Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allahım beterinden sakla cok moralim bozuk cok Üzgünüm kizlar oglum bronsitten zatürre ye gecme asamasina gelmis hastaneye yatırdı dr berbat durumdayım

Tatlım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

kilo vermemde gerçekten büyük bir etkendi zaten canım
önemli bir gün o fotoğraflar bütün evimde olcak çok güzel olsun istiyorum herşey
özel diktirmeyi düşünüyorum gelinliği zaten

Bebişim çok sevindim. Eminim muhteşem bi gelin okacaksın :)

Sagol abla cok sukur ilac almadan iyiyim bitki caylarinin cok faydasi oldu.

Bir avuc ici dedigim 6 badem 6 findik kavrulmamis kabugundan yeni ayrilmis olarak.Sabahlarida dort tane ceviz biraz fazla belki ama ekmek yerine yiyorum.

Evet abla düzene koydum

Abla haklısın ama bu hafta davetler var ve misafirden yemek yemeyi unutuyorum. Sonrada birden acıkınca ne bulursam yiyorum. O yüzden izin almak istemiştim bugün de biz gidiyoruz misafirliğe dikkat ederim

Günaydınnnnn canlar

Oh be dünya varmış
Boş mideyle uyanmak çok güzelmiş
Yemek yemeyi çok seviyorum
Ama artık yemek beni mutlu etmiyor
Dün iyi geçince moralim yerine geldi çok şükür

Bebişim çok sevindim. Eminim muhteşem bi gelin okacaksın :)
Senin nasıl geçiyor Meliham
Bu gıcıklar 1.olmak için dediğin gibi bizim mezun olmamızı beklemişler
heralde size ihtiyacımız yok dediler
Gunaydinlarrr herkeslere.pembe yazilari gorunce hem cok heyecanlaniyorum hemde mutlu oluyorum.Birakma bizi pembis.Menu gelmis ablacimdan.oooooo
Niye bırakayım Tatlişim
Sadece biraz enerjim düşüktü

Gunaydin kizlarr hamdolsun sabaha iyilesmis olarak uyandim hem de ilac almadan sadece bitki caylari ictim.

Bu yil hic hasta olmadim dedim dedim en son ben de oldum
Gelmiş geçmiş olsun bitanem
Inşallah bununla kalmış olur

Sagol abla cok sukur ilac almadan iyiyim bitki caylarinin cok faydasi oldu.

Bir avuc ici dedigim 6 badem 6 findik kavrulmamis kabugundan yeni ayrilmis olarak.Sabahlarida dort tane ceviz biraz fazla belki ama ekmek yerine yiyorum.
Miktar iyiymiş cnm
Yinede açık yazarsan diğerlerinede örnek olur
Günaydın herkese. Hala aynı artidayim 5 aylık hamile gibi karnım yaa
Hem artıyım diyon Hemde bulgur yiyon güzellik

Abla haklısın ama bu hafta davetler var ve misafirden yemek yemeyi unutuyorum. Sonrada birden acıkınca ne bulursam yiyorum. O yüzden izin almak istemiştim bugün de biz gidiyoruz misafirliğe dikkat ederim
Lütfen dikkat et cnm

Kızlar şu 2 gün spor yapmayan kalmasınnnn

Mefkurem sana birkaç birşey sorabilir miyim??
1. Diyette patatesi hiç bir şekilde yiyemiyor muyum???
2.1 dilim ekmeğin boyu eni nasıl olmalı????
3.yulaf kepeğinin 1 yk kalorisi neye eşittir???
4.hergun bir kare bitter yiyebilir miyim?
5.izgara köfte bir öğünde kaç tane yiyebilirim??
6.haşlanmış mısır yiyebilir miyim?

Abla tecrüben ve bilgini benimle paylaşır mısın

ablacım oglen sutle felan kendımı o bkadar tok hıssettımkı sonra cok fazla oldu dıye vıcdan yaptım cok uzuldum aksamada hıc acıkmadım onun ıcın yemedım ama bugun cok sukur 71.9 gordum

Niyeki tatlım
Sporda zorladınmı kendini

Bilmiyorum ki abla aksama kadar cok yoruluyorum cocuk ev isi yemek derken hep bi kosturmaca halindeyim aksamda esim gunlerdir gec geliyor ee k geliyo ywmek yiyo hopp cocugu ona verip yürüyorum ben saat oluyo 10 çok geçe kaliyo sporum ondanmi bilmiyorum
Bugun yapmam belki bi gun ara vereyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…