Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öğlen olduğu için bişey demiyorum ama bu hafta kaçamak olmicak bi daha dimi? cuma günü öğlen bence çok güzel yapmışsın kaçamak yapılacaksa tam zamanında akşamıda hafif geçirmişsin süper ayrıca yarından itibaren sporuda ekleyelim fıstığım

Kız nerelere gittin
Aman kuzum yabancı diyarlara gitme kaybolursun

45 dakka tam anlamıyla yüzdüysen süper cıss olmuş cezanı da yap fayans arası temizlemeyi üzgünüm sayamadım spordan
Arada yarım dakika ya da bir dakika nefes egzesizi yapıp devam ediyorum farklı stillerde yüzüp kaslarımı değişmeli kullanıyorum 45 dakika aralıksız degil yani. Normal tezmizliği spordan saymam zaten ama kıştan beri el değmemiş balkonun fayans aralarını temizlemek bir spor dalı olmalı bence iyi kol kası yaptığımı düşünüyorum
Dediğim gibi yarım saatlik jullian abla eşliğinde cezamıda yaptım kaptanım.

iyi iyi sıkılaşmıştır işte kolların
süpersin fıstık tebrikler
tabi durmadan yüzemezsin zaten aralar 5 dakkayı buluyor mu diye sordum aslında iyiymiş o zaman ki yüzme gerçekten çok iyi bir spor sıkılaşmak için birebir

Imkan varsa ve biliyorsanız kesinlikle yüzmeyi tavsiye ediyorum tüm arkadaşlara. 3 kilo bile vermememe rağmen etraftan çok pozitif tepki aldım 3 değilde 10 kilo mu verdin bizi kandırma manken olmuşsun falan. Şevklendiriyorlar sağolsunlar ama öte yandanda yedirmek için ellerinden geleni yapıolar malesef.

biliyorum canım ve arada bende yüzüyorum çokta severim
ah keşke bide yedirmeseler iyiymiş diren tatlım onlara sen yedirme ısrarlarına

Tabisi Kaptanım misafir olmayay di sporda yapardım da zaman olmadı. Ciss Bugünlük tu verdiklerimi Alır miyim hiç aslaaaaaa

Tabisi Kaptanım misafir olmayay di sporda yapardım da zaman olmadı. Ciss Bugünlük tu verdiklerimi Alır miyim hiç aslaaaaaa

işte buna çok sevindim tatlımm benim
o zaman yarın inşalah sporlu kaçamaksız güzel bir menü bekliyorum senden inanıyorum hepinize hepiniz çok güzel kilolar vericeksiniz

Ben yatıp kalktım ya ben 10 gün falan wc sıkıntısı çekiyorum canlar bitki çayı içtim arada yok hiçbirşey fayda etmiyor nefesimi kesiyor dün aktardan ot aldım oda fayda etmedi bugün aç karnına içtim tansiyonumu yükseltti herhalde ateşim yükseldi midem bunaldı uyumusum şimdi kalktım nihayet çıktım aslında dün ciksaydim iyi eksim olurdu ama halen kotuyum midem ağzımda

off aman kuzum dikkat et kendine ya hep yaşıyormusun bu sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…