- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.281
Menunu begendim canm ne zamandan dir burdasin kaç kilo verdin merak ettimMenum
Saat 08.00
Cokolata az
Saat 10.30
Yulaf kepegi peynir ve cok az sucuktan yapilmis krep
3 dlm Domates
Marul
Az Peynir
Saat 17.00
2 parca kucuk kebap
Yogurt
Su 3litre olur
Spor 1 bucuk saate yakin yuruyus
Cislarin telafisini aksam yuruyerek yapmak istedim.......
Hemde saat 8 de, rüyandan mi gördüm müdürümMenum
Saat 08.00
Cokolata az
Saat 10.30
3 dlm Domates
Marul
Az Peynir
Saat 17.00
2 parca kucuk kebap
Yogurt
Su 3litre olur
Gün olmasına rağmen iyi dayanmissin benceBugün ancak girebildi sabah çocukları dr a götürdük muayene kontrol,öğleden sonrada günüm vardı,
Menü
Sabah 07:30
2 dilim tb,peynir,4 zeytin
12:30
1,5 bardak süt,2 hurma
16:00
3 kaşık kısır,3 tane yaprak sarma,isirganli borekten 2 ısırıp,1 tatlı kaşığı muhallebi
19:30
2 kaşık yoğurt ( 5 ten sonra yemiyorum ama çocuğa yemek yedirirken zayıf halime denk geldi) leptine yazık oldu
2,5 lt su , spor yapamadım yine yaa ufff
Süpersin rakibem spor da olaydı eydi :)Benim menüm
11 30 çay ev yapımı sucuklu menemen peynir
15 30 3 ceviz 3 kaşık yoğurt
19 39 1 kase domates çorbası az yoğurtlu brokoli birazda havuç ve göbekten salata
su 2 lt
spor yok ama çok yorgunum
Canım menun güzel sebze ağırlıklı.Sabah 09 00
2 dilim tb ekmegi
Domates biber kavurma
3 zeytin
Ara turk kahvesi
14 00
Bi tane muz
15 30
Bi tabak pirasa yemegi
Saat 19 00
Bi tabak Semizotu yemegi
Bi dilim tb ekmegi
Su az dir sayamadim
Spor 30 dk yürüyüş
Çok geçmiş olsun canım ya Kıyamam ;(Kuzumdan kan aldilar damar bulamadilar delip durdular mahvoldu yavrum ağlamaktan doktordan geldiğimizden beri de acayip huysuz iç çekip duruyo uyuyunca bile
Gecmise gece bakarim inşallah
dikkat et canım kendine.Kızlar merhaba
Bugün hala hastayım kötüyüm annem süzüldün diyor sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor ama direndim ve yemedim
Sabah 09.00 1 kk peynir domates salatalık 5siyah zeytin
Ara 1 ıhlamur 2 ceviz
Öğle 14.00 2 tane avuçiçi kadar fırın et 2 dilim tb domates yeşilbiber
Ara yarım elma yarım armut
Akşam 19.40 6kaşık taze fasulye 3 kaşık pirinç pilav
Su 2 lt
Spor yok
Çok geçmiş olsun geçer biter inşallah Rabbim dermansiz Derg vermesin.Canım rutin kontroldu aslında ama oglumda moluscum denen vuritik bişey çıkmıştı 4 ay önce yayildikfikca yayıldı tum yuzune, geçermiş ama kötü görünüyor eli yüzü ,3 gün önce malesef kiximdada çıktıçaresiz bişey değil ama caninin sıkıyor insanin
Güzel canım fırında tava ne anlamadım ben.selam mızlar bende menumu yazayım
SABAH 09.30 1 BARDAK S.KAHVE 3 GUN KURUSU AYISI
11.30 1 DILIM CVDR EKMEGI 2-3 PARCA PEYNIR ROKA DERE OTU YESILCAY
15.00 1 SERVIS KASIGI MELEMEN 2-3 PARCA PEYNIR 1 KASE YAYLA CORBASI
19.00 2 SERVIS KAŞIGI FIRINDA TAVA 1 KASE MERCIMEK CORBASI 1 BARDAK AYRAN
SU 3 LT
SPOR SIMDILIK 2 MIL LESIE BELKI SONRADAN 1 MIL YAPABILIRIM AMA ROMATIZMAM ATAK YAPTI ELLERIM COK ŞİŞTI YAPAMAYADABILIRIM
bisküvi ve Gofret III ıhhhhh olmamış.Kizalr 07.15 sabah 5 zeytin 3 dilim ekmek domates zeytin peynir yedim bi bardak süt
Öglen 12.30 da 5 kaşık bulgur pilavı bi kase ezogelin çorba bi köfte büyüklüğünde et salata yedim
Aksam 19.00 4 kaşık kabak yemeği iki dilim ekmek salata yedim
uc adet burçak bisküvi bi adet gofret yedim kızlar adet olucam tatlı isteğim aşırı bastırmak için bunu yedim normalde iki 3 paket çikolata yerdim
Sabah çikolatası :)))Menum
Saat 08.00
Cokolata az
Saat 10.30
3 dlm Domates
Marul
Az Peynir
Saat 17.00
2 parca kucuk kebap
Yogurt
Su 3litre olur
Canm aslında tek isteğim uyku. Hiçbişey yemek istemiyorum ama emzirdiğim için yemek zorundayımgecmis olsun ablacim
canim bol dinlen elma sirkesi bal tavsiye ederim gecmis olsun.Annenin olmasi cok buyuk avantaj.
sanada gecmis olsun seker.
insallah canim citir olacaksin.oooo tam keyif....
gayet guzel canim.gecmis olsun insallah hasta olmazsin.bende zayifladikca usuyorum.
guzel canim.
sene ben gibi cislamissin.onun disinda iyi canim.
kahvaltin gec olmus canim.ama menun guzel.
spor disinda guzel.calistir kiz bandini.....
guzel seker....
spor ve gun menusu yorumsuz cancagizim....anladin sen onu......
spor disinda guzel canim....
su disinda tatli rakinim.....
insallah iyi olur canim zor bir durum.gelmis gecmis olsun.
pilav aksam olmasa iyiymis canim.kiz sende ben gibi hastayken bile yiyorsun heralde.benim her kosulda istahim aciktir.
gecmis olsun canim.menun gayet guzel.
canim adet her ay oluyoruz onemli olan o kosuldada kendini tutabilmen.umarim cislar aksam degildir.cunku telafisi zor oluyor.menun sanki duzeliyor gibimi....
Güzel menü cnm aslında akşam biraz çok geldi ama 2 öğün yaptığın için normal:)Sabah 12.00
1 sahanda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik biber
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 sade turk kahvesi
2 ceviz
5 findik
Aksam 18.00
1 kase tarhana
5 yk zeytinyagli taze fasulye
1 kase yogurt
Salata
1 loa ekmek
3 litre su
3 mil leslie
Acikirsam yogurt yerim yada sut icerim kizlar
Halley dışında güzel canım. Bir de ben diyetisyene başladım her öğün de tek çeşit yemek verdi mesela sadece çorba ya da sadece kabak yemeği gibi tabi yanında 1 bardak yoğurt ve salata ile :)İyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım
Sabah 9.30 da suyla bir ceviz
10.30
Bi yumurtayı oğlumla bölüştük
Yarım köz kapya
Çok az beyaz peynir
Bi tane üçgen peynir
Bir zeytin
Yarım dilim çavdar
2.30
İki tane pirinç patlağı (avuç içim kadar 70 kalori)
3.30
Tatlı krizim tuttu yarım halley
6.30
Bi kase mercimek çorbası
Bi tabak kabak yemeği kıymalı
Salata yoğurt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş daha yapıcam yapınca yazarım
Su 2 lt şimdilik
Gayet güzel cnmCevizli su
Sabah 8.30
1bardak süt
12.30 öğle
Sabah kahvaltı yapmadığım için
1 haşlanmış yumurta
3 yemek kaşığı yulaf kepegiyle yaptığım ekmek
3ceri domates
1salatalik
1,5 kibrit kutusu peynir
3tane zeytin
19.00 akşam
Bir bütün tavuk butu (
Bol yesillikli salata
1lt su içtim 2ye tamamlarim
Yürüyüş yapamadım yağışlı burası lessi 3 yapacam
Oooo ponicim menün çok iyi peki 800gr gidebildi mi cnmMenüm
Sabah09:00
1 elma
2 lokma ekmek
Öğle 12:00
1 d ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 tk bal
Domates
Ara,neskafe
Akşam 18:30
5 parça ızgara tavuk
Izgara 2 mantar 2 biber
Salata
Su1.5l
Spor henüz yok
Çok iyi bi gün olmuş hem menü hem spoe olarakSelam kizlar ben de menumu yazayim.
Sabah:7.30 bir kasik cokelek,yarim kk peynir,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,ceviz,maydanoz ve cay.
Öğle:12.15 iki bucuk kepce mercimek corbasi,kucuk bir tabak kuru biber haslama ve yogurt.
Akşam:18.00 beş tane kucuk kofte,bir bardak ayran ve salata.
2.5 litre su,45 dk yuruyus yapildi.
Canm iki kaşık 3 çatal diye yazdığın için çok görünüyor ama az bence menün. Hele emziriyorsan çok çok azBugün ancak girebildi sabah çocukları dr a götürdük muayene kontrol,öğleden sonrada günüm vardı,
Menü
Sabah 07:30
2 dilim tb,peynir,4 zeytin
12:30
1,5 bardak süt,2 hurma
16:00
3 kaşık kısır,3 tane yaprak sarma,isirganli borekten 2 ısırıp,1 tatlı kaşığı muhallebi
19:30
2 kaşık yoğurt ( 5 ten sonra yemiyorum ama çocuğa yemek yedirirken zayıf halime denk geldi) leptine yazık oldu
2,5 lt su , spor yapamadım yine yaa ufff
Menü güzel canmBenim menüm
11 30 çay ev yapımı sucuklu menemen peynir
15 30 3 ceviz 3 kaşık yoğurt
19 39 1 kase domates çorbası az yoğurtlu brokoli birazda havuç ve göbekten salata
su 2 lt
spor yok ama çok yorgunum
12 subattab beri buradaki sanslilardanim canim 15 kilo verdimMenunu begendim canm ne zamandan dir burdasin kaç kilo verdin merak ettim
cok usuyordum cocuklarin beslenmesinde vardi onlara hazirlarken agzima ativerdim tabi sonra pismanlikHemde saat 8 de, rüyandan mi gördüm müdürüm
tabi canim emzirenler icin mecburiyet var.isin sakasi benimki ama inan ben hastayken bile istahim gitmiyor nasil istah varsa bende.Canm aslında tek isteğim uyku. Hiçbişey yemek istemiyorum ama emzirdiğim için yemek zorundayım
Gitti rakibem sabittim bugün sende durumlar nasılGüzel menü cnm aslında akşam biraz çok geldi ama 2 öğün yaptığın için normal:)
Halley dışında güzel canım. Bir de ben diyetisyene başladım her öğün de tek çeşit yemek verdi mesela sadece çorba ya da sadece kabak yemeği gibi tabi yanında 1 bardak yoğurt ve salata ile :)
Gayet güzel cnm
Oooo ponicim menün çok iyi peki 800gr gidebildi mi cnm
Çok iyi bi gün olmuş hem menü hem spoe olarak
Canm iki kaşık 3 çatal diye yazdığın için çok görünüyor ama az bence menün. Hele emziriyorsan çok çok az
Menü güzel canm
12 şubattan beri 15 kilo mu? Ben mi yanlıs anladım,? Eğer doğruysa tebrikler.12 subattab beri buradaki sanslilardanim canim 15 kilo verdim
Canim ya aksam 8 olaydi su an kendime teselli veriyorum ara ogun yapmadim aksam az yedim erimistir yaaaaa.Beynimi kandiriyorum bakalim.Hemde saat 8 de, rüyandan mi gördüm müdürüm
Canim ben cok kilolu oldugum icin hizli gitti once ama simdi normale bindi.110 la basladim.12 şubattan beri 15 kilo mu? Ben mi yanlıs anladım,? Eğer doğruysa tebrikler.
1,5 ayda 15 kilo mu verdin supersin tüyo verirmisin12 subattab beri buradaki sanslilardanim canim 15 kilo verdim
cok usuyordum cocuklarin beslenmesinde vardi onlara hazirlarken agzima ativerdim tabi sonra pismanlik
tabi canim emzirenler icin mecburiyet var.isin sakasi benimki ama inan ben hastayken bile istahim gitmiyor nasil istah varsa bende.
Hamurisi yemedim doyuncaya kadar yiyebileceklerimden yedim.sik sik yemedim 2 ogun 1 kucuk ara.sizlerden farkli seyler yapmadim canim dedigim gibi kilo cok olunca once hizli gitti1,5 ayda 15 kilo mu verdin supersin tüyo verirmisin
Cnm keşke bende 15 kilo versem hiç vermeyecekmis gibi duruyor ama mefkurem ablayı görünce çok umutlandim birde burası ayrı bir hava hırs veriyorBenim bunyem garip cok hizlida kilo akabilir....
Olsun yinede çok güzel maşaAllah 1.5 ayda 15 kilo nedir yaa. Süper inşaAllah böyle devam eder.Canim ben cok kilolu oldugum icin hizli gitti once ama simdi normale bindi.110 la basladim.
Kesinlikle imrendim maşallah öyle devam eder umarimOlsun yinede çok güzel maşaAllah 1.5 ayda 15 kilo nedir yaa. Süper inşaAllah böyle devam eder.
Evet ya bende aynı dertten muzdaribim eşim bile resmen beni test ediyor dayanınca benden daha adamsın diyor şevklendiriyor ama zayıf anıma gelince birşey olmaz ye hak ettin falan diyor hayin tospağ. Birkaç ay inzivaya çekilmem lazım.Bende şimdiye kadar 12 kilo verdim iki defa bozdum diyeti belkide daha fazla verirdim su nefs ve etrafimdakiler olmasa ama artık burdayım kimseye uymayacam ilk başladığımda iş yerinde sırf diyetimi bozayim diye beni beni yoldan çıkarmak için herşeyi yapan ark vardı sırf ondan kopmak için ogleleri eve geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?