- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.521
Bugün için iyi canim inşallah eksiye dusebilirsinBen de erkenden menumu yazayim aksam alt komsuma inicem,
Sabah:09.30 iki haslanmis yumurta,1 kasik cokelek,yarim kk peynir,6 yesil zeytin,4 ceviz ve cay.
Ara ogun:14.30 bir kuru incir,7-8 badem ve findik(kavrulmamis)
Eksiye dusemedim o sebeple aksam bir veya iki bardak kimyonlu ayran icicem.
2.5 litre su,spor yok.
merak ediyorum etkisini ponicimcanım bencede yagsız tuzsuz pılv olmazmış hıc yıyemedım aksama menu degıstırdım bende
mervecim inşallah güzel bir eksi gorcez yarinkızlar bende menumu yazayım
SABAH 11.30 1 KASE LAPA
14.30 COKAZ SEKERLI TURK KAHVESI 1 YEMEK KAŞIGI LAPA
17.00 2 TAVUK BUT 1 KASE YOGURT
3 LT SU
SPOR IZINLI
Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat etDualarim seninle canim dikkat et kendine.
La payi ne için yapıyorsunuz canım bide nasıl yapiliyorBugün için iyi canim inşallah eksiye dusebilirsin
merak ediyorum etkisini ponicim
mervecim inşallah güzel bir eksi gorcez yarin
Evet cnm akşamdan koyuyorum. Tuvalete çıkamıyorsan bence bire bir.Pogaca olmamis onun disinda iyi gorunuyor.Faydasi oluyormu cevizli suyun bende deneyeyim.Aksamdan mi suya koyuyorsun canim.
Aynen öyle oldu cnm komşuya gitmiştik orda dayanamadımsevilcim pogacaya dayanamadım sanırım,hiçbirşey de yememissin gün boyu
Aramıza hoşgeldin ben Ponimerhaba hanimlar hosbulduk oncelikle mesajlari genel olarak burdan yaziyorum cunku diyer mesajlarin altinma nasil cevap yazicagimi tam olarak cozemedim henuz. sizlerle bisey daha paylasmak istedim, ben dukan diyetini tam olarak yapmiyorum ama onun ekmegini yiyiyorum kahvaltida icinde keten tohumu ve yulaf kepegi var cok faydali. bu iki besini gunluk tuketiyorum kabizliga birebir sabah bu ikisiyle krep yapiyorum ekmek niyetine yannda az yagli peynir ve domatez ,salatalik aralarda yagsiz sut ile kahve seker yerine tatlandirici veya yogurt icine tatlandirici tarcin ve keten tohumu. canim cok takir tukur eden seyleri yemek istedigi zamanda elma veya havuc aliyorum aksamlarida proteini bol besin tavuk sigir eti ve sebze butun haftalik programim assagi yukari boyle benim sorun ozellikle kalca bolgesi bunun icinde yuruyus gerekiyo ama malesef 2 gun yurusem 10 gun kaliyor
Bende deniyorum bide kilo kaybida yapıyor bence canım 2 cevizi s uya bırakıyorum bir tane de çubuk tarçınEvet cnm akşamdan koyuyorum. Tuvalete çıkamıyorsan bence bire bir.
Benim vücudum alıştı sanırım kilomda çok fark etmiyor uzun süredir yapıyorum çünkü ama faydasını görüyorum.Bende deniyorum bide kilo kaybida yapıyor bence canım 2 cevizi s uya bırakıyorum bir tane de çubuk tarçın
Valla bende çok merak ediyorum ama kimseye önermem yenecek gibi değilBugün için iyi canim inşallah eksiye dusebilirsin
merak ediyorum etkisini ponicim
mervecim inşallah güzel bir eksi gorcez yarin
Ben yeni yapmaya başladımBenim vücudum alıştı sanırım kilomda çok fark etmiyor uzun süredir yapıyorum çünkü ama faydasını görüyorum.
Ilk 6 ayda sıfır kaçamakla 34 kilo vermiştimMefkurem abla sen ne kadar sürede kilolarını verdin
Maşallah inşallah bir daha almazsinIlk 6 ayda sıfır kaçamakla 34 kilo vermiştim
Sonra gevşedim biraz araya izin falan girdi
Toplam 14 ayda 45 kilo
3 sene öncesindede bi 10 Kilo vermiştim
Yani ver ver bitmedi
Sağol cnm hepimiz için inşallahMaşallah inşallah bir daha almazsin
Hepimizin bildiği şeyler cnmİlk 6 ay ne yaptın abla ben çocuk istiyorum hem sağlıklı hemde kalıcı vermek istiyorum ışte 55 kiloya düşsem hamile kaldığında diyetisyene gitmeyi dusunuyorum az almak için
Canimkızlar bende menumu yazayım
SABAH 11.30 1 KASE LAPA
14.30 COKAZ SEKERLI TURK KAHVESI 1 YEMEK KAŞIGI LAPA
17.00 2 TAVUK BUT 1 KASE YOGURT
3 LT SU
SPOR IZINLI
Canim burda bir arkadastan duymustum mideye de şişkinligede cok iyi geliyormus kimyon ondan ictim.Bir bardaga bir cay kasigindan az koyuyorum canim.Bu menüyle yarın eskileri gorucez demektir.Çok güzel.
Menün çok iyi afiyet olsun.
apandisit oldugunu ssnmiyorum. apandisit kusturuyor birde duramiycak kadar çok ağrı yapıyor tecrübe ettiğim kadariyla. Devam ederse bi dr a git derim.
Menün güzel canim kimyon ayran ne işe yarıyor ne kadar kimyon katiyorsun.
Lapa cokmu kötü ya bende denerim bi ara detoks için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?