- 5 Mart 2016
- 206
- 243
- 18
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.221
Güzel canımSabah
Sirkeli su
Sabah 10.30
2 yumurta omlet
Cokelek
Marul
5 zeytin
Ogle 15.00
2 incir
2 hurma
Aksam19.30
1 tabak domates corbasi
Yogurt
7/8 findik
Su yatana 3 litre olur insallah
Spor 20 dakka yuruyus 2 mil leslie yapacagim
Bugun 8 saat dersim vardi bide agac diktik anam agladi yorgunluktan
Canim cok erken yemeyi birakmissin keske bir ogunde cok yemek yerine aksama biraksaydin birazda.acikirsin bence cok acikmadan sut urunu tuket.
Haklısın ablacığım bende kendime çok kızıyorum zaten buraya da bu yüzden katıldım kendime hem kötülük ediyorum hemde bile bile devam ediyorum. Burada dışarıdan uyarı alırım en azından utanırımda gayret ederim diye ümit ediyordum zaten beni uyarın hatta kızın.Cancagizimuc bucuk kraker nedir biz kilolari atana kadar kac uc bucuk atiyoruz okadarcik krakeri yesen hazda duymazsin istelik yedigin icin strese girer kendine kizar daha cok yersin.gerisini zaten biliyormussun.ama malesef inanbende bile bile yiyordum sonuc 110 kim bana kendim kadar kotuluk etti.Kendi pis bogazligim herseyin nedeni.Benim gibi olmaman icin dostca uyariydi sadece kirmak istemem bilirsin.
Canım tez zamanda iyileşir inşallah yavrunAllahım beterinden sakla cok moralim bozuk cok Üzgünüm kizlar oglum bronsitten zatürre ye gecme asamasina gelmis hastaneye yatırdı dr berbat durumdayım
Canim menu degil bu resmen kendine iskence yapmissin.sabah diyete niyet ederek baslamissi sonra yaspasta yiyince baska birsey yemeyim bari yapmissin son noktayi sen koy seker.Hayatimizda gunler davetler hep olacakKızlar menüm berrrbat demiştim davetler var diye. Zaten böyle olmuyor diyetisyeni aradım bugün cuma başlıyoruz inşallah hem de tartılma günümle aynı gün :))
Sabah 09.00 1 KK peynir,5zeytin,domates salatalık
Öğle 12.00 1 dilim yaş pasta
Akşam 18.00 3 tane lor böreği
Su 3lt
Spor yok
Sağol cnm
Ama bu hafta hiç öyle hissetmiyorum
Teşekkür ederim bitanem
Biraz önce gittiler
Acaba buhar makinesi işe yaramazmıydı cnm
Geç vakit ekmek yersen olacağı o cnm
Lütfen dikkat et ve artılarını at
Bak bide listedesin
Karbonu azalt suyu ve sporu artır
Allah yardımcınız olsun cnm
Heyecan başlıyor desene güzellik
Sevilcim bu hafta 2 haftanız doluyor
Güzel bi eksiyle gelirseniz listeye girersiniz
@burcugncy
Geçmiş olsun cnm nasıl geçti sınavın
Adet olacam falan diye düşünme tatlım sonuçta bu kilo vermeye Engel değil ve her ay oluyoruz zaten
Hadi yoğunluğun da bittiğine göre daha fazla odaklan
Sagol canim onlara bisey olmasında hersete raxiyim onlara gelecek olan bana Gelsin
oooo starti verdin ha hadi hayirlisi düğün fotilarini bekliyoruz F it halinle ya sen bu arada hic oncesi sonrasi yapmadin bi atda gorelim nereden nereye gelmissi bizede motivasyon olur hem kafa göstermesende olur hadi ya lutfeeeeeen
hadi bakalim gonlunce olsun tatlim.Yilin en guzel fit gelinlerinden olacagina eminim.
Canim menu degil bu resmen kendine iskence yapmissin.sabah diyete niyet ederek baslamissi sonra yaspasta yiyince baska birsey yemeyim bari yapmissin son noktayi sen koy seker.Hayatimizda gunler davetler hep olacak
Onlar degismeyecek degisecek olan bizim yeme aliskanligimiz.Hadi bismillah diyip yarindan basla cumsyi beklersen gec olur.komsulari unutma.
Çok güzel menuSabah
Sirkeli su
Sabah 10.30
2 yumurta omlet
Cokelek
Marul
5 zeytin
Ogle 15.00
2 incir
2 hurma
Aksam19.30
1 tabak domates corbasi
Yogurt
7/8 findik
Supersin merve maşallah sana, ama dikkat et metabolizmani kışkırtma çok sınırlama olduğu ici yağ yakınını durdurabilirkızlar menum aynı yogurt ta yemedım en son s.kahweyle duruyorum
Inşallah canim cobitanem buraya fotoğraf koymuyorum üzgünüm
aynen artık startı verdik az kaldı böyle bi heyecan sarmaya başladı şimdiden beni 4 ay sonra kendi evim olcak 4 ay sonra evli bir bayan olucam
Inşallah canim çok güzel heyecanlar tadını cikarbitanem buraya fotoğraf koymuyorum üzgünüm
aynen artık startı verdik az kaldı böyle bi heyecan sarmaya başladı şimdiden beni 4 ay sonra kendi evim olcak 4 ay sonra evli bir bayan olucam
Akşam yoğurdu yememen iyi olmamış tatlımkızlar menumu cok erken d3n yazayım cunku bugun yeme krızım tuttu ondan kotayı doldurdum
sabah 08.20 1 yesıl kahwe 1 elma
09.30 da 2 yumurtaa yulaflı 3 y.kasıgı lor peynırı 1 zeytın 2 parca peynır maydanoz dereotu 1 yesılcay
13.50 1 servıs kasıgı sebze yemegı 1 kase yayla corbası 2 parca peynır bı ısırık ıspanaklı ekmek cok cok azdı 1kupa s. kahwe yemek yıyecektım felakaet bı ıstahım wardı bende kahve ıctım
cok cok acıkırsam 1 tas yogurt yerım
spor sabah 2mıl lesıe 100 ıp atlama aksamada 3 mıl lesıe 200 ıp atlama
su 2.5 lt su
Çok geçmiş olsun bitanemKizlar okuldan geldim cok kotuyum grip oluyorum sanirim ozellikle bogazim cok kotu
Tatlım menülerini gününde yazarmısınınsallah canım cok ayrı kaldıgım ıcın buradan motıvem dustu halıyle :)
Sende zaten makarnanın olmadığını biliyosun cnm gereksiz bi kalori olmuşKızlar menum gec saat girerim insallah bugun yazayım bitti zaten
Sabah 07:30
1 yumurta,1 dilim tb, 2 kk peynir (biri kasar),maydOnoz,dereotu,salatalık
Ara 12:00 (gec kaldim öğle gibi oldu): 1 kucuk kepçe tarhana, 2 kaşık yulafla bir armutla karıştırılmış yoğurt,sonra yarim su bardagi sutle kahve
Ara: yarım muz
Aksam 16:30
3 kaşık makarna çok az yağlı,sınırsız buharda sebze,çok az yağlı salata
Su: 3,5 litre su ( daha olur),
Leslie yapcam insallah gece yazarim
Çok güzel tatlımHayırlı aksamlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu şu
Sabah
9.30
Domates salatalık biber
Melemen 2 yk
1 dilim ekmek
Açık çay
Ara öğün
11.00
Yeşil çay
Öğlen
12.30
1 kase tavuk çorbası
Bol salata
Ara öğün
14.30
3 ceviz
1 yeşil elma
Akşam
17.30
1 tabak yeşil fasulye kavrulmuş
1 bardak ayran
3lt su
Gayet güzel tatlımKizlar bende menumu yazayim,
Sabah:7.30 uc kasik cokelek,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,maydanoz,ceviz ve cay.
Öğle:12.15 dunden kalan pirasa yemegi,yogurt ve turp.
Ara ogun:15.15 bir bardak sut,iki kucuk incir ve bir avuc badem findik.
Aksam:18.00 bir kase mercimek corbasi ve salata.
3 litre su,gribim spor yapamadim.
biber dolmaları heralde pirinçliSabah 08 00
Bir kase mercimek çorbası
Bir dilim tb ekmegi
Ogle 12 30
Yarim tabak pazi kavurma
Bir dilim tb ekmegi
Salata
Ara 16 00
Turk kahvesi uc tane kayisi 7 8 tane badem
Aksam 19 00
Uc kucuk biber dolmasi( kendime cok az yag koyarak yaptim )
Salata
Su 2,5 lt
30 dk bantta yürüyüş
Sabah simit az olduğu için bişey demiyorum tatlımMenüm
Sabah09:00
Yarım portakal
Öğle 11:40
1 yk yulaf kepekli maydonozlu 1 yumurtalı omlet
1 kk peynir
2 lokma simit
Akşam 19:00
3 yk bulgur semizotu nane karıştırılmış 1 kase yoğurt
Su,1.5 lt
Spor henüz yok
Bu hafta 6 bucuktan sonra eve gelecegi.m seminer yüzünden
2-3 kş yulaf ezmesi biraz süt içine kuruyemiş kuru meyve yada 1 meyve koyabilirsin cnmcanım muslıyı nasıl yazıcam tarıf werırmısın
Bence güzel cnmSabah
Sirkeli su
Sabah 10.30
2 yumurta omlet
Cokelek
Marul
5 zeytin
Ogle 15.00
2 incir
2 hurma
Aksam19.30
1 tabak domates corbasi
Yogurt
7/8 findik
yememen gerektiğini biliyosunda neden yiyosun cnmMenüm
10 30 üç kuru kayısı bol su
12 00 1 yumurta 2 küçük dilim ekmek domates peynir
16 00 çay üç çubuk kraker
19 00 ıspanak oturtması biraz patates ve çiğköfte biliyorum yememem lazım
2.5 litre su
45 dk zumba 20 dk bölgesel
Bende zamanında çok yediğim için hep kendimi cezalandırdımCancagizimuc bucuk kraker nedir biz kilolari atana kadar kac uc bucuk atiyoruz okadarcik krakeri yesen hazda duymazsin istelik yedigin icin strese girer kendine kizar daha cok yersin.gerisini zaten biliyormussun.ama malesef inanbende bile bile yiyordum sonuc 110 kim bana kendim kadar kotuluk etti.Kendi pis bogazligim herseyin nedeni.Benim gibi olmaman icin dostca uyariydi sadece kirmak istemem bilirsin.
beni hayal kırıklığına uğrattın KübraKızlar menüm berrrbat demiştim davetler var diye. Zaten böyle olmuyor diyetisyeni aradım bugün cuma başlıyoruz inşallah hem de tartılma günümle aynı gün :))
Sabah 09.00 1 KK peynir,5zeytin,domates salatalık
Öğle 12.00 1 dilim yaş pasta
Akşam 18.00 3 tane lor böreği
Su 3lt
Spor yok
bulgur hariç güzel cnmbugünkü menüm
sabah 8.00
1 yumurtadan maydanozlu omlet
öğlen 14.00
2 tane tavuk but
3 kaşık bulgur pilavı
akşam 20.00
2 dilim et
bol salata
su 4 lt
spor yok
Inşallah canim çok güzel heyecanlar tadını cikar
@seydan94 iyi ki kilo vermişsin yoksa ben gibi şişman şişman gelinlik aramak zorunda kalırdınçok kötü bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?