- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.801
Bende ekim doğumlu bi akrebim suya düşkünüm. Benimde hedefim atmışlar ben bu haftanın hedefini sormuştum. Ben gurbetçiyim doğma büyüme fransalıyım ama istanbula evlendim anneannemler ise adapazarındalar. Aileme çok düşkünüm bu yüzden çok seyahat ediyorum.Evet tek yürümek zevkli olmuyor çoğu kez, ben sonbahar da doğduğum için yağmura islanmak için bile çıkıyorum ruhuma detoks oluyor :) hedef 65 uzak bi rakam ama herkesin gençsin ver şu kilolari artık demeleri beni üzüyor bir yerden başlamalıyım. Seyahatler is icin mi? Başka yerlerde olmak diyet için zor tabi Allah irade versin tatlım.
4 yumurta war canım unutmusum yazmayı ama mukemmel bı kurabıye tarıfı war ıstersen onuyap arkadasına cok guzel oluyorıstersen tarıf yazarımYumurta sut yogurt yokmu canim.yarin arkadasa gidecegim yapip gotureyim
Aynen bende Kasım çocuğu :)Ben de Kasım çocuğuym ve severim yağmuru
O zaman hep seyahat et özlemek ve kavuşmak çok güzel duygular çünkü. Bende gurbette sayılırim yaşadığım yerde hiç akrabam yok en az 2.5 saat yolum var anneme çocuklar okullari derken gitmek mesele oluyor buna da şükür. Bu hafta 1.5 kilo versem tadından yenmez valla.Bende ekim doğumlu bi akrebim suya düşkünüm. Benimde hedefim atmışlar ben bu haftanın hedefini sormuştum. Ben gurbetçiyim doğma büyüme fransalıyım ama istanbula evlendim anneannemler ise adapazarındalar. Aileme çok düşkünüm bu yüzden çok seyahat ediyorum.
Evet ama hiç akrebin özelliklerini taşımıyor um yükselenim mi değişik neSen de mi akrepsin yoksa
Bi akrep dahaBende ekim doğumlu bi akrebim suya düşkünüm. Benimde hedefim atmışlar ben bu haftanın hedefini sormuştum. Ben gurbetçiyim doğma büyüme fransalıyım ama istanbula evlendim anneannemler ise adapazarındalar. Aileme çok düşkünüm bu yüzden çok seyahat ediyorum.
Inşallah en kısa sürede kilolarından kurtulup bebişini kucağına alırsın cnmmrb arkadaşlar anca fırsat buldum ben van da mühendis olarak görev yapıyorum çocuk yok. Daha doğrusu 2 tane düşük yaptım dusuk lerde kilo aldım düzensizlik yaşadım 4 kilo en son dusugumde aldım allah kısmet ederse kilolarimi verdikten bebek istiyorum
Bence güzel cnmMenü
07:30 3 dilim tb,peynir,7 zeytin, 1 tatlı kaşığı labne,1 çay kaşığı bal
Ara 10.00 yarım elma
Oglen 13.00 sogan kavurma ,yarım dili ekmek
Aksam 17.00 ıspanak yemeği,üstüne yarım bardak sütle kahve
Su: 3 litre
Spor yok bugün olmadı Ama bu hafta asilirim insallah
Hiç bi ürün tek başına mucize değil cnm tek yapmamız gereken sağlıklı beslenme spor ve bol suGoji bery hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar??
Tmm cnmAbla ben pazar günü giremicem haberin olsun
Listeleri yaptımya cnm onun için değiştirmrm gerektiAbla pembis yaz sen oyle daha guzel oluyor:)
Bende aksine yalnız yürümeyi severim çünkü herkesin Temposu farklı oluyorEvet tek yürümek zevkli olmuyor çoğu kez, ben sonbahar da doğduğum için yağmura islanmak için bile çıkıyorum ruhuma detoks oluyor :) hedef 65 uzak bi rakam ama herkesin gençsin ver şu kilolari artık demeleri beni üzüyor bir yerden başlamalıyım. Seyahatler is icin mi? Başka yerlerde olmak diyet için zor tabi Allah irade versin tatlım.
Artın fazla değilmiş cnmGunaydin kizlar iyi bir tatilden sonra kafami topladim ve geldim +200 ile dondum 70.4 guncl kilom haftasonu valizleri camasirlari halledip pazartesi donuyorum ins.
Inşallah en kısa sürede kilolarından kurtulup bebişini kucağına alırsın cnm
Bence güzel cnm
Menülerinde bolca yeşillik salata, yoğurt eksik olmasın
Hiç bi ürün tek başına mucize değil cnm tek yapmamız gereken sağlıklı beslenme spor ve bol su
Tmm cnm
Listeleri yaptımya cnm onun için değiştirmrm gerekti
Bende aksine yalnız yürümeyi severim çünkü herkesin Temposu farklı oluyor
Artın fazla değilmiş cnm
Hiç vakit kaybetme artık
Benim yükselenimde aktep tam akrebim yani. Şu akrepliği kilo vermede de kullanabilsem çok iyi olacakBi akrep daha
Hoşgeldin cnmBi akrep daha
Ooo rakibem masallah ben artiyim yaGünaydın fıstıklar herkese bol bol eksili haftasonları diliyorum. Bende azcık eksideyim inş devamı gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?