Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi sayılır rakibim ama öğlen dolmanin birini y emeseydin yada dolmalarin yanına güzel bir salata,yada yoğurt yeseydin

İyi akşamlar herkese
Sabah09:00
1 portakal

Öğle 12;00
1 avuç kadar yufka ekmek
1tavada yumurta
Domates,salatalık
3 zeytin,1 kk peynir

Akşam 18:20
6 tane etli lahana sarması
Salata
2 tk fındık kreması

Su1.5 lt
Spor, yok

Tatlı krizine girip girip çıkıyorum bi regl olamadim akşam bubyuzden kötü oldu
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben Poni

Kizlar menumu yazayim,

Sabah uyandigimda 09.00 da iki kuru incir bir kac tane badem ve findik,1 bar sut.

Kahvalti:11.15 uc kasik cokelek,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,roka,iki kucuk ceri domates ve sivri biber,4 ceviz ve yesil cay.

Aksam:18.30 bir kac parca kemikli et( kuru fasulyenin icindeki etten) bir kucuk tabak brokoli salatasi.

2.5 litre su,temizlik gunum oyuzden spor yapamadim.

Ponicim fındık kremasi tatlı kriZi tamam,ama dolmalar etlide olsa akşam bide çok bence,onun dışında iyi canim

CANIM OG
Iyi sayılır rakibim ama öğlen dolmanin birini y emeseydin yada dolmalarin yanına güzel bir salata,yada yoğurt yeseydin
ÖGLEN ARKADASA GITMIŞTIM BI SURU PASDA FELAN YAPMIŞTI EN MASUMU BUNLARDI AMA SIKINTI YOK GUZEL RAKIBAM 200 TANE EXTRADAN IP ATLAR YAKARIM SIKINTI YOK BI DE HASDA VUCUD IYILEŞSIN DIYE DA KALORI YAKARSA TAMAM DIR BU IS

Afiyet olsun canim

Ufff ne çok yazdım oyle , şimdi menume geceyim

Sabah 08.00 /09.00
1 dilim tb, 2 yumurta,peynir,4-5 kaşık çok az yağda domates,biber

Öğlen 13.00
1 büyük bardak süt,1 küçük hurma

Aksam 17.30
Ciğer,salata,ayran

2 litre su,yürüyüşü yarıda bıraktım regl var huzursuzum

Canim tatli krizini baska bir sekilde bastiramazmisin dunde yemistin findik kremasindan pek olmamis.Onun disinda menun iyi dolmalardan az yemissin ben olsam 6 taneyle kalmazdim:)

Menun iyi gorunuyor canim ama sabah umarim az yagda da olsa domates ve biberleri kizartmadan yapmissindir.

Kızlar bu arada bugün akşamı dışarda yedik yoksa biliyorsunuz 5 te bitiyo yemek işi,bugun o ciğeri önüme gelen sıcacık lavasa dokunmadan yedim ve ustune de tatlisin minicik bile tatmadim benim için iyi bir snavdi çok açtım,artık sayenizde burda nefsime hakim olmayı öğreniyorum hepinize teşekkürler burda olmayı seviyorum

Canim ciger kendi basina saglikli bir yemek ekmek yemeyerek cok iyi yapmissin.
Zaten onemli olan bu surecte nefsimize hakim olmak reddedebilmek onu da basarmissin:)

Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar. Kayınpederim rahatsızlandı eşimle hastaneye götürdük. Dönüştede biraz kayınvalidemde oturduk yemek yedik öyle geldik eve. Çok yorgumun yatıcam birazdan.

Menüm

Sabah 12.00
Yarım bardak süt
Bi kk peynir
Yarım domates
Bir haşlanmış yumurta
İki dilim tuzsuz kepekli etimek

Akşam 4.30
6-7 tane lahana dolması
Bi tabak kadar yeşillik

Su hiç saymadım ama çok içemedim
Spor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…