Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pek dengesiz olmuş güzelim Sabah akşam yok ikindiye yüklenmişin
Akşam bi ayran iç bari

Biraz kacamk olmuş canım ama genl olarak iyi afiyet olsun

Alinti yaptim gitti yine

Abla mantar dolapta duruyor kahvalti icin almistim gecen yemegini yaptim ogluma dokundu kizarikliklari basladi kakasi mukuslu oldu bir daha yemiycem
Patlican ve mantarda histamin salgiliyormus alerjenmis
Gerçekten sabah cesit bulmak zor oluyor en doyurucu biber domates kavurma oluyor kac gündür esim 12 12 gittigi icin pazsr market eksiği cok bugun aldiricam inşallah erken cikabilirse

Bi ara @Ariver nehirin bantı bize dert olduydu
Şimdide seninkini merak ettik
Eğer olursa artık bahanen kalmıcak

Ama leslie teyzeme iyi alistim zaten yapıyorum :)

Bugu karatay ninem tv deydi 100 kilo birine spor yaptiriyolar o bacaklar dizler be olur..yuruyun yaninizdakiyle rahatca konusabileceginiz hizda acik havada diyor :)

Ben gercekten leslie 3 mil yapamiyorum yani aralarda duruyorum yetisemiyorum 8 li kilolarda cok rahat 4 mil yaptığımı biliyorum

Gerekirse sabah yemek ye cnm hiçbişey yememekten iyidir

Tatlım Zaten fazla kiloda en iyi spor yürüyüş
Lesliyide kendi tempona göre yap ona yetişcen diye bişey yok
Karşındaki 50 kiloluk kadın

Menü güzel cnm
Ee artık sporada başla yeterince boşladın
Aynen abla cok haklisin zaten spor olmayinca istedigim kadar veremiyorum ,esimle yuruyuse cikacaktik ama guvenlik sebebiyle cikamadik diyarbakir sinirinda oldugumuz icin.
Evde skiliyorum ama yarindan itibaren yapicam insallah.

Aynen abla cok haklisin zaten spor olmayinca istedigim kadar veremiyorum ,esimle yuruyuse cikacaktik ama guvenlik sebebiyle cikamadik diyarbakir sinirinda oldugumuz icin.
Evde skiliyorum ama yarindan itibaren yapicam insallah.
Bak bak halâ yarın diyor
Kız patlatıver bi 2 mil leslie

Canim zaten en mantiklisi kisinin kendi vucut hizina gore yuruyus yapmasi.30 kilo fazlasi olan birini dusun nasil kosmasini beklersinki.

Leslie bana kolay geliyor ama dedigin gibi kiloyla alakali oda.

Hoşgeldin canım. İnşallah enkısa sürede hedefine ulaşırsın.
Canım insallah hepbirlikte, sizlere birşey sormak istiyorum. Biraz menulere baktım gerçekten çok az yiyorsunuz buraya ilk başladığınızda boyle miydi yoksa zamanla mi böyle oldu? Çünkü ben gerçekten okadar az şeyle doyamam

Tatlim dogru ve doyurucu seyler yersen doymaman mumkun degil,ben de daha once senin gibi dusunuyordum doymam diyordum ama oyle olmuyor.

Oncelikle kafanda doymam dusuncesini sil doymam dersen dunyayi yesende doymassin zaten, daha sonra saglikli guzel bir kahvalti yaparsan ara ogune bile gerek kalmaz yani dogru besinleri alirsan acikmassin merak etme.

Klasik canım karnı tookken uykusu gelince yatirdim iletişim kurmadim,emzik emiyor. aşırı ağladığında karnını poposunu başını okşadım sakinleşsin diye. agladi kolay olmadi dayanmak ama bu onun iyiliği için[/QUOTE]
Evet aynen canim, bu arada bugün dahada zorlucak 2. Gün kilittir,allah kolaylık versin

Evet aynen canim, bu arada bugün dahada zorlucak 2. Gün kilittir,allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…