- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.301
Hadi inşallah tatlımKizlar tartiya son iki gun hadi mezunlarimiza bu haftada 1. Lik yollayalim.
Güzel bi eksi gelecek deseneReglimin sonuna dogru sanki daha incrldim gibi geliyor.Kendimi hafiflemis hissediyorum.Arkadaslarda benden sonra yuriyuse ve diyete basladilar.
Ablacim sabah okula giderken 20 dakka yurudum okuldan ciktiktan sonra 5 ten sorada 1 saatten fazla calisanimizla koyr dogru yuruyuse gittikTatlım o suyu 12 bar yapmaya çalış o da 2 lt eder aslında senin daha fazla içmen lazım
Menü genel olarak güzel sayılır sabahı çeşitlendirebilirsin
Kuruyemişi avuç değil adet olarak yazarsan daha iyi olur
Akşam acıkınca süt yoğurt ayran daha doğru seçim
kübram napıyosun böyle cnm yaa
Tatlım hafta içi bidaha böyle cısslı menülerle gelirsen sana yorum yapmıcam
Kilo vermek isteyen bi kişi üst üste bu hataları yapmaz
Menü güzel tatlım
Inşallah yarın yaparsın spor
Inşallah sporunu yaparsın cnm
Kuruyemişde leblebi yerine badem ceviz daha iyi yağ yakar ve adet yazılsın lütfen
Menün güzel cnm
Akşam biraz geçe kalmış cnm
Sucuk dışında güzel menü
Yürüyüşü spor olarakmı yapıyorsun yoksa dışarda biyere giderken yürüdüğün zamanmı
Insallah temennim o yonde yuruyuse gidince eve anca geldim ve yemeek hazirlayip anca yiyebildim o yuzden gecikti.Hadi inşallah tatlım
Bi kere 3 hafta arka arkaya 1.olmuştuk
Güzel bi eksi gelecek desene
Çok güzel cnmAblacim sabah okula giderken 20 dakka yurudum okuldan ciktiktan sonra 5 ten sorada 1 saatten fazla calisanimizla koyr dogru yuruyuse gittik
Evet ablacim katılmaya çalıştım ama katılamadım yani 1 hafta devam edebildim sonra istanbula gittim ordaki bilgisayardan girmeye çalıştım iki gün hata verdi zaten ev kalabalıktı cok ta üstüne d usemedim yani üye olamadan deneme süresinde bitti,4. Takımdı edaali ismindeEdacım daha önce başka takımda yarışmaya katılmışmıydın
Menü gayet güzel cnmIyi aksamlar kizlar anneme geld teyzemler felan var yorum yapamiyorum su an gece girebilirsem gelicem
Sabah 08 30
7 zeytin domates salatapik bir dilim tb ekmegi
Ogle 12 30
Ton balikli salata
Ara
Iki yemek kaşığı yulaf ezmesi
Uc kayisi bir incir
Aksam 19 00
Uc kasik pazi kavurma
Iki kasik kavrulmus kiyma
Haslanmis karnibahar
Su 3 lt
40 dk yuruyus
Eğer listeye girmediysen sorun yok cnmEvet ablacim katılmaya çalıştım ama katılamadım yani 1 hafta devam edebildim sonra istanbula gittim ordaki bilgisayardan girmeye çalıştım iki gün hata verdi zaten ev kalabalıktı cok ta üstüne d usemedim yani üye olamadan deneme süresinde bitti,4. Takımdı edaali isminde
Abla o yüzden izin istemiştim bir dakika oturmuyorum hem günler hem davetler üst üste geldi. Sabah pastalar börekler akşam çeşit çeşit yemekler ve İnan elimden geldiği kadar kısıyorum ama o kadar yoruluyorum ki öğünlerde çok acıkmış oluyorum emziriyorum da.. Aslında bugün kahvaltıdan sonra tartıldım anneannemde sabit geldim. Heralde hep ayakta olduğum için.. Yani öğüne bakınca haklısın çok görünüyor ama hep getir götür bulaşık falan derken yakıyorum heraldeTatlım o suyu 12 bar yapmaya çalış o da 2 lt eder aslında senin daha fazla içmen lazım
Menü genel olarak güzel sayılır sabahı çeşitlendirebilirsin
Kuruyemişi avuç değil adet olarak yazarsan daha iyi olur
Akşam acıkınca süt yoğurt ayran daha doğru seçim
kübram napıyosun böyle cnm yaa
Tatlım hafta içi bidaha böyle cısslı menülerle gelirsen sana yorum yapmıcam
Kilo vermek isteyen bi kişi üst üste bu hataları yapmaz
Menü güzel tatlım
Inşallah yarın yaparsın spor
Inşallah sporunu yaparsın cnm
Kuruyemişde leblebi yerine badem ceviz daha iyi yağ yakar ve adet yazılsın lütfen
Menün güzel cnm
Akşam biraz geçe kalmış cnm
Sucuk dışında güzel menü
Yürüyüşü spor olarakmı yapıyorsun yoksa dışarda biyere giderken yürüdüğün zamanmı
Bide kilonu boyunu profilinin altına özel başlık olan yere yazarmısın cnmEvet ablacim katılmaya çalıştım ama katılamadım yani 1 hafta devam edebildim sonra istanbula gittim ordaki bilgisayardan girmeye çalıştım iki gün hata verdi zaten ev kalabalıktı cok ta üstüne d usemedim yani üye olamadan deneme süresinde bitti,4. Takımdı edaali isminde
Kız ben bugün çok yemişin demedimkiAbla o yüzden izin istemiştim bir dakika oturmuyorum hem günler hem davetler üst üste geldi. Sabah pastalar börekler akşam çeşit çeşit yemekler ve İnan elimden geldiği kadar kısıyorum ama o kadar yoruluyorum ki öğünlerde çok acıkmış oluyorum emziriyorum da.. Aslında bugün kahvaltıdan sonra tartıldım anneannemde sabit geldim. Heralde hep ayakta olduğum için.. Yani öğüne bakınca haklısın çok görünüyor ama hep getir götür bulaşık falan derken yakıyorum heralde
İyi olur aslında haftaya genelde evde olacağım Bi rakip olsun da sahalara tekrar döneyim :)Kızlarrrrr menü yazıp kaçmayın gelin az dedikodu yapalım
Menü yorumu hariç pek sohbet muhabbet olmuyor
Neler var neler yok
Takım için yeni öneriler sunabilirsiniz
Bence takım içi gurublar heyecanını yitirdi biraz ara verelim
Bu cuma herkes kendine bi rakip seçip meydan okusun
Kilo farkına takılmayın yüzdeler yarışır
Siz bilrsiniz ama bence @poniponna rakip olunİyi olur aslında haftaya genelde evde olacağım Bi rakip olsun da sahalara tekrar döneyim :)
Güzel canimBugünkü menüm
Sabah 09.00 1 KK peynir domates salatalık 1 yemek kaşığı minik yeşil zeytin 1 ceviz
Ara 1 Türk kahvesi
Öğle 14.30 1 tabak yoğurtlu patates yemeği
Akşam yemek yemedim yemiycem de
Su 2 lt
Spor yok
Yok abla giremedimEğer listeye girmediysen sorun yok cnm
Yoksa bildirmemiz gerekiyor
Güzel canımİyi akşamlar herkese
Sabah
09:00
Kivi
Öğle 12:00
1 d ekmek
1 kk peynir
2 ceviz
5 zeytin
Domates,salatalık, yarım armut
Ara,
1 neskafe
1 avuçtan az çerez (fındık leblebi antp fist)
Akşam 18:00
4 köfte
1 kase yoğurt
Salata
Su1.5 lt 2-2.5 olur
Spor,henüz yok ama bugün yaparım
Menün güzel tatlimMenu:
Sabah: 08:00
Maydonoz,peynir,mor lahana, salatalik, 2,5 dilim tb
Ara: yogurt, 1 kuru incir
Ara: 2 bardak süt, 1 muz
Aksam 17:00
Mor lahana salatasi(yagsiz), cig brokoli, yarim dilim tb
Su: 3,5 lt
Spor: yok bugun malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?