mercimek ç
2 d ekmek
5 ızgara köfte
2 yk pilav
18:30
1 avuç leblebi
1 neskafe
Su,2 lt
Spor,1 saat dışarıda
Açlıktan gözüm döndü bugün abarttim telafi ederim
Mecburen kendi tempoma gore yapıyorum zaten abla :)Tatlım Zaten fazla kiloda en iyi spor yürüyüş
Lesliyide kendi tempona göre yap ona yetişcen diye bişey yok
Karşındaki 50 kiloluk kadın
Oyle canim tabikiCanim zaten en mantiklisi kisinin kendi vucut hizina gore yuruyus yapmasi.30 kilo fazlasi olan birini dusun nasil kosmasini beklersinki.
Leslie bana kolay geliyor ama dedigin gibi kiloyla alakali oda.
Aysecim memnun oldum cnm,sende yeni annesin allah bagislasin
Edacım biz ekmeği sabah 1-2 tb yada çavdar tercih ediyoruz yanındada 1 yumurta peynir 4-5 zeytin bol yeşillik domates salatalık olabilirProtein ve sebze di mi kaptanim
Evet mefkusum hiç diyet yapmadı yemeye aynen devam etti bnde bu yuzden sasiriyorumIlk haftasıymıydı cnm
Hosbulduk canimHoşgeldin canım aramıza :)
Evet canim aynenHosgeldin canim aramiza birbirimize destek olarak insallah verecegiz bu yukleri.
Benimkide çok gecikti kaptanim bendeTatlım olamıyosan soğan kürünün baya faydası varmış
mefkurem benimkinide epeydir kullanıyordum fis eBi araAdaisyLove nehirin bantı bize dert olduydu
Şimdide seninkini merak ettik
Eğer olursa artık bahanen kalmıcak
tamam teşekkürler mefkuremEdacım biz ekmeği sabah 1-2 tb yada çavdar tercih ediyoruz yanındada 1 yumurta peynir 4-5 zeytin bol yeşillik domates salatalık olabilir
Öğlen -akşamda
Sebze salata Yoğurt Yada Et türleri salata Yoğurt şeklinde
Istersen kahvaltı dan yarım saat önce 1 meyve yada bikaç kuru meyve yiyebilirsin
Acıkmadıktan sonra ara şart değil
Eğer ihtiyaç duyarsan biraz kuruyemiş ayran yoğurt olabilir
Çok geçmiş olsun ben yeni geldim deneme surecindryim ,allah yardımcınız olsun ateşi iyi bilirim oglumdan çok yıpratır, insallah gördüğünüz son olurIyi akşamlar kizlar ginlerdir gelemiyorum oglum cok fena i g ne ilac banamisin demedi hastane hastane dolastuk resmen cok sukur bugun biraz daha iyi en azından ates hafifledi ben bi cocuk daha buyuttum ama böyle bişey gormedim ates düşürücü arkasından fitil yok olmuyo banyo yaptitiyorim ilik suyla banyodan odaya gelene kadar kuruyor allahım. Beterinden saklasin cok kotuyduk uc dort gündür uyku zaten allaha emanet tabi bu arada hic yemedi o yüzden sürekli emdi haliyle beni baya zorladı tabi kaçamak sayım arttı ama yinede eksiyim heralde yorgunluk falan kaçamakları hallettik bugunku menum pek iyi degil ama yarin ins daha guzrl bi menuyle aktif olucan bu arada birinci olmusuz cok sevindim ins ben listete gitincede bu hafta da birinci oluruz
Menüm
11:00
2 lokma ekmek
1 tk bal
15:30
1 kase mercimek ç
2 d ekmek
5 ızgara köfte
2 yk pilav
18:30
1 avuç leblebi
1 neskafe
Su,2 lt
Spor,1 saat dışarıda
Açlıktan gözüm döndü bugün abarttim telafi ederim
Kızlar merhabalar menümmmm
Sabah 09.00 2kk peynir 1 dilim ekmek
Öğle 14.30 1tabak haşlanmış kbahar üzerine sarımsaklı yoğurt
Akşam 18.30 1 tabak Mercimekli çorba bol salata
Su 3lt
Spor 300 ip atlama, 1saat yürüyüş
Bazı erkeklerin taktiği farklı oluyor cnm
O aklınca sen şımarıp Salma diye sana olumlu bişey söylrmiyor çünkü benimkide
Öyleydi
Sen onu bunu boşver cnm kendine bak
Verdikçe en başta kendin çok mutlu olacaksın
Aslında kimse kiloyu sevmez ama bunu kimileri dile getirmez
Canim patates kısır kek olmamışMenü
Sabah: 07:30
1 yumurta , 2 kk peynir, 2 zeytin, 2 dilim tv
Ara: yarım su bardağı sütle kahve
Ogle: 12:30
1 büyük tabak haşlanmış mercimek yagsiz ( günüm vardı bugün tok gitmek istedim)
14: 30
2 kaşık kısır, 1 dilim kek ( dayanamadım ama budala olmaz)
Aksam 18:30
1 tabak patates yemeği
3 litre su,spor yok ( bugün temizlik te yaptım çok yoruldum)
Güzel canım afiyet olsunKızlar merhabalar menümmmm
Su 3lt
Güzel canım afiyet olsunıyı aksamlar kızlar bende menumu yazayı
SABAH 08.30 1 DILIM KEPEK EKMEGI 1 YUMURTALI KEPEKLI OMLET BOL MAYDANOZ 2 PARCA PEYNIR
SAAT 11.00 1 KUPA S. KAHWE
ÖGLE 13.45 2 PARCA BIFTEK 1 BARDAK AYRAN
SAAT 17.00 1 PORTAKAL
AKSAM 18.30 1 TABAK SALATA 2BARDAK AYRAN 1 ISIRIK LAHMACUN
SU 3.5 LT
SPOR SABAH 3 MIL LESIE 30 DAKKA YURUYUS 300 IP ATLAMA AKSAMDA 3 MIL LESIE YAPICAM AMA SU AN MISAFIRLIKDEYIM YAPAMASSAM YAZARIM
Mutlaka bişeyleri değiştşrmiştir cnmEvet mefkusum hiç diyet yapmadı yemeye aynen devam etti bnde bu yuzden sasiriyorum
Aynen ya hevesim kaçtı öyle getirdiler ablacım ya şimdi toplayıp bi köşeye koydum. :)Bi araAdaisyLove nehirin bantı bize dert olduydu
Şimdide seninkini merak ettik
Eğer olursa artık bahanen kalmıcak
Kilo vermek isteyen biri bence bidaha bu Tür menüyle gelmez güzellikMenü
Sabah: 07:30
1 yumurta , 2 kk peynir, 2 zeytin, 2 dilim tv
Ara: yarım su bardağı sütle kahve
Ogle: 12:30
1 büyük tabak haşlanmış mercimek yagsiz ( günüm vardı bugün tok gitmek istedim)
14: 30
2 kaşık kısır, 1 dilim kek ( dayanamadım ama budala olmaz)
Aksam 18:30
1 tabak patates yemeği
3 litre su,spor yok ( bugün temizlik te yaptım çok yoruldum)
Çok geçmiş olsun bitanemIyi akşamlar kizlar ginlerdir gelemiyorum oglum cok fena i g ne ilac banamisin demedi hastane hastane dolastuk resmen cok sukur bugun biraz daha iyi en azından ates hafifledi ben bi cocuk daha buyuttum ama böyle bişey gormedim ates düşürücü arkasından fitil yok olmuyo banyo yaptitiyorim ilik suyla banyodan odaya gelene kadar kuruyor allahım. Beterinden saklasin cok kotuyduk uc dort gündür uyku zaten allaha emanet tabi bu arada hic yemedi o yüzden sürekli emdi haliyle beni baya zorladı tabi kaçamak sayım arttı ama yinede eksiyim heralde yorgunluk falan kaçamakları hallettik bugunku menum pek iyi degil ama yarin ins daha guzrl bi menuyle aktif olucan bu arada birinci olmusuz cok sevindim ins ben listete gitincede bu hafta da birinci oluruz
Sabah az olmuş cnm onun haricinde güzelKızlar merhabalar menümmmm
Su 3lt
Mervecim Eğer sabah ekmek yersen omlete kepek koymana gerek yok Çünkü oda karbonıyı aksamlar kızlar bende menumu yazayı
SABAH 08.30 1 DILIM KEPEK EKMEGI 1 YUMURTALI KEPEKLI OMLET BOL MAYDANOZ 2 PARCA PEYNIR
SAAT 11.00 1 KUPA S. KAHWE
ÖGLE 13.45 2 PARCA BIFTEK 1 BARDAK AYRAN
SAAT 17.00 1 PORTAKAL
AKSAM 18.30 1 TABAK SALATA 2BARDAK AYRAN 1 ISIRIK LAHMACUN
SU 3.5 LT
SPOR SABAH 3 MIL LESIE 30 DAKKA YURUYUS 300 IP ATLAMA AKSAMDA 3 MIL LESIE YAPICAM AMA SU AN MISAFIRLIKDEYIM YAPAMASSAM YAZARIM
Hadi Hadi kendi tembelliğine bahane bulmaAynen ya hevesim kaçtı öyle getirdiler ablacım ya şimdi toplayıp bi köşeye koydum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?