Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam abla bir hafta olmadı güncel kilo için yok ilk defa bu takımda yarisi yorum düzenli katılım yapamam diye ama arada takip ettiğim 2 takım vardı burası bide diğeri :)
Diğeri derken????
Yani hiç biyerde listeye girmedin

Diğeri derken????
Yani hiç biyerde listeye girmedin
Yok hiç bir yerde listeye girmedim 115 le baslayip 65 le diye bir gurup burasiyla o gurubun yazılarını okuyup hirslanmaya çalışıyordum :) 1 ay diyet kendim yaptım 7 kilo verdim sonra sorunlardan bozdum tekrar başladım 3 kilo verdim yine bozdum tekrar başladım 2 kilo verdim başlayınca bu guruba girdim ınş bozmayacam bir daha çok kızdım kendime bozdugum icin

Tmm cnm bi sorun yok ozaman

Bahsettiğin heralde benim günlüğüm
Orayada 1 kere yazmışın

Ya bu ekrana gelen reklamlar bugün bende görünmüyor mesaj geldi açın diye ben birsey yapmadım sizde de oldumu aynı sorun

Evet 1 msj orda duruyor ama listeye hiç girmedim
Tatlım oralar serbest grublar
Bunu sormamın nedeni cuma yarışmasında başka takımda olduysan listeye girerken bunu belirtmemiz gerekiyor, Yarışma kuralı olarak
Olmadığına göre yeni üye gibi işlem göreceksin

cancagizim senin detoksa degil fazla kacirdiklarini yememeye ihtiyacin var yarin detoks yapip sonra tekrar kacamak yapmaya devam edersen emeginde bosa gider.
Evet tamamen haklısın kısa yoldan köşeyi dönme planları işte tembel teneke ben sabredemiyorum da irademe hakim olamıyorum da bu beni napacam bilmiyorum.

Anladim :) sorun değil

Harika bir gün olmuş tebrik ederim seni rakibem. Tartı günü beni çiğ çiğ yiyecekmişsin gibime geliyor.

Harika bir gün olmuş tebrik ederim seni rakibem. Tartı günü beni çiğ çiğ yiyecekmişsin gibime geliyor.
Bilmiyorum canım senmi beni yersin benmi seni tuvalet sorunum var davul gibiyim ne kayisi ne bitki cayi yaramadi bekliyorum hala :))))

Okuyup anladigima göre yedikten 4 saat sonra Leptin çalışıyor arada bişey yersen süre yeniden sifirlaniyor leptinin çalışması için 4 saat geçmesi gerekiyor tekrar. e şimdi bu 4 saatte su bitki cayi ayran süt vs. İçtik yine mi bekliycez 4 saat Leptin çalışsın diye. Yoksa ölekmi susuzluktan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…