- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.541
Allah razı olsun ablacım yarına bol eksiler inşallah.Dualarim seninle canim dikkat et kendine.
Bende spora yüklenince genelde tartıda artı çıkıyorum, birkaç gün sonra ancak faydasını görüyorum bu yüzden perşembe yürüyüş bile yapmamaya karar verdim.Cok ilginc pazartesiden sonra dun kilo almisim eksi 1300 du pazartesi bugun 2 gun once eksi 1500 du bugun eksi 1000 ilginc valla ama 500 garm hangi arada aldimki spor yapinca etkiliyor kiloyu.....kaslar sisiyor bugun dinleniyorum bakalim....
O kadar çok muymuş. Bende simitin iyi bir kahvaltı olsudunu sanıyordum arada yarım yiyordum. Ekmek yemek daha mantıklı sanki.1 simit 4-6 dil ekmek değerinde güzellik
Olmuşmu sence
Menün cok güzel yarın herkese bol eksiler inşallah.Menum
Saat 11.45
Yesillik salatasi
1 yumurta haslamasi
Borulce salatasi
Saat 16.00
Tavuklu salata
7 kavrulmamis findik
Su 2 litre civari
Spor yok
Canim adetime daha on gun var oyuzden ihtimal vermiyorum.Ayyy Allah korusun kimyasal gebelik olasaCanım geçmiş nasılsınız simdi
Canım sanada geçmiş olsun,bilmez miyim o yalnızlığı ben inşallah iyisindir simdi
Canım senelerce çektim ben bu rahatsızlığı doğumdan sonra düzeldi,bağırsakların rahatlatacak hareketler yap,yere yat bacaklarını kendine doğru çek bırak,sabahın çok erken saatlerinde 5 gibi 2 bardak ılık su ic,gece yatarken yarım elma sirkesinin içine 2 kayısı bırak,sabah ac karnina o kayisilari ye şirketinden 2 kaşık falan ic,ayagini mutlaka sicak tut,canim affola ama 20 gun cikmadigimi biliyorum ben,allah sifa versin
gayet iyi canim
Canım inşallah şişlik yapmaz nohut seni uzmez inşallah yarın tartida
sevilcim pogacaya dayanamadım sanırım,hiçbirşey de yememissin gün boyu
Canım bende olmuştu birkez gittim kimyasal gebelikmis,ge eşlik fala olamaz di mi,apandisit çok ağrır hafif olmaz bildiğim
Güzel olmuş canim inşallah emeğinin karşılığını alirsinMenüm
Sabah 8
2 hurma
1 bardak yy süt
11 de
2 yumurta haslamis, tere, maydanoz, 1 kucuk domates,
Biraz peynir 8 zeytin
1 ince dilim çavdar
yeşil cay
Aksam 18
4 kaşık z.yağlı pirasa
Salata
Izgara tavuk göğüs azıcık yoğurt
Su 10 bardak oldu daha içerim
Spor sabah 9 da 40 dk.
Birazdan 2 mil leslie yapıcam inşallah.
Bugün abarttım galiba ;( ; (
Canım yaa yarın tartı günü diye yapıyorsam yapma bence miden kotu olursa ye önemli olan senin sagliginSaolasın canım. Kolumu kaldıracak halim yoktu bırak tavukla uğraşmayı yatak döşek yatıyordum zorla kalktım yayla çorbası yaptım çok kötü oldu su gibi zorla içtim. Eşim tuttu zorla dışarı cıkardı beni hava alayım diye bir saat yavaş yavaş yürüdük iyi geldi biraz ama şimdi çok kötüyüm. Eşim hazır çorba yapıyo mecbur ondan yicem midem çok kötü.
Bence cok ta güzel bir menü olmusBenim hasta menüm ise
12 00 limonlu ıhlamur, kızartılmış 2 dilim tb ekmeği, domates peynir
15 00 1 kase yayla çorbası
19 00 1 kase ezogelin çorbası
Akşam limonlu zencefilli ıhlamur demler içerim
Su 2 litreyi geçer
spor olarak sayılırmı bilmiyorum ama bir saat düşük tempoda yürüyüş yaptım
Doktora gitmek istemiyorum ama çok kötüyüm inşaAllah gitmeme gerek kalmaz bana dua edin.
Güzel bir menü canim akşamda ekmek olmasaymis on numAra olurmusSabah 12.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
1 dilim tb
Ara 15.00
1 kase yogurt
2 ceviz
6 findik
16.30
1 sade turk kahvesi
Aksam 18.00
3 yk kiymali yumurta
Yarim kk peynir
7 zeytin
Dimates
2 dilim cavdat
3 litre su
30 dk yuruyus
Çok merak ediyorum değecek inşallah cnmMenüm
Öğle 11:40
Lapa
2 kaşık yoğurt
Akşam 17:50
Lapa
2 kaşık yoğurt
Su 2 lt
Spor 30 dk yuruyus
Tatlım hemen aklına kötü bişey getirme üşütmüşde olabilirsinCanim adetime daha on gun var oyuzden ihtimal vermiyorum.Ayyy Allah korusun kimyasal gebelik olasa
Bu mısır nerden çıktı tatlım bence gereksiz ve faydasız bi kalori olmuşMenum kizlar,
Kahvaltı 07.30
2 dilim tb, 2 haşa yumurta,biraz peynir
Ogle 12.00
Büyük kase az yağlı patlamis mısır,1 bardak süt,3 hurma
Aksam 16.30
2 küçük kase mercimek çorbası,2 kase cacık
2,5 litre su,sporsuz hafta bitti
Aynen abla onu da dusunuyorum usutmus olabilirim,spor yapinca mecbur hergun dus aliyorum buralar daha cok soguk ondan da olabilir.Tatlım hemen aklına kötü bişey getirme üşütmüşde olabilirsin
Grçmezse git Dr a
Birakiyomusun yoksa abla,sakin gitmeeSağol cnm fena değiller
Kendimle ve takımla ilgilide yarın bildirimlerden sonra sizinle bişey paylaşıcam
Güzel canim simiti yarı yeseydin daha güzel olurduCevizli su
8.30 sabah
1 simit
Şekersiz çay
12.00 öğle
Bir bardak süt
Akşam 18.40
4-5 yağsız kusbasi
2 kaşık yoğurt
Bol salata
1 saat yürüyüş yapacam hazırlandık çıkıyoruz
2lt su 2,5 yaparım rahat
Canım yediğin belli su tutmussun bence insallah yarına güzel bir sürpriz olurCok ilginc pazartesiden sonra dun kilo almisim eksi 1300 du pazartesi bugun 2 gun once eksi 1500 du bugun eksi 1000 ilginc valla ama 500 garm hangi arada aldimki spor yapinca etkiliyor kiloyu.....kaslar sisiyor bugun dinleniyorum bakalim....
çok güzel canimMenum
Saat 11.45
Yesillik salatasi
1 yumurta haslamasi
Borulce salatasi
Saat 16.00
Tavuklu salata
7 kavrulmamis findik
Su 2 litre civari
Spor yok
Canım tanışmadım sanırım ben Eda 32 yaşında 2 çocuk annesinin,2 haftadır burdayım denemedeyim bende,sağlıklı kilo vermeler güzel bir programın varmerhaba hanimlar hosbulduk oncelikle mesajlari genel olarak burdan yaziyorum cunku diyer mesajlarin altinma nasil cevap yazicagimi tam olarak cozemedim henuz. sizlerle bisey daha paylasmak istedim, ben dukan diyetini tam olarak yapmiyorum ama onun ekmegini yiyiyorum kahvaltida icinde keten tohumu ve yulaf kepegi var cok faydali. bu iki besini gunluk tuketiyorum kabizliga birebir sabah bu ikisiyle krep yapiyorum ekmek niyetine yannda az yagli peynir ve domatez ,salatalik aralarda yagsiz sut ile kahve seker yerine tatlandirici veya yogurt icine tatlandirici tarcin ve keten tohumu. canim cok takir tukur eden seyleri yemek istedigi zamanda elma veya havuc aliyorum aksamlarida proteini bol besin tavuk sigir eti ve sebze butun haftalik programim assagi yukari boyle benim sorun ozellikle kalca bolgesi bunun icinde yuruyus gerekiyo ama malesef 2 gun yurusem 10 gun kaliyor
Canim @poniponna ileLa payi ne için yapıyorsunuz canım bide nasıl yapiliyor
olmaz canim inşallah allah korusunCanim adetime daha on gun var oyuzden ihtimal vermiyorum.Ayyy Allah korusun kimyasal gebelik olasa
abla hiç planimda yoktu çocuğa patlattiBu mısır nerden çıktı tatlım bence gereksiz ve faydasız bi kalori olmuş
Abla çocuğa p atlattim niyeti bozdum,çok yaparım normalde hiç canim cekmezdi aslında ama bugün dayanamdimBu mısır nerden çıktı tatlım bence gereksiz ve faydasız bi kalori olmuş
mısır olmamış canım onun dşında ıyıMenum kizlar,
Kahvaltı 07.30
2 dilim tb, 2 haşa yumurta,biraz peynir
Ogle 12.00
Büyük kase az yağlı patlamis mısır,1 bardak süt,3 hurma
Aksam 16.30
2 küçük kase mercimek çorbası,2 kase cacık
2,5 litre su,sporsuz hafta bitti
Valla bende çok merak ediyorum ama kimseye önermem yenecek gibi değil
Sabah 12.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
1 dilim tb
Ara 15.00
1 kase yogurt
2 ceviz
6 findik
16.30
1 sade turk kahvesi
Aksam 18.00
3 yk kiymali yumurta
Yarim kk peynir
7 zeytin
Dimates
2 dilim cavdat
3 litre su
30 dk yuruyus
insallah canımBugün için iyi canim inşallah eksiye dusebilirsin
merak ediyorum etkisini ponicim
mervecim inşallah güzel bir eksi gorcez yarin
tebrıkler ponıcım lapayı aksma kadar yıyebılmışsin kutlarım senıMenüm
Öğle 11:40
Lapa
2 kaşık yoğurt
Akşam 17:50
Lapa
2 kaşık yoğurt
Su 2 lt
Spor 30 dk yuruyus
guzellllMenum
Saat 11.45
Yesillik salatasi
1 yumurta haslamasi
Borulce salatasi
Saat 16.00
Tavuklu salata
7 kavrulmamis findik
Su 2 litre civari
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?