- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.841
Zaten paylaşmakta geç kaldim bide sen git başka sayfada Paylaş ah Elif ah
Kusura bakmayın menumu geciktirdim kizlar misafirim vardı
Sabah 11
Yumurta
5 zeytin
Tere maydanoz
2 ceviz
Çeyrek elma
Saat 15
3 kaşık kısır
1 poğaça (ufakti)
Aksam 18
Yulaştı yoğurt
12 bardak su
Spor malesef
Kız nerelere gittinZaten paylaşmakta geç kaldim bide sen git başka sayfada Paylaş ah Elif ah
Kusura bakmayın menumu geciktirdim kizlar misafirim vardı
Sabah 11
Yumurta
5 zeytin
Tere maydanoz
2 ceviz
Çeyrek elma
Saat 15
3 kaşık kısır
1 poğaça (ufakti)
Aksam 18
Yulaştı yoğurt
12 bardak su
Spor malesef
Arada yarım dakika ya da bir dakika nefes egzesizi yapıp devam ediyorum farklı stillerde yüzüp kaslarımı değişmeli kullanıyorum 45 dakika aralıksız degil yani. Normal tezmizliği spordan saymam zaten ama kıştan beri el değmemiş balkonun fayans aralarını temizlemek bir spor dalı olmalı bence iyi kol kası yaptığımı düşünüyorum45 dakka tam anlamıyla yüzdüysen süper cıss olmuş cezanı da yap fayans arası temizlemeyi üzgünüm sayamadım spordan
Arada yarım dakika ya da bir dakika nefes egzesizi yapıp devam ediyorum farklı stillerde yüzüp kaslarımı değişmeli kullanıyorum 45 dakika aralıksız degil yani. Normal tezmizliği spordan saymam zaten ama kıştan beri el değmemiş balkonun fayans aralarını temizlemek bir spor dalı olmalı bence iyi kol kası yaptığımı düşünüyorum
Dediğim gibi yarım saatlik jullian abla eşliğinde cezamıda yaptım kaptanım.
Imkan varsa ve biliyorsanız kesinlikle yüzmeyi tavsiye ediyorum tüm arkadaşlara. 3 kilo bile vermememe rağmen etraftan çok pozitif tepki aldım 3 değilde 10 kilo mu verdin bizi kandırma manken olmuşsun falan. Şevklendiriyorlar sağolsunlar ama öte yandanda yedirmek için ellerinden geleni yapıolar malesef.iyi iyi sıkılaşmıştır işte kolların
süpersin fıstık tebrikler
tabi durmadan yüzemezsin zaten aralar 5 dakkayı buluyor mu diye sordum aslında iyiymiş o zaman ki yüzme gerçekten çok iyi bir spor sıkılaşmak için birebir
Imkan varsa ve biliyorsanız kesinlikle yüzmeyi tavsiye ediyorum tüm arkadaşlara. 3 kilo bile vermememe rağmen etraftan çok pozitif tepki aldım 3 değilde 10 kilo mu verdin bizi kandırma manken olmuşsun falan. Şevklendiriyorlar sağolsunlar ama öte yandanda yedirmek için ellerinden geleni yapıolar malesef.
Defne nin orda paylasmisim istesenizde gitmem güzellerKız nerelere gittin
Aman kuzum yabancı diyarlara gitme kaybolursun
Tabisi Kaptanım misafir olmayay di sporda yapardım da zaman olmadı. Ciss Bugünlük tu verdiklerimi Alır miyim hiç aslaaaaaaÖğlen olduğu için bişey demiyorum ama bu hafta kaçamak olmicak bi daha dimi? cuma günü öğlen bence çok güzel yapmışsın kaçamak yapılacaksa tam zamanında akşamıda hafif geçirmişsin süper ayrıca yarından itibaren sporuda ekleyelim fıstığım
Tabisi Kaptanım misafir olmayay di sporda yapardım da zaman olmadı. Ciss Bugünlük tu verdiklerimi Alır miyim hiç aslaaaaaa
Yatabilsem küçük hala ayakta direniyor çok inatçı cokkkKızlar yattınız gerimi kalktınız
Bu saatte herkes ayakta
Kızlar yattınız gerimi kalktınız
Bu saatte herkes ayakta
Allah yardimcin olsun ne sınavı canimBen ders çalışıyorum valla yarın sınavım var
Allah yardimcin olsun ne sınavı canim
Kolay gelsin umarım süper geçerüniversite okuyorum canım ben vizeler
Ben yatıp kalktım ya ben 10 gün falan wc sıkıntısı çekiyorum canlar bitki çayı içtim arada yok hiçbirşey fayda etmiyor nefesimi kesiyor dün aktardan ot aldım oda fayda etmedi bugün aç karnına içtim tansiyonumu yükseltti herhalde ateşim yükseldi midem bunaldı uyumusum şimdi kalktım nihayet çıktım aslında dün ciksaydim iyi eksim olurdu ama halen kotuyum midem ağzımda
Kolay gelsin umarım süper geçer
Diyetten sonra başladı tobe bir daha ot mot yok doktora gidecem bugünde etki etmeseydi doktora gidecektim ama gidecem böyle rahatsız oluyorumoff aman kuzum dikkat et kendine ya hep yaşıyormusun bu sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?