- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.861
Canım nasıl dayansın hic mi birşey yemedinKızlar dünkü menüm
Sabah 09.00 1kk peynir bol domates salatalık 5zeytim
Öğle 13.40 4yk pilav 1 bardak ayran bol salata
Akşam başım çok ağrıyordu bişey yiyemedim maalesef
Su 2 lt
Spor yok
sağol ablacim,bugün istediğim gibi geçmedi ama yarın oyle bi giriş yapicamki inşallah cuma 77,5 i gorcem. Regl gecikti inşallah denk gelmezBence güzel cnm
Menülerinde bolca yeşillik salata, yoğurt eksik olmasın
Güzel birgün olmuş bence canimSabah 08 00
Bir dilim tb ekmegi
4 zeytin domates salatalık
Ara bir avuc leblebi
Ogle 12 30
Bir kase mercimek çorbası
Bir dilim tb ekmegi
Ara biraz findik
Aksam 18 00
Bi kucuk kase arnavut ciğeri bir dilik tb ekmegi
Ve salata yiycem inşallah
Su 2 lt ye yaklastim 3 olur herhalde
Spor 30 dk yuruycwm inşallah
bizde sarhoş gibiyiz bildiğin her gece önce biri sonra diğeri oyle böyle bir yorgunluk uykusuzluk değil,allah kolaylık versin aysecimGece hic uyumadik esimle nobetlese salladik oglumu surekli mizmizlanip agladi
Gece esim gidecek diye annemi cagirdim bende
Mrb arkadaşlar hafta sonu olduğu için bugün geç uyandımInşallah en kısa sürede kilolarından kurtulup bebişini kucağına alırsın cnm
Bence güzel cnm
Menülerinde bolca yeşillik salata, yoğurt eksik olmasın
Hiç bi ürün tek başına mucize değil cnm tek yapmamız gereken sağlıklı beslenme spor ve bol su
Tmm cnm
Listeleri yaptımya cnm onun için değiştirmrm gerekti
Bende aksine yalnız yürümeyi severim çünkü herkesin Temposu farklı oluyor
Artın fazla değilmiş cnm
Hiç vakit kaybetme artık
Oğlum 12 yaşına giricek mayıs ayında 56 kilo bir gün Dr seni çağırdı Yiğit biraz kilo almış kan değerlerine bakalım diye beni aradı dedim, kandırdim yani Dr umuz da biliyordu durumu tahliller yapildi şekeri yüksek çıktı sonra endokrinolojiye git gel altta yatan bir sebep yok evimize asla abur cubur girmez ama oğlum çok haraketsiz sanırım bundan kaynaklı bir sorun suan sorun yok ama risk her zaman var. Doğduğunda çok kiloluydu bende de şeker vardı belki de ondan gelisti bu durum dikkat ediyoruz diyeti var. Ama çocuk sonuçta özeniyor arada liste dışına çıkıyoruz Dr iznimiz var.Amin Sağol cnm
Oğlun kilolumu cnm kaç yaşında
O zaman 300 falan daha farkeder
Yürüyüşünü yapabilirsen çok güzel olur cnm
Insan isteyince çareler tükenmez
Teşekkür ederim tatlım
Ben özenmiyorum kıskanıyorum
Ben kuru kuru çayımı içiyorum tatlım
Hafta sonu olunca millet gezmelerde heralde
Gün arkadaşların ne diyolar sana farkettilermi zayıfladığını
Kesinlikle canım spor ve bol suyla çok güzel kilo veriliyor.. Ben hergün yürüyüş yapıyordum van malum çok soğuk 10 gündür grup olunca bozdum iyice diyeti ama allaha şükürler hava açılmaya basladiMrb arkadaşlar hafta sonu olduğu için bugün geç uyandım
12.00 uyanır uyanmaz akşamdan suya bıraktığım cevizli suyu ve cevizleri yedim
Sonra 2-3 tane zeytin çok az peynirr bir domates şekersiz çay
3-4 gibi eşimin canı çektiği için gözleme yaptım yarım gözleme ( yarından sonra yemeyecem öyle şeyler )
Yarım saat tempolu yürüyüş
1lt su içtim dahada içerim
Canım menun çok güzel ama badem sayısı fazla degilmiKızlar menümmm
Sabah 10.00 1kk peynir 5zeytin domates salatalık
Öğle 14.30 1 tabak dereotlu cacık 1 dilim tb ekmeği
Akşam 17.00 1 tabak mercimek çorbası boll salata
Aralarda toplam 15 badem yedim
Su 2lt
Spor yok
Seni bide 2 ay sonra görsünler güzellikCOK FARK EDILIYO ABLA ONLARDA DEDI COK GUZEL OLMUŞSUN DIYE BUGUN KIZIMI SINAVA GOTURDUM ORDADA UZUN SURELI GORMEDIGIM ARKADASLARIM WARDI KIZ NASIL ZAYIFALADIN NE YAPTIN DIYE SORU YAGMURUNA TUTDULAR VALLA AMA INSAN GURURLNIYO BIDE BUGUN ELIM YUZUM HEP ŞİŞDİ ONA RAGMEN BAYA ILTIFAT ALDIM
Regli konusu her ay oluyor zaten cnm Ona takılmayalımsağol ablacim,bugün istediğim gibi geçmedi ama yarın oyle bi giriş yapicamki inşallah cuma 77,5 i gorcem. Regl gecikti inşallah denk g
Tatlım menünü saatleriyle yazarmısın ve alt AltaMrb arkadaşlar hafta sonu olduğu için bugün geç uyandım
12.00 uyanır uyanmaz akşamdan suya bıraktığım cevizli suyu ve cevizleri yedim
Sonra 2-3 tane zeytin çok az peynirr bir domates şekersiz çay
3-4 gibi eşimin canı çektiği için gözleme yaptım yarım gözleme ( yarından sonra yemeyecem öyle şeyler )
Yarım saat tempolu yürüyüş
1lt su içtim dahada içerim
erkenden önleminizi almanız iyi olmuş cnmOğlum 12 yaşına giricek mayıs ayında 56 kilo bir gün Dr seni çağırdı Yiğit biraz kilo almış kan değerlerine bakalım diye beni aradı dedim, kandırdim yani Dr umuz da biliyordu durumu tahliller yapildi şekeri yüksek çıktı sonra endokrinolojiye git gel altta yatan bir sebep yok evimize asla abur cubur girmez ama oğlum çok haraketsiz sanırım bundan kaynaklı bir sorun suan sorun yok ama risk her zaman var. Doğduğunda çok kiloluydu bende de şeker vardı belki de ondan gelisti bu durum dikkat ediyoruz diyeti var. Ama çocuk sonuçta özeniyor arada liste dışına çıkıyoruz Dr iznimiz var.
10 -15 badem, fındık yenebilir cnmCanım menun çok güzel ama badem sayısı fazla degilmi
Ayy inanilmaz imrendim çok güzel,darısı basimaCOK FARK EDILIYO ABLA ONLARDA DEDI COK GUZEL OLMUŞSUN DIYE BUGUN KIZIMI SINAVA GOTURDUM ORDADA UZUN SURELI GORMEDIGIM ARKADASLARIM WARDI KIZ NASIL ZAYIFALADIN NE YAPTIN DIYE SORU YAGMURUNA TUTDULAR VALLA AMA INSAN GURURLNIYO BIDE BUGUN ELIM YUZUM HEP ŞİŞDİ ONA RAGMEN BAYA ILTIFAT ALDIM
Kızlar spor topiği açtım, benle başlamak isteyen buyursun
Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımdan kurtulucam, varmısınız kızlar???
çok güzel canim afiyet olsunKızlar menümmm
Sabah 10.00 1kk peynir 5zeytin domates salatalık
Öğle 14.30 1 tabak dereotlu cacık 1 dilim tb ekmeği
Akşam 17.00 1 tabak mercimek çorbası boll salata
Aralarda toplam 15 badem yedim
Su 2lt
Spor yok
Güzel canim findik yeseydin kremanin yerine,aksam yemedin di mi bişey?Menüm
08:30
1 muz
2 ceviz
12:00
2 d ekmek
4 zeytin
Domates
1 tk fındık kreması
17:30
1 d ekmek
3 yk menemen
1 b ayran
Su1.5 lt
Spor 1 saat dışarıda yürüyüş
Bir saat sonra misafirliğe gideceğiz hiç sağlıklı ikramlar hazırlama z arkadaş ne yapacağım bilmiyorum
Iyi canim afiyet olsunSlm kızlar bugün mutfağı temizledim inanın yeni oturdum menümü yazayım
Sabah 10.00
1 ceviz iki bardak ılık su
11.00
Kıymalı yumurta
Az peynir
Bi dilim çavdar
3.30
Yarım bardak süt
5.30
Üç mercimekli köfte
3 halka salatalık turşusu
İki yaprak kıvırcık
Bir domates
Mercimekliyi komşum getirdi. Eşim yedi yemek istemedi bende ondan kalan 3 taneyi yedim yemek yapamamıştım çünkü.
Spor yürüyüşe çıkamadım yağmurlu bugün burası ama mutfak bana yetti sanırım. Ayrıca 20 dk kol bacak ve bel egzersizi.
Su 2.lt
abla bebis kiminBende yeni geldim cnm
Önce alışverişe sonrada bebişin yanına gittim
O da hasta olmuş
düne göre iyi canim börekler dışında afiyet olsunBugün ben deniz
8
1 bardak sut
11 gibi
2 minik sigara böreği (büyük oğlum börek krizindeydi) yesil çay, 1 kivi, azıcık peynir 5 zeytin
Aksam 17:30
1.5 kepçe domates çorba
3 kaşık ekşili köftenin kofteleri
Bunlari yemiş bulunmaktayım. Su 2 lt oldu spor yok malasef.
zeynepcim mükemmel bence simitte ölçülü zatenKizlar bende menumu yazayim,
Sabah:11.30 ceyrek simit,1 kk peynir,iki kasik melemen,6 zeytin, bir haslanmis yumurta ve cay.
Araogun:15.00 uc ceviz ve bir kuru incir.
Aksam:18.00 bir porsiyon firinlanmis tavuk, ezme salata ve bir bardak ayran.
2.5 litre su ve 45 dk yuruyus.
tek kelimeyle supersin mervecimselam kızlar bendemenumu yazayım
SABAH 08.30 3 Y. KASIGI LOR 2 ZEYTIN BOL MAYDANOZ 1 DILIMDEN AZFAZLA CVDR EKMEGI 1 BARDAL YESILCAY
12.00 1 KUPA S.KAHVE
16.00 2 YEMEK KASIGI YULAF KEPEGININ ICINE 1 CAY BARDAGI SUT 4 GUN KURUSU KAYISI 2 CEVIZ KOYUP YEDIM
18.30 1 KASE KIYMALI TEL SEHRIYE CORBASI 1 KASE PATLICAN YOGURTLAMASI
SU 3LT
SPOR SABAH 2 AKSAM 2 MIL LESIE 30 DAKKA YURUYUZ LESIE LERI 3ER MIL YAPACAKTIM AMA COK HASTAYIM ONDAN 2 MIL YAPABILDIM
Oglumunabla bebis kimin
12 .00 de cevizli su daha sonra 2-3 zeytin 1 tane domates çok az peynirSeni bide 2 ay sonra görsünler güzellik
Regli konusu her ay oluyor zaten cnm Ona takılmayalım
Sonrasında şişlik inince 2 misli gider
Önemli olan yanlış yapmadan yolumuza devam edelim
Tatlım menünü saatleriyle yazarmısın ve alt Alta
Bugün yetersiz olmuş
Daha sağlıklı menüler bekliyorum
Ve cuma günleri sabah yada öğlen isteyen 1 cıss yiyebilir 1 dil pasta yada börek gibi
Onun haricinde başka günler yemiyoruz yoksa 500 ip atlama yada 2 mil leslie ödülü kazanıyosun Aklında bulunsun
erkenden önleminizi almanız iyi olmuş cnm
Oğlun grub sporlarına gitse belki daha iyi olur
Canım geçmiş olsun ,nerde yasiyodun sen elifcimZaten öyle bol yağda pişmedi ler ben tavaya azıcık yağ koyup ki oda zeytinyag kapağını kapatıyorum tava böreği gibi pişiriyorum alt üst ederek kısık ateşte çünkü Oğlumun da şeker riski var arada birseyi çok isterse yapıyorum yoksa ona da yasak
bende bundan sonra kokusuyla doyudum diye diye oyle olcam inşallah abla :) ben küçüklükten beri hep kiloluyumdur bi universitede 57-60 arasındaydı eşimle tanıştığım için zayiflamistim o zaman, kardesim dal gibiydi hep,halbuki oda kiloya y atkindir ama kiz benim çektiğimi göre göre hep ben yemem tatlı sevmem,o bana fazla gelir sürekli böyle derdi,herkeste seda fazla yemez zaten,ona bu kadar yeter derdi,bildiğin söyleye söyleye zayıf kaldı.Ben özenmiyorum kıskanıyorum
Ya inanmıyorum abla,şaka yapıyorsunOglumun
Yani bi babaanne var aranızda
Maşallah kaç yasindasin mefkurem abla aynı zamanda allah anali babalı buyutsunYa inanmıyorum abla,şaka yapıyorsun
Yarım gozlemeyle yazık etmişsin canim kendine,bende yeni anlıyorum kendime ne kadar kötülük yapmışım diyorum12 .00 de cevizli su daha sonra 2-3 zeytin 1 tane domates çok az peynir
16.00 Yarım gözleme daha sonra yürüyüş
Baska da bişey yemedim su 1.5 buldu hafta sonlari düzensizlik oluyor yarından itibaren daha düzenli olurum..
Uzan zamandır yememistim nefsime hakim olamadımYarım gozlemeyle yazık etmişsin canim kendine,bende yeni anlıyorum kendime ne kadar kötülük yapmışım diyorum
O nefisi bilmem ki canim beni bu hale getirdi, esiri olmucaz bitti artık,ucundan alıp bırakmasını öğrenmemiz gerekUzan zamandır yememistim nefsime hakim olamadımdoğru diyorsun yapmamak lazim
Yarın kendime ceza verip sporu fazla tutacam bide lessi yapacam pişman oldum yedigimeO nefisi bilmem ki canim beni bu hale getirdi, esiri olmucaz bitti artık,ucundan alıp bırakmasını öğrenmemiz gerek
Denedik çok yoruluyor arada arkadaşlarıyla futbol oynuyor yürüyüş yapıyoruz beraberSeni bide 2 ay sonra görsünler güzellik
Regli konusu her ay oluyor zaten cnm Ona takılmayalım
Sonrasında şişlik inince 2 misli gider
Önemli olan yanlış yapmadan yolumuza devam edelim
Tatlım menünü saatleriyle yazarmısın ve alt Alta
Bugün yetersiz olmuş
Daha sağlıklı menüler bekliyorum
Ve cuma günleri sabah yada öğlen isteyen 1 cıss yiyebilir 1 dil pasta yada börek gibi
Onun haricinde başka günler yemiyoruz yoksa 500 ip atlama yada 2 mil leslie ödülü kazanıyosun Aklında bulunsun
erkenden önleminizi almanız iyi olmuş cnm
Oğlun grub sporlarına gitse belki daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?