- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.861
Diyetten sonra başladı tobe bir daha ot mot yok doktora gidecem bugünde etki etmeseydi doktora gidecektim ama gidecem böyle rahatsız oluyorum
Genellikle protein ağırlıklı besleniyorum galiba sulu yemek az tuketiyorum bilemedim niye öyle
Allah zihin acikligi versin tatlim benim on yil onceki hallerim vizeler, finaller of of.Bolum neydi canim zor mu derslerin?günaydınn kızlarr bugün hepinize kaçamaksız sporlu bir gün diliyorum kızlar ben acayip yorgunum hala ders çalışıyorum 10.30 da sınava gircem inşallah
Allah zihin acikligi versin tatlim benim on yil onceki hallerim vizeler, finaller of of.Bolum neydi canim zor mu derslerin?
Günaydın herkese kızım erkenci benimde
@seydan94 sınavda başarılar canım
Afiyet olsun com güzel olmusKizlar bugunku menumu yazip kacayim misafirim var o nedenle beni bugun hoş gorun
Sabah: 3 kasik yulaf ezmesi icinde(5 badem,5 findik,2 ceviz ve 4 kuru uzum)
Öğle:12.15 bir tabak kiymali pirasa yemegi(pirincsiz) ve bir bucuk bardak ayran.
Aksam:18.30 bir lahmacun,bir kepce mercimek corbasi,salata ve bir bardak ayran.
2.5 litre su,bugun cok yogundum misafirde var spor yapamadim.
Bence mantıklı ama ölçü belirlemek lazım,kaçamak yapana verilen ceza gibiBIR GUN SPOR YAPMAYAN ERTESI GUN IKI GUNLUK YAPSIN
Inşallah canim bende 76 olmak istiyorum69 uucundanda olsa gormek yanı 69.9 en azında
Cidden zor ama cok guzel bir bolum okuyorsun canim.Insallah cok guzel gecer sinavinZor Can'ım maalesef bölümüm iç mimarlık
Cidden zor ama cok guzel bir bolum okuyorsun canim.Insallah cok guzel gecer sinavin
canım insallah sınavın cok guzel gecer emegının karsılıgını alırsın benımde 16-17 nısan sımdıden basladım hayırlısı artık geceler bızı beklergünaydınn kızlarr bugün hepinize kaçamaksız sporlu bir gün diliyorum kızlar ben acayip yorgunum hala ders çalışıyorum 10.30 da sınava gircem inşallah
Cidden zor ama cok guzel bir bolum okuyorsun canim.Insallah cok guzel gecer sinavin
Mervecim sen de mi uni. Okuyorsun?canım insallah sınavın cok guzel gecer emegının karsılıgını alırsın benımde 16-17 nısan sımdıden basladım hayırlısı artık geceler bızı beklerkahvelerle beraber tabı
Afiyet olsun com güzel olmus
Bence mantıklı ama ölçü belirlemek lazım,kaçamak yapana verilen ceza gibi
canım insallah sınavın cok guzel gecer emegının karsılıgını alırsın benımde 16-17 nısan sımdıden basladım hayırlısı artık geceler bızı beklerkahvelerle beraber tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?