- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.981
Iyi sayılır rakibim ama öğlen dolmanin birini y emeseydin yada dolmalarin yanına güzel bir salata,yada yoğurt yeseydinselam arkadaslar bende bugunku menumu yazayım spordan sonra menu yorumu yapıcam
SABAH 08.30 1 DILIM CVDR EKMEGI 4 DILIM PEYNIR BOLMAYDANOZ DEREOTU 1 BARDAK YESILCAY
10.44 1 KUPA S.KAHVE
13.30 1 KURU BIBER DOLMASI 1 PATLICAN DOLMASI 2 TATLI KAŞIGI YOGURTLU MAKARNA SALATASI
17.00 1 PARCA PEYNIR
18.30 1 KASE YAYLA CORBASI 3 YEMEK KASIGI PATLICAN YOGURTLAMASI
SU 3 LT
SPOR SABAH 2 MIL AKSAM 2MIL LESIE
Ponicim fındık kremasi tatlı kriZi tamam,ama dolmalar etlide olsa akşam bide çok bence,onun dışında iyi canimİyi akşamlar herkese
Sabah09:00
1 portakal
Öğle 12;00
1 avuç kadar yufka ekmek
1tavada yumurta
Domates,salatalık
3 zeytin,1 kk peynir
Akşam 18:20
6 tane etli lahana sarması
Salata
2 tk fındık kreması
Su1.5 lt
Spor, yok
Tatlı krizine girip girip çıkıyorum bi regl olamadim akşam bubyuzden kötü oldu
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben Poni
ÖGLEN ARKADASA GITMIŞTIM BI SURU PASDA FELAN YAPMIŞTI EN MASUMU BUNLARDI AMA SIKINTI YOK GUZEL RAKIBAM 200 TANE EXTRADAN IP ATLAR YAKARIM SIKINTI YOK BI DE HASDA VUCUD IYILEŞSIN DIYE DA KALORI YAKARSA TAMAM DIR BU ISIyi sayılır rakibim ama öğlen dolmanin birini y emeseydin yada dolmalarin yanına güzel bir salata,yada yoğurt yeseydin
Afiyet olsun canimKizlar menumu yazayim,
Sabah uyandigimda 09.00 da iki kuru incir bir kac tane badem ve findik,1 bar sut.
Kahvalti:11.15 uc kasik cokelek,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,roka,iki kucuk ceri domates ve sivri biber,4 ceviz ve yesil cay.
Aksam:18.30 bir kac parca kemikli et( kuru fasulyenin icindeki etten) bir kucuk tabak brokoli salatasi.
2.5 litre su,temizlik gunum oyuzden spor yapamadim.
Canim tatli krizini baska bir sekilde bastiramazmisin dunde yemistin findik kremasindan pek olmamis.Onun disinda menun iyi dolmalardan az yemissin ben olsam 6 taneyle kalmazdim:)İyi akşamlar herkese
Sabah09:00
1 portakal
Öğle 12;00
1 avuç kadar yufka ekmek
1tavada yumurta
Domates,salatalık
3 zeytin,1 kk peynir
Akşam 18:20
6 tane etli lahana sarması
Salata
2 tk fındık kreması
Su1.5 lt
Spor, yok
Tatlı krizine girip girip çıkıyorum bi regl olamadim akşam bubyuzden kötü oldu
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben Poni
Semay yarani acmayim kuzum ama noldu özel değilseBide benimki gibi Allahim kimseye yasatmasin kucuk kizimi ziyarete gidiyorum yuregim yaniyor donuyorum.Allahim hepimize hayirli ve omurlu evlatlar versin acilarini gostermesin.
Menun iyi gorunuyor canim ama sabah umarim az yagda da olsa domates ve biberleri kizartmadan yapmissindir.Ufff ne çok yazdım oyle , şimdi menume geceyim
Sabah 08.00 /09.00
1 dilim tb, 2 yumurta,peynir,4-5 kaşık çok az yağda domates,biber
Öğlen 13.00
1 büyük bardak süt,1 küçük hurma
Aksam 17.30
Ciğer,salata,ayran
2 litre su,yürüyüşü yarıda bıraktım regl var huzursuzum
Anladım canim cuma hedefin kacCANIM OG
ÖGLEN ARKADASA GITMIŞTIM BI SURU PASDA FELAN YAPMIŞTI EN MASUMU BUNLARDI AMA SIKINTI YOK GUZEL RAKIBAM 200 TANE EXTRADAN IP ATLAR YAKARIM SIKINTI YOK BI DE HASDA VUCUD IYILEŞSIN DIYE DA KALORI YAKARSA TAMAM DIR BU IS
Yok canim konserve yapmıştım biberi hafif soteleyip domatesle kaynatim biraZMenun iyi gorunuyor canim ama sabah umarim az yagda da olsa domates ve biberleri kizartmadan yapmissindir.
Ozaman gayet saglikli olmus canim:)Yok canim konserve yapmıştım biberi hafif soteleyip domatesle kaynatim biraZ
Canim ciger kendi basina saglikli bir yemek ekmek yemeyerek cok iyi yapmissin.Kızlar bu arada bugün akşamı dışarda yedik yoksa biliyorsunuz 5 te bitiyo yemek işi,bugun o ciğeri önüme gelen sıcacık lavasa dokunmadan yedim ve ustune de tatlisin minicik bile tatmadim benim için iyi bir snavdi çok açtım,artık sayenizde burda nefsime hakim olmayı öğreniyorum hepinize teşekkürler burda olmayı seviyorum
kucuk kuzum dogduktan 1 hafta sonra cennet kusu oldu.Kucuk kalbi bu yalan dunyaya ritim tutturamadi.Nasibi kadar yasadi.Semay yarani acmayim kuzum ama noldu özel değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?