- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.181
llah yardımcın olsun canım bu zorlu gunlerınde ınsallahAllahım beterinden sakla cok moralim bozuk cok Üzgünüm kizlar oglum bronsitten zatürre ye gecme asamasina gelmis hastaneye yatırdı dr berbat durumdayım
yok canım sut yok sadece kayısıyı ılık suıle ıslat bı ıkı saat sonra robota wer kakaoyu felan karıstırsut falan yok dımı canım bu kadar
Tatlım gevrek yerine yulaf ezmesiyle kendin doğal müsli yapabilirsinAbla uyanamiyorum bi agirlik var ustumde kiz zatwn gece mizik.mizik ise baslamadan toparlanmam zor olacak herhalde su gevreklerden filab mi alsam diorum
ben tatlıya cok egılımlıyım ne yazıkkı
Hangimiz sevmiyoruzki cnmbazen kesmıyor ıste canım benı ne yazıkkı nasıl bır bunyem varsa((
O zaman bugün daha iyi menü ve su bekliyoruz cnmben bu kafata kacamak yapmıs bırı olarak ve artık yeter motıve ol dıyerek bugun yenı bır baslangıc yaptım kızlar sans dıleyın bana :))
cuma menum
bır dılım ekmek bır dılım peynır
bır elma
ogle
6 lahana dolması 3 yk taze fasulye
aksam
1 tavuk but
1 kepce mercımek corbası
5 bardak su
cumartesı menum
sabah 08.00 kıymalı yumusrta salatalık peynır
ogle 15.00 pataeslı bır dılım borek bır dılım tıramusı (teyzeme gıtmıstım( ) salata
aksam 19.00 bır kepce yogurt corbası 1 kepce bakla
4 kanat tavuk bol salata
teyzemler de kaldıgım ıcın astım bugun kendımı( kahve ve kuruyemıs bır de elma var (((
ınsallah canım cok ayrı kaldıgım ıcın buradan motıvem dustu halıyle :)Hangimiz sevmiyoruzki cnm
O yüzden kilomuz fazla ve burdayız
Birazda nefsimizin her istediğini vermeyip sabretmeyi öğrenmemiz lazım
denıycem canım ınsallah oranlarını kendım mı ayarlıyorum :)yok canım sut yok sadece kayısıyı ılık suıle ıslat bı ıkı saat sonra robota wer kakaoyu felan karıstır
hemen nane lımon yap yada bal lımon yap :)Kizlar okuldan geldim cok kotuyum grip oluyorum sanirim ozellikle bogazim cok kotu
makarna olmamis canim.Kızlar menum gec saat girerim insallah bugun yazayım bitti zaten
Sabah 07:30
1 yumurta,1 dilim tb, 2 kk peynir (biri kasar),maydOnoz,dereotu,salatalık
Ara 12:00 (gec kaldim öğle gibi oldu): 1 kucuk kepçe tarhana, 2 kaşık yulafla bir armutla karıştırılmış yoğurt,sonra yarim su bardagi sutle kahve
Ara: yarım muz
Aksam 16:30
3 kaşık makarna çok az yağlı,sınırsız buharda sebze,çok az yağlı salata
Su: 3,5 litre su ( daha olur),
Leslie yapcam insallah gece yazarim
Aksam yapicam canim daha kotu olursamda ilac alirim artik.hemen nane lımon yap yada bal lımon yap :)
Canim aksam makarna az da olsa olmamis onun disinda iyi.Kızlar menum gec saat girerim insallah bugun yazayım bitti zaten
Ara 12:00 (gec kaldim öğle gibi oldu): 1 kucuk kepçe tarhana, 2 kaşık yulafla bir armutla karıştırılmış yoğurt,sonra yarim su bardagi sutle kahve
Güzel canım ama makarna akşam olmamisKızlar menum gec saat girerim insallah bugun yazayım bitti zaten
Geçmiş olsun canım güzel menu afiyet olsunKizlar bende menumu yazayim,
Sabah:7.30 uc kasik cokelek,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,maydanoz,ceviz ve cay.
Öğle:12.15 dunden kalan pirasa yemegi,yogurt ve turp.
Ara ogun:15.15 bir bardak sut,iki kucuk incir ve bir avuc badem findik.
Aksam:18.00 bir kase mercimek corbasi ve salata.
3 litre su,gribim spor yapamadim.
Tatlım gevrek yerine yulaf ezmesiyle kendin doğal müsli yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?