- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.161
Temmuzda 4 senemiz bitecek. Pozitif düşünceyle geçiyor aslında çoğu zamanım ama bu adet öncesi dönem çok zor geçiyor birkaç gün sonra yine düzelirim.Tatlim ne kadar suredir evlisin bilmiyorum ama stres yapmak yerine guzel seyler hayal et Allahin izniyle olmayacak sey degil.Ben de iki uc aydir istiyorum o nedenle zayifliyorum bu beni daha fazla motive ediyor.Ne kadar az kiloyla hamile kalsam okadar iyi diyorum sen de oyle dusun.
Canim cok gecmis olsun Allah hayirli sifalar versin.Ne kadar sakinilsada cocuklar hassalar hemen hasta olabiliyorlar malesefAllahım beterinden sakla cok moralim bozuk cok Üzgünüm kizlar oglum bronsitten zatürre ye gecme asamasina gelmis hastaneye yatırdı dr berbat durumdayım
Allah acilen şifalar versin yavruna ve tüm hastalarımıza.Allahım beterinden sakla cok moralim bozuk cok Üzgünüm kizlar oglum bronsitten zatürre ye gecme asamasina gelmis hastaneye yatırdı dr berbat durumdayım
Amin canim rabbim sanada nasip etsin inşallah tez zamanda hayirlisiylaAllah razı olsun ablacım gerçekten çok zor bir süreç ama sen kavuşmuşsun yavruna Rabbim salih eylesin inşallah. Bende artık kavruldum bu konularda ama nebkadar araştırırsan kür yaparsan ilaç kullanırsan kullan Rabbimin ol demesi gerekiyor bizde onu beklerken kendimizce sebepler arıyiruz işte.
Allah şifalar versin hastalıklarınıza. Bende bir sorun görünmüyor eşimin tüm tetkiklerinde de sorun yok sadece sebepsiz bir şekilde hücre yok. Her işimiz Allahtan ama tamamen tevekkül meselesi. Dediğin gibi bunca şey vermişken herşeyimizi vermişken vermediğinden yakınamayız. Amin sırf bana değil her dua ve dileğinize.Amin canim rabbim sanada nasip etsin inşallah tez zamanda hayirlisiyla
Birde lutfen dua ederken allahil hayirliysa ver deme
Rabbim zaten hayirsiz hicbirseyi yaratmaz o yuzden allahim bana hayirlisiyla ver de
Banada bunu bir hafiz ablam var o soylemisti..o kavrulmalari cok iyi bilirim bizimde sayimiz hareketlimiz canliligimiz hepsi cok cok dusuktu...bende hipotiroid pko var.ilk bes senem cok zor gecmisti sonra kabullenmistim riza gostermistim inanamayacagim bir derecede
Verdigine sukredip vermedigine etmeyecekmiydim...
Inşallah hayirlisiyla sende kavuşursun canim
gecmış olsun canımAllahım beterinden sakla cok moralim bozuk cok Üzgünüm kizlar oglum bronsitten zatürre ye gecme asamasina gelmis hastaneye yatırdı dr berbat durumdayım
Abla uyanamiyorum bi agirlik var ustumde kiz zatwn gece mizik.mizik ise baslamadan toparlanmam zor olacak herhalde su gevreklerden filab mi alsam diorumSelamlarrrrrr
Geldimmmmm
Akşam gelemedim Sabahta yat Kalk oldu
Ama bütün geçmişi okudum
Bazıları çok güzel ekside bikaç kişide artıda
Inşallah cuma herkesi ekside görürüz
Özellikle listedekiler lütfen dikkat edin
@poniponna Ponicim canın bişey istediğinde listedeki aç kalan o kadar emek sarfeden arkadaşlarını düşün
Sıkıntın herneyse inşallah feraha
Çıkarsın, anlatmak istersen biliyosun burdayız cnm
Ama yedikçe bişey değişmiyecek aksine daha kötü hissexeceksin
@kkkmevsim5
Kamile çok geçmiş olsun cnm Ama sıkma canını benim kızda küçükten olmuştu
-Bin muhtesem gunes-
Annene çok geçmiş olsun cnm
B burcugncy
Burcu biliyorum bebek problem oluyor Sende
Ama kahvaltını erken yapman lazım
Haftada 2-3 gün normal kahvaltı yerine yulaf kepekli sütlü kuruyemişli yaparsan vücudu şaşırtmış olursun
Öğlen normal porsiyon
Akşamda 2-3 gün çorba salata Yoğurt yaparsan daha hafif olur heralde
Tabiki su ve sporun az oluyor
sut falan yok dımı canım bu kadarkakao kuru kayısı cevız kayısı yı robottan cek kakao kat cevız koy yogur kayısı cıkolatalar hazırafıyet olsun ama arada ye tatlım
ben tatlıya cok egılımlıyım ne yazıkkıtarcınlı süt yada yogurt cnm
bazen kesmıyor ıste canım benı ne yazıkkı nasıl bır bunyem varsaBen medine hurmasi ya da kuru incir yiyorum tatli ihtiyacimi fazlasiyla karsiliyor
Canim doktora gidip degerlerine baktirdinmi gizli seker falan olmasin.bazen kesmıyor ıste canım benı ne yazıkkı nasıl bır bunyem varsa((
ınsulın dırencım var canım bendeCanim doktora gidip degerlerine baktirdinmi gizli seker falan olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?