- Konu Sahibi Handandandan
-
- #139.881
Gunaydin cancanlar :)
Sabahlari kahvaltida pek yiyecek biseyim olmadigi icin midemde kustu canim hic istemiyor bişeyler yemek
Peynir yiyebilsem hic sorunum kalmiycak zaten seydacimbeyaz peynirle azcık ekmek ye bastırır mideni kuzum
Peynir yiyebilsem hic sorunum kalmiycak zaten seydacim
Yulaf kepegi uc kayisi ysrim muzla karisim yapip yedim
Yumurta zeytin domates salatalık ye cnm ben bu dörtlüyü çok severim hem sanada bi zararı olmaz.Gunaydin cancanlar :)
Sabahlari kahvaltida pek yiyecek biseyim olmadigi icin midemde kustu canim hic istemiyor bişeyler yemek
Başarılar kaptancıminşallah tatlım benim çok teşekkür ederim:)
Oglumun alerjisi nedeniyle sut urunleri kuruyemis vs...vs....diyetindeyim canimNiye yiyemiyordun tatlım
İyi yapmışsın ufakta olsa bişey Yemen lazım çünkü
Gunaydin canimGünqydın fıstıklarr :)
Yumurtada yasak canimYumurta zeytin domates salatalık ye cnm ben bu dörtlüyü çok severim hem sanada bi zararı olmaz.
ewet canım ılahıyat okuyorumMervecim sen de mi uni. Okuyorsun?
sımdıden dogum gunu kutlu olsun tatlım kahvelerı sutlemı iciyorsun yoksa hazırmı tuketıyorsun canım bende gecelerı en az 1 ıcmeyı dusunuyorum ama kılomu etkılemesınden korkuyorum olmazsada sekersız turk kahve sı yapar ıcerımsorma 2 gündür deli gibi kahve içiyorum
inşallah canım 16 sında benim doğum günüm :)
Canim oyle olmasa zerre kilo veremem,bugun +200 dum mesela ,bide dikkat etmesem ne olurum kimbilir,cok rahatım böyle sunumu yesem bunu mu yesem azıcık tatsammi yok,5 ten sonra yemicem dedim bitti kafam rahatHelal olsun 5ten sonra bişey yemeden durabiliyorsun
Canım hiç dayanamadigim olmadı açıkçası,yeme bence de rahat edersineda cım buldum aksam 5 ten sonra bende yememeye calışıcam cok acıkırsam ayran ıcerım sence yapabılırmıyım sen dayana bılıyormusun
Abla semay cocuklar ada bakarmikiKızlar herkes toplanıp aksekiye kampa gidiyoruz
Organik yicekler menüler semadan
Günlük sporda var
2 ay sonra incecik olup dönüyoruz
Canım ne güzelmiş,belli mi olur antalya istiyoruz bizde ziyarete gelirim seniantalyanin kucuk bir ilcesi akseki
Aynen abla ,benim hedef 5 kilo bakalım kaçamak yok spor var elimden geldiğince,bakalım benim vücut buna ne dicekEvetttt obez hatunlar
Lopez olmaya Varmısınız
Bu ay çok çok iyi bi atılım yapıp verebileceğimiz en yüksek rakamı vermeye çalışalım
Eskiler min.3 kilo, yeniler min.4 kilo verebilir
Bugün maraton başlamıştır canlar
Ne kadar kaçamak yapmazsanız hedefe o kadar yaklaşırsınız
Canım ilk defa bu kadar az içtim,bizim evde haftada 3 damacana gider ,660 ml lik kavanoz benim bardagim alışkanlık benimkisi ,cok dalga geçer eşim oğlu nda benim gibi,küçük kiz bile likir likir su içme derdindeSu disinda gayet iyi cnm
ara pek iyiymiş canim ,bende yanında olmak isterdimSabah 11.00
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
1 dilim kepek
Ara
1 sutlu neskafe
1 dilim kakaolu kek
Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
3 yk patates salatasi
3 parca firinda gogus
3 litre su
30 dk yuruyus
Canım ben senin yerind3 olsam kendime 3-5 ogun abartma hakkı veririm diğerlerinde diyete devam ederim en azından dönüşte + gormezsinAh ablacım çok korkuyorum aslında ramazandan sonra gidecektim sırf bu yüzden ama gitmem gerekiyor. Üç hafta orada kalacam ve çok tehlikeli oradaki çikolatalar heleki pastalar ooy ooy. Hergün apor yapıp istediğimden az miktarda yemeği planlıyorum abartmamak kaydıyla tabi.
Canım insülin direnci varsa gerçekten çok etkiliyo,Bende o civarlarda biseydim canim
Ama hic bir zaman cok yiyen bir insan olmadim lohusalik dönemim hariç
Cevremdeki herkes eşimde dahil olmak üzere bu kadar az yiyip kilolu olmama sasiriyorlar
Gecrn gün annemlerin mah de bi kadin mide kucultme op olmus
Brndr olcam yaa banane banane zayif olnak istiyorum dedim
esimde sen ne yiyosun ki zaten dedi
Dusundum haklı amlyt olsam ne değişecek ilk başta sadece su ve sivi şeyler olacagi icin veririm ya sonrasi
Metebolizmama tukureyim
Ayy bende mahvoldu kaç gündür ama bitki cayi iyi geldi. Dikkat et aman.Ben yatıp kalktım ya ben 10 gün falan wc sıkıntısı çekiyorum canlar bitki çayı içtim arada yok hiçbirşey fayda etmiyor nefesimi kesiyor dün aktardan ot aldım oda fayda etmedi bugün aç karnına içtim tansiyonumu yükseltti herhalde ateşim yükseldi midem bunaldı uyumusum şimdi kalktım nihayet çıktım aslında dün ciksaydim iyi eksim olurdu ama halen kotuyum midem ağzımda
İnşallah güzel geçer hepsi.üniversite okuyorum canım ben vizeler
Sabah aç karnına kayisi da mı ise yaramıyor. Zuhal abla demişti geceden sıcak suya koy sabah aç karnına hem ye hem suyu iç. Bi dene istersen.Diyetten sonra başladı tobe bir daha ot mot yok doktora gidecem bugünde etki etmeseydi doktora gidecektim ama gidecem böyle rahatsız oluyorum
Valla son final sınavım hala rüyalarıma giriyorAllah zihin acikligi versin tatlim benim on yil onceki hallerim vizeler, finaller of of.Bolum neydi canim zor mu derslerin?
Öyle yapabilsem çok iyi olur. Mesela misafirliğe gittiğimizde en çok yemek istediğime karar verip onu yiyip diğerlerinden diyete uygun varsa onu yemeği yoksa ısrarlara kafa tutmayı düşünüyorum. Evdeyken çok sorun olmaz zaten önümüz üç aylar haftanın birkaç gününude oruçla geçirmek istiyorum.Canım ben senin yerind3 olsam kendime 3-5 ogun abartma hakkı veririm diğerlerinde diyete devam ederim en azından dönüşte + gormezsin
canım bu hafta denıyıcem bende bakalım nasıl olucak bıde saatlı degıl gercekten acıkınca yemeklerımı yıyecegım ara ogunlerıde kaldırıyorum yemek aralarında cokkk acıkırsam s. kahve ıcerım ama zevkını ıcmıcem bu hafta tam bı degısıklık yapayım bıde yavas yavas yeme duzenımı oturtmaya calısıyorum eskıden acıkmasamda zamanı gelınce yemek yıyordum artık acıkmazsam yemek yokCanim oyle olmasa zerre kilo veremem,bugun +200 dum mesela ,bide dikkat etmesem ne olurum kimbilir,cok rahatım böyle sunumu yesem bunu mu yesem azıcık tatsammi yok,5 ten sonra yemicem dedim bitti kafam rahat
Canım hiç dayanamadigim olmadı açıkçası,yeme bence de rahat edersin
Abla semay cocuklar ada bakarmikibenim oğlan çileden çıkarır bizi,stresten yersiniz
Canım ne güzelmiş,belli mi olur antalya istiyoruz bizde ziyarete gelirim seni
1 ayda 4 kilo inşallah daha fazla verebilsem çok güzel olur.Evetttt obez hatunlar
Lopez olmaya Varmısınız
Bu ay çok çok iyi bi atılım yapıp verebileceğimiz en yüksek rakamı vermeye çalışalım
Eskiler min.3 kilo, yeniler min.4 kilo verebilir
Bugün maraton başlamıştır canlar
Ne kadar kaçamak yapmazsanız hedefe o kadar yaklaşırsınız
En doğrusu bende öyle yapıyorum acıkın ca yemek lazim.canım bu hafta denıyıcem bende bakalım nasıl olucak bıde saatlı degıl gercekten acıkınca yemeklerımı yıyecegım ara ogunlerıde kaldırıyorum yemek aralarında cokkk acıkırsam s. kahve ıcerım ama zevkını ıcmıcem bu hafta tam bı degısıklık yapayım bıde yavas yavas yeme duzenımı oturtmaya calısıyorum eskıden acıkmasamda zamanı gelınce yemek yıyordum artık acıkmazsam yemek yok
Bende merak ediyorum lütfen tecrübeler konuşsunBu arada grubumun tecrübeli hatunları oruç tutarken nasıl bir sistem uyguluyorsunuz? Kilo verme oluyor mubyoksa sabit kalma politikasını mı hayata geçiriyorsunuz?
Oglumun alerjisi nedeniyle sut urunleri kuruyemis vs...vs....diyetindeyim canim
Gunaydin canim
Yumurtada yasak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?