- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.841
Bugün ben deniz
8
1 bardak sut
11 gibi
2 minik sigara böreği (büyük oğlum börek krizindeydi) yesil çay, 1 kivi, azıcık peynir 5 zeytin
Aksam 17:30
1.5 kepçe domates çorba
3 kaşık ekşili köftenin kofteleri
Bunlari yemiş bulunmaktayım. Su 2 lt oldu spor yok malasef.
Kimileri güzel yapsada yemiyolar cnmzaten guzel yemek yapan butun bayanlar kılolu adyı oluyor ben menım kı arkadsların da hepsı cok guzel yemek yapıyodur eee bu kılolar baska turlu alınmaz bende nacızane elım cok lezzetlıdır ve yemek yapmayı coooooook severım
TAMAM ABLACIM BEN EKSI GORUNCE MENULERI ARTIRIYORUM GALIBA ONDAN DEMISTIM AMA KURALSA YAPACAK BIŞEY YOK TARTILIRIM ABLACIMMaalesef cnm Takım kuralına herkes uymak durumunda
Yoksa herhafta biri ben tartılmıcam der
Hem eksi görünce insan daha şefklenir eksileri çoğaltmak için
Menü güzelde cnm hastaysan spor için kendini zorlama vücut iyice zayıf düşerselam kızlar bendemenumu yazayım
SABAH 08.30 3 Y. KASIGI LOR 2 ZEYTIN BOL MAYDANOZ 1 DILIMDEN AZFAZLA CVDR EKMEGI 1 BARDAL YESILCAY
12.00 1 KUPA S.KAHVE
16.00 2 YEMEK KASIGI YULAF KEPEGININ ICINE 1 CAY BARDAGI SUT 4 GUN KURUSU KAYISI 2 CEVIZ KOYUP YEDIM
18.30 1 KASE KIYMALI TEL SEHRIYE CORBASI 1 KASE PATLICAN YOGURTLAMASI
SU 3LT
SPOR SABAH 2 AKSAM 2 MIL LESIE 30 DAKKA YURUYUZ LESIE LERI 3ER MIL YAPACAKTIM AMA COK HASTAYIM ONDAN 2 MIL YAPABILDIM
Kimileri güzel yapsada yemiyolar cnm
Bide kokusuyla doydum diyolar
Ama ben bu Kategorie de değilim
Hastayım ablacım yapmasam da tekrar başlaması zor oluyo ayakda durabıldıgım kadarıyla yapıyorumMenü güzelde cnm hastaysan spor için kendini zorlama vücut iyice zayıf düşer
Tatlım Bende ne kokuyka doyarım nede 1 lokma alıp bırakayım derimMALESEF BENDE DEGILIM BIDE BEN YAPABILSEM KESKE BU KOKUYLA DOYMA İŞİNİ NE GUZEL OLUR
Ama abartma güzelimHastayım ablacım yapmasam da tekrar başlaması zor oluyo ayakda durabıldıgım kadarıyla yapıyorum
Yapınca yedim işte, cezami kestin mi şimdi Leslie bekle beni geliyorum.:)Oğlun krize girdiyse sen niye yedin cnm böreği
Bugün cuma değil ve cıss yiyince ne yapıyorduk
Ayy kiyamam kuzuya Allah hayirli sifalar versinHem grip gibi hemde ateşi var bikaç gündür bide öksürük cnm
Gözlerine vurmuş iltihaplanmış
Kontrol altında olsun diye hastaneye yattı bugün
Zaten öyle bol yağda pişmedi ler ben tavaya azıcık yağ koyup ki oda zeytinyag kapağını kapatıyorum tava böreği gibi pişiriyorum alt üst ederek kısık ateşte çünkü Oğlumun da şeker riski var arada birseyi çok isterse yapıyorum yoksa ona da yasakBOREKLER OLMASA GUZELMIŞ CANIM KESKE KENDININKILERI FIRINDA YAPSAYDIN BARI
Abla sabah 6.30 tartildim cunku il merkezine gidecektik oyuzden erken oldu biraz + 800 ama insallah telafisini yapicam.Menün güzel cnm
Dünden ne kadar artı gelmiş
afiyet olsun güzelmiş. ben bi tutturamadim menu işiniKizlar bende menumu yazayim,
Sabah:11.30 ceyrek simit,1 kk peynir,iki kasik melemen,6 zeytin, bir haslanmis yumurta ve cay.
Araogun:15.00 uc ceviz ve bir kuru incir.
Aksam:18.00 bir porsiyon firinlanmis tavuk, ezme salata ve bir bardak ayran.
2.5 litre su ve 45 dk yuruyus.
çok geçmiş olsun acil şifalar bebekler hasta olmasın yaHem grip gibi hemde ateşi var bikaç gündür bide öksürük cnm
Gözlerine vurmuş iltihaplanmış
Kontrol altında olsun diye hastaneye yattı bugün
Çok iyi ya bu menülerden kendime alıntı yapmam lazım.selam kızlar bendemenumu yazayım
SABAH 08.30 3 Y. KASIGI LOR 2 ZEYTIN BOL MAYDANOZ 1 DILIMDEN AZFAZLA CVDR EKMEGI 1 BARDAL YESILCAY
12.00 1 KUPA S.KAHVE
16.00 2 YEMEK KASIGI YULAF KEPEGININ ICINE 1 CAY BARDAGI SUT 4 GUN KURUSU KAYISI 2 CEVIZ KOYUP YEDIM
18.30 1 KASE KIYMALI TEL SEHRIYE CORBASI 1 KASE PATLICAN YOGURTLAMASI
SU 3LT
SPOR SABAH 2 AKSAM 2 MIL LESIE 30 DAKKA YURUYUZ LESIE LERI 3ER MIL YAPACAKTIM AMA COK HASTAYIM ONDAN 2 MIL YAPABILDIM
Ama abartma güzelim
Ben hastayken elim kolum kalkmaz değil spor yapması
Ben de degilim valla hepte ozenmisimdir oyle insanlara:)Kimileri güzel yapsada yemiyolar cnm
Bide kokusuyla doydum diyolar
Ama ben bu Kategorie de değilim
Zaten öyle bol yağda pişmedi ler ben tavaya azıcık yağ koyup ki oda zeytinyag kapağını kapatıyorum tava böreği gibi pişiriyorum alt üst ederek kısık ateşte çünkü Oğlumun da şeker riski var arada birseyi çok isterse yapıyorum yoksa ona da yasak
Ben değil şekercim kendin kestinYapınca yedim işte, cezami kestin mi şimdi Leslie bekle beni geliyorum.:)
Amin Sağol cnmAyy kiyamam kuzuya Allah hayirli sifalar versin
Oğlun kilolumu cnm kaç yaşındaZaten öyle bol yağda pişmedi ler ben tavaya azıcık yağ koyup ki oda zeytinyag kapağını kapatıyorum tava böreği gibi pişiriyorum alt üst ederek kısık ateşte çünkü Oğlumun da şeker riski var arada birseyi çok isterse yapıyorum yoksa ona da yasak
O zaman 300 falan daha farkederAbla sabah 6.30 tartildim cunku il merkezine gidecektik oyuzden erken oldu biraz + 800 ama insallah telafisini yapicam.
Bulundugum yerde yuruyus yapamadigimi soyluyordum. Kendimce bir cozum buldum,okulumuzun buyuk bir kapali spor salonu var her gun orda 45 dk yurumeyi planladim insallah aksatmadan sporumu da yaparsam cok daha iyi olacak.
Teşekkür ederim tatlımk geçmiş olsun acil şifalar bebekler hasta olmasın ya
Ben özenmiyorum kıskanıyorumBen de degilim valla hepte ozenmisimdir oyle insanlara:)
Ben kuru kuru çayımı içiyorum tatlımHU HU 9. TAKIMIN GUZEL VE FİT BAYANLARI NERELERDESINIZ YOKSA HEPINIZ SPOR MU YAPIYORSUNUZ BENDE AKSAM KI LESIYI YENI YAPTIM GELDIM HADİ SİZLARDE GELIN DE MUHABBET EDELIM
COK FARK EDILIYO ABLA ONLARDA DEDI COK GUZEL OLMUŞSUN DIYE BUGUN KIZIMI SINAVA GOTURDUM ORDADA UZUN SURELI GORMEDIGIM ARKADASLARIM WARDI KIZ NASIL ZAYIFALADIN NE YAPTIN DIYE SORU YAGMURUNA TUTDULAR VALLA AMA INSAN GURURLNIYO BIDE BUGUN ELIM YUZUM HEP ŞİŞDİ ONA RAGMEN BAYA ILTIFAT ALDIMAmin Sağol cnm
Oğlun kilolumu cnm kaç yaşında
O zaman 300 falan daha farkeder
Yürüyüşünü yapabilirsen çok güzel olur cnm
Insan isteyince çareler tükenmez
Teşekkür ederim tatlım
Ben özenmiyorum kıskanıyorum
Ben kuru kuru çayımı içiyorum tatlım
Hafta sonu olunca millet gezmelerde heralde
Gün arkadaşların ne diyolar sana farkettilermi zayıfladığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?