Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Temmuzda 4 senemiz bitecek. Pozitif düşünceyle geçiyor aslında çoğu zamanım ama bu adet öncesi dönem çok zor geçiyor birkaç gün sonra yine düzelirim.

Allahım beterinden sakla cok moralim bozuk cok Üzgünüm kizlar oglum bronsitten zatürre ye gecme asamasina gelmis hastaneye yatırdı dr berbat durumdayım
Canim cok gecmis olsun Allah hayirli sifalar versin.Ne kadar sakinilsada cocuklar hassalar hemen hasta olabiliyorlar malesef

Ben artılardayım malesef 500gr fazlam var ooyy oy nasıl gidecek bu kilolar. Adet olamadım hala dün hocayla yoğun fitness bu sabahda evde kendim bi saat yaptım acaba kas mı yapıyorum nedir anlamadım

Amin canim rabbim sanada nasip etsin inşallah tez zamanda hayirlisiyla
Birde lutfen dua ederken allahil hayirliysa ver deme
Rabbim zaten hayirsiz hicbirseyi yaratmaz o yuzden allahim bana hayirlisiyla ver de
Banada bunu bir hafiz ablam var o soylemisti..o kavrulmalari cok iyi bilirim bizimde sayimiz hareketlimiz canliligimiz hepsi cok cok dusuktu...bende hipotiroid pko var.ilk bes senem cok zor gecmisti sonra kabullenmistim riza gostermistim inanamayacagim bir derecede
Verdigine sukredip vermedigine etmeyecekmiydim...
Inşallah hayirlisiyla sende kavuşursun canim

Allah şifalar versin hastalıklarınıza. Bende bir sorun görünmüyor eşimin tüm tetkiklerinde de sorun yok sadece sebepsiz bir şekilde hücre yok. Her işimiz Allahtan ama tamamen tevekkül meselesi. Dediğin gibi bunca şey vermişken herşeyimizi vermişken vermediğinden yakınamayız. Amin sırf bana değil her dua ve dileğinize.

Selamlarrrrrr
Geldimmmmm
Akşam gelemedim Sabahta yat Kalk oldu
Ama bütün geçmişi okudum
Bazıları çok güzel ekside bikaç kişide artıda
Inşallah cuma herkesi ekside görürüz
Özellikle listedekiler lütfen dikkat edin

@poniponna Ponicim canın bişey istediğinde listedeki aç kalan o kadar emek sarfeden arkadaşlarını düşün
Sıkıntın herneyse inşallah feraha
Çıkarsın, anlatmak istersen biliyosun burdayız cnm
Ama yedikçe bişey değişmiyecek aksine daha kötü hissexeceksin

@kkkmevsim5
Kamile çok geçmiş olsun cnm Ama sıkma canını benim kızda küçükten olmuştu

-Bin muhtesem gunes-
Annene çok geçmiş olsun cnm

B burcugncy
Burcu biliyorum bebek problem oluyor Sende
Ama kahvaltını erken yapman lazım
Haftada 2-3 gün normal kahvaltı yerine yulaf kepekli sütlü kuruyemişli yaparsan vücudu şaşırtmış olursun
Öğlen normal porsiyon
Akşamda 2-3 gün çorba salata Yoğurt yaparsan daha hafif olur heralde
Tabiki su ve sporun az oluyor

Abla uyanamiyorum bi agirlik var ustumde kiz zatwn gece mizik.mizik ise baslamadan toparlanmam zor olacak herhalde su gevreklerden filab mi alsam diorum

kızlar menumu cok erken d3n yazayım cunku bugun yeme krızım tuttu ondan kotayı doldurdum

sabah 08.20 1 yesıl kahwe 1 elma
09.30 da 2 yumurtaa yulaflı 3 y.kasıgı lor peynırı 1 zeytın 2 parca peynır maydanoz dereotu 1 yesılcay

13.50 1 servıs kasıgı sebze yemegı 1 kase yayla corbası 2 parca peynır bı ısırık ıspanaklı ekmek cok cok azdı 1kupa s. kahwe yemek yıyecektım felakaet bı ıstahım wardı bende kahve ıctım

cok cok acıkırsam 1 tas yogurt yerım

spor sabah 2mıl lesıe 100 ıp atlama aksamada 3 mıl lesıe 200 ıp atlama

su 2.5 lt su

ben bu kafata kacamak yapmıs bırı olarak ve artık yeter motıve ol dıyerek bugun yenı bır baslangıc yaptım kızlar sans dıleyın bana :))
cuma menum
bır dılım ekmek bır dılım peynır
bır elma
ogle
6 lahana dolması 3 yk taze fasulye
aksam
1 tavuk but
1 kepce mercımek corbası
5 bardak su

cumartesı menum
sabah 08.00 kıymalı yumusrta salatalık peynır
ogle 15.00 pataeslı bır dılım borek bır dılım tıramusı (teyzeme gıtmıstım ( ) salata
aksam 19.00 bır kepce yogurt corbası 1 kepce bakla
4 kanat tavuk bol salata
teyzemler de kaldıgım ıcın astım bugun kendımı ( kahve ve kuruyemıs bır de elma var (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…