Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

BOREKLER OLMASA GUZELMIŞ CANIM KESKE KENDININKILERI FIRINDA YAPSAYDIN BARI

Kimileri güzel yapsada yemiyolar cnm
Bide kokusuyla doydum diyolar
Ama ben bu Kategorie de değilim

Maalesef cnm Takım kuralına herkes uymak durumunda
Yoksa herhafta biri ben tartılmıcam der

Hem eksi görünce insan daha şefklenir eksileri çoğaltmak için
TAMAM ABLACIM BEN EKSI GORUNCE MENULERI ARTIRIYORUM GALIBA ONDAN DEMISTIM AMA KURALSA YAPACAK BIŞEY YOK TARTILIRIM ABLACIM

Menü güzelde cnm hastaysan spor için kendini zorlama vücut iyice zayıf düşer

BOREKLER OLMASA GUZELMIŞ CANIM KESKE KENDININKILERI FIRINDA YAPSAYDIN BARI
Zaten öyle bol yağda pişmedi ler ben tavaya azıcık yağ koyup ki oda zeytinyag kapağını kapatıyorum tava böreği gibi pişiriyorum alt üst ederek kısık ateşte çünkü Oğlumun da şeker riski var arada birseyi çok isterse yapıyorum yoksa ona da yasak

Menün güzel cnm

Dünden ne kadar artı gelmiş
Abla sabah 6.30 tartildim cunku il merkezine gidecektik oyuzden erken oldu biraz + 800 ama insallah telafisini yapicam.

Bulundugum yerde yuruyus yapamadigimi soyluyordum. Kendimce bir cozum buldum,okulumuzun buyuk bir kapali spor salonu var her gun orda 45 dk yurumeyi planladim insallah aksatmadan sporumu da yaparsam cok daha iyi olacak.

afiyet olsun güzelmiş. ben bi tutturamadim menu işini

Hem grip gibi hemde ateşi var bikaç gündür bide öksürük cnm
Gözlerine vurmuş iltihaplanmış
Kontrol altında olsun diye hastaneye yattı bugün
çok geçmiş olsun acil şifalar bebekler hasta olmasın ya

Çok iyi ya bu menülerden kendime alıntı yapmam lazım.

gecmış olsun canım ogluna inşallah şeker felan cıkmaz cok dıkkat et canım boreklere gelırsek az zararla atlatmışsındır o zamn afıyet olsun

Ayy kiyamam kuzuya Allah hayirli sifalar versin
Amin Sağol cnm

Oğlun kilolumu cnm kaç yaşında

O zaman 300 falan daha farkeder

Yürüyüşünü yapabilirsen çok güzel olur cnm
Insan isteyince çareler tükenmez

k geçmiş olsun acil şifalar bebekler hasta olmasın ya
Teşekkür ederim tatlım

Ben de degilim valla hepte ozenmisimdir oyle insanlara:)
Ben özenmiyorum kıskanıyorum

HU HU 9. TAKIMIN GUZEL VE FİT BAYANLARI NERELERDESINIZ YOKSA HEPINIZ SPOR MU YAPIYORSUNUZ BENDE AKSAM KI LESIYI YENI YAPTIM GELDIM HADİ SİZLARDE GELIN DE MUHABBET EDELIM
Ben kuru kuru çayımı içiyorum tatlım
Hafta sonu olunca millet gezmelerde heralde

Gün arkadaşların ne diyolar sana farkettilermi zayıfladığını

COK FARK EDILIYO ABLA ONLARDA DEDI COK GUZEL OLMUŞSUN DIYE BUGUN KIZIMI SINAVA GOTURDUM ORDADA UZUN SURELI GORMEDIGIM ARKADASLARIM WARDI KIZ NASIL ZAYIFALADIN NE YAPTIN DIYE SORU YAGMURUNA TUTDULAR VALLA AMA INSAN GURURLNIYO BIDE BUGUN ELIM YUZUM HEP ŞİŞDİ ONA RAGMEN BAYA ILTIFAT ALDIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…