Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pilav gereksiz olmus aksam yogurt yesen daha iyi olur sanki

Tatlım Zaten fazla kiloda en iyi spor yürüyüş
Lesliyide kendi tempona göre yap ona yetişcen diye bişey yok
Karşındaki 50 kiloluk kadın
Mecburen kendi tempoma gore yapıyorum zaten abla :)

Canim zaten en mantiklisi kisinin kendi vucut hizina gore yuruyus yapmasi.30 kilo fazlasi olan birini dusun nasil kosmasini beklersinki.

Leslie bana kolay geliyor ama dedigin gibi kiloyla alakali oda.
Oyle canim tabiki

Aysecim memnun oldum cnm,sende yeni annesin allah bagislasin

Amin canim cumlemizinkini inşallah

Bu arada doymam demissin ben zararsiz olan şeylerden istediğim kadar yiyorum yani bir tabak dolusu zaten sende zamanla alisirsin duzenlersin yeme duzenini bir an da olmuyor canim

Protein ve sebze di mi kaptanim
Edacım biz ekmeği sabah 1-2 tb yada çavdar tercih ediyoruz yanındada 1 yumurta peynir 4-5 zeytin bol yeşillik domates salatalık olabilir
Öğlen -akşamda
Sebze salata Yoğurt Yada Et türleri salata Yoğurt şeklinde
Istersen kahvaltı dan yarım saat önce 1 meyve yada bikaç kuru meyve yiyebilirsin
Acıkmadıktan sonra ara şart değil
Eğer ihtiyaç duyarsan biraz kuruyemiş ayran yoğurt olabilir

Hoşgeldin canım aramıza :)
Hosbulduk canim
Hosgeldin canim aramiza birbirimize destek olarak insallah verecegiz bu yukleri.
Evet canim aynen
Tatlım olamıyosan soğan kürünün baya faydası varmış
Benimkide çok gecikti kaptanim bende
Bi ara AdaisyLove nehirin bantı bize dert olduydu
Şimdide seninkini merak ettik
Eğer olursa artık bahanen kalmıcak
mefkurem benimkinide epeydir kullanıyordum fis e
tamam teşekkürler mefkurem

Menü
Sabah: 07:30
1 yumurta , 2 kk peynir, 2 zeytin, 2 dilim tv
Ara: yarım su bardağı sütle kahve
Ogle: 12:30
1 büyük tabak haşlanmış mercimek yagsiz ( günüm vardı bugün tok gitmek istedim)
14: 30
2 kaşık kısır, 1 dilim kek ( dayanamadım ama budala olmaz)
Aksam 18:30
1 tabak patates yemeği

3 litre su,spor yok ( bugün temizlik te yaptım çok yoruldum)

Iyi akşamlar kizlar ginlerdir gelemiyorum oglum cok fena i g ne ilac banamisin demedi hastane hastane dolastuk resmen cok sukur bugun biraz daha iyi en azından ates hafifledi ben bi cocuk daha buyuttum ama böyle bişey gormedim ates düşürücü arkasından fitil yok olmuyo banyo yaptitiyorim ilik suyla banyodan odaya gelene kadar kuruyor allahım. Beterinden saklasin cok kotuyduk uc dort gündür uyku zaten allaha emanet tabi bu arada hic yemedi o yüzden sürekli emdi haliyle beni baya zorladı tabi kaçamak sayım arttı ama yinede eksiyim heralde yorgunluk falan kaçamakları hallettik bugunku menum pek iyi degil ama yarin ins daha guzrl bi menuyle aktif olucan bu arada birinci olmusuz cok sevindim ins ben listete gitincede bu hafta da birinci oluruz

Çok geçmiş olsun ben yeni geldim deneme surecindryim ,allah yardımcınız olsun ateşi iyi bilirim oglumdan çok yıpratır, insallah gördüğünüz son olur

ıyı aksamlar kızlar bende menumu yazayı

SABAH 08.30 1 DILIM KEPEK EKMEGI 1 YUMURTALI KEPEKLI OMLET BOL MAYDANOZ 2 PARCA PEYNIR

SAAT 11.00 1 KUPA S. KAHWE

ÖGLE 13.45 2 PARCA BIFTEK 1 BARDAK AYRAN

SAAT 17.00 1 PORTAKAL

AKSAM 18.30 1 TABAK SALATA 2BARDAK AYRAN 1 ISIRIK LAHMACUN

SU 3.5 LT

SPOR SABAH 3 MIL LESIE 30 DAKKA YURUYUS 300 IP ATLAMA AKSAMDA 3 MIL LESIE YAPICAM AMA SU AN MISAFIRLIKDEYIM YAPAMASSAM YAZARIM

Son düzenleme:

AYNEN ABLACIM HERSEYDEN ONCE KENDIM ICIN ISTIYORUM ZAYIFLAMAYI BIDE DIYET YAPITIGIMI ZANNEDIP LKENDIMI KANDIRMAKDAN BIKTIM HERKEZ BENI HER GORDUGUNDE YINE DIYETTEMISIN DIYOLAR CUNKU GENELDE DIYETTE OLUYORUM YANI KENDIMI KANDIRIYODUM ZAYIFLAYIP BU DEVRI BITIRMEK ISTIYORUM ARTIK DIYET YAPMAK DEGIL ZAYIF OLMAK BENIM SEMBOLUM OLCAK İNSALLAH

Canim patates kısır kek olmamış

Güzel canım afiyet olsun

Kilo vermek isteyen biri bence bidaha bu Tür menüyle gelmez güzellik

Çok geçmiş olsun bitanem
Inşallah kısa sürede geçer
Peki Dr lar bişey demiyormu
Sen şimdi kiloyu düşünme cnm önce oğluşun iyi olsun

Sabah az olmuş cnm onun haricinde güzel

Mervecim Eğer sabah ekmek yersen omlete kepek koymana gerek yok Çünkü oda karbon
Bide kepek ekmeği yerine tb yada çavdar tercih et
Menü güzel tatlım
Kız 1 ısırık lahmacunla nasıl durabildin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…